jola_iza 11.08.07, 22:40 W młodości to mi działania służb PRLu nie przeszkadzały. Teraz działania służb IV RP a i owszem. Nie wszystko da się zgonić na wiek durny i chmurny :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pla_cebo Re: Złożę samokrytykę 11.08.07, 22:41 Ktos chcial ciebie przesluchac o 21.30? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Złożę samokrytykę 11.08.07, 22:42 No cóż, wtedy TV było biało-czarne a w radiu Matysiaki. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Złożę samokrytykę 11.08.07, 22:44 tak juz to jest,że w młodości wszystko jest piękne, a w wieku dojrzałym już mniej. Też to mam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Złożę samokrytykę 11.08.07, 22:48 Nie masz innego zajecia o tej porze? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Nie dziwe sie, ze nie przeszkadzaly w koncu na 11.08.07, 22:49 pierwszej stronie TL nie przeczytalas lub w tiwi ci nie powiedzieli, ze dzis przeprowadzono udana operacje przeciwko ks. Popieluszce lub Pyjasowi .... czyz nie ? Czego nie nie widac lub o czym nie mowia tego nie ma i nie bylo przeciez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Błądzisz Franuś 11.08.07, 22:56 Śpieszę wyjaśnić TL wtedy teraz GW nie czytałam i nie czytam. O księdzu to ja słyszałam, że go służby koniecznie do Watykanu chciały wysłać, Blidzie nikt tego nie zaproponował. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Ja nie wspomnialem GW ;) O no i sluzby go wyslaly 11.08.07, 23:03 do zalewu, a ze z kamieniem u szyi tego pewnie tez nie slyszalas. A Blida ? Kto chcialby wysylac zapomniany polityczny byt gdziekolwiek ? No jakby jej macierzyste SLD ja cenilo tak za zycia jak po smierci (bo mogli sie na jej trupie pozywic) to juz by jej cos zalatwili ... jola_iza napisała: > Śpieszę wyjaśnić TL wtedy teraz GW nie czytałam i nie czytam. > O księdzu to ja słyszałam, że go służby koniecznie do Watykanu chciały wysłać, > Blidzie nikt tego nie zaproponował. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Złożę samokrytykę 11.08.07, 22:59 Ja byłam dzieckiem i nic mi nie przeszkadzało.Nawet to że jak chodziłam do szkoły podstawowej , to wstawałam o 4.00 rano żeby stać w kolejce i kupić ćwiartke kostki masła i cos tam jeszcze.Bylam dumna ze to robie ja, bo jestem najmłodsza. A dzis przeżywam dramat i nad tym co sie dzieje w polskiej polityce i nad tym jak społeczeństwo jest zdemoralizowane.Ja wiem ze sie posmiejecie i wykpicie.Ale mnie to naprawde boli. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Złożę samokrytykę 11.08.07, 23:06 cassidy_i napisała: > A dzis przeżywam dramat i nad tym co sie dzieje w polskiej polityce > i nad tym jak społeczeństwo jest zdemoralizowane.Ja wiem ze sie > posmiejecie i wykpicie.Ale mnie to naprawde boli. Ty chyba powaznie martwisz się tym wszystkim co się dzieje. Mam jedną radę. Zacznij to naprawiać. Może zacznij od samorządu. Albo juz dziś szykuj się do sejmu. Nie święci garnki lepią. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Złożę samokrytykę 11.08.07, 23:29 sawa.com napisała: > cassidy_i napisała: > > > A dzis przeżywam dramat i nad tym co sie dzieje w polskiej > polityce > > i nad tym jak społeczeństwo jest zdemoralizowane.Ja wiem ze sie > > posmiejecie i wykpicie.Ale mnie to naprawde boli. > > Ty chyba powaznie martwisz się tym wszystkim co się dzieje. Mam > jedną radę. Zacznij to naprawiać. Może zacznij od samorządu. Albo > juz dziś szykuj się do sejmu. Nie święci garnki lepią. > > Serdecznie dziękuję, ale ani do samorządu ani do sejmu TAK NAPRAWDĘ sie nie szykowałam.Mysle ze jest wielu młodych ludzi i bardziej do tego przygotowanych i lepszych niż ja.Ja się do tego nie nadaję , jestem za wrazliwa.Wole sadzić kwiatki , choć to tez dla mnie trudne, i wierzyć w ludzi. > Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki W sklepie płacę,rachunki płacę, za benzynę płacę 11.08.07, 23:07 A co to znaczy? Że jestem skorumpowany i powinienem być wyeliminowany z życia publicznego przez ABeCadło. Gdybym był uczciwym obywaterlem to powinienem wszystkie pieniądze zdeponować u mamusi i za nic nie płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin W kwestii technicznej to Kaczor wiekszy powiedzial 11.08.07, 23:17 ze pieniadze mu wplacaja na konto mamusi a nie ze za nic nie placi ;) kum.z.antalowki napisał: > A co to znaczy? Że jestem skorumpowany i powinienem być wyeliminowany z życia > publicznego przez ABeCadło. Gdybym był uczciwym obywaterlem to powinienem > wszystkie pieniądze zdeponować u mamusi i za nic nie płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki On w parzyste mówi tak, a w nieparzyste na odwrót 11.08.07, 23:29 zaś w święta państwowe nie mówi, tylko uroczyście wygłasza. W kampanii wyborczej będzie tez puszczać nagrania operacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś