sympatyk10 Zaczelo sie operetka skonczy farsa 05.08.07, 20:00 Ostra chlopaki posuwaja. PISUARY!!! wszyscy wam kibicujemy, tylko szybciej sie wynoscie Odpowiedz Link Zgłoś
buj_w_chutach Karski: PiS nie zerwał koalicji 05.08.07, 20:17 "...i kilku mężczyzn związanych z Lepperem interesami.." brzmi interesująco, prosimy więcej pikantnych szczegółów.. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Karski: PiS nie zerwał koalicji 05.08.07, 23:48 Ciekawe, czy na supełki, czy jak... Odpowiedz Link Zgłoś
aardvaark Karski: PiS nie zerwał koalicji 05.08.07, 21:27 Najpierw przyszli po aferzystów z Ministerstwa Finansów, ale nie protestowałem, bo nie byłem aferzystą z Ministerstwa Finansów. Potem przyszli po lekarzy-łapowników, ale nie protestowałem, bo nie byłem lekarzem-łapownikiem. Potem przyszli po członków mafii weglowej, ale nie protestowałem, bo nie byłem członkiem mafii weglowej. Potem przyszli po mnie... i nie było już komu protestować. A. Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
bubba49 Re: Karski zawsze wsztko na odwyrtkę jak oni białe 05.08.07, 21:31 to on czarne,ale najprzód dzwoni do prezia jarka czy może, Odpowiedz Link Zgłoś
s0ber Re: Karski: PiS nie zerwał koalicji 05.08.07, 21:31 Taaaa... jak dzieci w piaskownicy; - To nie ja zabrałem grabki Marysi, to Jacuś. - To nie ja! To Marcin właśnie zabrał! Brawo! Keep goin' this way guys! (Pan wybaczy panie premierze, no ale może ktoś Panu to przetłumaczy) Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.zuravik www.demokrata.blox.pl 05.08.07, 21:35 To już trzeci (lub też czwarty albo i nawet piąty) koniec koalicji Prawa i Sprawiedliwości z Samoobroną. Jeden Jarosław Kaczyński raczy wiedzieć czy społeczeństwo zostanie jeszcze zaszczycone oglądaniem podobnego mezaliansu. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Karski: PiS nie zerwał koalicji 05.08.07, 21:36 Moim zdaniem istnieje poważne zagrożenie tym,że po nowych wyborach PO wejdzie w koalicję z PiS-dzielcami W tej sytuacji jedynym wyjściem jest głosowanie na LiD. Koalicja PO i PiS to tragedia bez wyjścia i na długie lata Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj to nie wina PIS LPR i Samoobrony! 05.08.07, 21:39 To winna jest III Rzeczypospolita. Pajęcza jest ta koalicja i rwie się przez wiatr historii. I mógłbym tak snuć bez reszty ale prawda jest taka ,że ten parlament będący emanacją mojego narodu składa się głównie z półgłówków. Reszta to idioci. W dupie nas mają i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Karski: PiS nie zerwał koalicji 05.08.07, 23:38 Zasrani politycy tzw. "IV RP" (przepraszam za wyrażenie), Namoczcie swoje durne łby w zimnej wodzie, to może te wasze rozeschnięte klepki trochę się znowu zejdą. Chyba , że wam brakuje nie tylko jednej, piątej klepki, ale i wielu innych. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Karski: PiS nie zerwał koalicji 06.08.07, 00:02 A tak w ogóle to jest jakaś paranoja.85 % społeczeństwa w sondażach nie chce tej koalicji rządzącej.Jednocześnie każdy z koalicjantów boi się obarczenia go winą za rozpad tej koalicji.Co jest grane?Nikt z koalicjantów nie chce dostać od społeczeństwa plusowych punktów za jej rozbicie? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Zabrały się półgłówki za rządzenie 06.08.07, 01:20 i takie są rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki A popieraj se PiS deczko, popieraj aż PiS dnie 06.08.07, 01:32 i nocą w drzwi załomoce Odpowiedz Link Zgłoś
altarius Uważaj kumie bo ci górale wp... 06.08.07, 04:20 kum.z.antalowki napisał: > i nocą w drzwi załomoce Odpowiedz Link Zgłoś
altarius Re: Zabrały się półgłówki za rządzenie 06.08.07, 04:19 mark.parker napisał: > i takie są rezultaty. No tak, Miller to był gość. Gospodarka kwitła i nikt nie kradł!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zelazny.karzel.wasyl Buhahaha! Nie ma Koalicji czyli JEST. Buhaha :-) 06.08.07, 06:57 Odpowiedz Link Zgłoś
irys.p Karski: PiS nie zerwał koalicji 06.08.07, 08:40 W Polsce z każdej strony wieje grozą i niebytem. Prezydent i Premier nie są siewcami ładu społecznego. Sa rządni władzy i dla przykładu potrafią bez zmrużenia oka niszczyć pojedyncze osoby (dr Mirosław Garlicki} jak i całe partie polityczne. Zdrowie Narodu polskiego jest zachwiane. Ludzie starsi bez perspektyw jutra, a dzieci głodują. Wykup mieszkania spółdzielczego za grosze, był z góry zaplanowany na wprowadzenie podatku katastralnego od osób fizycznych. Siłą rzeczy każdy właściciel swojego "M" da rządowi ponad 500zł twardej złotówki rocznie. I tak, swoim kopytem przyciśnie gardło właścicielom. Za to będzie forsa na samoloty, samochody itd. Partia Tuska milczy, bo im też to na ręke. Odpowiedz Link Zgłoś
cics To nie jest koalicja na kocią łapę 07.08.07, 08:46 Przecież wszyscy pamiętają jak została zawarta. W przeciwieństwie do cywilnych ślubów innych koalicji z III RP , ta została zawarta gdzie indziej , więc ma wagę jak koalicyjny ślub kościelny. Nie ma koalicyjnego rozwodu - będą razem póki ich śmierć nie rozłączy ,tzn Kaczyński wykończy Leppera , lub odwrotnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
52b1 Karski: PiS nie zerwał koalicji 07.08.07, 08:49 W samoobronie sa same ciemne typy i PIS w dalszym ciagu chce z nimi wspolpracowac- to haniebne. Brniecie w to bagno jest dziwne-czyzby kaczynski wiedzial ze juz nigdy nie uda mu sie dorwac do wladzy, bo ludzie go wreszcie poznali?Za cene oplucia trzyma stolek- żenujace. Moze powie mu ktos zeby sobie przypomnial ze jest meżczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś