Gość: basturk IP: 80.51.254.* 24.09.03, 18:41 jak tam mecz??? narazie 0:) ale myśle że gra naszych może sie bardzo podobać.Myśle ze jak Groclin trafi pierwszego gola to już później rozjhedzie berlinczyków na 3 lub 4 zero ide patzrec.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radex Re: Na Berlin!!! czyli Groclin w akcji IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 20:48 Piękna gra!!!! Brak wykończenia to pewno trema w debiucie, ale ten Grociln ma naprawdę potencjał by powtórzyć zeszłoroczne dokonania Wisły:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Dodam.. IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 20:50 ... że akcji z pierwszej piłki na takiej szybkości i w ogóle tak szybkich zawodników to nawet Wisła nie miała! Coś pięknego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Dodam.. IP: 80.51.254.* 24.09.03, 21:06 berlin nieległ w gruzach dziś ale dostał porzadnego kopniaka od nieznanej druzyny z grodziska.. przyznam ze jak sieadałem przed telewizor to nie sądziłem że bedzie to tak piękny football w wykonaniiu groclinu.usiadłem z mieszanymi uczuciami-tzn obejrzeć/ponarzekać/zapomnieć (nie sądziłem ze groclin ma taki potencjał) Po dzieiejszym meczu bez obaw i z duzymi emocjami siąde przed telewizor na rewanż. piłkarze naparwdę szybcy grajacy z pomysłowścią/polotem tak jak wisełke w poprzedniej edycji pucharu UEFA-brak tylko skutecznoscia ale to pzreciesh ich pierwszy mecz w pucharach wiec moge wybaczyć... myśle jednak że z tą drużyną powinny czekac nas miłe chwile.. a jutro wiesłka zobaczymy w jakiej formie-oby jak najlepszej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Na Berlin!!! czyli Groclin w akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 22:21 swoją drogą to niesamowite jaką pracę wykonał Bogusław Kaczmarek.w Berlinie jedna ulica ma więcej mieszkańów niż cały Grodzisk Wielkopolski a drużyny walczyły jak równy z równym(nawet z lekkim wskazanien na Grodziszczan) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Na Berlin!!! czyli Groclin w akcji IP: 80.51.254.* 24.09.03, 22:24 ja bym dał nieco wieksze wskazania na grodziszczan... wię emocje w grodzisku gwarantowane w rewanżu Odpowiedz Link Zgłoś