Dodaj do ulubionych

Kukliński bohaterem,a Wolski jeszcze nie siedzi

15.07.07, 19:23
Kiedy w końcu będzie sprawiedliwość?
Obserwuj wątek
    • obraza.uczuc.religijnych Aparatczyk sowieckiego wojska Kukliński bohaterem? 15.07.07, 19:24
      Was patryjpotów zupełnie już posr.ło.
      • andrzej.sawa Re: Aparatczyk sowieckiego wojska Kukliński bohat 15.07.07, 20:44
        Ty to napewno w samym sowieckim gó..e siedzisz, palancie.
        • obraza.uczuc.religijnych Lepsze to niż polskie patriotyczne szambo 15.07.07, 21:55
          Śmierdzi w tym kraju tym syfem na kilometry.
          • 1normalnyczlowiek Jak się wyniesiesz do siebie,to przestanie... 15.07.07, 22:19
            obraza.uczuc.religijnych napisał: Lepsze to niż polskie patriotyczne szambo

> Śmierdzi w tym kraju tym syfem na kilometry.
            • obraza.uczuc.religijnych Sugerujesz że jestem polskim patriotą? 15.07.07, 22:20
              To najgorsza obelga jaka mogła mnie spotkać.
              • 1normalnyczlowiek Sądziłem,że lepiej znasz i rozumiesz po polsku 15.07.07, 22:25
                obraza.uczuc.religijnych napisał: Sugerujesz że jestem polskim patriotą?
                > To najgorsza obelga jaka mogła mnie spotkać.

---> Wiem, ze nasz język jest jednym z trudniejszych, ale zasady logicznego
                rozbioru zdania i logicznego myślenia wszędzie obowiązują. :)
                • obraza.uczuc.religijnych Jako polski patriota i "antykomuch" 15.07.07, 22:28
                  nie możesz nic zakumać. Ale nie dziwi mnie to.
    • socjalliberal Re: Kukliński bohaterem,a Wolski jeszcze nie sied 15.07.07, 19:43
      Jaki bohater?
      Taki z niego bohater jak z Szymborskiej stalinistki albo Geremka PZPRowca.

Jak ch.jowe standardy, to wobec wszystkich poproszę, także wobec KGBisty
      Rydzyka, Korwina, Michalkiewicza, Nowaka itd.
      • andrzej.sawa Re: Kukliński bohaterem,a Wolski jeszcze nie sied 15.07.07, 20:43
        A dlaczego sowiecki agent wolski nie siedzi - nie potrafisz powiedzieć popaprany
        putinku.
        • socjalliberal Re: Kukliński bohaterem,a Wolski jeszcze nie sied 15.07.07, 20:46
          Nie wiem kim jest Wolski, nie oglądałem tego "unikatowego" dokumentu, więc nie
          do mnie z tym pytaniem buszu jeden:)

Tak tylko wpadło mi do głowy skojarzenie z Szymborską "stalinistką i Geremkiem
          "PZPRowcem", choć akurat nie Ty zdaje się takie porównania robiłeś, wybacz że
          Twój post do tego wykorzystałem;)
        • joannabarska sawa,sawa... 15.07.07, 21:22
          Ty, sawa ,zawsze będziesz ,jak ci najgłupsi chełmscy Ży...
          • andrzej.sawa Re: sawa,sawa... 15.07.07, 21:32
            Oj barska,na starość lenistwo cię opanowało,piszesz i nie wiadomo o czym.
            • joannabarska Re: sawa,sawa... 15.07.07, 22:25
              sawa,odchodziłes juz forum i co? Nie masz zajęcia? Maluj na płotach!
              • 440417mz Re: sawa,sawa... 15.07.07, 22:28
                Za malowanie na płotach naraził by się na grzywnę.Na forum może bezkarnie
                obrażać innych i pisac głupoty.
                • andrzej.sawa biedna barska 15.07.07, 22:58
                  Skąd ona forsę na płacenie za swoje głupoty weźmie.Może urban jej pomoże - tak
                  go chwali.
    • wujaszek_joe obiecałeś że sobie pójdziesz? 15.07.07, 21:33
    • jola_iza Re: Kukliński bohaterem,a czy to nasza wina 15.07.07, 21:36
      że masz takich bohaterów? Co się czepiasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka