Gość: maraton IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.03, 21:39 A może SLD naprawdę jest uczciwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aniela Partia to sa ludzie, a ludzie sa rozni,cymbale ! IP: *.gen.twtelecom.net 11.07.03, 21:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cymbał Re: Partia to sa ludzie, a ludzie sa rozni,cymbal IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.03, 21:57 czy Aniela to pipa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: A może SLD naprawdę jest uczciwe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.03, 22:17 uczciwe inaczej :) Gość portalu: maraton napisał(a): > A może SLD naprawdę jest uczciwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstantynos Re: A może SLD naprawdę jest uczciwe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 14:38 Szacuje, jeśli przyjąć że w tej partii są ludzie, że jak wśród ludzi z 10% będzie uczciwych... Odpowiedz Link Zgłoś
glodn-y Re: A może SLD naprawdę jest uczciwe? 13.07.03, 14:49 Gość portalu: konstantynos napisał(a): > Szacuje, jeśli przyjąć że w tej partii są ludzie, że jak wśród ludzi z 10% > będzie uczciwych... Wśród ludzi 10% może się znajdzie. WSLD może 1%,to ci co zapisali się przez pmyłkę albo po pijaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstantyn Re: A może SLD naprawdę jest uczciwe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 15:40 Rzeczywiście chyba przeszacowałem :)) 1% czyli 1500 członków na 150 000 to brzmi bardziej wiarygodnie. Tylko co oni tam robią ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek.bratek prowokator :) IP: *.biaman.pl 13.07.03, 14:39 Gość portalu: maraton napisał(a): > A może SLD naprawdę jest uczciwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: A moz˙e SLD naprawde˛ jest uczciwe? IP: *.chello.pl 13.07.03, 20:03 No wiesz co? Rozbawiles mnie do lez. Sprobuj poszukac choc jednego uczciwego w SLD. Zajmie ci to rok i tak nikogo nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: A moz˙e SLD naprawde˛ jest uczciwe? 13.07.03, 20:49 Gość portalu: andrzej napisał(a): > No wiesz co? > Rozbawiles mnie do lez. I o to chodziło. To się chyba nazywa pure nonsens. > Sprobuj poszukac choc jednego uczciwego w SLD. Zajmie ci to rok i tak > nikogo nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real correction IP: *.biaman.pl 13.07.03, 20:58 basia.basia napisała: > Gość portalu: andrzej napisał(a): > > > No wiesz co? > > Rozbawiles mnie do lez. > > I o to chodziło. > To się chyba nazywa pure nonsens. > > > > Sprobuj poszukac choc jednego uczciwego w SLD. Zajmie ci to rok i tak > > nikogo nie znajdziesz. In case of SLD I would call it 'dirty nonsense.' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avicenna Re: A moz˙e SLD naprawde˛ jest uczciwe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 21:06 basia.basia napisała: > Gość portalu: andrzej napisał(a): > > > No wiesz co? > > Rozbawiles mnie do lez. > > I o to chodziło. > To się chyba nazywa pure nonsens. > > > > Sprobuj poszukac choc jednego uczciwego w SLD. Zajmie ci to rok i tak > > nikogo nie znajdziesz. albo czysty przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: A może SLD naprawdę jest uczciwe? 13.07.03, 21:07 Może? Na pewno! Wenderlich nie może się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy sekretarz SLD jest uczciwe na pewno! IP: *.acn.waw.pl 13.07.03, 21:11 Oni tylko udają innych. Pewnie przez skromność. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: SLD jest uczciwe na pewno! 13.07.03, 21:15 Gość portalu: pierwszy sekretarz napisał(a): > Oni tylko udają innych. Pewnie przez skromność. Towarzysz Oleksy zwierzył mi się, że te wszystki oszustwa to w proteście przeciwko oszustwom i popełniają je z wewnętrznym obrzydzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleksy urok jej! IP: *.biaman.pl 13.07.03, 21:20 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: pierwszy sekretarz napisał(a): > > > Oni tylko udają innych. Pewnie przez skromność. > > > Towarzysz Oleksy zwierzył mi się, że te wszystki oszustwa to w proteście > przeciwko oszustwom i popełniają je z wewnętrznym obrzydzeniem. Mówiłem Ci również, że wszelkie brednie, które opowiadam w programie Moniki Olejnik biorą się stąd, że ta niewiasta mnie zaczarowuje i plotę, co mi slina na język przyniesie. W rzeczywistości jestem bardzo inteligentnym facetem i potrafię też wyrażać się w polskim języku. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: urok jej! 13.07.03, 21:27 Gość portalu: Oleksy napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: pierwszy sekretarz napisał(a): > > > > > Oni tylko udają innych. Pewnie przez skromność. > > > > > > Towarzysz Oleksy zwierzył mi się, że te wszystki oszustwa to w proteście > > przeciwko oszustwom i popełniają je z wewnętrznym obrzydzeniem. > > Mówiłem Ci również, że wszelkie brednie, które opowiadam w programie Moniki > Olejnik biorą się stąd, że ta niewiasta mnie zaczarowuje i plotę, co mi slina > na język przyniesie. W rzeczywistości jestem bardzo inteligentnym facetem i > potrafię też wyrażać się w polskim języku. Może i mówiłeś, Józek, ale z pełną buzią mówiłeś i nic nie zrozumiałam. Józek, ty się na tych bankietach przeprotestowujesz, wątroba ci wysiądzie. No i kto kawior z lodami miesza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleksy jak młody Bóg IP: *.biaman.pl 13.07.03, 22:21 kataryna.kataryna napisała: > > Może i mówiłeś, Józek, ale z pełną buzią mówiłeś i nic nie zrozumiałam. Józek, > ty się na tych bankietach przeprotestowujesz, wątroba ci wysiądzie. No i kto > kawior z lodami miesza? He he! Toż mówiłem Ci, że wątroby już dawno nie mam. Odkąd wycięli ją ładnych parę lat temu i wstawieniu w jej miejsce plastikowego worka, mogę i lody, i kawior, i do tego jeszcze bitą śmietanę! A gębę mam pełną nie tylko jedzenia, ale i... Odpowiedz Link Zgłoś