Gość: Tadeusz Rydzyk IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 15:13 Panie prokuratorze !! W imieniu Narodu i Kościoła pytam : Czy to prawda,że na statku znaleziono przeterminowaną aspirynę ?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Poseł Strąk Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s IP: vip:* / 192.168.3.* 26.06.03, 15:31 Gość portalu: Tadeusz Rydzyk napisał(a): > Panie prokuratorze !! W imieniu Narodu i Kościoła pytam : > Czy to prawda,że na statku znaleziono przeterminowaną aspirynę ?! A przywiezli ją po to by wytruć polski naród! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHkoniec Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s IP: *.echostar.pl 26.06.03, 15:44 i nasze nienarodzone dzieci, tffu ludzi papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorsten Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 16:44 to wspaniale ze jeszcze istnieja takie krainki jak nasza cudowna Polska! tu gdzie mieszkam / poludniowozachodnie niemcy / nuda jak cholera!nic sie nie dzieje, spoleczenstwo jakies takie normalne , zadnych komicznych sytuacji , wszyscy wiedza po co zyja , no moze wszyscy wiedza . a w kraju..... a wkraju jak zwykle - jaja jak berety!brawo poslanka lpr , ktos musi wreszcie zwrocic uwage spoleczenstwa na prawdziwe problemy na szej ojczyzny : aborcja !!!!!! nie bedzie zacpany holender plul nam w twarz!!! gascie swiatlo i do widzenia. pozdrawiam i zycze sukcesow w uzdrawianiu europy / to do lpr/ przetrwajcie w cyrku pod tytulem III rzeczpospolita / to do pozostalej czesci spoleczenstwa!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-{) Aż nam w pięty poszło! Hohoho. IP: *.acn.pl 26.06.03, 17:32 Gość portalu: thorsten napisał(a): > to wspaniale ze jeszcze istnieja takie krainki jak nasza > cudowna Polska! tu gdzie mieszkam / poludniowozachodnie > niemcy / nuda jak cholera!nic sie nie dzieje, spoleczenstwo > jakies takie normalne , zadnych komicznych sytuacji , wszyscy > wiedza po co zyja , no moze wszyscy wiedza . a w kraju..... a > wkraju jak zwykle - jaja jak berety!brawo poslanka lpr , ktos > musi wreszcie zwrocic uwage spoleczenstwa na prawdziwe problemy > na szej ojczyzny : aborcja !!!!!! nie bedzie zacpany holender > plul nam w twarz!!! gascie swiatlo i do widzenia. pozdrawiam i > zycze sukcesow w uzdrawianiu europy / to do lpr/ przetrwajcie w > cyrku pod tytulem III rzeczpospolita / to do pozostalej czesci > spoleczenstwa!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk czy to sa nazwiska zenskie? czy na zdjeciu sa mlodzi? IP: *.twcny.rr.com 27.06.03, 08:31 Czy nazwiska wymienione w artykule sa zenskie? Czy Gutkowski, Giertych, Strak sa kandydatami na zajscie w ciaze i w zwiazku z tym aborcje? Czy mezczyzni po 40. na zdjeciu to ta "wszechpolska mlodziez"? RECE PRECZ OD CIAL KOBIET! DECYZJA NALEZY DO KOBIET - nie mezczyzn! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_feministka Gazeto, nie zawiodlas mnie! 26.06.03, 15:34 Sowa feministka wiedziala, ze ten wazny temat bedziemy kontynuowac. A gdzie longer i camrut z naszego kola feministek sld? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHkoniec Re: Gazeto, nie zawiodlas mnie! IP: *.echostar.pl 26.06.03, 15:38 BEHIND YOU!!!! ALE MAM W GLEBOKIM POWARZANIU TEGO TYPU DYSKUSJE IDE NA FESTIWAL TEATRALNY;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_feministka To jest szansa, ze teraz bedzie mozna 26.06.03, 15:46 dyskutowac. I my feministki z naszego kola mamy nadzieje, ze jak wrocisz, to wniesiesz swoj jak zwykle bardzo cenny wklad do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHkoniec sowia MADROSC NIE ZNA GRANIC :-----O IP: *.echostar.pl 26.06.03, 15:52 Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_feministka Krotki ten festiwal, ale moze ci sie wlasny 26.06.03, 16:01 kibelek z teatrem myli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *<:-) A mówili mi,że sowy to mądre są...A tu szok. IP: *.acn.pl 26.06.03, 17:34 sowa_feministka napisała: > kibelek z teatrem myli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka To nie sowa - to Pan LOnger IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 17:37 Gość portalu: *<:-) napisał(a): > sowa_feministka napisała: > > > kibelek z teatrem myli. Mowil ze ma festiwal teatralny i nie moze ze mna dyskutowac. PO tym jak wydal z siebie setke belkotliwym tasiemcow. Zaraz jednak po tym oswiadczeniu swa produktywnosc i zarliwosc w obrazaniu ponowil. TYlko czy Panu Longer mozna wierzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutal Daj spokoj, ANka, dalabys lepiej dupy! IP: *.manh.com 26.06.03, 18:32 Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_feministka Spadaj prymitywie, 26.06.03, 18:45 Szkoda ze ciebie nie wyskrobali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Sa tu do tego niektorzy inni. IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 18:47 A ja nie dam spokoju bo chodzi o moje dzieci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Re: A mówili mi,że sowy to mądre są...A tu szok. 26.06.03, 18:16 Sorki za kolezanke "wyzwolona" ale sowy nie lubia obludy pod kazda postacia. I tak jak tutaj na forum kiedys byl dosyc popularny tekst "O obludzie," ktory byl skierowany do srodowisk radiomaryjno-lprowskich, tak teraz mozna by bylo dopisac czesc druga. Jednak dotyczyla by ona troche innych srodowisk, aczkolwiek nie mniej demagogicznych. Moze taki tekst powstanie. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk Re: A mówili mi,że sowy to mądre są...A tu szok. IP: *.echostar.pl 27.06.03, 03:31 na posty spod twojego piora czekam z utesknieniem;-) ALE ILE JESZCZE MOZNA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeokadiaS Feminizm=samiczyzm IP: *.30.237.102.Dial1.Atlanta1.Level3.net 26.06.03, 16:35 od La fame -franc czy od a feme - z angolskiego zatem wy tow librunazzistki "samiczystki"...??he!he! powiadacie,ze mordowac to bedziecie mogly wlasne dzieci...? a z kim to wy je splodzicie..? z knurem,czy z inna "knurzyczka..? --------------------------------------- bo jak wIadomo - ten smrod kolaczy lesbij i innycgo plugastwa FEMINISTYCZNEGO uwlaczajacego mianu 'KOBIETA-DAMA,MATKA,ZONA zwalczaja wszelka normalna - relacje:Kobieta-Mezczyzna Rodzina a wiec sa wrogami Narodu a nawet spoleczenstwa/ nie mowiac o ich zapedach i wykonywaniu zawodu kata,mordercy ect! taaaaaak! zaiste! to ci "kobieta"!! he!he! wy plugawe smiecie smierdzace niewygodzona dupa na mile! nik was nie chce kopnac w te syfiaste ryje i rozlazle dupy a wy juz byscie mordowaly i to innym podobnym wam "samicom"...? LeokadiaS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Panie Leokadiuszu IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 16:51 Witam serdecznie. Pan rowniez z tych skompromitowanych a jednak aktywnych i dzialajacych? Czyzby to charakterystyczne dla polskiego politykowania? Nie bylo Pana pod tym watkiem. sowa feministka - to przesmiewca - ironia - wie Pan co to oznacza.. Pan jest ironia samego siebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Ten LeokadiaS tez, jest dobry 26.06.03, 17:33 Trzeba zorganizowac dyskusje pomiedzy longerem a leokadiasem. Na pewno bedzie interesujaca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk DLACZEGO Z SOWY JEST NIELOT? IP: *.echostar.pl 27.06.03, 03:36 A JA BYM CHCIAL PODYSKUTOWAC Z TOBA, ALE JAK POTRAFI SIE NAPISAC TYLKO 4 LINIJKI NIJAKIEGO TEKSTU TO O CZYM TU DYSKUTOWAC. TYLKO POTWIERDZASZ MOJE TEZY ZAWARTE W forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6611145&a=6667277 ODNOSNIE TWOJEJ OSOBY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOWA Re: Gazeto, nie zawiodlas mnie! IP: *.MAN.atcom.net.pl 26.06.03, 16:31 Bo to temat wiodacy w ostatnich dniach. Proponuje jeszcze powolanie komisji sejmowej i bezposrednie relacje z jej prac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHkoniec 'ORGAN NIE UZYWANY ULEGA ZANIKOWI' - ANKO!!!!! IP: *.echostar.pl 26.06.03, 15:34 KURTYNA OPADLA - CZAR PRYSL 1) NIE USTOSUNKOWALAS SIE MERYTORYCZNIE DO ZADNEGO Z MOICH ARGUMENTOW. pomimo twierdzen typu: "Nie moge pozostac obojetna na takie prosby..." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=28&w=6626384&a=6641243 2) NIE PRUBUJESZ NAWET UDOWODNIC RZADYCH ZE STAWIANYCH PRZEZ SIEBIE TEZ. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=28&w=6640978&a=6678788 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=28&w=6640978&a=6674010 wymienic moge o wiele wiecej linkow tego typu, ale nie o to przeciez chodzi. 3) NAWET GDYBY PRZYJAC TWOJA TEZE, ZE Z POWODU NIEJASNEJ DLA CIEBIE SKLADNI NIE ZROZUMIALAS SENSU ZDANIA, TO NA MILOSC BOSKA DLACZEGO JE PODWARZYLAS : "Mnie uczono rzeczy przeciwstawnych ale chyba bylam w zlej szkole.." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=28&w=6626384&a=6641243 Po co byly te wszystkie posty: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=28&w=6626384&a=6641243 DOWOD NIEKONSEKWENCJI MYSLOWEJ PANI ANki ("ANKa tez biolog - wczesniej mikrobiolog a teraz neurofizjolog..") Jezeliby przyjmiemy, ze zdanie: `ETAP ROZNICOWANIA KOMOREK POPRZEDZA ICH PODZIAL` odczytalas, tak: ANka: "Roznicowanie k-k jest najpierw - potem podzial - wtedy gdy uzyta byla prawidlowa skladnia" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=28&w=6626384&a=6668437 JEZELI PRZYJMIEMY, ZE TAK WLASNIE ODCZYTALAS (przeciez wg ciebie na to wskazywala skladnia) TO powinnas sie PRzyznac mi racje, a nie zrobilas tego. Tylko pisalas: 1)" Mnie uczono rzeczy przeciwstawnych" 2)"O odroznicowywaniu cytoplazmy ´plciowej´ mowilam" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=28&w=6626384&a=6648173 LUB "Klania sie embriologia. POdzialy nie sa calkowicie ´symetryczne´. To o tym bylo z ta cytoplazma.. Tak ucze sie caly czas." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=28&w=6626384&a=6643554 Co wskazuje na odczytanie zdania w jego pierwotnym znaczeniem czyli TAK JAK JA CHCIALEM, ABY ZOSTALO ODCZYTANE JAK Z POWYZSZEGO WYNIKA TY TWIERDZILAS, ZE: - NAJPIERW MAMY ROZNICOWANIE - POZNIEJ NASTEPUJE DOPIERO PODZIAL co bylo i jest bledem. REASUMUJAC I. OD POCZATKU ROZUMIALAS PRAWIDLOWO ZDANIE `ETAP ROZNICOWANIA KOMOREK POPRZEDZA ICH PODZIAL` II. DLATEGO Z NIM SIE NIE ZGADZALAS " Mnie uczono rzeczy przeciwstawnych" III. TWIERDZENIE O ZLEJ SKLADNI POJAWILO SIE DOPIERO W DRUGIM POSCIE IV. PONIEWAZ SKORZYSTALAS Z MOICH RAD I PRZECZYTALAS CO OZNACZA POJECIE "ROZNICOWANIA KOMOREK" V. I CHCIALAS (NIELADNIE JAK NA NAUKOWCA) 'UCIEC FURTKA'- TWIERDZAC, ZE JA POPELNILEM BLAD SKLADNIOWY (KIEDYS PISALAS JESZCZE O BLEDZIE LOGICZNYM, ALE NIGDY NIE WYKAZALAS WEWNETRZNEJ SPRZECZNOSCI TEGO ZDANIA - gdybys miala logike na studiach to wiedzialabys, ze jest to niemozliwe) VI. GDYBYS OD POCZATKU ZNALA POJECIA JAKIMI SIE POSLUGIWALAS, NIE NAPISALASBY TACH WSZYSTKICH BZDOR VII. ZNAJAC POJECIE "ROZNICOWANIA KOMOREK" NIE MOZNA INACZEJ ZROZUMIEC SENSU ZDANIA `ETAP ROZNICOWANIA KOMOREK POPRZEDZA ICH PODZIAL` MOZE TEN PROSTY PRZYKLAD ZROZUMIESZ: "ETAP DOJRZEWANIA CZLOWIEKA POPRZEDZAJA JEGO NARODZINY" DLACZEGO TO ZDANIE ZROZUMIALAS? PONIEWAZ ZNASZ UZYTE W NIM POJECIA TAK SAMO JAK ZDANIA: " ETAP KLADZENIA DACHU NA BUDYNKU POPRZEDZA WYBUDOWANIE FUNDAMENTOW" NIE JESTEM NAIWNY I NIE LICZE NA TO, ZE ZROZUMIEJA TO WSZYSCY CZYTAJACY. JEDNAKZE MAM NADZIEJE (wiadomo jak z nia jest), ZE PANI ANNO OWSZEM. JEZELI NIE ZROZUMIE PANI TEGO, TO PROSZE NAPISAC W KTORYM MOMECIE SIE PANI POGUBILA, A WYJASNIE DOKLADNIEJ. PONIEWAZ WIEM, ZE TAKIE NIC NIE WNOSZACE ROZMOWY W 'KACIKU WZAJEMNEJ ADORACJI' SA ZABOJSTWEM DLA MOZGU - NAWET TAK WIELKIEGO NAUKOWCA JAK PANI. A PRZECIEZ MY LUDZIE NAUKI NIE MOZEMY ZAPOMINAC, ZE: 'ORGAN NIE UZYWANY ULEGA ZANIKOWI' POZDROWIENIA DLA MEZA I DZIECI J.K. p.s. ja wiem, ze 'PRAWDZIWY PRAWICOWY POLAK' zawsze przeinacza fakty ale, ze 'PRAWDZIWY PRAWICOWY POLAK' mieszkajacy w NIemczech - tez, to wiem dzieki pani ANi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHkoniec Re: 'ORGAN NIE UZYWANY ULEGA ZANIKOWI' - ANKO!!!! IP: *.echostar.pl 26.06.03, 15:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6640978&a=6667167 Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_feministka Longerku jestes, stesknilysmy sie 26.06.03, 15:37 za toba w naszym kole. Leszek tez pozdrawia. Ps. A u pana nie mozna zastosowac, reguly o zanikaniu organu. U pana nigdy go nie bylo((: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHkoniec Re: Longerku jestes, stesknilysmy sie IP: *.echostar.pl 26.06.03, 15:41 ZNAJOMOSCIA BIOLOGII Z PEWNOSCIA PRZBILAS ANke;-pppppppppppppp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Prezent dla Sowy :) IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 15:59 Witaj sowo - mam dla ciebie prezent widocznie niektorym fakt ze sie skompromitowali nie wystarcza do tego zeby sie wycofac:) Longer to pasozyt- tak jak argumenty botaniczne ktorych uzywa :) Gość portalu: LONGERgierT(w)YCHk napisał(a): > Czy zrozumienie tego, ze z jednego komputera o tym samym ip pisza dwie osoby > przerasta twoje kompetencje umyslowe? > Nie mamy 2 stalych laczy w jednym mieszkaniu. I maja Panstwo duzo pracy.. Oraz podobne przygotowanie jezykowe... ------------------------------------------------------- Gość portalu: camrut napisał(a): > Dopiero w pewnym momencie 'wpadlam' na pani meandry rozumowania co do mojego > jednoglosu z panem(jak mnmiemam) longerem, ale wymagalo to ode mnie przejscia > na ograniczony sposob myslenia, szukajacy potwierdzenia swoich racji we > wszystkim, czyli pani... > Czy uwaza pani za mozliwe korzystanie z jednego lacza internetowego za pomoca > tzw. switch'a rozdzielajacego je na kilka lub kilkanascie komputerow; co ma > miejsce przy zakladaniu polaczen komputerowych przez jedna firme w tym samym > kompleksie budynkow??? (u nas w Polsce to sie nazywa osiedle:-)) > Bardzo mnie interesuje pani opinia w tym wzgledzie. > Poza tym z moja ortografia nie jest tak zle. Jeszcze mnie nie uznano za > dyslektyka, wiec do rzeczy moja pani, prosze nie kluczyc po meandrach pani > mysli przesladowczej tylko wyjsc na prosta!!!! > czego zycze...ale nie na sile:-) -------------------------------------------------- Pozostawiam to Twoim wnioskom i innych Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Ta niekonsekwencja sowy wcale nie dziwi, 26.06.03, 16:08 Sowa gdzies widziala drugi podobny przyklad na ich/jego glupote. Sowa poszuka. Sowa pozdrawia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOWA Re: Ta niekonsekwencja sowy wcale nie dziwi, IP: *.MAN.atcom.net.pl 26.06.03, 16:34 Niech sowa_lesna szuka. Niech znajdzie. Sowia madrosc musi byc gora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Czyzby? Gora musi byc krzykacz Longer IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 16:57 Gość portalu: SOWA napisał(a): > Niech sowa_lesna szuka. Niech znajdzie. Sowia madrosc musi byc gora. Przeciez to chodzi o sztuczny tlum? A o sprawe tabletek poronnych zamiast antykoncepcji Pan sie nie martwi? Pani Camrut powiedziala - cyt. ´my i tak te ustawe zmienimy hi, hi, hi. Potem zas starala sie dowodzic iz zna sie lepiej na wrazliwosci dzieci i ich wychowaniu choc jak sama przyznala - dzieci nie ma. Czy Pan sie przylacza do tych opinii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katriona Re: Czyzby? Gora musi byc krzykacz Longer IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 17:10 bez obrazy, ale Pani Pani ANko tu urzadza polskie piekielko dlaczego Pani brnie w te spory, skoro Pani wie, ze nie potrafi Pani dyskutowac? jak juz nie ma co powiedziec to Pani cos tam napisze o niekompetencji adwersarza, byle duzo i 'glosno'. niezbyt to ladnie chyba? (szczegolnie u naukowca, ktorym to sie Pani podobno mieni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKa Re: Czyzby? Gora musi byc krzykacz Longer IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 17:21 Gość portalu: katriona napisał(a): > bez obrazy, ale Pani Pani ANko tu urzadza polskie piekielko > > dlaczego Pani brnie w te spory, skoro Pani wie, ze nie potrafi > Pani dyskutowac? jak juz nie ma co powiedziec to Pani cos tam > napisze o niekompetencji adwersarza, byle duzo i 'glosno'. > niezbyt to ladnie chyba? (szczegolnie u naukowca, ktorym to sie > Pani podobno mieni) Coz nie mienie sie - zostalo to ze mnie wyciagniete - wcale mi na tym nie zalezalo. To nie jest piekielko a argument z mojej strony b. konkretny. Mam dwie coreczki - dziewczynki. Argumenty byly miedzy innymi takie jak ten - ze naukowe definicje nie moga wplynac na moralny stosunek innych ludzi do kwestii jaka jest aborcja.. Definicje naukowe same sa formulowane przez ludzi i na ich potrzeby po to by bylo wiadomo o czym sie mowi.. Niemniej nie ma i nie bedzie doskonalej definicji obojetne jak drobiazgowo do niej podejdziemy.. Najlepszym przykladem jest definicja zycia przed odkryciem wirusow i definicja dogmatu biologii molekularnej DNA-RNA- bialko po odkryciu prionow.. Jezeli fakt ze martwie sie o pranie mozgu jakie moga robic dzialania niektorych koncernow farmaceutycznych moim dzieciom jest dla Pani nieistotny w tej dyskusji to Pani sprawa i Pani wrazliwosc na krzywde innych. Ja dyskutuje choc jak pisalam trudno jest z osobami, ktore maja taka kulture dyskusji jak LOnger. Pani mnie tez nie lubi? Bo ja pamietam jeszcze forme i poziom Pani atakow na niejaka p Gabriele..Czy to odwet za moja odpowiedz wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk OJ PANNO ANNO NIE O DZIEWCZYNKACH ZE MNA SPOR BYL IP: *.echostar.pl 27.06.03, 03:45 ALE O ROZNICOWANIU KOMORKOWYM. CZY PRAWicowA KOBIETA MA TAKA KROTKA PAMIEC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Nie jestem Panna - Chlopcze :))) IP: *.ifn-magdeburg.de 27.06.03, 09:41 Mimo nadmiernej aktywnosci Panskiego amygdala niestety pamiec ma Pan krotka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_feministka A pani katriona, to juz do naszego kola 26.06.03, 17:37 sie zapisala? Jak nie, to longer przesle pani deklaracje czlonkowska,... o przepraszam maciczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk FEMINISTKO-PRZEDROSTEK NIE SLUZY ZA DOBRZE IDENTYF IP: *.echostar.pl 27.06.03, 03:49 FEMINISTKO-PRZEDROSTEK NIE SLUZY ZA DOBRZE IDENTYFIKACJI;-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6640978&a=6667377 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Sowo a gdzie Ty masz przedrostek :)))) IP: *.ifn-magdeburg.de 27.06.03, 12:47 Bo to przeciez spisek przedrostkow.. Ciekawe co autor mial na mysli????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk TEST NA INTELIGENCJE IP: *.echostar.pl 27.06.03, 13:54 ALES TY GLUPIA, TYLKO CZEMU TO CALY CZAS POTWIERDZASZ Gość portalu: ANka napisał(a): > Bo to przeciez spisek przedrostkow.. Ciekawe co autor > mial na mysli????? 1) sowa_lesna 2) sowa_feministka TEST NA INTELIGENCJE Co w nick'ach 1) i 2) jest przedrostkiem: a) slowo - sowa b) slowo - lesna c) slowo - feministka d) toster Ciekawe dlaczego ANka wybralaby odpowiedz d). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Kto jest Longera idolem narodowym i dlaczego IP: *.ifn-magdeburg.de 27.06.03, 14:05 Lenin?................................. Przed- rostek- Przed- rostek NO ale dla niektorych sa tyl, rostki, za rostki itd.... LOngera - ble, ble, ble A moje Posty i tak kazdy moze sam przeczytac bez tego motlochu i zbednych kombinacji w cytatach :)))) wiecej wypowiadac sie nie mam zamiaru - dowolna interpretacja i manipulacje i Longera i Camrut z ktora sie Pan zdaniem Pani CAmrut - Kamila nie zna nic tu nie zmienia Nawet balagan ktory Pan tu zrobil na forum tez nie. A tym razem zdania nie zmienie.. TAk mysle wolno - wartosciuje pewne pojecia w trakcie dyskusji natomiast w kwestii ustawy skutecznie mnie Pan przekonal ze jednak mam racje i ustawa obowiazujaca jest swietnym kompromisem i niech tak bedzie.... POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: Kto jest Longera idolem narodowym i dlaczego IP: *.ifn-magdeburg.de 27.06.03, 14:08 Ach i nie moge zalaczac po tysiackroc odnosnikow do postow na ktore odpisuje. Zawracanie glowy.. czerwone literki dobrze maca ale staram sie aby moje posty byly krotkie i zwiezle- mam nadzieje ze INNI to docenia :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHkoniec KOMPLEKS NIŻSZOSCI - NIC WIECEJ,NIC MNIEJ!!! IP: *.echostar.pl 27.06.03, 14:09 Dyskusja z Tą Panią jest pozbawiona jakiegokolwiek sensu, ponieważ w przypadku udowodnienia Tej Pani nielogiczności, niekonsekwencji myślowej i nieznajomości znaczenia pojęć, którymi Ta Pani się posługuje - nie ustosunkowuje się ona do argumentów dyskutanta tylko wypisuje kolejne niczym nie poparte pseudonaukowe i pseudointelektualne tezy. W przypadku podania argumentów obnażających nieprawidłowość ‘przypuszczeń’ Tejże Pani, wypisuje ona kolejny absurdalny post i cała ‘procedura’ zaczyna się od nowa. Dyskusja Pani Aniu nie polega na tym, aby Pani post widniał jako ostatni, bez względu na prawdziwość tez w nim zawartych, ale na rzeczowym i merytorycznym ustosunkowaniu się do tez adwersarza. Ostatni post nie uczyni z Pani ‘moralnego’ zwycięzcy, ale prawdziwość głoszonych tez i wykazanie błędów w rozumowaniu adwersarza - owszem. Poniżej, aby nie pozostać gołosłownym i nie powielać sposobu prowadzenia dyskusji przez Tą Panią, podaję kilka co ciekawszych linków z dyskusjami, które Ta Pani prowadziła. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6640978&a=6682478 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6626384&a=6667337 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6684678&a=6691669 Wybór sposobu dyskusji świadczy również o człowieku i jego szeroko pojętych kompetencjach. Na przyszłość jeżeli będzie Pani konfabulować na mój temat to mam nadzieję, że będzie pani w stanie podać właściwe argumenty i poprze je linkami do moich wypowiedzi. Wtedy wszyscy będą mieli możliwość oceny rzeczowości Pani argumentów. A zapewniam Panią, że każdy się myli, problem w tym czy potrafi przyznać się do swoich błędów i wyciągnąć konstruktywne wnioski na przyszłość - czego z całego serca Pani życzę. Oto moje bodaj jedno z bardziej ulubionych zdań, które Pani napisała do mojej ‘połowicy’, a obnażające Pani sposób patrzenia na otaczający świat. Jest on również spójny z Pani prawicowymi poglądami, jednakże, czy z liberalnymi? mam wątpliwości, ponieważ liberalizm Proszę Pani to ............,ach szkoda więcej moich słów na Tą Panią. „Spiskiem jest popisywanie z tego samego komputera rodzinnie czy tez ´partnersko´ jak kto woli skoro macie Panstwo w tej kwestii takie same poglady.” forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6670810&a=6680675 p.s. a propos czasami Pani twierdzi, że ja to Camrut, a czasami z goła coś innego, czyżby znowu jakaś niekonsekwencja myślowa. p.s.2. argumenty ad personam i wykazanie (jakże licznych) błędów w mojej pisowni myślę, że nie powinny Panią satysfakcjonować, wszak jest pani Naukowcem i to przez DUże n. A TERAZ DLA ODPREZENIA BAJKA: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6684678&a=6695977 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6684678&a=6702417 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk PRAWicowA z ciebie osóbka!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 27.06.03, 03:42 CZY PANI ANIA TENDENCYJNIE WYRYWA ZDANIA Z KONTEKSTU? TO CHOCIAZ LINK PODAJ, ABY KAZDY MOGL SOBIE WYROBIC ZDANIE NA TEN TEMAT. LECZ TAKA TWOJA PRAWICOWA MORALNOSC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka NIe trzeba- to po prostu klamstwo IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 16:47 sowa_lesna napisał: > Sowa gdzies widziala drugi podobny przyklad na ich/jego glupote. > Sowa poszuka. > Sowa pozdrawia, Bo niekonsekwencje sa tu w kazdym rozciaglym cytacie ktory ow osobnik zamieszcza na forum i zasmieca go. Co do mojego ´organu´:) to niestety nie bedzie juz wdawal sie w dyskusje z klamcami bo szkoda czasu- zreszta przyznaje trudno jest szukac prac do monografii i zajmowac sie tym tematem jednoczesnie. Argumentow przeciwko wszelkim zmianom podalam mnostwo pod `kara dla Langenorta´ Glowny i najwazniejszy z mojego punktu widzenia to praktyczne ryzyko tego, ze nastolatki beda wykorzystywaly ewentualne liberalizacje w ustawie do zastepowania antykoncepcji srodkami poronnymi. Ryzyko jest faktyczne bo dowodza tego doswiadczenia i statystyki innych Panstw w ktorych owa liberalizacja prawa aborcyjnego jest faktem.. Tez pozdrawiam sowe- niestety nie moge sie juz naprawde wiecej dzis udzielac - przesiedzialam przed komputerem wieksza czesc dnia :) - wiele czasu stracilam na jalowe dyskusje z p. Camrut i Longerem - zupelnie niepotrzebnie poniewaz - zwlaszcza p. Longer wykazuje sie niska kultura dyskusji internetowej do ktorej zaliczam tasiemcowe watki i rozwlekanie sie filozoficzne na temat innej niz jego interpretacji zdania- ktora jak swietnie wie wynikala z takiej a nie innej skladni :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk KLAMSTWA PANI ANI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 27.06.03, 01:31 Dyskusja z Tą Panią jest pozbawiona jakiegokolwiek sensu, ponieważ w przypadku udowodnienia Tej Pani nielogiczności, niekonsekwencji myślowej i nieznajomości znaczenia pojęć, którymi Ta Pani się posługuje - nie ustosunkowuje się ona do argumentów dyskutanta tylko wypisuje kolejne niczym nie poparte pseudonaukowe i pseudointelektualne tezy. W przypadku podania argumentów obnażających nieprawidłowość ‘przypuszczeń’ Tejże Pani, wypisuje ona kolejny absurdalny post i cała ‘procedura’ zaczyna się od nowa. Dyskusja Pani Aniu nie polega na tym, aby Pani post widniał jako ostatni, bez względu na prawdziwość tez w nim zawartych, ale na rzeczowym i merytorycznym ustosunkowaniu się do tez adwersarza. Ostatni post nie uczyni z Pani ‘moralnego’ zwycięzcy, ale prawdziwość głoszonych tez i wykazanie błędów w rozumowaniu adwersarza - owszem. Poniżej, aby nie pozostać gołosłownym i nie powielać sposobu prowadzenia dyskusji przez Tą Panią, podaję kilka co ciekawszych linków z dyskusjami, które Ta Pani prowadziła. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6640978&a=6682478 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6626384&a=6667337 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6684678&a=6691669 Wybór sposobu dyskusji świadczy również o człowieku i jego szeroko pojętych kompetencjach. Na przyszłość jeżeli będzie Pani konfabulować na mój temat to mam nadzieję, że będzie pani w stanie podać właściwe argumenty i poprze je linkami do moich wypowiedzi. Wtedy wszyscy będą mieli możliwość oceny rzeczowości Pani argumentów. A zapewniam Panią, że każdy się myli, problem w tym czy potrafi przyznać się do swoich błędów i wyciągnąć konstruktywne wnioski na przyszłość - czego z całego serca Pani życzę. Oto moje bodaj jedno z bardziej ulubionych zdań, które Pani napisała do mojej ‘połowicy’, a obnażające Pani sposób patrzenia na otaczający świat. Jest on również spójny z Pani prawicowymi poglądami, jednakże, czy z liberalnymi? mam wątpliwości, ponieważ liberalizm Proszę Pani to ............,ach szkoda więcej moich słów na Tą Panią. „Spiskiem jest popisywanie z tego samego komputera rodzinnie czy tez ´partnersko´ jak kto woli skoro macie Panstwo w tej kwestii takie same poglady.” forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6670810&a=6680675 p.s. a propos czasami Pani twierdzi, że ja to Camrut, a czasami z goła coś innego, czyżby znowu jakaś niekonsekwencja myślowa. p.s.2. argumenty ad personam i wykazanie (jakże licznych) błędów w mojej pisowni myślę, że nie powinny Panią satysfakcjonować, wszak jest pani Naukowcem i to przez DUże n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk HOUK S(ł)OWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 26.06.03, 21:46 Sowa juz szukala? Sowa juz znalazla? Longer mowi, ze longer poczeka longer mowi, ze nawet te kilkanascie lat brakujacej edukacji sowy longer mowi HOUK sowo PAPA kolejne przedstawienie czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHkoniec "Z PANI TAKI NAUKOWIEC JAK Z KOZIEJ DUPY TRABKA" IP: *.echostar.pl 26.06.03, 21:39 Gość portalu: ANka napisał(a): > ... widocznie niektorym > fakt ze sie skompromitowali nie wystarcza do tego zeby > sie wycofac... NIE MA TO JAK ZDROWE POCZUCIE ABSURDU TWOICH WYPOWIEDZI. JEDNA WIELKA HIPOKRYZJA PLYNIE Z TWOICH UST. JEZELI NIE POTRAFISZ SIE USTOSUMKOWAC MERYTORYCZNIE DO NASZYCH POSTOW TO SIE NIE KOMPROMITUJ PISANIEM KOLEJNYCH IDIOTYZMOW. DOBRY OBYCZAJ I KONSEKWENCJA MYSLOWA NAKAZUJE BRONIC SWOICH ARGUMENTOW.... ALE CO JA BEDE SIE POWTARZAL Z RACJI MIEJSCA ZAMIESZKANIA PRZYTOCZE PANI PRZYSLOWIE, WSZAK ONE MADROSCIA NARODOW. "Z PANI TAKI NAUKOWIEC JAK Z KOZIEJ DUPY TRABKA" JAK CZLOWIEK O ANALITYCZNYM SPOSOBIE MYSLENIA TRAKTUJE TAKIE POSTY: > Gość portalu: LONGERgierT(w)YCHk napisał(a): > > > Czy zrozumienie tego, ze z jednego komputera o tym > samym ip pisza dwie osoby > > przerasta twoje kompetencje umyslowe? > > Nie mamy 2 stalych laczy w jednym mieszkaniu. > > Gość portalu: camrut napisał(a): > > Czy uwaza pani za mozliwe korzystanie z jednego lacza > internetowego za pomoca > > tzw. switch'a rozdzielajacego je na kilka lub > kilkanascie komputerow; co ma > > miejsce przy zakladaniu polaczen komputerowych przez > jedna firme w tym samym > > kompleksie budynkow??? > Pozostawiam to Twoim wnioskom i innych MOJE WNIOSKI SA TAKIE: KONSEKWENCJI NAUKOWCA ZADNYCH KONSEKWENCJA GLUPOLA OWSZEM WYTLUMACZE PANI TO NA PRZYKLADZIE: FIRMA, KTORA ADMINISTRUJE I ZAKLADA STALE LACZA POSIADA SERWER O IP: echostar.pl TAK SAMO JAK ISTNIEJE NP. SERWER O IP:proxy.aol.com OSOBY KORZYSTAJACE Z ICH USLUG POSIADAJA IP: *.echostar.pl ANALOGICZNIE DO IP: *.proxy.aol.com FIRMA TA PRZY KAZDYM BLOKU ' KLADZIE switch'a ', KTORY JEST PODLACZONY DO ICH SERWERA O IP:echostar.pl CZYLI WSZYSTKIE OSOBY W BLOKU CZY TAZ ANALOGICZNIE KILKU BLOKOW POSIADAJA IP: *.echostar.pl (W MIEJSCE '*' WSTAWIAMY IP KONKRETNEGO KOMPUTERA) OSOBY KORZYSTAJACE Z TEGO 'switch'a ' I Z TEGO SERWERA POMIMO TEGO, ZE MIESZKAJA W DWOCH ROZNYCH MIESZKANIACH CZY TEZ BLOKACH POSIADAJA TEN SAM IP - IP: *.echostar.pl TAK SAMO JAK OSOBY Z AOL'a CZYLI IP: *.proxy.aol.com W MIESZKANIU MAMY TYLKO JEDNO STALE LACZE, DLATEGO NIE ZOBACZY PANI POSTOW MOICH I KAMILI WYSLANYCH O TEJ SAMEJ GODZINIE (w przypadku tylko moich postow - czasami sie zdarza ta sama godzina;-) jezeli nadal pani nie rozumie, to swiadczy nie najlepiej o pani ale przeciez: "Z PANI TAKI NAUKOWIEC JAK Z KOZIEJ DUPY TRABKA" Zero analitycznego myslenia. I hipokryzja - nie naukowa, ale taka przyziemna,ludzka. Kolejny raz prosze o stosunkowanie sie do moich wczesniejszych argumentow. DO NASTEPNYCH PROB WYKAZANIA MOICH CZY TEZ KAMILI NIEKONSEKWENCJI MYSLOWYCH PROSZE ZATRUDNIC CALY ZESPOL BADAWCZY instytutu naukowego, W KTORYM PODOBNO PANI PRACUJE - smiechu warte;-) i lepsze przykladziki lepsze;p PROSZE SPROBOWAC, POTRAKTOWAC TAK MOJE posty, JEDNAKZE WCZESNIEJSZE PROBY JAKIE PANI PODEJMOWALA OKAZALY SIE KONPROMITUJACE DLA PANI OSOBY. p.s. niech pani nie potwierdza przypuszczen niektorych, co do charakteru pani pracy w NIemczech Odpowiedz Link Zgłoś
dawn Re: 'ORGAN NIE UZYWANY ULEGA ZANIKOWI' - ANKO!!!! 26.06.03, 15:59 Gość portalu: LONGERgierT(w)YCHkoniec napisał(a): > KURTYNA OPADLA - CZAR PRYSL > > 1) NIE USTOSUNKOWALAS SIE MERYTORYCZNIE DO ZADNEGO Z MOICH > ARGUMENTOW. > > pomimo twierdzen typu: "Nie moge pozostac obojetna na takie > prosby..." > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? > f=28&w=6626384&a=6641243 > > 2) NIE PRUBUJESZ NAWET UDOWODNIC RZADYCH ZE STAWIANYCH PRZEZ > SIEBIE TEZ. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? > f=28&w=6640978&a=6678788 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? > f=28&w=6640978&a=6674010 > wymienic moge o wiele wiecej linkow tego typu, ale nie o to > przeciez chodzi. > > > 3) NAWET GDYBY PRZYJAC TWOJA TEZE, ZE Z POWODU NIEJASNEJ DLA > CIEBIE SKLADNI > NIE ZROZUMIALAS SENSU ZDANIA, TO NA MILOSC BOSKA DLACZEGO JE > PODWARZYLAS : > "Mnie uczono rzeczy przeciwstawnych ale chyba bylam w zlej > szkole.." > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? > f=28&w=6626384&a=6641243 > Po co byly te wszystkie posty: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? > f=28&w=6626384&a=6641243 > > > DOWOD NIEKONSEKWENCJI MYSLOWEJ PANI ANki > ("ANKa tez biolog - wczesniej mikrobiolog a teraz > neurofizjolog..") > > Jezeliby przyjmiemy, ze zdanie: > `ETAP ROZNICOWANIA KOMOREK POPRZEDZA ICH PODZIAL` > odczytalas, tak: > > ANka: > "Roznicowanie k-k jest najpierw - potem podzial - wtedy > gdy uzyta byla prawidlowa skladnia" > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? > f=28&w=6626384&a=6668437 > JEZELI PRZYJMIEMY, ZE TAK WLASNIE ODCZYTALAS (przeciez wg > ciebie na to > wskazywala skladnia) TO powinnas sie PRzyznac mi racje, a nie > zrobilas tego. > Tylko pisalas: > 1)" Mnie uczono rzeczy > przeciwstawnych" > > 2)"O odroznicowywaniu cytoplazmy ´plciowej´ mowilam" > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? > f=28&w=6626384&a=6648173 > > LUB > > "Klania sie embriologia. > POdzialy nie sa calkowicie ´symetryczne´. To o tym bylo z > ta cytoplazma.. Tak ucze sie caly czas." > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? > f=28&w=6626384&a=6643554 > Co wskazuje na odczytanie zdania w jego pierwotnym znaczeniem > czyli TAK JAK JA > CHCIALEM, ABY ZOSTALO ODCZYTANE > > > JAK Z POWYZSZEGO WYNIKA TY TWIERDZILAS, ZE: > - NAJPIERW MAMY ROZNICOWANIE > - POZNIEJ NASTEPUJE DOPIERO PODZIAL > > co bylo i jest bledem. > > > REASUMUJAC > > I. OD POCZATKU ROZUMIALAS PRAWIDLOWO ZDANIE > `ETAP ROZNICOWANIA KOMOREK POPRZEDZA ICH PODZIAL` > > II. DLATEGO Z NIM SIE NIE ZGADZALAS > " Mnie uczono rzeczy przeciwstawnych" > > III. TWIERDZENIE O ZLEJ SKLADNI POJAWILO SIE DOPIERO W DRUGIM > POSCIE > > IV. PONIEWAZ SKORZYSTALAS Z MOICH RAD I PRZECZYTALAS CO OZNACZA > POJECIE "ROZNICOWANIA KOMOREK" > > V. I CHCIALAS (NIELADNIE JAK NA NAUKOWCA) 'UCIEC FURTKA'- > TWIERDZAC, ZE JA > POPELNILEM BLAD SKLADNIOWY (KIEDYS PISALAS JESZCZE O BLEDZIE > LOGICZNYM, ALE > NIGDY NIE WYKAZALAS WEWNETRZNEJ SPRZECZNOSCI TEGO ZDANIA - > gdybys miala logike > na studiach to wiedzialabys, ze jest to niemozliwe) > > VI. GDYBYS OD POCZATKU ZNALA POJECIA JAKIMI SIE POSLUGIWALAS, > NIE NAPISALASBY > TACH WSZYSTKICH BZDOR > > VII. ZNAJAC POJECIE "ROZNICOWANIA KOMOREK" NIE MOZNA INACZEJ > ZROZUMIEC SENSU > ZDANIA `ETAP ROZNICOWANIA KOMOREK POPRZEDZA ICH PODZIAL` > > MOZE TEN PROSTY PRZYKLAD ZROZUMIESZ: > "ETAP DOJRZEWANIA CZLOWIEKA POPRZEDZAJA JEGO NARODZINY" > DLACZEGO TO ZDANIE ZROZUMIALAS? > PONIEWAZ ZNASZ UZYTE W NIM POJECIA > > TAK SAMO JAK ZDANIA: > " ETAP KLADZENIA DACHU NA BUDYNKU POPRZEDZA WYBUDOWANIE > FUNDAMENTOW" > > > NIE JESTEM NAIWNY I NIE LICZE NA TO, ZE ZROZUMIEJA TO WSZYSCY > CZYTAJACY. > JEDNAKZE MAM NADZIEJE (wiadomo jak z nia jest), ZE PANI ANNO > OWSZEM. > JEZELI NIE ZROZUMIE PANI TEGO, TO PROSZE NAPISAC W KTORYM > MOMECIE SIE PANI > POGUBILA, A WYJASNIE DOKLADNIEJ. > > PONIEWAZ WIEM, ZE TAKIE NIC NIE WNOSZACE ROZMOWY W 'KACIKU > WZAJEMNEJ ADORACJI' > SA ZABOJSTWEM DLA MOZGU - NAWET TAK WIELKIEGO NAUKOWCA JAK PANI. > > A PRZECIEZ MY LUDZIE NAUKI NIE MOZEMY ZAPOMINAC, ZE: > > 'ORGAN NIE UZYWANY ULEGA ZANIKOWI' > > POZDROWIENIA DLA MEZA I DZIECI > J.K. > > > p.s. ja wiem, ze 'PRAWDZIWY PRAWICOWY POLAK' zawsze przeinacza > fakty > ale, ze 'PRAWDZIWY PRAWICOWY POLAK' mieszkajacy w NIemczech - > tez, to wiem > dzieki pani ANi. > no, no, coz za erudycja. Logika na studiach byla, ale z ortografia w podstawowce to juz pewien problem. i jeszcze te wrzeszczace wielkie litery. PLONK, rzeklbym, gdybym mogl. dawn Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna To tylko taki slowotok-slinotok longera, 26.06.03, 17:53 Tym nie ma sensu sie zajmowac Downie (a swoja droga ciekawy nick!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk KTO JEST W STANIE TO ZROZUMIE IP: *.echostar.pl 27.06.03, 03:52 NIESTETY TEN KTO JEST W STANIE TO ZROZUMIE, A TY SOWO TO JAK PTASZKI - MALA GLOWKA-MALY MOZDZEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Dzieki Down IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 17:54 Nie wszyscy czytali do konca to co napisales :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka O przepraszam - wysililam sie na poprawnosc :)) IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 17:59 Dzieki Dawn - raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk KEEP THIS - to wszystko marnosc IP: *.echostar.pl 27.06.03, 03:57 pamietaj-ostatni najwazniejszy;-) bez wzgledu na Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk Re: Dzieki Down IP: *.echostar.pl 27.06.03, 03:54 keep this - to wszystko, ale marnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s 26.06.03, 15:34 Proponuję przestać się tym podniecać. O 15 wypłyną, o 17 będą na wodach eksterytorialnych, potem warsztaty połykania tabletek i powrót. A jak celnicy będą pytać co się stało z zaplombowanymi tabletkami, powie się, że pani lekarce spadły na ziemię i wyrzuciła je do morza. Kpiny z prawa? Tak, ale niestety zgodne z prawem. Nie ma sensu gorączkować się tymi 10 kobietami, które popłyną po wolność na wody eksterytorialne. W życiu i tak zazwyczaj spłaca się swoje długi. Stopy wody pod kilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHkoniec "Czy to się trzyma kupy, czy nie, ;-PPPPPPPPPPPPPPPPPP IP: *.echostar.pl 26.06.03, 15:40 Odpowiedz Link Zgłoś
indris Pytania celników 26.06.03, 15:46 Celnicy mogli najwyżej sprawdzić ilość tabletek przy odprawie celnej przy opuszczaniu portu - czy jest ich tyle, co przy zaplombowaniu. Gdy statek ponownie zawinie do portu, to tak, jakby drugi raz przypłynął z Rotterdamu. A w skrajnym przypadku owe kobiety Polki mogą się wprost przyznać do zażycia tabletek, a Holenderki do ich podania na wodach międzynarodowych i nic nikomu nie będzie można zrobić. Polkom - bo kobieta za aborcję nie jest karana. A Holenderkom, bo czyn zabroniony w Polsce był popełniony poza obszarem polskiej jurysdykcji przez obywateli niepolskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UORP Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s IP: 217.96.23.* 26.06.03, 15:49 kataryna.kataryna napisała: > Proponuję przestać się tym podniecać. O 15 wypłyną, o 17 będą na > wodach eksterytorialnych, potem warsztaty połykania tabletek i > powrót. A jak celnicy będą pytać co się stało z zaplombowanymi > tabletkami, powie się, że pani lekarce spadły na ziemię i > wyrzuciła je do morza. Kpiny z prawa? Tak, ale niestety zgodne z > prawem. Nie ma sensu gorączkować się tymi 10 kobietami, które > popłyną po wolność na wody eksterytorialne. W życiu i tak > zazwyczaj spłaca się swoje długi. Stopy wody pod kilem. Zgadzam sie1 A ze to kpina z poskiego prawa i Polakow to drugi fakt. To jak wytlumacza Holenderki roznice w stanach tabletek to bedzie kolejna kpina. A w ogole Polska to wesoly kraj. Codziennie jakies kpiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s IP: 157.25.165.* 26.06.03, 15:57 Gość portalu: UORP napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Proponuję przestać się tym podniecać. O 15 wypłyną, o 17 będą > na > > wodach eksterytorialnych, potem warsztaty połykania tabletek > i > > powrót. A jak celnicy będą pytać co się stało z > zaplombowanymi > > tabletkami, powie się, że pani lekarce spadły na ziemię i > > wyrzuciła je do morza. Kpiny z prawa? Tak, ale niestety > zgodne z > > prawem. Nie ma sensu gorączkować się tymi 10 kobietami, które > > popłyną po wolność na wody eksterytorialne. W życiu i tak > > zazwyczaj spłaca się swoje długi. Stopy wody pod kilem. > Zgadzam sie1 > A ze to kpina z poskiego prawa i Polakow to drugi fakt. > To jak wytlumacza Holenderki roznice w stanach tabletek to > bedzie kolejna kpina. > A w ogole Polska to wesoly kraj. > Codziennie jakies kpiny. Kpiną z prawa i narodu jest wspaniała ustawa dzięki, której istnieje potrzeba przypłynięcia takiego statku Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s 26.06.03, 17:47 Gość portalu: ja napisał(a): > Kpiną z prawa i narodu jest wspaniała ustawa dzięki, której > istnieje potrzeba przypłynięcia takiego statku W jaki sposób zgodnie z prawem uchwalona ustawa jest kpiną z prawa? A jeśli uchwalona przez demokratycznie wybranych posłów to dlaczego jest kpiną z narodu? No i czy to przez ustawę te kobiety zaszły w niechcianą ciążę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba pytanie niedyskretne tu będzie... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 15:53 ...hodujesz katarynko jakiegoś 'karła', czy teoretycznie tylko sie wymądrzasz??? babariba ********************************************* kataryna.kataryna napisała: > Proponuję przestać się tym podniecać. O 15 wypłyną, o 17 będą na > wodach eksterytorialnych, potem warsztaty połykania tabletek i > powrót. A jak celnicy będą pytać co się stało z zaplombowanymi > tabletkami, powie się, że pani lekarce spadły na ziemię i > wyrzuciła je do morza. Kpiny z prawa? Tak, ale niestety zgodne z > prawem. Nie ma sensu gorączkować się tymi 10 kobietami, które > popłyną po wolność na wody eksterytorialne. W życiu i tak > zazwyczaj spłaca się swoje długi. Stopy wody pod kilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s IP: *.net 26.06.03, 15:41 Dzięki "GW" za informację.Czyli tylko 4h i "po sprawie" + koszta dojazdu do Władysławowa.Jestem bardzo,ale to bardzo - wdzięczna. Jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewidzialny Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s IP: *.speed.planet.nl 26.06.03, 15:44 A czy ktos sie zastanowil dlaczego ten statek nie poplynal np do Niemiec albo Szwecji?????Bo nie mialby po co! Nawet nikt by go tam nie zauwazyl! A w PL? Dyskusje manifestacje.........kurcze ale POlska to zacofany kraj!!!!! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s IP: *.kanetti.com 26.06.03, 15:48 :-)))) so pewnie kraje jeszce bardziej zacofane, ale chyba nie powinnismy sie porownywac do tzw "gorszych". Kabaret manifestacyjny trwa..... Pozdrowienia dla aktorow i oby jak najszybciej znalezli prace......... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzyk Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 15:48 Gość portalu: Monika napisał(a): > Dzięki "GW" za informację.Czyli tylko 4h i "po sprawie" + koszta > dojazdu do Władysławowa.Jestem bardzo,ale to bardzo - wdzięczna. > Jeszcze raz dziękuję. no i jeszcze pokażą cię w telewizji za to wielu gotowych by było zabić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stb Nie puscic! Zatopic razem z zaloga ! IP: *.proxy.aol.com 26.06.03, 15:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Nie puscic! Zatopic razem z zaloga ! IP: *.kanetti.com 26.06.03, 15:51 NIE NAJLEPIEJ ROZSTRZELAC W IMIENIU PRAWA, BOGA I NARODU........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Nie! Lepiej wyskrobac w imie "freedoooom".. :-( IP: *.utc.com 26.06.03, 15:57 ..ciekawe jaki bedzie nastepny stopien tej "wolnosci". Odpowiedz Link Zgłoś
dawn cieszy mnie fakt 26.06.03, 16:08 ze przynajmniej wariatki wplaca 12 tys. zl do budzetu. ciekawe, jakie przepisy reguluja przewoz pasazerow takim statkiem (nie wiem, czy dobrze kombinuje, ale wydaje mi sie ze czterogodzinny rejs po Baltyku z udzialem osob nie wpisanych na liste zalogi wchodzacych na statek w porcie i wracajacych na lad w tym samym porcie podpada pod uslugi turystyczne). dawn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: cieszy mnie fakt IP: *.kanetti.com 26.06.03, 16:13 ......a moze by zwazyc kotwice, bo moze jest za ciezka i jej waga nie miesci sie w ramach ustalonych przepisow ONZ........... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOWA Re: cieszy mnie fakt IP: *.MAN.atcom.net.pl 26.06.03, 16:38 A moze by zwazyc czyjes mozgi? Zapewne nie dorastaja do zadnych norm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk Re: cieszy mnie fakt IP: *.echostar.pl 27.06.03, 04:00 a moze pozbierac wszystkie plywajace podpaski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Nie! Lepiej wyskrobac w imie 'freedoooom'.. : IP: *.kanetti.com 26.06.03, 16:17 ..a czy potrzeba sie skrobac w imie czegos.. Gdyby wolnosc pojmowac jako prawo do skrobania to trzeba by zweryfikowac wszystkie filozofir ludzkiego swiata.... Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek aborcja to nie sraczka... IP: *.utc.com 26.06.03, 16:38 Gość portalu: jarek napisał(a): > ..a czy potrzeba sie skrobac w imie czegos.. > Gdyby wolnosc pojmowac jako prawo do skrobania to trzeba by zweryfikowac > wszystkie filozofir ludzkiego swiata.... > > Pozdrawiam.. Dla niektorych bardzo wygodne jest nazywanie aborcji np."powodowaniem lub wywolywaniem miesiaczki" albo splaszczanie tematu do czegos jak usowanie pryszcza na macicy itd. Dla innych-tych ze zdrowym kregoslupem-jest to po prostu zabijanie poczetego zycia. Nalezy rozrozniac wszystkie filozoficzne potrzeby od zwyklego ludzkigo kurestwa. Pozdrawiam.. :-)To kurestwo zatacza coraz wieksze kregi i o to moje obawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: aborcja to nie sraczka... IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 17:05 Gość portalu: pytek napisał(a): > Gość portalu: jarek napisał(a): > > > ..a czy potrzeba sie skrobac w imie czegos.. > > Gdyby wolnosc pojmowac jako prawo do skrobania to trzeba by zweryfikowac > > wszystkie filozofir ludzkiego swiata.... > > > > Pozdrawiam.. > > Dla niektorych bardzo wygodne jest nazywanie aborcji np."powodowaniem lub > wywolywaniem miesiaczki" albo splaszczanie tematu do czegos jak usowanie > pryszcza na macicy itd. Dla innych-tych ze zdrowym kregoslupem-jest to po prost > u > zabijanie poczetego zycia. Nalezy rozrozniac wszystkie filozoficzne potrzeby > od zwyklego ludzkigo kurestwa. Pozdrawiam.. :-)To kurestwo zatacza coraz > wieksze kregi i o to moje obawy... NIe tylko o to chodzi. Taki srodek jest na pewno mniej obojetny dla gospodarki hormonalnej kobiety niz stosowane obecnie tabletki antykoncepcyjne.. Ale jak mowi Kataryna niech sie wypowiedza nasi ginekolodzy. Tylko ze sa pewno zajeci praca a to forum to miejsce dla krzykaczy i niestety wielu klamcow... POzdrawiam - prawice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk *ZGODZE SIE Z ANka,ale DODALBYM HIPOKRYTOW IP: *.echostar.pl 27.06.03, 04:03 *-BODAJ PO RAZ PIERWSZY OD JAKIEGOS CZASU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BASTA Re: aborcja to nie sraczka... IP: 151.152.101.* 26.06.03, 20:44 Gość portalu: pytek napisał(a): > Gość portalu: jarek napisał(a): > > > ..a czy potrzeba sie skrobac w imie czegos.. > > Gdyby wolnosc pojmowac jako prawo do skrobania to trzeba by zweryfikowac > > wszystkie filozofir ludzkiego swiata.... > > > > Pozdrawiam.. > > Dla niektorych bardzo wygodne jest nazywanie aborcji np."powodowaniem lub > wywolywaniem miesiaczki" albo splaszczanie tematu do czegos jak usowanie > pryszcza na macicy itd. Dla innych-tych ze zdrowym kregoslupem- jest to po prost > u > zabijanie poczetego zycia. CZYLI DLA PANA CI CO SIE Z PANEM NIE ZGADZAJA NIE MAJA ZDROWEGO KREGOSLUPA. A MOZE CI INNI SA LEPIEJ WYKSZTALCENI I NIE MAJA MOZGOW WYPRANYCH PRZEZ KK Nalezy rozrozniac wszystkie filozoficzne potrzeby > od zwyklego ludzkigo kurestwa. Pozdrawiam.. :-)To kurestwo zatacza coraz > wieksze kregi i o to moje obawy... KURESTWEM JEST PANSKA BESZCZELNOSC. PROSZE SIE WYPOWIADAC W IMIENIU SOBIE PODOBNYCH A NIE W IMIENIU ZDROWO MYSLACEJ RESZTY SPOLECZENSTWA. PRZEZ TAKICH JAK PAN POLSKA JEST SKANSENEM SREDNIOWIECZNYM. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Nie! Lepiej wyskrobac w imie 'freedoooom'.. : 26.06.03, 17:51 Gość portalu: pytek napisał(a): > ..ciekawe jaki bedzie nastepny stopien tej "wolnosci". To zależy. Może w związku z aferą pedofili z Dworca Centralnego i dyrygenta Kroloppa, uda się do nas zaprosić - najwyraźniej bardzo potrzebny - statek z kraju, w którym można sypiać z dziećmi. W imię wolności. Nawiasem mówiąc, w Holandii już działa ruch równouprawnienia pedofilii, głoszący, że dzieci też mają potrzeby seksualne więc związki z nimi są jak najbardziej zdrowe dla obu stron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Nie! Lepiej wyskrobac w imie 'freedoooom'.. : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 22:16 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: pytek napisał(a): > > > ..ciekawe jaki bedzie nastepny stopien tej "wolnosci". > > > To zależy. Może w związku z aferą pedofili z Dworca Centralnego i dyrygenta > Kroloppa, uda się do nas zaprosić - najwyraźniej bardzo potrzebny - statek z > kraju, w którym można sypiać z dziećmi. W imię wolności. Nawiasem mówiąc, w > Holandii już działa ruch równouprawnienia pedofilii, głoszący, że dzieci też > mają potrzeby seksualne więc związki z nimi są jak najbardziej zdrowe dla obu > stron. =========== A po co zapraszac z zagranicy? Wystarczy w tym celu zwrocic sie do instytucji znajdujacej sie na ul.Miodowej w Warszawie. Maja baaaardzo duzy spis odpowiednich osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juras Re: Nie puscic! Zatopic razem z zaloga ! IP: 217.153.83.* 26.06.03, 16:40 Gość portalu: jarek napisał(a): > NIE NAJLEPIEJ ROZSTRZELAC W IMIENIU PRAWA, BOGA I NARODU........... W polskim prawie nie ma kary śmierci!!!! Jeżeli wierzysz w Boga powinieneś znać piąte przykazanie!!!! Jestem Polakiem z dziada pradziada i mieszkam w Polsce i nie mówisz w moim imieniu, bo tego sobie nie życzę. Pozatym dzecko bredzisz - może zmienić ci pampersa, a może podać smoczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s IP: 213.77.79.* 26.06.03, 16:06 juz polubilem tegoprokurator!!!! troszke dowalil tym sklonowanym cwoka z lpr i tak trzymac :P jestem z wami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorsten [...] IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 16:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 16:46 Holandia-kraj homoseksualistów, feministek, prostytutek, narkomanów i pier... tulipanów! W związku z powyższym proponuję bojkot wszystkich holenderskich produktów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorsten Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 16:52 Gość portalu: Wrocławianin napisał(a): > Holandia-kraj homoseksualistów, feministek, prostytutek, > narkomanów i pier... tulipanów! > W związku z powyższym proponuję bojkot wszystkich holenderskich > produktów! te biedne holendry to juz sie nigdy nie podniosa po tym twojim bojkocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianka Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s IP: *.nwn.pl / 192.168.10.* 28.06.03, 13:47 Gość portalu: Wrocławianin napisał(a): > Holandia-kraj homoseksualistów, feministek, prostytutek, > narkomanów i pier... tulipanów! > W związku z powyższym proponuję bojkot wszystkich holenderskich > produktów! Polska to najwiekszy producent i eksporter amfetaminy na rynek holenderski (zakazanej w Holandi )kleromanów, ministrantów i diotów bojkot holenderkich produktów heheheheheh, Spójrz cymbale do rocznika statystycznego i zobacz jakie miejsce ma Polska w udziale holenderskiego eksportu, to jest śmiech jesteśmy za Brazylią, napewno się zmartwią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femina z Langenort Kupuj polskie produkty - płyn ludwik jest super!!!!! IP: 213.158.197.* 26.06.03, 16:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: Kupuj polskie produkty - płyn ludwik jest sup IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 17:01 NIe jesli jestes nastolatka biegnij na Langenorta - taka okazja moze sie nie powtorzyc. Po co uzywac niewygodnych prezerwatyw i pamietac o tabletkach. NO zabieg zakladania wkladki do macicznej to tez zabieg. A taka tabletka zalatwisz co trzeba raz dwa - a troskliwe Panie beda mialy satysfackcje i poczuja sie wreszcie potrzebne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek O, to ty jestes o jeden stopien dalej.. IP: *.utc.com 26.06.03, 17:47 ..czyli uwazasz,ze najlepszym wyjsciem, to leciec sobie na calego...I w razie czego lyknac srodek poronny(bo mniej szkodliwy)..Sama widzisz do czego to zmierza.Antykoncepcja zostanie powszechnie zastapiona sztucznymi poronieniami.Czy o to ci chodzi?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Pytek przepraszam - to ironia IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 17:53 Gość portalu: pytek napisał(a): > ..czyli uwazasz,ze najlepszym wyjsciem, to leciec sobie na calego...I w razie > czego lyknac srodek poronny(bo mniej szkodliwy)..Sama widzisz do czego > to zmierza.Antykoncepcja zostanie powszechnie zastapiona sztucznymi > poronieniami.Czy o to ci chodzi?.. To jest to czego nie zauwazaja te feministki. A srodek poronny bardziej szkodliwy :)- przynajmniej tak napisalam Pytek ja mam dzieci i to dziewczynki!!!! Chodzi mi wlasnie o to zeby tak nie bylo a zmiany do ktorych te Panie daza moga do tego doprowadzic. Wiem ze sie tu juz wszyscy pogubili i trudno sie dziwic skoro niektorzy tak klamia jak tu pokazalam na przykladzie Longera!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek To znaczy,ze myslimy podobnie.. :-) IP: *.utc.com 26.06.03, 18:11 ..ludzie zbytnio sie zapedzili...przypomina mi to "wieze Babel". Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Re: To znaczy,ze myslimy podobnie.. :-) 26.06.03, 18:20 To jest nas juz troje((: Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: To znaczy,ze myslimy podobnie.. :-) IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 18:24 Gość portalu: pytek napisał(a): > ..ludzie zbytnio sie zapedzili...przypomina mi to "wieze Babel". Dorosli ludzie - coz zapedzaja sie - ale nastolatki ledwie dojrzale biologicznie musza tez miec szanse na to zeby dojrzec zanim zrobia sobie krzywde.. Ten Pan Longer przerobil mnie na swoj belkot, gdy sie zorientowal ze ma inne poglady w kwestii koniecznosci zmian prawa niz moje.. To sie nazywa manipulacja!!! Uczenie wrazliwosci i odpowiedzialnosci dzieci to nie Kosciol czy nie kosciol - to przede wszystkim rodzice. Jesli przy pomocy telewizji, miediow, ´dowodow naukowych´, bedzie sie probowalo wmawiac moim dzieciom ze to takie wygodne i proste to kto wie czy sie nie przekonaja mimo wysilkow wychowawczych.. Tak myslimy podobnie POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek No to czego sie dziewczyny napijecie.:-)) IP: *.utc.com 26.06.03, 18:27 ...ja stawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Re: No to czego sie dziewczyny napijecie.:-)) 26.06.03, 18:40 Rodzaju zenskiego jest ANka, A sowa wypije jakis browarek i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: No to czego sie dziewczyny napijecie.:-)) IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 18:44 sowa_lesna napisał: > Rodzaju zenskiego jest ANka, > A sowa wypije jakis browarek i owszem. To ja z panami cider-ka poprosze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: No to czego sie dziewczyny napijecie.:-)) IP: *.utc.com 26.06.03, 18:50 sowa_lesna napisał: > Rodzaju zenskiego jest ANka, > A sowa wypije jakis browarek i owszem. No to ladne jaja,a ja ci sowo kiedys proponowalem "intymne spotkanie"!? :-)) ..a tu oba samce..:-). Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_feministka Re: No to czego sie dziewczyny napijecie.:-)) 26.06.03, 18:55 Gość portalu: pytek napisał(a): > sowa_lesna napisał: > > > Rodzaju zenskiego jest ANka, > > A sowa wypije jakis browarek i owszem. > > No to ladne jaja,a ja ci sowo kiedys proponowalem "intymne spotkanie"!? :-)) > ..a tu oba samce..:-). Spotkanie intymne proponowales, ale juz wtedy nie doczytales odpowiedzi sowy, ktora zreszta tez skladala niewinne oczywiscie propozycje ANce((: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Nie wiem czy temu sprostam IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 19:03 Panowie- to jest teraz harem meski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Ale ja jestem niesmiala, a poza tym IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 19:27 sa juz te badania. Tylko nie bardzo wiem gdzie ja sie tam plasuje i czemu tak duzy blad statystyczny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Po kilku ciderkach o tym zapomnisz :-) IP: *.utc.com 26.06.03, 19:33 Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Zaraz wroci longier i powie, ze mamy sie wynosic 26.06.03, 19:40 na jakies forum erotyczno-towarzyskie((: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka To on taki straszny? IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 19:49 sowa_lesna napisał: > na jakies forum erotyczno-towarzyskie((: NO chyba ze z tymi tasiemcowymi cytatami- fakt to zaraza.. NIkt juz chyba nie wiedzial o co chodzi - to ciekawa forma manipulacji czyjas opinia i osoba. Tak mi cos pachnie studentem filozofii z racji na przywiazanie do definicji.. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Nie, to tylko taka troche bardziej kumata 26.06.03, 20:07 odmiana hichota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JZ Kolejny "Temacik" zaliczony... fajnie wam bylo? IP: 146.21.1.* 27.06.03, 09:58 To Co Aniu, Sowo, i inne gleboko myslace ptaki? Bylo o zyciu poczetym, ludzkiej rozpaczy prowadzacej do drastycznych decyzji usuniecia cizy, bylo o polskim ciemnogrodzie obrzucajacym sie jakami, bylo o zagranicznej probie interwncji... Fajny temacik.. POgadalyscie sobie... no to teraz na piwko i ciderek... O gwalcie i ludzkim zyciu tez sobie Anka pogadala, no nie? Tez byl ciderek? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=6252188&a=6265778 A ja licze dalej! Pozostaje mi sobie zyczyc zeby takich jak wy bylo mniej JZ. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna A teraz cenzura obyczajowa bedzie? 27.06.03, 12:07 Co sie wtraca w nie swoje sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JZ A jaki to ma zwiazek z "temacikiem" IP: 146.21.1.* 27.06.03, 12:18 sowa_lesna napisał: > Co sie wtraca w nie swoje sprawy? Niezwykle konstruktywny glos w dyskusji na forum publicznym, Gratuluje! JZ Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Re: A jaki to ma zwiazek z 'temacikiem' 27.06.03, 12:32 Jakim temacikiem? Czy stateczek wplynal czy wyplyna z portu, i z ktorego, ile mil przeplynal w danym dniu itp. itd. i tak bez konca. Sowa moze sobie gadac o czym chce i z kim chce i w ktorym watku chce, a jezeli to sie Panie JZ nie podoba to prosze sie nie wtracac w nieswoje sprawy, ktore Pana za bardzo nie interesuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JZ Niech zyje Sowy liberum veto, forum niech zdechnie IP: 146.21.1.* 27.06.03, 12:49 sowa_lesna napisał: > Jakim temacikiem? > Sowa moze sobie gadac o czym chce i z kim chce i w ktorym watku chce, a Niech zyje liberum veto, przez nie przeciez kiedys polska zginela... Ale co tam inni, My, My, Ja, Ja, Ja, Co mi sie chce, co lubie, gdzie mi sie chce, innym CH... W DUPE, To swietna filozofia madrej sowy lesnej, nie ma co! A nie zauwazyles ze przypadkiem rozpraszasz watek i uniemozliwiasz innym dyskusje na temat? TROLLu! JZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka O JZ juz wrocil z piaskownicy o podjal teraz juz IP: *.ifn-magdeburg.de 27.06.03, 12:51 Powazna jego zdaniem dyskusje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: A jaki to ma zwiazek z 'temacikiem' IP: *.ifn-magdeburg.de 27.06.03, 12:50 sowa_lesna napisał: > Jakim temacikiem? > Czy stateczek wplynal czy wyplyna z portu, i z ktorego, ile mil przeplynal w > danym dniu itp. itd. i tak bez konca. > Sowa moze sobie gadac o czym chce i z kim chce i w ktorym watku chce, a jezeli > to sie Panie JZ nie podoba to prosze sie nie wtracac w nieswoje sprawy, ktore > Pana za bardzo nie interesuja Pana JZ interesuje problem zon gwalconych przez pijakow. Ciekawe z ktora czescia tego problemu sie identyfikuje :))) Ma mi za zle ze martwie sie o corki. No coz - ludzie sa rozni czyz nie tak? > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: A teraz cenzura obyczajowa bedzie? IP: *.ifn-magdeburg.de 27.06.03, 12:29 sowa_lesna napisał: > Co sie wtraca w nie swoje sprawy? Witaj sowo - to zazdrosc - ale masz racje jest tu pare rodzajow manipulacji, ale coz nie zamierzam dyskutowac z chodzaca encklopedia zwlaszcza podlaczona do jednego switcha:))) To dobrze ze teraz nasze zgwalcone przez pijanych mezow kobiety beda wiedzialy co robic i wiedzialy kiedy jest dla nich dobrze. Dobrze ze sa tacy co maja te pewnosc ze zmienia ustawe choc sa - wielu jest takich ktorzy sa przeciwko zmianom. POzdrawiam - czytalas sowo? Potrafia to co ja- no, no? Ciekawe co to takiego- np mowic po bulgarsku? Czy moze mowic prawde? Bo mam watpliwosci co do tego drugiego przynajmniej. No potrafia dzieki - swiatlowodom (ISDN?) sciagac potrzebne informacje z internetu ale troche czasu im to zajmuje....A i tak ustosunkowac sie do moich krotkich wykladow z biologii i jezykoznawstwa sie nie potrafia - no na razie - bo zaraz sie na pewno znajdzie jakis ekspert.. POzdrawiam Cie cieplo.. Faktycznie to jakis faszyzm na laczach. Nie wolno miec nawet wlasnego zdania !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Faszyzm to nie, ale MANIPULACJE 27.06.03, 12:51 wieksze i mniejsze. Dlaczego nie bylo tu watku o wypowiedzi holenderskiej wiceminister zdrowia, ktora potepila ta zenujaca akcje? Nie pasowal do calosci? To end tutaj mowil, ze sprawa bedzie rozpatrywana w parlamencie holenderskim, ale pewnie zadnej wzmianki o tym nie uslyszymy A ten komunikat PAP o badaniach OBOP? Jedna instytucja warta drugiej. Z tego komunikatu mozna sie niewiele dowiedziec, pomnieszanie z poplataniem. Podobno PBS szykuje jakies badania na ten temat.. Ale i tak, jak nie beda odpowiadaly "generalnej linii" to o nich nie uslyszymy. I tak to sie kreci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: Faszyzm to nie, ale MANIPULACJE IP: *.ifn-magdeburg.de 27.06.03, 13:00 sowa_lesna napisał: > wieksze i mniejsze. > Dlaczego nie bylo tu watku o wypowiedzi holenderskiej wiceminister zdrowia, > ktora potepila ta zenujaca akcje? Nie pasowal do calosci? > To end tutaj mowil, ze sprawa bedzie rozpatrywana w parlamencie holenderskim, > ale pewnie zadnej wzmianki o tym nie uslyszymy > A ten komunikat PAP o badaniach OBOP? Jedna instytucja warta drugiej. > Z tego komunikatu mozna sie niewiele dowiedziec, pomnieszanie z poplataniem. > Podobno PBS szykuje jakies badania na ten temat.. > Ale i tak, jak nie beda odpowiadaly "generalnej linii" to o nich nie uslyszymy. > I tak to sie kreci... NO wlasnie czy wiesz ze w osrodkach dla dzieci uposledzonych pracuja pedofile? Bo tak twierdzi Pan JZ :)))) ale o takich osrodkach gazeta jakos nie pisze. Ciekawe co pisze o podwarszawskich ´Laskach´. Moja babcia tam niemale oszczednosci wplacila... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Pan JZ mial trudne dziecinstwo, co widac 27.06.03, 14:07 Ale sowa tym tematem nie zamierza sie zajmowac. I jakis JZ nie bedzie sowy zmuszal z kim i oczym ma dyskutowac. Ps. JZ podyskutuj sobie z longerem, to jest podobny poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Ale nie o dobrych zasadach :) IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 19:46 Popatrzcie Panowie tego watku wszedzie pelno i pod protestami i w badaniach statystycznych Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Re: Ale ja jestem niesmiala, a poza tym 26.06.03, 19:37 Z ta niesmialoscia to nie przesadzaj, sowa juz rozne rzeczy widziala... Ps. A co z badaniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: Ale ja jestem niesmiala, a poza tym IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 19:47 sowa_lesna napisał: > Z ta niesmialoscia to nie przesadzaj, sowa juz rozne rzeczy widziala... > Ps. A co z badaniami? Dzis sie zajmuje literatura - glowa mi peka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JZ Kontynuujemy "temacik", fajnie jest! no nie? IP: 146.21.1.* 27.06.03, 10:04 Gość portalu: ANka napisał(a): > sowa_lesna napisał: > > Z ta niesmialoscia to nie przesadzaj, sowa juz rozne > Dzis sie zajmuje literatura - glowa mi peka :))) Niezwykle na temat... ANiu nie pij tyle ciderka, nie mysl o "temacikach" takich jak o zyciu poczetym, ludzkiej rozpaczy prowadzacej do drastycznych decyzji usuniecia cizy, o polskim ciemnogrodzie obrzucajacym sie jajkami, o zagranicznej probie interwncji... Od tego glowa boli! No to co, Aniu, Sowo, i inne gleboko myslace ptaki? Kolejny "Fajny temacik" zaliczony? Uratowalyscie swiat? POgadalyscie sobie... no to teraz na piwko i ciderek... O gwalcie i ludzkim zyciu tez sobie Anka pogadala, no nie? Tez byl ciderek? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=6252188&a=6265778 A ja licze dalej! Pozostaje mi sobie zyczyc zeby takich jak wy bylo mniej JZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Odnosi sie Pan do cytatu bez kontekstu JZ IP: *.ifn-magdeburg.de 27.06.03, 10:09 A pod innymi moimi wypowiedziami sie Pan podpisywal. To Pan twierdzil ze ten temat o gwalcie jest spreparowany tak aby pograzyc lekarza- czyz nie tak? Przeciez w linku ktory Pan podaje jest tez ze mam dziewczynki- i co klamie? Jest tez o tym ze ten watek dla tego mnie interesuje. Podobnie jest dalej - jesli przeczytac inne moje wypowiedzi pod gwaltem to nie bylam za skazaniem lekarza tylko bylam oburzona ze zajmuje sie bardziej administrowaniem niz pomoca w ujeciu sprawcy i zapobiezeniu dalszym wypadkom gwaltu!!!!!! O co Panu chodzi? O to ze sowa Pana zaatakowal? Za ´sorry´ nigdy nie mowilam ze brak mi temperamentu i czasem to wychodzi w wypowiedzi. Nie gwalt byl w tym odniesieniu dla mnie temacikiem. Niestety zbliza sie rowniez koniec moich mozliwosci czasowych... Jesli chce Pan podyskutowac to prosze naprawde o tolerancje i szybkosc. Podzrawiam Pana - mimo tamtych niezbyt eleganckich atakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JZ kontekst jest w pelnym zapisie dyskusji ponizej IP: 146.21.1.* 27.06.03, 10:24 na stronie do ktorej podalem link. Czy to tez jest zbyt trudne zadanie? Trzeba kliknac z boku i strona przewninie sie w dol. Czy mam tez wyjasnic jak wyglada myszka i co to jest internet? JZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Nie ma po co odpowiedzialam na dole :))) IP: *.ifn-magdeburg.de 27.06.03, 10:31 Widze ze Pan tez nerwowy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka I cos jeszcze IP: *.ifn-magdeburg.de 27.06.03, 10:39 A propos ´temaciku´. Czy aby wiedzac o tym jak silnie i emcjonalnie angazowalam sie w temat gwaltu co wynika z moich odpowiedzi pod tamtym tematem (nigdzie na tym forum nie mowilam ze brak mi temperamentu :)) a probujac wykazac ze banalizuje uzywajac slowa temacik nie manipuluje Pan mna? Bo moim zdaniem tak. Ja Longerem nie manipuluje. On sam sie popisal swoja ortografia i znajomoscia gramatyki. Sam z niewiadomych przyczyn docieka moich kompetencji naukowych ba - probuje mnie jawnie obrazac. Ja tu sie z pozycji naukowca w kwestii ciazy nie wypowiadalam - ma pan na to dowody w tym opisie wymiotow:) Raczej takich badan nie przeprowadzalam. A aluzje o ´d´i o tym czym sie zajmuje w pracy niezbyt eleganckie to Panu nie przeszkadza? Coz widocznie to tez to zamilowanie do pelnej wolnosci. Ja nawet tam pod tym lekarzem i sprawa gwaltu w zadnym miejscu nie obrazilam go a mowilam o etyce i o przyczynianiu sie do kolejnych gwaltow.. Coz gazeta tez nie we wszystkich watkach wszystko wyjasnia.. Nie musze sie chyba z tego tlumaczyc? Na pewno nie bede z obojetnosci na krzywde i gwalt bo nigdzie jej nie bylo - i nie jest mi Pan w stanie jej udowodnic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JZ temacik, ciderek, osobiste przytyczki... IP: 146.21.1.* 27.06.03, 10:41 Argumentow brak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JZ Byl "temacik", teraz pobawimy sie w chowanego IP: 146.21.1.* 27.06.03, 10:39 ...bo zrobilo sie nudno. A niechciane dzieci sie rodza, i kobiety gwalca, ludzie traca prace. Fajnie ze hej! JZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: Byl 'temacik', teraz pobawimy sie w chowanego IP: *.ifn-magdeburg.de 27.06.03, 10:58 Ja juz nie. Sadze ze argumentow na obrone ´atakow´ podalam sporo. Pan popiera aborcje jako rozwiazanie dla gapiostwa i bezmyslnosci czy niecheci w stosowaniu antykoncepcji u nastolatek. To nie ja zmieniam serwery jak rekawiczki. NIe chce mi Pan pozwolic miec wlasne zdanie? Coz Pana sprawa Ja uwazam ze obowiazujace prawo jest dobrym kompromisem. Argumenty podalam. Argumenty przeciwko uzywaniu dowodow naukowych na poparcie postawy na za czy na przeciw tez. A teraz niestety nie moge sie juz bronic prosze mnie atakowac do woli - ostatecznie moze Pan to zrobic na poziomie Pana LOngera. Kazdy kto przeczyta i odnosniki i moje teksty moze sie do nich ustosunkowac sam - tylko kto takiego Pana Longera np przeczyta? Zdaje sie ze to nie ja robie to ´piekielko´ a odpowiadam tam gdzie Pan pisze probujac za Panem nadazyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JZ NARESZCIE COS NA TEMAT IP: 146.21.1.* 27.06.03, 11:07 argumenty spoza tematu ignoruje. Gość portalu: ANka napisał(a): > Pan popiera aborcje jako rozwiazanie dla gapiostwa i > bezmyslnosci czy niecheci w stosowaniu antykoncepcji u > nastolatek. Prosze podac, kiedy tak powiedzialem! Prawo do aborcji dotyczy nie tylko gapiostwa, bezmyslnosci i tylko nastolatek (lecz niejednokrotnie dojrzalych kobiet, ktych pijany maz zapalal nagla miloscia i "oczywiscie" nie zalozyl kondoma - ze wspomne TYLKO o jednym przykladzie!). Ale faktycznie, nawet jesli ktos wybierze te forme jako podstawowe zabezpieczanie sie przed ciaza to nie widze powodu aby komukolwiek tego zabraniac pod przywodztwem przyeslanek religijnych (np katolickich) ktorych ta osoba SPECYFICZNIE nie uznaje. NIKT katolikom NIE NAKAZUJE, ani aborcji, ani eutanazji, ani homoseksualizmu. Czemu pchacie sie immym w dusze? Czy chcecie wskrzesic palenie na stosach? JZ JZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Ja jestem jedna IP: *.ifn-magdeburg.de 27.06.03, 11:20 Nie uwazam siebie do konca za praktykujaca katoliczke. Doceniam idealy - faktyczne wartosci - jak w przypadku pracy w sierocincach i nie zla ale dobra tradycje.. Prawa nie odbieram. Chodzi mi o praktyke a jesli Pan cos poczyta na ten temat przekona sie Pan ze tak jest. Z reklama, upadkiem idealow, wygodnictwem ingerencja koncernow i panstwa w zycie prywatnego czlowieka a zwlaszcza wychowanie mlodziezy trudno rywalizowac a metody tej ingerencji czesto pozostawiaja wiele do zyczenia. - Mam na mysli rozne formy edukacji i dzialan mediow. Nie zgadzam sie w kwestii ustawy. Uwazam ze jest kompromisem. Sadze ze daje mi szanse na to aby uchronic dzieci przed niechciana ciaza. W przypadku gwaltu maja zgodnie z obowiazujacym prawem szanse na aborcje - wiec nie bardzo wiem o czym Pan mowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JZ Na temat! (troche) IP: 146.21.1.* 27.06.03, 11:35 Gość portalu: ANka napisał(a): > Nie uwazam siebie do konca za praktykujaca katoliczke. Jak wiekszosc katolikow w Polsce... No czyli pojdzie pani do piekla razem z nimi wszystkimi ;-) > Doceniam idealy - faktyczne wartosci - jak w przypadku > pracy w sierocincach i nie zla ale dobra tradycje.. FRAZESY: "idealy", "faktyczne wartosci" "dobra" tradycja? Czy moze pani podac zrodl tej "jedynej slusznej" filozofii ktora je ustala? POza tym czy wg pani pracujacy w sierocincu pedofil to "dobry" pedofil. No bo przeciez jak pani podala paca w sierocincu jest "faktyczna wartoscia". > Prawa nie odbieram. Chodzi mi o praktyke a jesli Pan cos > poczyta na ten temat przekona sie Pan ze tak jest. "CO"poczytam, "GDZIE" poczytam? przestan chrznic ogoly-pierduly. POdaj referencje. > Z reklama, upadkiem idealow, wygodnictwem ingerencja > koncernow i panstwa w zycie prywatnego czlowieka a > zwlaszcza wychowanie mlodziezy trudno rywalizowac a > metody tej ingerencji czesto pozostawiaja wiele do > zyczenia. - Mam na mysli rozne formy edukacji i dzialan > mediow. Czrzanisz nie na temat, pakujesz wsdzystko do jednego worka. zarasz na pewno wyniknie ze wszystko jest wina obrzydlych Amerykanow. A potem natychmist ze Palestynczycy rzadziliby swiatem o wiele lepiej. BZDURY i NIE natemat. > Nie zgadzam sie w kwestii ustawy. Uwazam ze jest kompromisem. > Sadze ze daje mi szanse na to aby uchronic dzieci przed > niechciana ciaza. W przypadku gwaltu maja zgodnie z > obowiazujacym prawem szanse na aborcje - wiec nie bardzo > wiem o czym Pan mowi? ... Powtorze sytuacje ktora podalem wczesniej: "pijany maz wykazuje nadmiar milosci do swojej 40 letniej zony ktora juz ma i tak piatke dzieci..." I co uwaza Pani ze dziecko jest chciane, bedzie dobrze wychowane, A moze Pani uwaza ze zona ma zlozyc doniesienie na policji o gwalt i isc do sadu... HA, ha, ha... JZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: Na temat! (troche) IP: *.ifn-magdeburg.de 27.06.03, 11:58 Gość portalu: JZ napisał(a): > Jak wiekszosc katolikow w Polsce... No czyli pojdzie pani do piekla razem z > nimi wszystkimi ;-) ------------------------------------------------- Czy to jest wypowiedz na temat aborcji?:)))) -------------------------------------------------- >. > FRAZESY: "idealy", "faktyczne wartosci" "dobra" tradycja? Czy moze pani podac > zrodl tej "jedynej slusznej" filozofii ktora je ustala? -------------------------------------------------------- Ja podalam conajmniej 3 zrodla i 3 filozofie:) ? ----------------------------------------------------- > POza tym czy wg pani pracujacy w sierocincu pedofil to "dobry" pedofil. No bo > przeciez jak pani podala paca w sierocincu jest "faktyczna wartoscia". --------------------------------------------------- W sierocincach i w domach opieki w ktorych bylam pracowaly siostry:) Nie pytalam ich czy sa pedofilami? Czy Pan na wyrost kogos nie obraza? ----------------------------------------------------- Czy a propos wplywu reklamy na zachowanie mlodziezy mam Panu podac referencje z gazet? Dane a propos dziewczat - w tej chwili nie mam ich dostepnych nie jestem dziennikarzem. Mam konkretny przyklad i konkretne obserwacje z uniwerstytetu w Guilford nota bene sprzed jakichs 5a- ciu lat. Teraz pewno jest gorzej. A co Pan ma na poparcie swoich idealow calkowitej wolnosci? Jakies statystyki swiadczace o tym ze kobietom gdy maja swobodny dostep do ustawy aborcyjnej jest lepiej? Czy bedzie Pan twierdzil ja nasza lewica ze wszystkie sa biedne? ------------------------------------------------------- > Czrzanisz nie na temat, pakujesz wsdzystko do jednego worka. zarasz na pewno > wyniknie ze wszystko jest wina obrzydlych Amerykanow. A potem natychmist ze > Palestynczycy rzadziliby swiatem o wiele lepiej. BZDURY i NIE natemat. ----------------------------------------------------- SA bardzo na temat bo dla wielu aborcja to kwestia etyki. Na ten temat sa tez te przyklady z Anglii. ---------------------------------------------------------- > > > > Nie zgadzam sie w kwestii ustawy. Uwazam ze jest kompromisem. > > Sadze ze daje mi szanse na to aby uchronic dzieci przed > > niechciana ciaza. W przypadku gwaltu maja zgodnie z > > obowiazujacym prawem szanse na aborcje - wiec nie bardzo > > wiem o czym Pan mowi? ---------------------------------------------------- > ... Powtorze sytuacje ktora podalem wczesniej: "pijany maz wykazuje nadmiar > milosci do swojej 40 letniej zony ktora juz ma i tak piatke dzieci..." Ja podaje uzasadnienie mojego zdania i mojej opinii w tej kwestii. Ja JESTEM MATKA DWOCH DZIEWCZYNEK. NIe hipotetyzuje ale przygotowuje sie do roznych bardziej prawdopodobnych dla mnie sytuacji w przyszlosci. Czy Pan wypowiada sie jako zona czy maz w Pana przykladzie? Stawia sie Pan w sytuacji kobiety. A czy kobieta wychodzac za maz nie powinna tez zwracac uwage za kogo wychodzi za maz? Czy nie moze sie rozejsc? Czy to ze ja maz gwalci tzn znaczy ze bedzie jej lepiej gdy usunie ciaze i nadal bedzie zyc z takim mezem? Czy Pan zna odpowiedz na te pytania? Ja nie- stad mowie za siebie. Zdaje sie ze to nie ja ´chrzanie` A teraz na prawde musze konczyc, przykro mi sa tez tak palace tematy jak ekonomia naszego kraju i bardzo palacy temat mojej pracy i moich dzieci - ale nim musze sie chwilowo zajac sama Pozdrawiam > > I co uwaza Pani ze dziecko jest chciane, bedzie dobrze wychowane, A moze Pani > uwaza ze zona ma zlozyc doniesienie na policji o gwalt i isc do sadu... HA, ha, > > ha... > > > JZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk Re: Na temat! (troche) IP: *.echostar.pl 27.06.03, 13:05 Dyskusja z Tą Panią jest pozbawiona jakiegokolwiek sensu, ponieważ w przypadku udowodnienia Tej Pani nielogiczności, niekonsekwencji myślowej i nieznajomości znaczenia pojęć, którymi Ta Pani się posługuje - nie ustosunkowuje się ona do argumentów dyskutanta tylko wypisuje kolejne niczym nie poparte pseudonaukowe i pseudointelektualne tezy. W przypadku podania argumentów obnażających nieprawidłowość ‘przypuszczeń’ Tejże Pani, wypisuje ona kolejny absurdalny post i cała ‘procedura’ zaczyna się od nowa. Dyskusja Pani Aniu nie polega na tym, aby Pani post widniał jako ostatni, bez względu na prawdziwość tez w nim zawartych, ale na rzeczowym i merytorycznym ustosunkowaniu się do tez adwersarza. Ostatni post nie uczyni z Pani ‘moralnego’ zwycięzcy, ale prawdziwość głoszonych tez i wykazanie błędów w rozumowaniu adwersarza - owszem. Poniżej, aby nie pozostać gołosłownym i nie powielać sposobu prowadzenia dyskusji przez Tą Panią, podaję kilka co ciekawszych linków z dyskusjami, które Ta Pani prowadziła. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6640978&a=6682478 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6626384&a=6667337 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6684678&a=6691669 Wybór sposobu dyskusji świadczy również o człowieku i jego szeroko pojętych kompetencjach. Na przyszłość jeżeli będzie Pani konfabulować na mój temat to mam nadzieję, że będzie pani w stanie podać właściwe argumenty i poprze je linkami do moich wypowiedzi. Wtedy wszyscy będą mieli możliwość oceny rzeczowości Pani argumentów. A zapewniam Panią, że każdy się myli, problem w tym czy potrafi przyznać się do swoich błędów i wyciągnąć konstruktywne wnioski na przyszłość - czego z całego serca Pani życzę. Oto moje bodaj jedno z bardziej ulubionych zdań, które Pani napisała do mojej ‘połowicy’, a obnażające Pani sposób patrzenia na otaczający świat. Jest on również spójny z Pani prawicowymi poglądami, jednakże, czy z liberalnymi? mam wątpliwości, ponieważ liberalizm Proszę Pani to ............,ach szkoda więcej moich słów na Tą Panią. „Spiskiem jest popisywanie z tego samego komputera rodzinnie czy tez ´partnersko´ jak kto woli skoro macie Panstwo w tej kwestii takie same poglady.” forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6670810&a=6680675 p.s. a propos czasami Pani twierdzi, że ja to Camrut, a czasami z goła coś innego, czyżby znowu jakaś niekonsekwencja myślowa. p.s.2. argumenty ad personam i wykazanie (jakże licznych) błędów w mojej pisowni myślę, że nie powinny Panią satysfakcjonować, wszak jest pani Naukowcem i to przez DUże n. A TERAZ DLA ODPREZENIA BAJKA: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6684678&a=6695977 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JZ To prawda, ale czy Troll czy Egzaltantka? IP: 146.21.1.* 27.06.03, 13:30 Gość portalu: LONGERgierT(w)YCHk napisał(a): > Dyskusja z Tą Panią jest pozbawiona jakiegokolwiek sensu, > ponieważ w przypadku udowodnienia Tej Pani nielogiczności, > niekonsekwencji myślowej i nieznajomości znaczenia pojęć, > którymi Ta Pani się posługuje - nie ustosunkowuje się ona do > argumentów dyskutanta tylko wypisuje kolejne niczym > nie poparte pseudonaukowe i pseudointelektualne tezy. > W przypadku podania argumentów obnażających nieprawidłowość > ‘przypuszczeń’ Tejże Pani, wypisuje ona kolejny absurdalny post > i cała ‘procedura’ zaczyna się od nowa. Tak zauwazylem, aczkolwiek pisze troche zbyt wiele jak na typowego trolla. Byc moze to tylko wysublimowana postac egzaltowanej kobiecosci... czyli da sie reedukowac i resocjalizowac. co to troll dla tych co nie wiedza: whatis.techtarget.com/definition/0,,sid9_gci213222,00.html pub25.ezboard.com/fcavymadness76263frm9.showMessage?topicID=4.topic polskich definicji na szybko nie znalazlem, ale jak ktos ma czas to prosze uzupelnic. - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk KOMPLEKS NIŻSZOSCI - NIC WIECEJ,NIC MNIEJ IP: *.echostar.pl 27.06.03, 14:03 KOMPLEKS NIŻSZOSCI - NIC WIECEJ,NIC MNIEJ. DLATEGO TA PANI UZYWA W DYSKUSJI ARGUMENTOW TYPU: "ANKa tez biolog - ...." itd, itp. pozdrawiam J.K. p.s. ANko nie chodzi o to, aby napisac ostatni post - poniewaz graficznie to 'ladnie' wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka NIe to kompleks wyzszosci :)))) IP: *.ifn-magdeburg.de 27.06.03, 14:18 Czyz nie tak sugerowal Longer? A czyz Longer nie jest ´na koncu´ wszystkich innych tekstow? I maly drobiazg# Wyjasnilam biologa- no zginal w tlumie a konkret: a) odpowiadalam na pytanie kogos o nicku - ´biolog´- stad nawiazanie b) inni sie na te opinie powolywali wykorzystujac wlasnie to ze taki nick sie tam pojawil :)))) c) ponawiam raz jeszcze wyjasnienie jest wyzej bedac neurofizjologiem jestem biologiem - tez na poczatku oznacza nawiazanie do listu mojego przedmowcy, informacja zawiera kierunek mojej specjalizacji - bo mozna np zwrocic uwage na fakt ze ludzie zmieniaja kwalifikacje a w nauce nie tylko definicje sie zmieniaja... No ale bawcie sie Panowie dalej - zasypcie to forum innymi tego typu atakami.... Tez pozdrawiam. Reszte ocenia INNI (jesli beda mieli czas - a ja juz z Panami NAPRAWDE - bezposrednio dyskutowac nie zamierzam. NO chyba ze bedziecie korzystac z kawiarenek :))) MOze sie wam wtedy udac. I gratuluje wiedzy w zakresie manipulacji - przyznaje nie wiedzialam co to ´troll´. A tak wiem jak nazwac to co Panowie tu robicie - Dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk DO ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 28.06.03, 11:35 1)„Co do kwestii moralnych tu wymienionych rzeczona dwoistosc jest tak naprawde niepowtarzalnoscia mojej osoby (jako fenotypu)” Niech to zdanie pozostanie twoim 'młottem' zyciowym "Pisalam juz -nie wstydze sie - mysle wolno" Anka jak na naukowca przystalo precyzyjna byla rowniez w;-) http://www1.gazeta.pl/kraj/1093892,34317,1546205.html?v=3&a=6691669#opinie https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6640978&a=6682478 https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6684678&a=6699551 https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6684678&a=6695526 Niech pani nie pisze już wiecej o swoich przekonaniach, ponieważ nie sa one należycie ugruntowane, tak samo jak naukowe. Tylko nauka to bardziej scisla dziedzina niż pani przekonania. Dlatego proponuje skupic sie w dyskusji na faktach naukowych, nie na faktach pani dwoistości. I prosze juz nie powolywac sie na wszechstronne wyksztalcenie i wiedze – niech pani to udowodni. O powyzszym najlepiej swiadcza pani wypowiedzi: 2) „NIkt mi nie musi wierzyc w kwestiach moralnych. W kwestiach naukowych jesli mam dobrze przygotowany kregoslup faktow doswiadczalnych tak” 3) "Na poczatku bylam za bo jestem liberalna z zasady. Ale chyba jestem bardziej konserwatywnym liberalem (nie wiem jaka jest forma zenska?)" 4) „Bardzo wtedy Krakena polubilam. > Pomysl jednak o tym. Prawo liberalne wspaniala rzecz. Ja tez tak > myslalam. ************************ -Kr. Czy to znaczy,ze juz tak nie myslisz??? 5) „Liberalizm ma sens w dojrzalym spoleczenstwie. To jest moje zdanie.” 6) „..Nie jestesmy pokrowcem dla plodu tak jak i nie ma samolubnego DNA w postaci ludzkiej.” 7) ”aborcja w najczestszym przypadku i ta o ktorej ja tu mowie to efekt bezmyslnosci nastolatki………..” 8) „Zawsze jakis znikomy procent bedzie przeprowadzal aborcje dla czystej wygody. ...” 9)”Ja nie jestem za naginaniem prawa do konkretnych przypadkow. MOwie jedno Statki czasem sie przydaja w takich wlasnie okolicznosciach. NIe bedzie to przeciez rozwiazanie stale.” 10) "A mi sie najbardziej podoba ze od pewnego czasu kilkanascie komorek to juz obywatel polski - niezaleznie od tego jakie ma szanse na przetrwanie..” 11) „Ale czemu statek ma nie przyplywac. MOze to prawo nie jest takie idealne dla wszystkich - tego nie wiemy. Jesli bedziemy tak myslec najblizej bedziemy ideom demokracji ludowej - czyz nie tak?” 12) „Chodzi o to co zrobic z takimi statkami- Ja uwazam niech sa bo a) aborcje i tak maja miejsce a nie wiem czy w lepszych warunkach” 13) „Ludzie mowia, ze cztery komorki, to nie czlowiek. A czym my > jestesmy? Kilkoma milonami, czy milardami komorek. Taka roznica? Nie > przesadzajmy tak ze swoja wyjatkowoscia oparta na ilosci komorek. > A ja mysle ze nie chodzi o to ile a o doswiadczenia tych komorek w sensie biologicznym... ………………………… Ale nawet zwierzeta jesli moga wybieraja mniejsze zlo tzn jesli moga - naturalnie absorbuja plod gdy warunki sa niesprzyjajace na odchowanie potomstwa wie Pan o tym? No one to chyba z zalozenia grzesza bo zwierze to synonim grzechu - przynajmniej u niektorych.. Potem jeszcze sie zdarza zabicie np najslabszego potomstwa z miotu- to juz znacznie rzadziej.. Ale zabicie mlodego po urodzeniu i w trakcie wychowywania? To najrzadsze przypadki. Po co wiec te krzyki? Jesli ktos ma plod usunac chyba lepiej jak usunie go wczesniej?” 14) „Gość portalu: Piotr napisał(a): > zycie [ niezaleznie od tego czy ma juz uklad nerwowy czy > nie...]. Dlatego przestac sobie i innym wmawiac, ze jest to > decyzja kobiety o jej brzuchu. Brzuch ja poboli, poswedzi i po > wszystkim. A dziecko zostanie zabite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jezeli o zycie Panu chodzi to prosze uwazac na kleszcze to ten zycie. Dla niektorych nawet wirusy i bakterie.. Po drugie ze zycie nikt myslacy nie ma watpliwosci.. Dopuszczam taka mozliwosc z racji na wolnosc slowa - wolno mowic kazdemu co sie podoba - tu to taki Hyde Park czyz nie- ale mi tez wolno klamstwa obalac.. Nie chce nawet myslec jak moze byc w przypadku dziewczyny ktora np ma podobne doznania a dziecka nie kocha i miec nie chce... A jaki to ma wplyw na dziecko to tez nikogo tu nie interesuje? NO to uczcie dalej Panowie te Panie ktore zaszly w niechciana ciaze jak nalezy teraz kochac to malenstwo.. Powodzenia..... I napewno wszyscy je zaraz adoptuja bo ´swiadoma´ matka na pewno czytala o wplywie aspiryny na plod tudziez innych srodkow teratogennych, napewno nie pila alkoholu od czasu poczecia.. i nie palila papierosow.... Dla mnie to sa czyste brednie. Bez edukacji swoja moralnosc Panowie mozecie zachowac dla siebie.. Ona i tak dla takich nastolatek podejrzewam nie ma zadnego znaczenia. Jesli zas ma to wlasnie przez presje spoleczna ktora sklania je do tych czynow....” „NIkt mi nie musi wierzyc w kwestiach moralnych. W kwestiach naukowych jesli mam dobrze przygotowany kregoslup faktow doswiadczalnych tak” I NA TYM ‘KREGOSLUPIE’ SIE SKUPMY, CHYBA ZE JUZ DAWNO PRZETRACONY. 1).http://www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=28&w=6626384&a=6632861 2) http://www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=28&w=6626384&a=6643191 3) http://www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=28&w=6684678&a=6698394 4) http://www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=28&w=6685739&a=6690088 5) http://www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=28&w=6685739&a=6690974 6) http://www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=28&w=6626384&a=6629982 7) http://www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=28&w=6685739&a=6691154 8) http://www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=28&w=6626384&a=6631824 9)http://www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=6611145&a=6618665 10) http://www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=28&w=6611145&a=6616958 11) http://www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=28&w=6611145&a=6617550 12) http://www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=28&w=6626384&a=6632236 13) http://www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=28&w=6611145&a=6618169 14) http://www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=28&w=6626384&a=6630243 Gdyby kiedykolwiek ta pani zarzucila komus, czytanie cudzej korespondencji;-) „> p.s.2. DO PANI ANI KTORA TEZ CZYTA CUDZA KORESPONDENCJE - i stawia zarzuty > innym odnosnie tego samego” - TO MOJA PROWOKACJA PRZYNIOSLA SKUTEK . „Ja nigdy czegos takiego nie pisalam ze ja uwazam ze nie ladnie :))))” http://www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=6702706&a=6707040 W ROZMOWACH Z TA PANIA PO PROSTU „CYTUJCIE JA SAMA”-PONIEWAZ WYPOWIEDZI TEJ PANI SA PRZECIWSTAWNE SOBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość To kpina z Państwa IP: *.oborniki-slaskie.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 17:08 Nie dziwię się, że z obowiązujacego prawa pozwalają kpić rządzący sami łamiący je na każdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRATEK Re: TAK DLA ABORCJ NIE DLA GIERTYCHA IP: *.biaman.pl 26.06.03, 18:02 A GDYBY ZMIENIC TO W SPOSOB NASTEPUJACY: "TAK DLA ABORCJI GIERTYCHA"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK CO TAKI PAJAC JAK GIERTYCH ZĄDZI LUDZMI IP: *.matarnia.pl 26.06.03, 17:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIU PRECZ Z PEDAŁAMI Z LPR WOLNOSC DLA POLSKI BEZ NICH IP: *.matarnia.pl 26.06.03, 17:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIU GIERTYCH SAM W KONDONIE WISIAŁ ZA OKNEM IP: *.matarnia.pl 26.06.03, 17:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s IP: *.host10.starman.ee 26.06.03, 18:12 Kiedy w koncu,w tym zapyzialym z`iutkowie przestana wlazic w gumiakach w cudze ,prywatne zycie? Moze naprawde wlaczenie do Europy ucywilizuje w koncu ten nieszczesny narod? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 18:33 Gość portalu: Kris napisał(a): > Kiedy w koncu,w tym zapyzialym z`iutkowie przestana wlazic w > gumiakach w cudze ,prywatne zycie? Moze naprawde wlaczenie do > Europy ucywilizuje w koncu ten nieszczesny narod? TYlko kiedy to jest cudze zycie a kiedy sie zaczyna ´moje´? Narod jest ucywilizowany - walki na nabrzezu to margines. Spora czesc ´ziutkow´ uwaza ze statki nie szkodza dopoty dopoki nie lamia istniejacego - kompromisowego prawa - ani nie ´sugeruja´ przy pomocy skompromitowanych i tracacych elektorat partii politycznych - jego zmian. Do takich ´ziutkow´sadze ze moge zaliczyc siebie bo jako matka dwoch corek przewiduje ze wkrocza w wiek nastoletni a wowczas - tak jak to opisywalam moga sobie ´wykoncypowac´ tudziez moga im to ulatwic miedia, ze latwiej jest siegnac po tabletke poronna niz stosowac antykoncjepcje.. Ja tez w pierwszej chwili reagowalam jak Pan. Ale warto to sobie przemyslec.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s IP: *.host10.starman.ee 26.06.03, 19:31 Gość portalu: ANka napisał(a): > Gość portalu: Kris napisał(a): > > > Kiedy w koncu,w tym zapyzialym z`iutkowie przestana > wlazic w > > gumiakach w cudze ,prywatne zycie? Moze naprawde > wlaczenie do > > Europy ucywilizuje w koncu ten nieszczesny narod? > TYlko kiedy to jest cudze zycie a kiedy sie zaczyna ´moje´? > Narod jest ucywilizowany - walki na nabrzezu to margines. > Spora czesc ´ziutkow´ uwaza ze statki nie szkodza dopoty > dopoki nie lamia istniejacego - kompromisowego prawa - > ani nie ´sugeruja´ przy pomocy skompromitowanych i > tracacych elektorat partii politycznych - jego zmian. > Do takich ´ziutkow´sadze ze moge zaliczyc siebie bo jako > matka dwoch corek przewiduje ze wkrocza w wiek nastoletni > a wowczas - tak jak to opisywalam moga sobie > ´wykoncypowac´ tudziez moga im to ulatwic miedia, ze > latwiej jest siegnac po tabletke poronna niz stosowac > antykoncjepcje.. > Ja tez w pierwszej chwili reagowalam jak Pan. Ale warto > to sobie przemyslec.... wiekszosc protestow ma podloze fanatyczno-religijne,nie oparte na zdrowym rozsadku! co sie tyczy ,"cudze-swoje" zycie ,kazdy powinien byc wychowany przez swoich rodzicow tak,aby mogl bez trudnosci odroznic ziarno od plew. Jezeli jako matka ,ma Pani watpliwosci odnosnie reakcji corek na niewlasciwa propagande czy tez reklame,no coz moze tak przejzec swoj sposob wychowania,lub wplywu na formowanie sie ich prawidlowej osobowosci? A nie isc po njmniejszej lini oporu,likwidacja wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 21:33 Gość portalu: Kris napisał(a): > > wiekszosc protestow ma podloze fanatyczno-religijne,nie oparte na zdrowym > rozsadku! --------------------------------------------- Czy to teza generalna odnoszaca sie do ludzi? Nie wiem o co chodzi.. --------------------------------------------------- > co sie tyczy ,"cudze-swoje" zycie ,kazdy powinien byc wychowany przez swoich > rodzicow tak,aby mogl bez trudnosci odroznic ziarno od plew. ------------------------------------------------- Jest Pan liberalem w kwestii prawa do aborcji a w kwestii wychowania konserwatysta? ---------------------------------------------------- > Jezeli jako matka ,ma Pani watpliwosci odnosnie reakcji corek na niewlasciwa > propagande czy tez reklame,no coz moze tak przejzec swoj sposob wychowania ,lub > wplywu na formowanie sie ich prawidlowej osobowosci? ----------------------------------------------------- Mam bo to mnie dopiero czeka - moje coreczki sa jeszcze za mlode nie sa dojrzale nawet biologicznie :)) a watpliwosci mam - nie jestem taka silna nie tylko ja sie boje przemoznego wplywu reklam zdaje sie ze na owym ´oswieconym´ zachodzie ludzie tez sie boja wplywu reklam:) ------------------------------------------------------- > A nie isc po njmniejszej lini oporu,likwidacja wyboru. ----------------------------------------------------- Ustawa jest kompromisem a ja mowie o tym co daje jej liberalizacja w praktyce Panstw zachodnich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ator zacznij od siebie :-) zloty strzal i wiecej miejsc IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 18:42 na ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawideliwy Skrobanka i eutanazja dla "dzialaczek" ze statku... IP: *.sympatico.ca 26.06.03, 19:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macka LPR do roboty! Skini z Młodzieży Wszechpolskiej też! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 19:05 Co to, Prawdziwy Polak tylko prostestować potrafi? Niech się uczą i pracują, to wtedy coś dobrego zrobią dla Polski, a nie biją cudzoziemców. Naprawdę nie rozumiem, dlaczego kościół nie może zaprotestować przeciw znieważaniu przez LPR i Radio Maryja chrześcijaństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHkoniec "Z PANI TAKI NAUKOWIEC JAK Z KOZIEJ DUPY TRABKA"! IP: *.echostar.pl 26.06.03, 21:40 Gość portalu: ANka napisał(a): > ... widocznie niektorym > fakt ze sie skompromitowali nie wystarcza do tego zeby > sie wycofac... NIE MA TO JAK ZDROWE POCZUCIE ABSURDU TWOICH WYPOWIEDZI. JEDNA WIELKA HIPOKRYZJA PLYNIE Z TWOICH UST. JEZELI NIE POTRAFISZ SIE USTOSUMKOWAC MERYTORYCZNIE DO NASZYCH POSTOW TO SIE NIE KOMPROMITUJ PISANIEM KOLEJNYCH IDIOTYZMOW. DOBRY OBYCZAJ I KONSEKWENCJA MYSLOWA NAKAZUJE BRONIC SWOICH ARGUMENTOW.... ALE CO JA BEDE SIE POWTARZAL Z RACJI MIEJSCA ZAMIESZKANIA PRZYTOCZE PANI PRZYSLOWIE, WSZAK ONE MADROSCIA NARODOW. "Z PANI TAKI NAUKOWIEC JAK Z KOZIEJ DUPY TRABKA" JAK CZLOWIEK O ANALITYCZNYM SPOSOBIE MYSLENIA TRAKTUJE TAKIE POSTY: > Gość portalu: LONGERgierT(w)YCHk napisał(a): > > > Czy zrozumienie tego, ze z jednego komputera o tym > samym ip pisza dwie osoby > > przerasta twoje kompetencje umyslowe? > > Nie mamy 2 stalych laczy w jednym mieszkaniu. > > Gość portalu: camrut napisał(a): > > Czy uwaza pani za mozliwe korzystanie z jednego lacza > internetowego za pomoca > > tzw. switch'a rozdzielajacego je na kilka lub > kilkanascie komputerow; co ma > > miejsce przy zakladaniu polaczen komputerowych przez > jedna firme w tym samym > > kompleksie budynkow??? > Pozostawiam to Twoim wnioskom i innych MOJE WNIOSKI SA TAKIE: KONSEKWENCJI NAUKOWCA ZADNYCH KONSEKWENCJA GLUPOLA OWSZEM WYTLUMACZE PANI TO NA PRZYKLADZIE: FIRMA, KTORA ADMINISTRUJE I ZAKLADA STALE LACZA POSIADA SERWER O IP: echostar.pl TAK SAMO JAK ISTNIEJE NP. SERWER O IP:proxy.aol.com OSOBY KORZYSTAJACE Z ICH USLUG POSIADAJA IP: *.echostar.pl ANALOGICZNIE DO IP: *.proxy.aol.com FIRMA TA PRZY KAZDYM BLOKU ' KLADZIE switch'a ', KTORY JEST PODLACZONY DO ICH SERWERA O IP:echostar.pl CZYLI WSZYSTKIE OSOBY W BLOKU CZY TAZ ANALOGICZNIE KILKU BLOKOW POSIADAJA IP: *.echostar.pl (W MIEJSCE '*' WSTAWIAMY IP KONKRETNEGO KOMPUTERA) OSOBY KORZYSTAJACE Z TEGO 'switch'a ' I Z TEGO SERWERA POMIMO TEGO, ZE MIESZKAJA W DWOCH ROZNYCH MIESZKANIACH CZY TEZ BLOKACH POSIADAJA TEN SAM IP - IP: *.echostar.pl TAK SAMO JAK OSOBY Z AOL'a CZYLI IP: *.proxy.aol.com W MIESZKANIU MAMY TYLKO JEDNO STALE LACZE, DLATEGO NIE ZOBACZY PANI POSTOW MOICH I KAMILI WYSLANYCH O TEJ SAMEJ GODZINIE (w przypadku tylko moich postow - czasami sie zdarza ta sama godzina;-) jezeli nadal pani nie rozumie, to swiadczy nie najlepiej o pani ale przeciez: "Z PANI TAKI NAUKOWIEC JAK Z KOZIEJ DUPY TRABKA" Zero analitycznego myslenia. I hipokryzja - nie naukowa, ale taka przyziemna,ludzka. Kolejny raz prosze o stosunkowanie sie do moich wczesniejszych argumentow. DO NASTEPNYCH PROB WYKAZANIA MOICH CZY TEZ KAMILI NIEKONSEKWENCJI MYSLOWYCH PROSZE ZATRUDNIC CALY ZESPOL BADAWCZY instytutu naukowego, W KTORYM PODOBNO PANI PRACUJE - smiechu warte;-) i lepsze przykladziki lepsze;p PROSZE SPROBOWAC, POTRAKTOWAC TAK MOJE posty, JEDNAKZE WCZESNIEJSZE PROBY JAKIE PANI PODEJMOWALA OKAZALY SIE KONPROMITUJACE DLA PANI OSOBY. p.s. niech pani nie potwierdza przypuszczen niektorych, co do charakteru pani pracy w NIemczech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka ARgument dla kulturalnego i zdrowego psychicznie L IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 22:03 Coz nie mienie sie - zostalo to ze mnie wyciagniete - wcale mi na tym nie zalezalo. To nie jest piekielko a argument z mojej strony b. konkretny. Mam dwie coreczki - dziewczynki. Argumenty byly miedzy innymi takie jak ten - ze naukowe definicje nie moga wplynac na moralny stosunek innych ludzi do kwestii jaka jest aborcja.. Definicje naukowe same sa formulowane przez ludzi i na ich potrzeby po to by bylo wiadomo o czym sie mowi.. Niemniej nie ma i nie bedzie doskonalej definicji obojetne jak drobiazgowo do niej podejdziemy.. Najlepszym przykladem jest definicja zycia przed odkryciem wirusow i definicja dogmatu biologii molekularnej DNA-RNA- bialko po odkryciu prionow.. Jezeli fakt ze martwie sie o pranie mozgu jakie moga robic dzialania niektorych koncernow farmaceutycznych moim dzieciom jest dla Pani nieistotny w tej dyskusji to Pani sprawa i Pani wrazliwosc na krzywde innych. Ja dyskutuje choc jak pisalam trudno jest z osobami, ktore maja taka kulture dyskusji jak LOnger. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka I bede niekonsekwentna -podam argument IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 22:18 Ale niestety nie bede klamac bo nie umiem a Pan brnie dalej o to dowod - krotki i prosty. Gość portalu: camrut napisał(a): > Dopiero w pewnym momencie 'wpadlam' na pani meandry rozumowania co do mojego > jednoglosu z panem(jak mnmiemam) longerem, --------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Szkoda czasu ANka , IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 22:30 Longer to przypadek nieuleczalny. Rzeczywiscie trzeba nie odpowiadac na te posty, bo to go tylko nakreca. I wsysyla ten swoj belkot w hurtowych ilosciach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk this is the END - you can't understand;-) IP: *.echostar.pl 27.06.03, 03:13 Ja cie rowniez pozdrawiam rycerzu. Jak sie doedukujesz to moze bedziesz w stanie pomagac twoim ksiezniczka, bo jak na razie to uciekasz i sklaniasz inych zeby zrobili to samo. ale ANka jest przekonana, ze jest naukowcem i to jej wada;-) JAK DLA MNIE TO MOZE KOMPROMITOWAC SIE DALEJ, ale ty tego nie zrozumiesz. this is the END you can't understand;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Maladresse ce n´est pas une maladie IP: *.ifn-magdeburg.de 27.06.03, 09:38 Si on parle du Longer. C´est plutot une paine d´existence... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Leider Er braucht Zeit IP: *.ifn-magdeburg.de 27.06.03, 09:51 For translation of theese few words I wrote. But whatever - computers, internet connections - all this enables but cannot offer real knowledge in more that a very basic form..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: Leider Er braucht Zeit IP: *.ifn-magdeburg.de 27.06.03, 10:18 UUPs mowilam ze moj niemiecki nie najlepszy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk Re: I bede niekonsekwentna -podam argument IP: *.echostar.pl 27.06.03, 02:43 Dyskusja z Tą Panią jest pozbawiona jakiegokolwiek sensu, ponieważ w przypadku udowodnienia Tej Pani nielogiczności, niekonsekwencji myślowej i nieznajomości znaczenia pojęć, którymi Ta Pani się posługuje - nie ustosunkowuje się ona do argumentów dyskutanta tylko wypisuje kolejne niczym nie poparte pseudonaukowe i pseudointelektualne tezy. W przypadku podania argumentów obnażających nieprawidłowość ‘przypuszczeń’ Tejże Pani, wypisuje ona kolejny absurdalny post i cała ‘procedura’ zaczyna się od nowa. Dyskusja Pani Aniu nie polega na tym, aby Pani post widniał jako ostatni, bez względu na prawdziwość tez w nim zawartych, ale na rzeczowym i merytorycznym ustosunkowaniu się do tez adwersarza. Ostatni post nie uczyni z Pani ‘moralnego’ zwycięzcy, ale prawdziwość głoszonych tez i wykazanie błędów w rozumowaniu adwersarza - owszem. Poniżej, aby nie pozostać gołosłownym i nie powielać sposobu prowadzenia dyskusji przez Tą Panią, podaję kilka co ciekawszych linków z dyskusjami, które Ta Pani prowadziła. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6640978&a=6682478 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6626384&a=6667337 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6684678&a=6691669 Wybór sposobu dyskusji świadczy również o człowieku i jego szeroko pojętych kompetencjach. Na przyszłość jeżeli będzie Pani konfabulować na mój temat to mam nadzieję, że będzie pani w stanie podać właściwe argumenty i poprze je linkami do moich wypowiedzi. Wtedy wszyscy będą mieli możliwość oceny rzeczowości Pani argumentów. A zapewniam Panią, że każdy się myli, problem w tym czy potrafi przyznać się do swoich błędów i wyciągnąć konstruktywne wnioski na przyszłość - czego z całego serca Pani życzę. Oto moje bodaj jedno z bardziej ulubionych zdań, które Pani napisała do mojej ‘połowicy’, a obnażające Pani sposób patrzenia na otaczający świat. Jest on również spójny z Pani prawicowymi poglądami, jednakże, czy z liberalnymi? mam wątpliwości, ponieważ liberalizm Proszę Pani to ............,ach szkoda więcej moich słów na Tą Panią. „Spiskiem jest popisywanie z tego samego komputera rodzinnie czy tez ´partnersko´ jak kto woli skoro macie Panstwo w tej kwestii takie same poglady.” forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6670810&a=6680675 p.s. a propos czasami Pani twierdzi, że ja to Camrut, a czasami z goła coś innego, czyżby znowu jakaś niekonsekwencja myślowa. p.s.2. argumenty ad personam i wykazanie (jakże licznych) błędów w mojej pisowni myślę, że nie powinny Panią satysfakcjonować, wszak jest pani Naukowcem i to przez DUże n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk nie ANniu -'I bede niekonsekwentna -podam argument IP: *.echostar.pl 27.06.03, 03:20 to nie niekonsekwencja, ja zauwazam tu pelna konsekwencje, ten ARGUMENT jest tak samo watpliwy jak wczesniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka W tych watkach sa dowody przeciwko Panu :) IP: *.ifn-magdeburg.de 27.06.03, 09:39 Jest ich pelno - zawracanie glowy :))) NIkt tego juz nie czyta bo to chore - a ja jednak wiedzialam ze Pan tu wroci :)))) Ale mam jeszcze tylko 30 minut i hallas- jak to mowia troche na poludniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk NIE BADZ GOLOSLOWNA, PODAJ CHOCBY JEDEN ARGUMENT IP: *.echostar.pl 27.06.03, 12:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6684678&a=6699551 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6684678&a=6685164 NIE LICZE JUZ NA PANI PRZYZWOITOSC, NO MOZE TROCHE NA TEN POWOLNY TOK MYSLENIA, MOZE W KONCU TO 'ZATRYBI'. I TAK W KOLKO I TAK W KOLKO I TAK W KOLKO I TAK W KOLKO I TAK W KOLKO I TAK W KOLKOI TAK W KOLKO I TAK W KOLKO I TAK W KOLKO I TAK W KOLKO I TAK W KOLKO I TAK W KOLKO BYLE BY PANI WYPOWIEC ZNALAZLA SIE NA KONCU - ALE NIE OTO CHODZI, CZYZ NIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Maladresse c´est finalement une maladie IP: *.ifn-magdeburg.de 27.06.03, 13:25 Des preuves se trouvent partout. Malheureusement ce n´est pas la profondeur dont on parle mais plutot le nombres des cas. Il arrive qu´un individu ne comprend pas le sens des mots qu´il emploi. Il arrive souvent que le niveau d´education qu´il represente soit beaucoup trop inferieur aux capacitees qu´il s´attribu. Heureusement ce n´est pas le cas toujours. Surtout dans les sciences. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk ZNOWU PISZESZ BZDORY-NIE KOMPROMITUJ SIE JUZ!!! IP: *.echostar.pl 27.06.03, 03:07 THIS IS THE END MY ONLY FRIEND THE END Gość portalu: ANka napisał(a): > Ale niestety nie bede klamac bo nie umiem > a Pan brnie dalej o to dowod - krotki i prosty. > Gość portalu: camrut napisał(a): > > > > Dopiero w pewnym momencie 'wpadlam' na pani meandry > rozumowania co do mojego > > jednoglosu z panem(jak mnmiemam) longerem, > --------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pryk Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s IP: *.dialup.uni2.es 26.06.03, 21:54 Ze wzgledu na solidarnosc miedzynarodowa nie woln o dopuscic do zlagodzenia ustawy antyaborcyjnej. Przeciez uslugi aborcjyjne dla Polek to bedzie powazne zródlo dochodu narodowego Slowacjii Czech po wejsciu naszych krajów do Unii. A i Ukraina cos na tym tez zarobi, choc tam beda kontrole graniczne,a tu nie. Na poludniu Francji do dzis sporo fortun powstalo, gdy w Hiszpanii byl zakaz aborcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s IP: *.ifn-magdeburg.de 26.06.03, 21:59 Gość portalu: pryk napisał(a): > Ze wzgledu na solidarnosc miedzynarodowa nie woln o dopuscic do > zlagodzenia ustawy antyaborcyjnej. Przeciez uslugi aborcjyjne > dla Polek to bedzie powazne zródlo dochodu narodowego Slowacjii > Czech po wejsciu naszych krajów do Unii. A i Ukraina cos na tym > tez zarobi, choc tam beda kontrole graniczne,a tu nie. Na > poludniu Francji do dzis sporo fortun powstalo, gdy w Hiszpanii > byl zakaz aborcji. MOze niekoniecznie. Podobno wszystkie osoby ktore chcialyby dokonac aborcji sa biedne.. A zwolennikow ma Pan swietnych i wyedukowanych - gdy brak im argumentow - staczaja sie na dno - wystarczy spojrzec na takiego np Longera:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk PRAWicowA z ciebie osóbka!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 27.06.03, 03:24 'czysta hipokryzja nieskalana mysla' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 22:21 Panowie i Panie z LPR, Radia Maria, itp., Zadne prawo nie szostalo zlamane!!! Ustawa antyaborcyjna obowiazuje jedynie na terytorium RP. Zadna z uczestniczek rejsu prawa nie zlamala plynac na wody miedzynarodowe, a jezeli dokonaja na tychze wodach aborcji, nalezy nad tym moze ubolewac, lecz nie jest to zadnym przestepstwem, poniewaz na statku holenderskim znajdujacym sie na wodach terytorialnych obowiazuje prawo holenderskie, nie polskie. Inaczej by sprawa wygladala, gdyby statek byl statkiem polskim, lecz tak nie jest. Ustawa zakazuje dokonywania aborcji nie na obywatelkach polskich, lecz na terytorium polskim. Przestancie wiec robic z siebie prostakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk Sens dyskusji wg PANI ANki IP: *.echostar.pl 27.06.03, 01:31 Dyskusja z Tą Panią jest pozbawiona jakiegokolwiek sensu, ponieważ w przypadku udowodnienia Tej Pani nielogiczności, niekonsekwencji myślowej i nieznajomości znaczenia pojęć, którymi Ta Pani się posługuje - nie ustosunkowuje się ona do argumentów dyskutanta tylko wypisuje kolejne niczym nie poparte pseudonaukowe i pseudointelektualne tezy. W przypadku podania argumentów obnażających nieprawidłowość ‘przypuszczeń’ Tejże Pani, wypisuje ona kolejny absurdalny post i cała ‘procedura’ zaczyna się od nowa. Dyskusja Pani Aniu nie polega na tym, aby Pani post widniał jako ostatni, bez względu na prawdziwość tez w nim zawartych, ale na rzeczowym i merytorycznym ustosunkowaniu się do tez adwersarza. Ostatni post nie uczyni z Pani ‘moralnego’ zwycięzcy, ale prawdziwość głoszonych tez i wykazanie błędów w rozumowaniu adwersarza - owszem. Poniżej, aby nie pozostać gołosłownym i nie powielać sposobu prowadzenia dyskusji przez Tą Panią, podaję kilka co ciekawszych linków z dyskusjami, które Ta Pani prowadziła. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6640978&a=6682478 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6626384&a=6667337 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6684678&a=6691669 Wybór sposobu dyskusji świadczy również o człowieku i jego szeroko pojętych kompetencjach. Na przyszłość jeżeli będzie Pani konfabulować na mój temat to mam nadzieję, że będzie pani w stanie podać właściwe argumenty i poprze je linkami do moich wypowiedzi. Wtedy wszyscy będą mieli możliwość oceny rzeczowości Pani argumentów. A zapewniam Panią, że każdy się myli, problem w tym czy potrafi przyznać się do swoich błędów i wyciągnąć konstruktywne wnioski na przyszłość - czego z całego serca Pani życzę. Oto moje bodaj jedno z bardziej ulubionych zdań, które Pani napisała do mojej ‘połowicy’, a obnażające Pani sposób patrzenia na otaczający świat. Jest on również spójny z Pani prawicowymi poglądami, jednakże, czy z liberalnymi? mam wątpliwości, ponieważ liberalizm Proszę Pani to ............,ach szkoda więcej moich słów na Tą Panią. „Spiskiem jest popisywanie z tego samego komputera rodzinnie czy tez ´partnersko´ jak kto woli skoro macie Panstwo w tej kwestii takie same poglady.” forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6670810&a=6680675 p.s. a propos czasami Pani twierdzi, że ja to Camrut, a czasami z goła coś innego, czyżby znowu jakaś niekonsekwencja myślowa. p.s.2. argumenty ad personam i wykazanie (jakże licznych) błędów w mojej pisowni myślę, że nie powinny Panią satysfakcjonować, wszak jest pani Naukowcem i to przez DUże n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Ty sie quwa lecz chlopie..i to szybko... :-) IP: *.dialsprint.net 27.06.03, 02:34 czy ty myslisz ,ze czlowiek o zdrowych zmyslach bedzie czytal te twoje wypociny.Kazdemu wolno wypowiadac swoje mysli---byle szybko i krotko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk Re: Ty sie quwa lecz chlopie..i to szybko... :-) IP: *.echostar.pl 27.06.03, 02:39 Gość portalu: www napisał(a): > czy ty myslisz ,ze czlowiek o zdrowych zmyslach bedzie czytal te twoje > wypociny.Kazdemu wolno wypowiadac swoje mysli---byle szybko i krotko. Zdrowe zmysly - sensu stricto nie warunkuja i wyznaczaja zdrowego umyslu. ---byle szybko i krotko - i tak trzymaj, przez cale zycie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka A jak z dojrzaloscia tego umyslu? IP: *.ifn-magdeburg.de 27.06.03, 09:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka I gdzie te teksty o ´D´? IP: *.ifn-magdeburg.de 27.06.03, 09:36 Czy to tez argumenty naukowe. A jak z ´plcia´ tego umyslu? Co z amygdala - milosniku laciny? Czy wiesz cos o tej strukturze? Bo u Panow podobno wiecej logiki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHk NA NIC WIECEJ CIE NIE STAC? IP: *.echostar.pl 27.06.03, 13:07 Dyskusja z Tą Panią jest pozbawiona jakiegokolwiek sensu, ponieważ w przypadku udowodnienia Tej Pani nielogiczności, niekonsekwencji myślowej i nieznajomości znaczenia pojęć, którymi Ta Pani się posługuje - nie ustosunkowuje się ona do argumentów dyskutanta tylko wypisuje kolejne niczym nie poparte pseudonaukowe i pseudointelektualne tezy. W przypadku podania argumentów obnażających nieprawidłowość ‘przypuszczeń’ Tejże Pani, wypisuje ona kolejny absurdalny post i cała ‘procedura’ zaczyna się od nowa. Dyskusja Pani Aniu nie polega na tym, aby Pani post widniał jako ostatni, bez względu na prawdziwość tez w nim zawartych, ale na rzeczowym i merytorycznym ustosunkowaniu się do tez adwersarza. Ostatni post nie uczyni z Pani ‘moralnego’ zwycięzcy, ale prawdziwość głoszonych tez i wykazanie błędów w rozumowaniu adwersarza - owszem. Poniżej, aby nie pozostać gołosłownym i nie powielać sposobu prowadzenia dyskusji przez Tą Panią, podaję kilka co ciekawszych linków z dyskusjami, które Ta Pani prowadziła. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6640978&a=6682478 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6626384&a=6667337 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6684678&a=6691669 Wybór sposobu dyskusji świadczy również o człowieku i jego szeroko pojętych kompetencjach. Na przyszłość jeżeli będzie Pani konfabulować na mój temat to mam nadzieję, że będzie pani w stanie podać właściwe argumenty i poprze je linkami do moich wypowiedzi. Wtedy wszyscy będą mieli możliwość oceny rzeczowości Pani argumentów. A zapewniam Panią, że każdy się myli, problem w tym czy potrafi przyznać się do swoich błędów i wyciągnąć konstruktywne wnioski na przyszłość - czego z całego serca Pani życzę. Oto moje bodaj jedno z bardziej ulubionych zdań, które Pani napisała do mojej ‘połowicy’, a obnażające Pani sposób patrzenia na otaczający świat. Jest on również spójny z Pani prawicowymi poglądami, jednakże, czy z liberalnymi? mam wątpliwości, ponieważ liberalizm Proszę Pani to ............,ach szkoda więcej moich słów na Tą Panią. „Spiskiem jest popisywanie z tego samego komputera rodzinnie czy tez ´partnersko´ jak kto woli skoro macie Panstwo w tej kwestii takie same poglady.” forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6670810&a=6680675 p.s. a propos czasami Pani twierdzi, że ja to Camrut, a czasami z goła coś innego, czyżby znowu jakaś niekonsekwencja myślowa. p.s.2. argumenty ad personam i wykazanie (jakże licznych) błędów w mojej pisowni myślę, że nie powinny Panią satysfakcjonować, wszak jest pani Naukowcem i to przez DUże n. A TERAZ DLA ODPREZENIA BAJKA: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6684678&a=6695977 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolekl Re: Napierski: nie było podstaw do aresztowań w s IP: *.se.client2.attbi.com 27.06.03, 06:35 to czas juz skonczyc z ta lpr,mlodzieza,i samoobrona.psuja tylko dobre imie polski Odpowiedz Link Zgłoś