tw_alek 16.07.07, 21:59 Chwila prawdy nadciąga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tw_alek Re: Wybory... 16.07.07, 22:01 Prawda, że 18 listopada jest dobrym terminem? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_alek Re: Wybory... 16.07.07, 22:26 tw_alek napisał: > Prawda, że 18 listopada jest dobrym terminem? Ja Alek myślę, że tak. Wtedy obchodzimy wielkie rocznice. Wszystkie odłamy LiDu jeszcze obchodzą rocznicę rewolucji pażdziernikowej a tak naprawdę listopadowej. A reszta jeszcze obchodzi 11 listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Wybory...dla TW ALKA nie istnieją :))))))))) 16.07.07, 22:02 tw_alek napisał: > Chwila prawdy nadciąga. www.voxpopuli.host44.pl/news.php?id=252 My te prawde juz znamy. > Odpowiedz Link Zgłoś
tw_alek Re: Wybory...dla TW ALKA nie istnieją :))))))))) 16.07.07, 22:05 Fakt, Alek LiDu nie wzmocnił. A chyba wręcz przeciwnie. Ale obiecuje, że będzie się starać dalej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_alek Re: we śnie na śnie???????? 16.07.07, 22:15 Trochę tak. To jak sen, potem przychodzi kac gigant. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_alek Re: Wybory... 16.07.07, 22:43 Kampania wyborcza obok rocznicy rewolucji pażdziernikowo-listopadowej może być bardzo interesująca. Np. marsz w Brukseli Bronisława G. pod rękę z Wisławą Sz. z portretami Stalina. Za nimi Daniel Cohn Bendit z całą frakcją armii czerwonej i czerwonych brygad z portretami Breżniewa który ich finansował. To może być ciekawy spektakl. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Wybory... 16.07.07, 22:46 tw_alek napisał: > Kampania wyborcza obok rocznicy rewolucji pażdziernikowo-listopadowej może być > bardzo interesująca. > Np. marsz w Brukseli Bronisława G. pod rękę z Wisławą Sz. z portretami Stalina. > > Za nimi Daniel Cohn Bendit z całą frakcją armii czerwonej i czerwonych brygad z > > portretami Breżniewa który ich finansował. To może być ciekawy spektakl. Z okacji rewolucji Kaczor może przytoczyć cytaty leninowskiego prawa pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_alek Re: Wybory... 16.07.07, 22:53 douglasmclloyd napisał: > > Z okacji rewolucji Kaczor może przytoczyć cytaty leninowskiego prawa pracy. A może ty je przytoczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Wybory... 16.07.07, 22:55 tw_alek napisał: > douglasmclloyd napisał: > > > > > Z okacji rewolucji Kaczor może przytoczyć cytaty leninowskiego prawa prac > y. > A może ty je przytoczysz? Nawet nie wiem, gdzie szukać, a Kaczor ma je pod ręką. Przecież się z tego doktoryzował. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_alek Re: Wybory... 16.07.07, 22:57 > Nawet nie wiem, gdzie szukać, Jak nie wiesz, to nie zabieraj głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Wybory... 16.07.07, 22:58 tw_alek napisał: > > Nawet nie wiem, gdzie szukać, > Jak nie wiesz, to nie zabieraj głosu. Dlatego liczę na Kaczora, że będzie rozgłaszał te wiekopomne prawa, z których się dokotryzował, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_alek Re: Wybory... 16.07.07, 23:13 Liczysz na Kaczora że wskoczy na portal jak lwprezydent? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Wybory... 16.07.07, 23:08 douglasmclloyd napisał: > Z okacji rewolucji Kaczor może przytoczyć cytaty leninowskiego prawa pracy. A Zi0br0, Wasserrmann i Kamiński cytaty ich idola - Feliksa D. ksywa "żelazny" Odpowiedz Link Zgłoś
tw_alek Re: Wybory... 16.07.07, 23:11 > A Zi0br0, Wasserrmann i Kamiński cytaty ich idola - Feliksa D. ksywa "żelazny" To pewnie też ze Stefana Michnika? Odpowiedz Link Zgłoś