zapijaczony_ryj Re: "czarownica "odwiedziła Czeczenkę 16.09.07, 14:36 pl.youtube.com/watch?v=WIqmA6bFlRY Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Jak to po co? 16.09.07, 15:00 ...a Lech po co nawiedzal miejsce katastrofy autobusu? Mnie juz to wszystko, kur.wa, po prostu zwyczajnie brzydzic zaczyna! Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Do marouder... 16.09.07, 15:03 marouder napisał: > ...a Lech po co nawiedzal miejsce katastrofy autobusu? > Mnie juz to wszystko, kur.wa, po prostu zwyczajnie brzydzic zaczyna! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ jesteś hipokrytą..........gdyby Prezydent nie odwiedzał miejsc katastrof - tobyś pisał,że ma ludzi w du..... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Do marouder... 16.09.07, 15:11 Catek, nie wqrwiaj mnie, po co ona tam twoim zdaniem pojechala? Polski paszport jej zalatwila, mieszkanie jej obiecala, prace dla niej i jej meza? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj To dla Polaków zostanie tylko 2999999 mieszkań 16.09.07, 15:25 marouder napisał: > Catek, nie wqrwiaj mnie, po co ona tam twoim zdaniem pojechala? > Polski paszport jej zalatwila, mieszkanie jej obiecala, prace dla niej i jej me > za? > skoro jedno z tych 3 mln mieszkań obiecała Czeczence Odpowiedz Link Zgłoś
m_poppins Re: "czarownica "odwiedziła Czeczenkę 16.09.07, 15:10 Przed chwilą zastanawiałam się, czy jak zwykle pojawią się na forum kretyńskie wpisy. Oczywiście okazało się, że rodacy są niezawodni. Tylko czekać, aż kolejny idiota napisze, że Maria Kaczyńska odwiedziła w szpitalu tę nieszczęsną kobietę w ramach przedwyborczej propagandy. PiS działa mi na nerwy podobnie, jak wielu innym, ale Panią Prezydentową lubię i szanuję - jest mądrą kobietą, która wiele razy udowodniła, że robi i mówi w to co wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: "czarownica "odwiedziła Czeczenkę 16.09.07, 16:51 m_poppins napisał: > Przed chwilą zastanawiałam się, czy jak zwykle pojawią się na forum kretyńskie > wpisy. Oczywiście okazało się, że rodacy są niezawodni. Tylko czekać, aż kolejn > y > idiota napisze, że Maria Kaczyńska odwiedziła w szpitalu tę nieszczęsną kobietę > w ramach przedwyborczej propagandy. PiS działa mi na nerwy podobnie, jak wielu > innym, ale Panią Prezydentową lubię i szanuję - jest mądrą kobietą, która wiele > razy udowodniła, że robi i mówi w to co wierzy. --No wlasnie lubisz ja - a jak kogos nie lubisz to mozna po nim jechac na po burej suce - prawda?? >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Jestem stworzony na wzór i podobieństwo Boga. ( to czemu mi mówią żem idiota?) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: "czarownica "odwiedziła Czeczenkę 16.09.07, 18:39 a konkretnie co robi i w co wierzy? wizyta propagandowa,nie da sie ukryc. Odpowiedz Link Zgłoś
danuta49 Czeczenka zabila 3 córki i popelnila przestępstwo 16.09.07, 15:16 nielegalnego przekroczenia granicy(świadomie).Malo to Polek z glupoty zabije wlasne dziecko(nieumyslnie) i nawet nie popelni żadnego innego przestępstwa, a prezydent czy prezydentowa ich jakoś nie odwiedza;-) Ta baba nie byla z Afryki-na Kaukazie w górach jest śnieg i mróz. Nie ma żadnego powodu żeby ją w szczególny sposób traktować(podobnie jak jej męża).Ona powinna trafić do celi, a nie do mediów jako obiekt "wspólczucia" prezydentowej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m_poppins Re: Czeczenka zabila 3 córki i popelnila przestęp 16.09.07, 15:38 Krytyczny poziom głupoty, Danuśka, właśnie przekroczyłaś. Aż dziw bierze, że rozwielitki potrafią klikać po klawiaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
danuta49 Masz coś więcej niż bluzgi do powiedzenia? 16.09.07, 15:40 To powiedz!A jak nie masz to się pustką w glowie nie chwal!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
patatipatata Re: Masz coś więcej niż bluzgi do powiedzenia? 16.09.07, 16:47 tak: taką jak twoja postawę można określić słowem hiena i w twoim przypadku będzie to adekwatna do twoich słów nazwa. Hiena nie powinna czuć się urażona, że jest hieną, niech troszczy się o stado i z radością chłepcze krew ofiary. Hiena nie posiada uczuć, empatii, delikatności, tego co się określa sercem i rozumem. Hiena żąda krwi. Ty jeszcze dodatkowo kary. Straszne bydlę z ciebie. Na świecie są ludzie, którzy muszą uciekać. Ta kobieta urodziła swoje dzieci i nie chciała, żeby żyły w miejscu beznadziejnym. Uciekała, żeby je ratować. Nie wiesz hieno, co wydarzyło się po drodze, czy ich ktoś nie okradł, nie wystraszył, dlaczego rozłączyła się z mężem. Ty hieno zamiast pomyśleć nad tym żeby pokazać się w tej dramatycznej sytuacji z ludzkiej strony żądasz krwi, tfu! Wielu Polaków błąkających się na uchodźctwie też pragnęło spocząć w ojczyźnie. To taie oczywiste, to tak mało, tak dużo, dla CZŁOWIEKA Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: "czarownica "odwiedziła Czeczenkę 16.09.07, 15:36 Zwykły, ludzki gest ze strony Marii Kaczyńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Nie no, ja rozumiem, ze Panie macie serca czujace 16.09.07, 15:41 ...ale prosilbym takze o pewien krytycyzm. P. Maria nie jest osoba prywatna, niosaca pocieszenie nieszczesliwej kobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo5 Re: Nie no, ja rozumiem, ze Panie macie serca czu 16.09.07, 15:47 no i co z tego, też możesz pojechać! Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika ten gest jest zwany PR 16.09.07, 16:36 pomaga mezowi i szwagrowi jak umie. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: "czarownica "odwiedziła Czeczenkę 16.09.07, 15:46 zapijaczony_ryj napisał: > Po co? A po co Rokita mówił o tragicznej śmierci 3 czeczeńskich dzieci jako o rosyjskim ludobójstwie?To hieny polityczne żerujące na śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: "czarownica "odwiedziła Czeczenkę 16.09.07, 16:26 No to jak jesteśmy w takiej poetyce, to jak nazwiecie Jolantę- Beza Kwaśniewską z naręczami róż odwiedzającą głodujące pielęgniarki tuż przed wyjazdem na urlop na Filipiny???? Moim zdaniem to ludzka reakcja, pisanie o Czeczence, że powinna trafić do więzienia itp.nie najlepiej świadczy o piszącej coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
danuta49 Jak spowodujesz śmierć 3 osób-trafisz do celi- 16.09.07, 16:33 nawet jak to będą Twoje dzieci.Chyba,że jesteś Czecznką, a politycy PiS chcą Cię wykorzystać politycznie...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Jak spowodujesz śmierć 3 osób-trafisz do celi 16.09.07, 16:44 Tylko że ja jestem w stanie odróżnić, jak 3 dzieci zabija zalana w trupa/patologiczna matka, a kogoś , kto je traci, bo desperacko próbuje znaleźć dla swojej rodziny normalne miejsce do życia (chyba że Czeczenię nazwiesz normalnym krajem z zaprzytjaźnioną tak armią ruską?). Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Jak spowodujesz śmierć 3 osób-trafisz do celi 16.09.07, 16:52 Uważasz że wejście na czerwonym świetle z dziecmi na ruchliwej drodze to nie to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
danuta49 Ona desperacko chciala niemieckiego dobrobytu- 16.09.07, 16:52 to nie jest wystarczający powód do pozbawienia życia z powodu bezmyślności 3 swoich dzieci.Ona byla pijana z chciwości co najwyżej- ani w Polsce(gdzie,mając ważny rosyjski(!)paszport mogla wjechać pociągiem),ani na Ukrainie ani nawet w dzisiejszej Czeczenii nic specjalnego nie grozilo życiu ani jej ani jej dzieci.I tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
patatipatata Re: Ona desperacko chciala niemieckiego dobrobytu 16.09.07, 17:19 gdybyś nie chciała miastowego dobrobytu, to zamiast klikać w klawisze nosiłabyś paszę świniom, gbybyś nie chciała lepiej, lżej, normalniej, spokojniej, bezpieczniej. Tylko, że tej twojej rodzinnej zagrody i tak nie da się porównać z Czeczenią, Odpowiedz Link Zgłoś
danuta49 Wyprowadzenie dzieci w góry bez ubrań i jedzenia, 16.09.07, 17:29 niechęć do zejścia w dól(Bieszczady to nie Himalaje!)gdy sytuacja zrobila się trudna - to mówi wszystko o tej babie, glupiej i pazernej.Bezpośrednie zagrożenie życia może być jedynym usprawiedliwieniem takiego zachowania.Tu ani na Ukrainie jej życiu nic nie grozilo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Ona desperacko chciala niemieckiego dobrobytu 16.09.07, 18:45 ten argument mnie przekonał.wyjatkowa logika,siła argumentów i coż za piekna pisuarowa elegancja. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Jak spowodujesz śmierć 3 osób-trafisz do celi 16.09.07, 18:47 a gdzie tatuś? nielegalnie przekroczyła granicę-to przestepstwo. na taką wyprawę zabrała dzieci-głupota.w Polsce niekaralne. wpuszczajcie wiekszą ilość islamistów.za 100 lat będziemy mieli w Polsce Kosowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: A doradczyni do spraw kobiet:)))) 16.09.07, 18:51 Jasiu poszedł na Kopiec Kosciuszki a Nelli Popija drinka. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: "czarownica "odwiedziła Czeczenkę 16.09.07, 18:49 zapijaczony_ryj napisał: > Po co? O, żesz TY! Nawet nie pytaj! Eutanazja gotowa... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: "czarownica "odwiedziła Czeczenkę 16.09.07, 19:41 ave.duce napisała: > zapijaczony_ryj napisał: > > > Po co? > > O, żesz TY! > Nawet nie pytaj! Czeczenki, czy czarownicy? > > Eutanazja gotowa... > > ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 "czarownica" to Monika Olejnik 16.09.07, 20:16 Ojciec dyrektor to wyraźnie powiedział :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 co wy chcecie od tej kobiety , odp.sie od niej 16.09.07, 20:36 atakujcie jej meza jak chcecie i ile chcecie.. znalezliscie se "kozla ofiarnego " by sie dowartosciowac tymi smetnymi w jej strone atakami ? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: "czarownica "odwiedziła Czeczenkę 16.09.07, 20:38 A ta mądra,wspaniała kobieta(MK)życzyła tej Czeczence by teraz czuła się w Polsce jak w domu(Czeczenii)??? Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial daj spokój 16.09.07, 20:49 to jej praca. Po co się jej czepiać. Nie jej wina, że ma męża kartofla. Odpowiedz Link Zgłoś