honwe_d 26.08.07, 18:35 prowadzi Leppera i Kaczmarka. Tropy wiodą do kwatery głównej i jej szefa ksywa Dhonald. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jorge.martinez Re: Ten sam pułkownik, ktory prowadził Jarucką 26.08.07, 18:38 Gdy tak sobie myślę o Tusku, to wciąż nie mogę uwierzyć, by miał coś wspólnego ze sprawą Jaruckiej. On jest do tego genetycznie niezdolny... Po prostu niektórzy ludzie nie wyrastają z krótkich portek. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zegarek Re: Ten sam pułkownik, ktory prowadził Jarucką 26.08.07, 18:40 Co to znaczy niezdolny? On tu nie musiał sam nic wymyślać i organizować. Wystarczy, że wiedział i akceptował. Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: Ten sam pułkownik, ktory prowadził Jarucką 26.08.07, 18:42 jego też prowadzą sztabskapitany. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zegarek Re: Ten sam pułkownik, ktory prowadził Jarucką 26.08.07, 18:46 Na to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: Ten sam pułkownik, ktory prowadził Jarucką 26.08.07, 18:47 ale teraz na widok Zobry taki kwik podnoszą jak zarzynane świnie. Czego oni się tak boją tego Ziobry ? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ten sam pułkownik, ktory prowadził Jarucką 26.08.07, 19:44 Honwe_d rzna cie? Dlatego tak kwiczysz?Czyzby sam szef? Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: Ten sam pułkownik, ktory prowadził Jarucką 26.08.07, 19:57 widzę, że kwiczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Ten sam pułkownik, ktory prowadził Jarucką 26.08.07, 20:14 honwe_d napisał: > widzę, że kwiczysz. I znowu te same teksty? Czy ty jesteś katarynka? Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: Ten sam pułkownik, ktory prowadził Jarucką 26.08.07, 20:22 ja jak ja, ale ta ira siad już nudna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Ten sam pułkownik, ktory prowadził Jarucką 26.08.07, 20:44 honwe_d napisał: > ja jak ja, ale ta ira siad już nudna jest. To sygnaturka, ale jakże wymowna. Odpowiedz Link Zgłoś
duet24 Re: Ten sam pułkownik, ktory prowadził Jarucką 27.08.07, 13:47 widzę, ze jesteś naznaczony prawie jak Ojciec Pio. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Ten sam pułkownik, ktory prowadził Jarucką 26.08.07, 18:51 A niektorzy, choc dorastaja, to nozki pozostaja im krotkie... jak u... przy tym noszenie dlugich spodni to parodia meskosci i rozrzutnosc materialu. Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: Ten sam pułkownik, ktory prowadził Jarucką 26.08.07, 19:24 widzę, że po za temat majtek nie wyrósł. Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.wilczur który półkownik nie marzy o generalskich szlifach? 26.08.07, 18:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=68048315&v=2&s=0 profesor Nałęcz i Kaczyński wszystko zrozumieli Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: który półkownik nie marzy o generalskich szli 26.08.07, 19:15 jedno odgałezienie wiedzie do tvnu pomawiajacego bez dowodów funkcjonariuszy państwa polskiego o podsłuchiwanie dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: który półkownik nie marzy o generalskich szli 26.08.07, 20:16 profesor.wilczur napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=68048315&v=2&s=0 > profesor Nałęcz i Kaczyński wszystko zrozumieli Półkownik to na półce stoi. A jeszcze nie słyszałam, żeby książka, lub kaseta o generalskich szlifach marzyły... Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Ten sam pułkownik, ktory prowadził Jarucką 26.08.07, 19:38 honwe_d napisał: > prowadzi Leppera i Kaczmarka. Tropy wiodą do kwatery głównej i jej > szefa ksywa Dhonald. Pamięć mi podpowiada, że zarówno Miodowicz jak i Brochwicz zostali "wynalezieni" przez Jana Marię a nie Donalda. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ten sam pułkownik, ktory prowadził Jarucką 26.08.07, 19:45 I doradzal Kaczmarkowi i Ziobrze w rzadzie pis. Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: Ten sam pułkownik, ktory prowadził Jarucką 26.08.07, 19:46 to wszystko Donald i spółka. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_peowiec Re: Ten sam pułkownik, ktory prowadził Jarucką 26.08.07, 20:15 Pan Donald rozpędzi te bande w trimiga i ...................sam sobie poradzi zw wszystkimi problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: Ten sam pułkownik, ktory prowadził Jarucką 26.08.07, 20:18 werhamacht do tego zdolny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zegarek Re: Ten sam pułkownik, ktory prowadził Jarucką 26.08.07, 20:24 Pan Donald to taka Zosia Samosia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_systemu Tropy wiodą znacznie dalej ... 26.08.07, 23:13 Metody też wskazują na kogo innego . Przypomninam że pułkownik o którym mówisz był w kadrze Buzka . Jarucka była w kadrze Buzka . Ziobro był w kadrze Buzka .Kaczmarek był w kadrze Buzka ! A metoda ? Czy nie jest możliwa intryga w której obecny minister wysyła byłego agenta służb aby podesłał koleżankę do kogoś z PO ? PIS zachwał czyste ręce - dziś Dorn mówi że to PO przygotowało intrygę a ja dopatruje się tu tzw "podłożenia świni" . Dodać należy że Jarucka pomimo dwóch lat i ewidentnego fałszerstwa nie siedzi . A Ziobro przecież szybko wsadzał .... Odpowiedz Link Zgłoś
duet24 Re: Tropy wiodą znacznie dalej ... 27.08.07, 13:58 Buzek , ale jego też pułkownik prowadził. Odpowiedz Link Zgłoś