ruch_postepowy 12.09.07, 15:06 No proszę, nowa luksusowa limuzyna Rydzyka kosztowała 300 000 zł ( słownie: trzysta tysięcy zł ), PS. Jego stać, a Was ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruch_postepowy A oto link 12.09.07, 15:08 www.tvn24.pl/1189561080,1,1399135,kiosk.html Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: A oto link 12.09.07, 16:55 ruch_postepowy napisał: > www.tvn24.pl/1189561080,1,1399135,kiosk.html Skromny zakonnik nie może jeździć byle czym. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Rudzyk na furę wydał 300 000 PLN !!! 12.09.07, 15:13 cena rosnie??? jeszcze chwilę temu czytałem, że 250 tys Odpowiedz Link Zgłoś
ruch_postepowy Re: Rudzyk na furę wydał 300 000 PLN !!! 12.09.07, 15:25 pan.nikt napisał: > cena rosnie??? > jeszcze chwilę temu czytałem, że 250 tys Samo auto kosztowało 250 000 zł oraz dodatki do auta ponad 50 000 zł. Razem ponad 300 000 PLN. To się nazywa razmach. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 No to musi dostać ten szmal z UE! 12.09.07, 15:20 Takie słabe auto kupił. Biedaczysko. Babcie i dziadki! Więcej ofiarności! M. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz A cóż mu jako księdzu zostało prócz nocnego wycia? 12.09.07, 15:22 Ksiądz to często osobnik z syndromem poważnego niedostosowania do normalnego życia w roli mężczyzny. Dlatego wybiera seminarium. A potem rekompensuje sobie naturalne braki jakąś ekstrawagancką furą. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Pytanie do katolikow 12.09.07, 15:24 Raz jeden, jak oznajmia Pismo, Jezus stracil panowanie nad soba i sie wkurzyl. Pytanie - o co poszlo? --- Tzw. "Prawo i Sprawiedliwość", patrz --> nadużycie semantyczne Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Kurde, w jakim ubóstwie łociec dyrektut żyje:) 12.09.07, 15:32 Jak on się solidaryzuje - zgodnie z zasadami które przyświecają redemptorystom - z tymi najuboższymi:) Ciekawe co będzie dalszym krokiem w tym solidaryzowaniu: bussines jet może? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Kurde, w jakim ubóstwie łociec dyrektut żyje: 12.09.07, 15:42 Jeszcze troche,a dla kaprysu cala Polske sobie wykupi.A co, jak by nie patrzec,najbogatszy Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
ruch_postepowy Re: Kurde, w jakim ubóstwie łociec dyrektut żyje: 12.09.07, 15:44 I w dodatku nie płaci podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
ruch_postepowy A tak wygląda to cudo 12.09.07, 15:35 www.tuning.pl/images/news/news_4708_1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: A tak wygląda to cudo 12.09.07, 21:16 Będzie miał czym dziewczynę wozić. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Powinna go chronic wiara a nie poduszki 12.09.07, 15:41 ruch_postepowy napisał: > No proszę, > nowa luksusowa limuzyna Rydzyka > kosztowała 300 000 zł ( słownie: trzysta tysięcy zł ), > > PS. > Jego stać, > a Was ? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Powinna go chronic wiara a nie poduszki 12.09.07, 15:47 Poduszki i ubezpieczenie tak na wszelki wypadek, gdyby Pan Bog sie wreszcie wkurzyl. Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Powinna go chronic wiara a nie poduszki 12.09.07, 15:49 A od kiedy to łocieć malwersant wierzy w coś innego niż w kasę i własną boskość? :) Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Rudzyk na furę wydał 300 000 PLN !!! 12.09.07, 15:51 Ale teraz ojciec dyrektor zada szyku - podjedzie pod kościoł nową bryką,a te babiny i dziadygi zastygną w zabobonnym lęku,jakby kosmitę zobaczyli,jak w jakimś matriksie :)) - to tylko zwiększy wśród nich sławę ojca jako osoby z innej galatyki. A po powrocie do domu wierni słudzy ojca sięgną po zaskórniaki,żeby mu boeinga sfinansować. A jak im nic nie zostanie w porfelu, to ojciec miłościwie wytłumaczy,że to liberały,żydy i komuchy im zabrali - układ :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba No proszę... 12.09.07, 15:53 a dopiero co niejaki rydzyk_fidzyk twierdził, że "Fakt" jest propisowski... ;))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba A jeszcze ktoś inny twierdził, 12.09.07, 15:57 że PiS tępi bogaczy... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
naszawiara Wy komuch, wy bandyci, wy bydlaki czerwone 12.09.07, 16:12 Myśwy chcieli aby Ojciec nasz Najsentszy Dyrektor Rydzyk kupił se samochut. Ma chore nogi ni nie noże najukochnszy chodzic. A wy bydlaki, bandyci, komuch czerwone nasmiwecie sie z chorego czlowieka ktury se kupil bo chce jechac do wiernych, bo chce być z nami. Sumienia nie macie, swentosc obrazacie. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Rudzyk na furę wydał 300 000 PLN !!! 12.09.07, 16:19 www.allegro.pl/item241282946__okazja_audi_a6_2004r_2_4_v6_100_bezwyp_.html Chodzi Ci o ten model?:) Razem z dodatkami można już kupić od 70tys. Nie chcę się czepiać ale poprzednim razem Maybach okazał się 15letnim Oplem Vectrą. Chociaż zdarzyło mi się rozmawiać z naocznymi świadkami, którzy mu tego Maybacha sprzedawali lub serwisowali a conajmniej robił to ich wujek lub szwagier:) Mógł sobie faktycznie kupić, mógł wydać 250tys. ale mógł też koło podobnego przechodzić, on albo kolega:) Takie info jest bezwartościowe bez dowodu zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
ruch_postepowy Re: Rudzyk na furę wydał 300 000 PLN !!! 12.09.07, 16:21 www.tvn24.pl/1189561080,1,1399135,kiosk.html Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Rudzyk na furę wydał 300 000 PLN !!! 12.09.07, 16:24 Hehehe.. przecież o tym właśnie piszę. To info dla frajerów:) Jeden juz sie znalazł, nawet lepiej poinformowany. Z 250 tys zrobiło się już 300 tys.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ruch_postepowy Re: Rudzyk na furę wydał 300 000 PLN !!! 12.09.07, 16:22 www.tvn24.pl/1189561080,1,1399135,kiosk.html Odpowiedz Link Zgłoś
ruch_postepowy Re: Rudzyk na furę wydał 300 000 PLN !!! 12.09.07, 16:23 fakty.interia.pl/kraj/news/o-rydzyk-w-limuzynie-za-cwierc-miliona,975152,3 Odpowiedz Link Zgłoś
ruch_postepowy Re: Rudzyk na furę wydał 300 000 PLN !!! 12.09.07, 16:25 Chodzi o ten nowiutki moidel img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Audi_bedace_wlasnoscia_1937815.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Rudzyk na furę wydał 300 000 PLN !!! 12.09.07, 16:26 Nieźle się podnieciłeś:) A jak odróżniłeś ten nowiutki od mojego z linku za 70tys.? Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Po fakturze zakupu. 12.09.07, 16:29 Trzeba było od razu pisać, że to Ty go sprzedawałeś. Bym się nie czepiał:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Po co mu śmigłowiec? 12.09.07, 16:54 eby patrzec na wszystkich z góry pozatym szybciej odwiedzał by darczynców,oszczedzajac ich czas i swój zreszta też Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Po fakturze zakupu. 12.09.07, 16:41 Ale coś mi się tu nie zgadza. To nie pasuje do o.Rydzyka. Znam go dobrze, dzięki uprzejmości GW, która wielokrotnie przybliżyła mi jego sylwetkę, i wiem, że nie mógł go kupić bo to nie w jego stylu. Gdyby miał taką furę napewno byłaby wyłudzona od ubogiej wdowy za złotówkę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Audica jak sie patrzy.przed wyborami przeciez na k 12.09.07, 16:47 Nie jest to szczyt mozliwosci "naszego" zakonnika, ale przed wyborami przeciez na krowie jezdzil nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Po fakturze zakupu. 12.09.07, 18:46 pink.freud napisał: > Ale coś mi się tu nie zgadza. To nie pasuje do o.Rydzyka. Znam go dobrze, dzięk > i uprzejmości GW, która wielokrotnie przybliżyła mi jego sylwetkę, i wiem, że n > ie mógł go kupić bo to nie w jego stylu. Gdyby miał taką furę napewno byłaby wy > łudzona od ubogiej wdowy za złotówkę:))) Po co zanieczyszczasz to forum swoim nic nie wnoszącym do sprawy kłamliwym bełkotem? Wiesz, jaki samochód kupił? Czy tylko brechtasz jak zwykle kłamliwie? Złodziej rydzyk też zapewne nie ukradł ponad 100 mln złotych, które zbierał na Stocznie Gdańska? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Niech zacytuję samego ojca boksera 12.09.07, 16:53 "Na krowie mam jeździć?" Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: Niech zacytuję samego ojca boksera 12.09.07, 17:02 "Ludzie pokazują palcami, jakim ja samochodem jeżdżę. Że mercedesem klasy S. A niby czym mam jeździć? Na krowie mam jeździć? Mogę na krowie, ale gdzie ja bym tę krowę trzymał w Radiu Maryja?" No właśnie... gdzie? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Niech zacytuję samego ojca boksera 12.09.07, 17:03 crax napisał: > "Ludzie pokazują palcami, jakim ja samochodem jeżdżę. Że mercedesem klasy S. A > niby czym mam jeździć? Na krowie mam jeździć? Mogę na krowie, ale gdzie ja bym > tę krowę trzymał w Radiu Maryja?" > > No właśnie... gdzie? Tak, krowa w rm nie byłaby dobrym pomysłem. Istnieje pewien próg tego co krowa może znieść...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Niech zacytuję samego ojca boksera 12.09.07, 19:14 crax napisał: > "Ludzie pokazują palcami, jakim ja samochodem jeżdżę. Że mercedesem klasy S. A > niby czym mam jeździć? Na krowie mam jeździć? Mogę na krowie, ale gdzie ja bym > tę krowę trzymał w Radiu Maryja?" > > No właśnie... gdzie? Tam, gdzie trzyma furę. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Ciężko pracuje to i ma! Przecież zarabia! 12.09.07, 17:26 Do tego jeszcze sprzedane butelki po winie. On przecież nie wyrzuca lecz sprzedaje. Zaoszczędził! Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe ano to że to oszust 12.09.07, 19:55 oszukał miliony ludzi i włos mu za to nie spadł. porządnych ludzi męczy taka niesprawiedliwość Odpowiedz Link Zgłoś
piotr-gda A na czym to oszustwo miałoby polegać, 12.09.07, 20:13 ..ujaszku joe? Konkretnie, najlepiej z jakimiś dowodami. Inaczej uznamy, że sobie coś na podstawie własnych czynów projektujesz i nie miałbyś na neta, gdybyś sam nie okradał bliźnich. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: A na czym to oszustwo miałoby polegać, 12.09.07, 20:29 na tym że zbierał na stocznie, stocznia nic nie dostała a on nigdy się nie rozliczył Odpowiedz Link Zgłoś
piotr-gda A jakieś dowody na to, że się 12.09.07, 20:52 nie rozliczył, ch..aszku joe? O konkrety przecie prosiłem. Potrafi cóś naskrobać, czy uznajemy, że jesteś złodziej? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe masz bana na googlach? 12.09.07, 20:59 serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,3170824.html serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3170862.html ty na pewno wiesz co się stało z tymi pieniędzmi, przed tobą skrupulatnie rozlicza się z datków, jak jurek owsiak Odpowiedz Link Zgłoś
piotr-gda A co ty mi tu za kłamliwe arty 12.09.07, 21:06 z jakichś lewackich gadzinówek zapodajesz, złodzieju? Ja cie proszę o dowody, a przynajmniej konkrety. Jakieś wiążące, jak np. oświadczenie prokuratury krajowej: "Według obliczeń, na udostępnione subkonto wpłynęło nieznacznie ponad 7 mln złotych. Ponieważ jednak Stocznia Gdańska została sprzedana, Radio Maryja poinformowało o możliwości zwrotu pieniędzy wpłaconych na jej ratowanie (...) Osobom ubiegającym się o ich zwrot przekazano równowartość w złotówkach, w kwotach odpowiadających kursom giełdowym akcji spółek, na które świadectwa zostały wymienione (...) Co istotne, ustalono również, że niezależnie od zbiórki na ratowanie Stoczni Gdańskiej, Radio Maryja otrzymało darowizny w postaci świadectw udziałowych NFI. Świadectwa te zawierały odręczne zapiski o treści 'Dar dla Radia Maryja'. Jedynie te świadectwa zainwestowano na giełdzie (...) Niewykluczone, że pokrzywdzonymi mogą okazać się akcjonariusze spółki, w tym ojciec Jan Król oraz Warszawska Prowincja Redemptorystów" Masz coś podobnego, czy do tego twojego złodziejstwa dorzucimy jakieś inne procedery? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe rozumiesz co linkujesz? 12.09.07, 21:17 to co poniżej to nie złodziejstwo? to, że uszło bez karny, nie znaczy że to nie jest wyłudzenie > Co istotne, ustalono również, że niezależnie od zbiórki na > ratowanie Stoczni Gdańskiej, Radio Maryja otrzymało darowizny w > postaci świadectw udziałowych NFI. > Świadectwa te zawierały odręczne zapiski o treści 'Dar dla Radia > Maryja'. Jedynie te świadectwa zainwestowano na giełdzie ile było tych świadectw nie dowiemy się nigdy. czarna mafia jest dyskretna Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe pamiętam tą akcję 12.09.07, 21:32 wysyłania świadectw NFI "na ratowanie stoczni" przekręt polegał na tym, że babcie były instruowane żeby adresować to jako pomoc dla radia maryja. to że wykorzystano luke w prawie nie znaczy że to jest uczciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr-gda To wybiórczo pamiętasz, złodzieju 12.09.07, 21:53 Bo ekwiwalent był - jak pieniądze ze zbiórki - do zwrotu. I gdzie te złodziejstwo? Odpowiesz w końcu czy po prostu masz taki zwyczaj robienia sobie z gęby cholewy? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: To wybiórczo pamiętasz, złodzieju 12.09.07, 22:35 rozliczenie tej zbiórki widziałeś? to pokaż. jeszcze raz. czytaj powoli złodziejstwo polegało na wyłudzeniu. jak niby mieli to oddawać skoro nikt nie ewidencjonował czyje świadectwo jest czyje? Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Już ci mówie, gdzie jest złodziejstwo 12.09.07, 21:40 piotr-gda napisał: Gdzie jest to złodziejstwo, złodzieju? n/t Posłuchaj durniu. Złodziej rydzyk zagarnął grubo ponad 100 mln zł. 7 mln zl na tym subkoncie to nędzny ochłap, to są pieniądze, które musiał złodziej księgować, bo przychodziły jako wpłaty na konto w banku, więc bank je księgował. Cała perfidia złodzieja polega na tym, ze 95% kasy płynęło w postaci niekontrolowanych przez nikogo wpłat. W parafiach robiono zbiórki świadectw udziałowych i pieniędzy, których nawet nikt też nie liczył, nikt nie wydawał biednym oszukanym żadnych pokwitowań i dewoty woziły te pieniądze bezpośrednio do Torunia do Rydzyka dosłownie w torbach plastikowych (wiem, bo tak było w mojej parafii m.in.). Złodziej tego oczywiście nie kwitował, i robił z tą kasa, co chciał. Wiesz już durniu, na czym polega oszustwo Rydzyka? Te pieniądze oficjalnie nie istniały, bo nigdzie nie było żadnego śladu po nich w ksiegowości. A dalej perfidny złodziej ogłosił, że może oddać pieniądze, JEŻELI KTOŚ MA DOWÓD WPŁATY!!!! Kumasz pisdaku? Dowody wpłaty miała garstka wpłacających przez pocztę i banki. I wtedy prawdopodobnie, jezeli ktos chciał, to złodziejowi mógł tow wyrwać z gardła. Ale to, powtarzam, były nędzne ochłapy. Tak samo złodziej płacił wykonawcom usług gotówką z reklamówki i za zakupy dla swojej szczekaczki, co było dla wszystkich wygodne, bo pieniędzy, któe dostali do ręki, nie rozliczali z Urzędem Skarbowym i nie odprowadzali podatku. Z Niemiec sprowadzał bez żadnego cła urządzenia nadawcze do swojej szczekaczki, za które jego wysłannicy też płacili gotówką. W tej chwili już trudno niektóre matactwa udowodnić, ale mam nadzieje, ze mozna mu sie jeszcze dobrać do dupy za gigantyczne oszustwa skarbowe właśnie i okradanie nasz wszystkich. Czekam pisdaku na odpowiedź, ale merytoryczna, w co wątpię, bo tylko tu bluzgasz na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr-gda Łżesz jak bura suka, chamowaty esbeku 12.09.07, 21:51 A na swoje kłamstwa żadnych dowodów nie masz. Sam pewnie z resztą swojej esbeckiej familii trudnisz się złodziejstwem i masz na tym punkcie takie kompleksy, że bez pomawiania niewinnych bliźnich zdzierżyć nie potrafisz. Choć strasznie cienkie te twoje łgarstwa, bo dawno już prostowane zarówno przez prokuraturę, jak i np. tutaj: www.informacje.int.pl/Jak-bylo-naprawde-art236.html A teraz won do swojej meliny. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe co ty za pierdoły cytujesz? 12.09.07, 22:38 nasz przemysł okrętowy to łąkomy kąsek bo żaden z okrętów nie zatonął. łakomy jak górnictwo. na publiczne pieniądze. proste pytanie: ile zebrano świadectw udziałowych? ile oddano? to wie tylko o. malwersant. dopóki się z tego nie rozliczy, będzie złodzieje, Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe a przepraszam, nie doczytałem 12.09.07, 22:42 "Przez kilka miesięcy ogłaszaliśmy na antenie Radia Maryja, że bardzo prosimy wszystkie osoby, które życzą sobie zwrotu swoich pieniędzy, o powiadomienie nas o tym, a wtedy odeślemy całą sumę. A kto chciał przekazać pieniądze na inny cel, też mógł to uczynić." a teraz, UWAGA! "W ten sposób część pieniędzy została zwrócona, a część przeznaczona na inne cele." No i wszystko się zgadza! co do złotówki! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Kłamiesz jak Kaczyński, kłamiesz jak Kur...ski! 12.09.07, 21:18 piotr-gda napisał: > z jakichś lewackich gadzinówek zapodajesz, złodzieju? Ja cie proszę o dowody, a > przynajmniej konkrety. Jakieś wiążące, jak np. oświadczenie prokuratury krajowe > j: > > "Według obliczeń, na udostępnione subkonto wpłynęło nieznacznie ponad 7 mln > złotych. Ponieważ jednak Stocznia Gdańska została sprzedana, Radio Maryja > poinformowało o możliwości zwrotu pieniędzy wpłaconych na jej ratowanie (...) > Osobom ubiegającym się o ich zwrot przekazano równowartość w złotówkach, w > kwotach odpowiadających kursom giełdowym akcji spółek, na które świadectwa > zostały wymienione (...) > Co istotne, ustalono również, że niezależnie od zbiórki na ratowanie Stoczni > Gdańskiej, Radio Maryja otrzymało darowizny w postaci świadectw udziałowych NFI > . > Świadectwa te zawierały odręczne zapiski o treści 'Dar dla Radia Maryja'. > Jedynie te świadectwa zainwestowano na giełdzie (...) Niewykluczone, że > pokrzywdzonymi mogą okazać się akcjonariusze spółki, w tym ojciec Jan Król oraz > Warszawska Prowincja Redemptorystów" > > Masz coś podobnego, czy do tego twojego złodziejstwa dorzucimy jakieś inne > procedery? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kłamiesz jak polski katolik i w dodatku ktoś z PiS. Wysłałem malwersantowi - nie wiedziałem wtedy, że to malwersant i jak głupi - wierzyłem, że za jego słowami stoi autorytet koscioła katolickiego. Dostał czek - po lewej, u góry z moim adresem i telefonem a po lewej z dołu wpisane - na ratowanie Stoczni Gdańskiej. Za jakiś czas otrzymałem ten czek z banku - został zrealizowany. Nikt do mnie - mimi, że mieli pełne namiary - nie zgłaszał się, że chce zmienić przeznaczenie tego czeku - wbrew temu na co te pieniadze przeznaczyłem i opisałem. Kłamiesz katolu, kłamiesz jak Kaczyński! Liczysz, że pokryje to kurz zapomnienia i twoje kłamstwa zaczną prawdę pokrywać. Liczysz na to, jak to pisiorki? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr-gda A ja widziałem cię, towarzyszu 12.09.07, 21:25 jak mi miesiąc temu podbierałeś neseser z bryki. Cyknąłem nawet parę fotek z daleka, ale jako, że nic tamże wartościowego nie zostawiłem to ci łaskawie odpuszczę. Żeby mi to było ostatni raz, menelu, a jak znowu będziesz chciał na jabola, to ładnie poproś. Może cóś ci tam rzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Zbierał na Stocznię ale kasę zwinął do kieszeni bt 12.09.07, 20:48 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr-gda LOL. Czy aby zbytnio sobie, esbeczyno, nie 12.09.07, 20:56 pochlebiasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny Czasy sie zmieniaja 12.09.07, 19:35 Jezus na swoim osiolku w towarzystwie paru apostolow przy tym zakonniku to taki maly nieudacznik, ktory poza oslem i owcami nigdy nie powinien miec nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 A czym jeździ TW Solorz i TW Subotić ?... :) 12.09.07, 19:57 ruch_postepowy napisał: > No proszę, > nowa luksusowa limuzyna Rydzyka > kosztowała 300 000 zł ( słownie: trzysta tysięcy zł ), To "prawda" taka sama jak z Maybachem - dla naiwnych... :)) > > PS. > Jego stać, > a Was ? Stwórz radio ,telewizję i uniwersytet, to też będzie cię stać, zazdrośniku... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe skromnego zakonnika porównujesz do magnatów 12.09.07, 20:06 medialnych. którzy nie wyłudzili milionów od biednych emerytów Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe media i biskup Dziwisz:) 12.09.07, 21:05 którego to podwładny komunistę podwiózł raz kiedyś swoim samochodzikiem Odpowiedz Link Zgłoś
linuxcrazy Liberalizm atakuje Rydzyka 12.09.07, 21:14 Liberalizm atakuje Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś