haen1950 25.08.07, 17:40 kiedy Tusk chciał przyciąć jej piorka i wyleciała z platformy na własne życzenie. Jej dzisiejszy występ to było jednak coś obrzydliwego. Stary pijak Religa wykazał lepszą klasę, ale jemu doczesność już wisi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaa_ga Re: Żałowałem Zyty 25.08.07, 17:43 Oboje relatywistycznie polecieli. Zacni, kompetentni ludzie nie moga tak zakłamywać rzeczywistości. To się nie godzi. Mogli milczeć, tymczasem stali się cynicznymi politrukami. Zenada i wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Żałowałem Zyty 25.08.07, 17:45 haen1950 napisał: > kiedy Tusk chciał przyciąć jej piorka i wyleciała z platformy na > własne życzenie. > Jej dzisiejszy występ to było jednak coś obrzydliwego. Stary pijak > Religa wykazał lepszą klasę, ale jemu doczesność już wisi. Po prostu mnie zamurowało, jak zrobiła z siebie taką szmatę. To była jednak prawda - za stanowisko sprzedałby rodzinę, nie mówiąc o "ideałach". Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Żałowałem Zyty 25.08.07, 17:50 I niech mi ktos powie, ze ona nieswiadomie z SB wspolpracowala. Dla kariery nawe z diablem bedzie to babsko wspolpracowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga sieroty po PRLu w PISie mają jak pączek w maśle 25.08.07, 17:52 Nie widzisz? To przejrzyj na oczy. PS. Do kogo ja mówię :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: sieroty po PRLu w PISie mają jak pączek w m 25.08.07, 18:00 On jest tak beznadziejnie głupi, że to nawet nie irytuje. Omijam. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: sieroty po PRLu w PISie mają jak pączek w m 25.08.07, 18:04 Ja generalnie też, ale nieraz nieznośnie się petają pod nogami więc... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Żałowałem Zyty 25.08.07, 18:00 Zyta niewyżyta miała pseudo Beata,piękna ksywa no nie?Pod kaczymi żaglami życie jej płynie jak bajka.Musiała dać za to dowody wdzięczności.Kaczor nie wybacza nielojalności,choć wybacza przeszłość w esbeckim kręgu podejrzeń o współpracy.Każdy ma swoją żabę,co przed nim ucieka,i swojego zajaca,którego się boi(autor:A M-Zając i żaba) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Żałowałem Zyty 25.08.07, 18:01 A Wojciechowski też tam był? Czy mi się coś zdawało? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Żałowałem Zyty 25.08.07, 18:05 Był a jakże.Jako ;Piast;(kołodziej). Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Żałowałem Zyty 25.08.07, 18:07 Ten się dopiero zeszmacił... Coś obrzydliwego. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm A PSL Piast ma wciąż problemy z rejestracją 25.08.07, 21:59 Gdzieś na stronie właściwego PSL-u stało, że SN dał do ponownego rozpoznania wniosek o rejestrację (oczywiście skarżył Pawlak i oczywiście chodziło o kwestię nazwy) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: A PSL Piast ma wciąż problemy z rejestracją 26.08.07, 13:26 Elfhelm, może Ty wiesz co się z nim stało. Tobie nie muszę pisać kim on jest i że to był kiedyś naprawdę na poziomie facet. Wymyślił sobie, że po kompromitacji Ziobry będzie ministrem sprawiedliwości? Jako koalicjant z "Piasta"? O co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Żałowałem Zyty 25.08.07, 20:30 Zyta to polityczna k.wa, może nie od zawsze, ale od bardzo dawna - bardziej do PiSu pasuje niż do PO. Ale co robi Religa na jednej konwencji z Rysiem Czarneckim, tego nigdy nie zrozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Żałowałem Zyty 25.08.07, 20:50 PiS się przydał Platformie w sumie nawet trochę. Gdyby nie oni, to by w PO do dzisiaj siedzieli dywersanci tacy jak Sośnierz, Gilowska czy Religa. A tak to został już tylko Rokita do wywalenia, ku żałości sierot po POPiSie Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Zyta wpadła jak śliwka w kompot, blondynka 25.08.07, 21:05 Tusk ją wygryzł z PO i chcąc się zemścić poszła do kaczek, kaczki z chlebem i solą do Zyty, tralala, obiecały raj. Ale kaczki jak nie mają na kogoś haka, to są chore, więc haka na Zytę znalazły, pogrzebały w teczce i był, potem niby w płacz, że kobitki się IPN czepia, teraz Zyta ma prze.rane, bo do PO nie wróci, a jak zacznie fikać kaczkom, to w CUDOWNY(hehe) sposób tygodnik Wprost znajdzie nowe haki z teczki Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Religa to podobny przypadek 25.08.07, 21:14 Chłop świetnie operował, ale tęgo pił i ma wielkie ambicje. No to liczył na stołek u Tuska, a po jego przegranej został ministrem u kaczek, kaczki z chlebem i solą do Religi, tralala, obiecały raj. Teraz nie ucieknie, bo haki na niego kaczki mają mocne, jak zacznie fikać to Jacek Kurski ujawni, że to alkoholik i do tego był w partii jak zdrajca Kaczmarek, no i na pochodzie 1-majowym koło Jaruzela szedł. Kaczki SPECJALNIE dobierają ludzi na których mają haki, Kaczmarek był taki sam, ale się nie przestraszył, że go zgnoją za bycie w PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
warsawyak Re: Religa to podobny przypadek 25.08.07, 21:43 Fajnie że nam wszystko ładnie, prosto tłumaczysz, prostym misiom o małym rozumku, ale w przypadku Religi prawda jest chyba bardziej prozaiczna. Chodzi o jak najdłuższe zapewnienie jak najlepszego wiktu rodzinie. Przecież facet jest już jedną nogą na tamtym świecie, więc o żadnej karierze nie może marzyć. A jego alkoholizm to tajemnica poliszynela w każdej Pipidówie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Religa to podobny przypadek 25.08.07, 22:31 Przekazać państwowe pieniadze 30milionów na prywatną fundację to też majstersztyk. Niby nie wolno, ale na Religę wolno... Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Żałowałem Zyty 25.08.07, 22:00 Można tylko dziękować Rokicie, że doprowadził do jej wyautowania z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Żałowałem Zyty 25.08.07, 22:02 A ja nadal uważam że Tusk popełnił błąd wyrzucając Gilowską z PO. Co trzy głowy to nie jedna, nawet jeśli te głowy należą do Donia, Zyty i Jasia-Marysi. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ja też, 25.08.07, 22:04 uważałem odejście Zyty z PO za stratę, ale po sprawie jej lustracji i obciąganiu Kaczorom, uważam, że to mała strata dla PO. Mieli rację, że się tej baby pozbyli. Ona teraz jest pierwszym dupowłazem Kaczyńskich. Tuż przed byłym sławnym kardiochirurgiem. M. Odpowiedz Link Zgłoś
sebj.1 Re: Żałowałem Zyty 25.08.07, 22:36 Ochyda!W tym towarzystwie brakowało mi tylko Rokity , który (po wyjściu z PO z klikunastoma podobnymi do siebie lamusami) melduje prezesowi wykonanie zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Kaczyński zrobił z Zyty paprotkę, a ta jest mu... 25.08.07, 22:47 ...niewymownie wdzięczna - i jak tu go nie podziwiać ? :-) Tusk gdy ma kłopoty z Janem Marią to pewnie mu powtarza: "Nie brykaj Rokita, bo skończysz jak Zyta" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Żałowałem Zyty 25.08.07, 22:50 haen1950 napisał: Stary pijak > Religa wykazał lepszą klasę, ale jemu doczesność już wisi. "Starym pijakiem" pewnie zostal w momencie wejscia do rzadu Kaczorow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Żałowałem Zyty 26.08.07, 16:22 Pijak to nie alkoholik tylko facet, który lubi wypić. Żadna ujma dla niego. Nie powiniem przystępować do tej bandy, ale niestety próżny jest. Lubi, kiedy ludzie go słuchają i okazują szacunek, nawet pozorny. Widziałem i obserwowałem go kiedyś przez cały wieczór w restauracji. Dusza towarzystwa, typowy sarmacki typ. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Klasyczny przykład co piS robo z ludzi. 25.08.07, 22:57 haen1950 napisał: > kiedy Tusk chciał przyciąć jej piorka i wyleciała z platformy na > własne życzenie. > Jej dzisiejszy występ to było jednak coś obrzydliwego. Stary pijak > Religa wykazał lepszą klasę, ale jemu doczesność już wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt percepcja 26.08.07, 16:13 haen1950 napisał: > kiedy Tusk chciał przyciąć jej piorka i wyleciała z platformy na > własne życzenie. > Jej dzisiejszy występ to było jednak coś obrzydliwego. Stary pijak > Religa wykazał lepszą klasę, ale jemu doczesność już wisi. Przykro byl patrzec i sluchac, jak sie wdzieczy do swoich nowych "przyjaciol". Nawet poziom analizy gospodarczej dostosowala do percepcji standardowego zwolennika PiS. Odpowiedz Link Zgłoś