zapijaczony_ryj 08.08.07, 08:15 www.tvn24.pl/-1,1517288,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Re: Tora! Tora! Tora! 08.08.07, 08:25 Tora, Tora, Tora oznaczało całkowite zaskoczenie. Ja tam zdziwiony nie jestem. Parszywy charakterek bliźniaków znany był od zawsze w polityce. Dziwią mnie bardziej idioci, tacy jak Rokita, którzy znali ich od zawsze i uważali, że można ich ikiełznać. Tacy von Papeny polskiej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny To To To 08.08.07, 10:36 Najwazniejszy dokument IV Rzeczpospolitej www.bio-barciany.org.pl/kwit4a.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Tora! Tora! Tora! 08.08.07, 10:40 Przeciez to wszystko bylo do przewidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: Tora! Tora! Tora! 08.08.07, 10:46 "- Na mnie ułożą coś w aferze gruntowej. Na Wierzejskiego robią sprawę finansów Młodzieży Wszechpolskiej. A na Giertycha wyciągną Wielkopolski Bank Rolny. CBA ma tam znaleźć jakiś nowy materiał - powiedział. Jak dodał, PiS "załatwi" też kogoś z kręgu swojej partii, a następnie "ruszą dalej" i tu się z prof. Lepperem nie zgodzę. Tu nie muszą szukać i produkować dowodów. Tu wystarczy poprowadzić NORMALNIE dochodzenie a wyroki skazujące wyda każdy sąd na świecie Odpowiedz Link Zgłoś