fredoo 05.09.07, 08:14 Wszędzie remonty,wcześniej to było nie do pomyślenia.Jedyny wiadukt na Marynarskiej i to w 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brasil5 [...] 05.09.07, 08:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj protestuje!Szeryf od siedmiu boleści wyremontował 05.09.07, 08:39 brasil5 napisał: > tobyś maił choc jedna ulice wyremontowaną Skrzyzowanie Kruczkowskieko i Czerwonego krzyza pod swoim domem. Zainstalował tez sygnalizację świetlna i osłupkował na wprost swoich okien chodniki, zeby MU samochody nie parkowały( dalej mogą nawet pokd oknami szpitala) Tak się konus sraczki zabespieczył za państwową kasę, Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Specjalista od prawa kanonicznego wziela sie za 05.09.07, 08:20 fredoo napisał: > Wszędzie remonty,wcześniej to było nie do pomyślenia.Jedyny wiadukt > na Marynarskiej i to w 2 lata. drogi i sa tego efekty. Miasto jest zablokowane. Odpowiedz Link Zgłoś
brasil5 [...] 05.09.07, 08:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 czego tu obraczasz od rana wszystkich...??? 05.09.07, 08:24 fakt jest faktem, tydzień temu mieałem to nieszczęście przejeżdżać przez Warszawe, chciałem jechać zgodnie z gps, szlag mnie trafiał!!! Drogi zmieniające kierunek, pozamykane, korki i oczywiście żadnych oznaczeń!!! Wywaliło mnie z powrotem na rogatki... jakis koszmar... Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: czego tu obraczasz od rana wszystkich...??? 05.09.07, 09:25 Systemy oparte na tanich gps są niestety rzadko aktualizowane. Masz pecha. Odpowiedz Link Zgłoś
brasil5 Pisowskie kanalie przez 3 lata szukały haków 05.09.07, 08:23 i nic, kompletnie nic w stolicy innego nie robiły. No jeszcze obsadzali swoimi przygłupami wszystkie stołki Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t A co z kanalia z PO 05.09.07, 08:30 Miala rozliczyc PIS w Warszawie, gdzie ci oskarzeni ? Jescze troche a warszawiacy pojda pod jej palac i obrzuca ja zgnilymi jajacami za paraliz w miescie. he he he Odpowiedz Link Zgłoś
brasil5 Na razie krzyczą "sp.j dziadu" na Krakowskim 05.09.07, 08:32 o warszawiaków się nie martw! Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: A co z kanalia z PIS zorbila??? 05.09.07, 08:56 Nic czyli to co kartofle przez cale zycie robily. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Dokładnie - wcześniej to było nie do pomyślenia 05.09.07, 08:35 Przez 4 lata Nierób nie zrobił ani jednego remontu, ani jednej inwestycji w mieście. Tylko jego podopieczny Lipiec wyprowadzał kasę z ratusza. To były piękne czasy dla PiS-złodziei. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak wszystkie duze miasta rozkopane sa w lecie... 05.09.07, 09:08 przez Krakow tez nie idzie jechac. Dlaczego? Bo zeby minimalizowac czas utrudnien (2 m-ce zamiast 2 lat) robia wiecej komplementarnych inwestycji w tym samym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Nareszcie sprzątamy po PISowskim gnoju :-))) 05.09.07, 09:19 W Warszawie praca wre! Mamy generalny remont! A po remoncie nasza stolica zalśni prawdziwym blaskiem! Po chaosie zaniedbań pisowskich aparatczyków przyszedł czas na prawdziwą, organiczną pracę dla naszego ukochanego miasta. Tak trzymać, Pani Prezydent! Odpowiedz Link Zgłoś