Gość: d IP: *.mad.east.verizon.net 14.07.03, 01:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbyszek Typowy objaw chorobowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 02:37 wystąpił u Ciebie. Szybko zmień lekarza, gorączka narasta. Jak już popierasz nieuków, złodziei, naciągaczy i oszustów z Samoobrony to przynajmniej odwal się od Michnika. Do niego właściwie możesz mieć pretensje tylko o jedno: że pomógł wykończyć czerwonego i teraz są możliwe takie sytuacje, że naród wybiera przewalaczy i idiotów do Sejmu. Za komuny było to po prostu niemożliwe. Ale zanim zmądrzejemy jako społeczeństwo i będziemy myśleć przed szkodą a nie po, to zdąży wymrzeć niestety parę pokoleń Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesio Re: Typowy objaw chorobowy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 09:24 Kto wykonczyl czerwonego? Moze wykonczyl Jaruzelskiego, albo Kiszczaka? Przeciez to jego dobrzy kumple. A co do artykulu to jest napisany ewidentnie tendencyknie. Inna sprawa, ze tak wlasnie sie Lepper wszystkim kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
unleashed Albo jesteś taki głupi, albo kłamiesz - wybierz jedną 14.07.03, 13:31 wersję. Michnik nigdy nie pomagał zwalczać czerwonego - jego interesował pucz w partii komunistycznej, który wyniósłby go i jego kumpli do władzy. Urodziła się Solidarność i Michnik musiał przełknąć gorycz porażki oraz mus słuchania Wałęsy. Kiedy Michnik został posłem nieraz bronił "Pachołków Rosji" w sejmie rycząc na posłów ówczesnego OKP, oskarżając ich o nienawiść. Kiedy Lechu został prezydentem Michnik posługują się GW pluł na niego przez całą kadencję i teraz mamy śmierdzącego leniucha - Kwacha. Michnik kłamał w swojej gazecie o pisarzu Kosińskim, o wojnie w Jugosławii w 1999, o Jedwabnem. Gnoił i szkalował panów Łysiaka i Herberta (tak - widzisz dobrze). Lista jhego grzechów jest bardzo długa. Mam nadzieję, że skończy na szafocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komm Re: Albo jesteś taki głupi, albo kłamiesz - wybie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.03, 16:15 unleashed napisał: > wersję. Michnik nigdy nie pomagał zwalczać czerwonego - jego > interesował pucz w partii komunistycznej, który wyniósłby go i > jego kumpli do władzy. Urodziła się Solidarność i Michnik musiał > przełknąć gorycz porażki oraz mus słuchania Wałęsy. Kiedy > Michnik został posłem nieraz bronił "Pachołków Rosji" w sejmie > rycząc na posłów ówczesnego OKP, oskarżając ich o nienawiść. > Kiedy Lechu został prezydentem Michnik posługują się GW pluł na > niego przez całą kadencję i teraz mamy śmierdzącego leniucha - > Kwacha. Michnik kłamał w swojej gazecie o pisarzu Kosińskim, o > wojnie w Jugosławii w 1999, o Jedwabnem. Gnoił i szkalował panów > Łysiaka i Herberta (tak - widzisz dobrze). Lista jhego grzechów > jest bardzo długa. Mam nadzieję, że skończy na szafocie. A kto spędził pół życia w pierdlach? Kto zakładał KOR-y, Solidarności, umazany farbą drukarską drukował bibuły, gdy wszyscy siedzieli jak myszy pod miotłą. Gdzie byłeś wówczas Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awx Re: Tak, naczelny jest cacy IP: 162.108.22.* 14.07.03, 16:46 Gość portalu: komm napisał(a): > A kto spędził pół życia w pierdlach? Kto zakładał KOR-y, Solidarności, umazany > farbą drukarską drukował bibuły, gdy wszyscy siedzieli jak myszy pod miotłą. > Gdzie byłeś wówczas Ty? Pisz dokladniej, bo zdaje sie, ze spedzil poltora zycia w pierdlu. No, kto rozkladal Solidarnosc? No! Kto umazany ukrywal sie w biskupstwie i obiecywal, ze sie ochci? No, kto? Widzisz jaki Michnik jest dobry! A jakiego dobrego ma brata! A jakich mial rodzicow! No! Moze powiesz, ze to nie prawda?! A kto pil z Kiszczakiem bruderszaft?! A ty gdzies wtedy byl? Pewnie tam Cie nie bylo! Mnie tez. Widzisz Braciszku, miejsca dla Polakow tam nie bylo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
unleashed Wtedy, to akurat robiłem kupę w pieluchy. Zarzuć mi 14.07.03, 17:06 coś jeszcze tym stylu - np. przynależność do betonu partyjnego. Michnik, oprócz mazania rąk farbą drukarską, popijał z ubekami, urządzał z nimi jakieś happeningowe aresztowania jego samego (filmowane przez ubeków), zaś w więzieniu miał celę o komforcie przydrożnego motelu. Ciekawe czemu? Teraz jest współodpowiedzialny za gnój w polskiej polityce i gospodarce, za wiele funkcjonujących jako prawda w świadomości społeczne kłamstw (on to nazywa faktami prasowymi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG ULEASHED S-BECKI SYNU ZAPOMNIAŁEŚ JESZCZE ŻE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.03, 17:45 unleashed napisał: > coś jeszcze tym stylu - np. przynależność do betonu partyjnego. > Michnik, oprócz mazania rąk farbą drukarską, popijał z ubekami, > urządzał z nimi jakieś happeningowe aresztowania jego samego > (filmowane przez ubeków), zaś w więzieniu miał celę o komforcie > przydrożnego motelu. Ciekawe czemu? > Teraz jest współodpowiedzialny za gnój w polskiej polityce i > gospodarce, za wiele funkcjonujących jako prawda w świadomości > społeczne kłamstw (on to nazywa faktami prasowymi). BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
unleashed Widzisz - pseudointeligencie - ja staram się nie 14.07.03, 21:09 porównywać Michnika z Balcerowiczem, ani stawiać ich na tej samej szali,bo ten drugi to dla mnie dobry ekonomista,z nieomal monetarystycznym (moim ulubionym) poglądem na gospodarkę i stabilny prezes banku centralnego - szanuję go. Michnik zaś to Wrzód. Największy wrzód, jakiego mamy w III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG ULEASHED S-BECKI SSYNU BRZMIRZ JAK PRAWDZIWA ESBECKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.03, 17:49 unleashed napisał: > wersję. Michnik nigdy nie pomagał zwalczać czerwonego - jego > interesował pucz w partii komunistycznej, który wyniósłby go i > jego kumpli do władzy. Urodziła się Solidarność i Michnik musiał > przełknąć gorycz porażki oraz mus słuchania Wałęsy. Kiedy > Michnik został posłem nieraz bronił "Pachołków Rosji" w sejmie > rycząc na posłów ówczesnego OKP, oskarżając ich o nienawiść. > Kiedy Lechu został prezydentem Michnik posługują się GW pluł na > niego przez całą kadencję i teraz mamy śmierdzącego leniucha - > Kwacha. Michnik kłamał w swojej gazecie o pisarzu Kosińskim, o > wojnie w Jugosławii w 1999, o Jedwabnem. Gnoił i szkalował panów > Łysiaka i Herberta (tak - widzisz dobrze). Lista jhego grzechów > jest bardzo długa. Mam nadzieję, że skończy na szafocie. FAŁSZYWKA; POWINIENEŚ JUŻ DAWNO SKOŃCZYĆ NA SZAFOCIE. TY ESBECKIE ŚCIERWO. POZNAJĘ WAS NA MILĘ Odpowiedz Link Zgłoś
unleashed Poczytaj sobie słownik ortograficzny pod "B", palancie 14.07.03, 21:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Zgadzam sie z panem... IP: 213.42.49.* 14.07.03, 13:55 Polak i po szkodzie glupi - byl i bedzie. A to zacietrzewienie wokol Michnika to paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Jakie zacietrzewienie: konstatacja faktow. Michnik 14.07.03, 14:22 "od zawsze" byl socjal-demokrata i...elitarysta (ujmijmy to w formie zgodnej z political correctness). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rew Re: Jakie zacietrzewienie: konstatacja faktow. Mi IP: *.ssss.gouv.qc.ca 14.07.03, 18:55 A to zle byc socjal-demokrata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stas Raczej cyrograf IP: *.73.187.53.Dial1.Chicago1.Level3.net 14.07.03, 03:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziek Re: Intercyza z Lepperem IP: *.proxy.aol.com 14.07.03, 05:46 Wspanialy pomysl ! Najwyzszy czas uderzyc w "choragiewki". W zadnej partii nie powinno byc miejsca dla takich drani co zdradzaja wyborcow , a jezeli tak - to do rozumu przez kieszen ! Panie Lepper -okazujesz polska madrosc ,ktorej brak na "salonach" Chwiejom -NIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jegoprzeswietnosc Re: Intercyza z Lepperem IP: *.proxy.aol.com 14.07.03, 07:15 Gość portalu: Dziek napisał(a): > Wspanialy pomysl ! Najwyzszy czas uderzyc w "choragiewki". W > zadnej partii nie powinno byc miejsca dla takich drani co > zdradzaja wyborcow , a jezeli tak - to do rozumu przez kieszen ! > Panie Lepper -okazujesz polska madrosc ,ktorej brak > na "salonach" Chwiejom -NIE !!! A ile zaplaci Leper za pijackie wyglupy w Brukseli? Odpowiedz Link Zgłoś
buzek2 Trzeba trzymać ich siłą a to marszałek daje czadu!!! 14.07.03, 07:07 Czy to w ogóle jest legalne?? Następnego razu nie będzie -to po co to wszystko-pokazaliście ile możecie zdziałać ! Zablokujcie stodołę marszałka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rege Re: Intercyza z Lepperem IP: *.btk.net.pl 14.07.03, 07:24 Lepper premierem? Na opinie o Samoobronie i jej szefie czasu szkoda. Natomiast sam pomysł niegłupi. Jeśli głosowałem na Kowalskiego, to w nadziei, że będzie reprezentował moje interesy polityczne i gospodarcze; jeśli zmienia opcję, to znaczy, że wyłudził mój głos. Drugi aspekt: startując z ramienia określonej formacji, korzysta z jej renomy, finansów, pracy sympatyków, autorytetu znanych postaci daną opcję wspierających. Zmieniając partię, wystawia wszystkich do wiatru. Zmieniły Ci się poglądy, usuń się w cień i przy następnych wyborach startuj z "nowej", aktualnie słusznej partii - wtedy jest to tylko Twoja prywatna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadworny Blazen Kogo reprezentuje posel? IP: 203.98.78.* 14.07.03, 14:10 Rege, czy wedlug ciebie parlamentarzysta reprezentuje partje czy wyborce? Jesli reprezentuje wyborcow, to moze zmieniac partje ile chce, byleby dzialal(a) dla dobra ludzi ktorych reprezentuje. Natomiast jesli parlamentarzysta reprezentuje partje, to wtedy jest zupelnie zbedny. Niech po prostu przewodniczacy patji przejmie jego prawa do glosowania, i wszystko pojdzie latwiej. Latwiej jest dogadac sie tuzinowi ludzi niz ponad czterech setkom. Gość portalu: rege napisał(a): [...] > Natomiast sam pomysł niegłupi. Jeśli głosowałem > na Kowalskiego, to w nadziei, że będzie > reprezentował moje interesy polityczne i > gospodarcze; jeśli zmienia opcję, to > znaczy, że wyłudził mój głos. [...] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rege Re: Kogo reprezentuje posel? IP: *.btk.net.pl 14.07.03, 15:53 Partie polityczne są z definicji organizacjami tworzonymi w celu objęcia rządów. Jeśli jestem zwolennikiem Kaczyńskich i głosuję na ich listę, to nie chcę widzieć swojego posła w Samoobronie, LPR czy SLD. Jeśli poseł chce być w pełni niezależny, niech jako taki startuje w wyborach lub założy swoją partię. Też nie jestem fanem Leppera i chciałbym mieć gwarancję, że poseł, na którego głosowałem do Samoobrony się nie przeniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gur Re: Intercyza z Lepperem IP: *.ci.uw.edu.pl 14.07.03, 14:15 Chciałbym tylko zauwazyc, że my potrzebujemy w sejmie ludzi inteligentnych, a takie glupkowate pomysly nadaja sie raczej do PRL-u, gdzie poseł miał być bierny, mierny, ale WIERNY. Podpisanie takiego crografu oznczaloby mniej wiecej tyle, że jak Lepper pierdnie i każe wąchać to swoim posłom pod groźbą wyrzucenia z partii, to oni to zrobią. A ja wolałbym, żeby wybrany przez mnie poseł zajmował się moimi sprawami, a nie lizał dupę swego wodza. I żeby nie być posądzony o jakieś zboczenie, czy też inną dewiację polityczną, nigdy nie głosowałem i nigdy nie będę głosował na Leppere i tą jego zgraję lekko przygłupich nieuków, dodatkowo obrzydzających koniom owies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Ruda Re: Komunizm = Faszyzm = Lepperyzm IP: *.goja.org 14.07.03, 07:55 Nic dodać nic ująć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojejku Re: Intercyza z Lepperem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 08:00 Czy ten duren nie wie, ze tego rodzaju zadanie i ewentulne roszczenie jest bezprawne? Niech ten burak zerknie do ustawy o partiach politycznych. No, ale kazda metoda dobra by zahamowac odplyw czlonkow i przetrwac.Ciekawe, czy ktorykolwiek czlonek Samoobrony lub ewentualny kandydat uwierzy w te brednie? Ewentualni kandydaci do czlonkowstwa w tej buraczanej partii zrezygnuja ze wstapienia do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Intercyza z Lepperem IP: *.inter / 10.0.0.* 14.07.03, 08:06 Z przerażeniem czytam ten artykuł. Przecież nawet sam Stalin by tego nie wymyślił. Artykuł ten z odpowiednim komentarzem powinien dotrzeć do każdej polskiej rodziny, aby zrozumiała, czym grozi wybieranie leppera czy elperowców (liga porypanego rydzyka.) Te dwie partie moga stać się zguba dla Polski. Nie dość, że na co dzień ośmieszają państwo (zwłaszcza ta druga), to zachowują się jak dzieciaki z piaskownicy. Zatem zabierać te zabawki z piaskownicy i wyp...... Mam nadzieję, że Polacy się przebudzą z tego letargu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabriel Re: Intercyza z Lepperem IP: 80.51.246.* 14.07.03, 11:29 śiwęte słowa, tylko w Polsce takich ludzi jak lepper jest dużo, więc jak na razie mają się dobrze... na mądrość, jak zwykle przyjdzie czas za późno - po szkodzie, po wielkiej szkodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samolubność Re: Intercyza z Lepperem IP: *.admin.pk.edu.pl 14.07.03, 08:12 Jaki brak szacunku dla lepperosacrum, a co do fotki to rzeczywiście skandal! Rzetelny dziennikarz ukazałby np. Pana Przewodniczącego pędzącego na spienionej Renacie z q....i w oczach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Taczka Przecież Lepper przeważnie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.03, 08:33 ...wrzeszczy. Wrzeszczy zawsze, gdy chodzi o niego lub kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Lepper ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 08:36 wszyscy kandydaci Samoobrony to łobuzy i ciężcy frajerzy. Każdy normalnie myślący człowiek po takiej propozycji kryminalisty Leppera kazałby się pocałować w d..., ale są w kraju idioci którzy liczą na zarobienie większych pieniędzy u boku pana przewodniczącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: Lepper ma rację IP: *.vpn.nlh.no 14.07.03, 10:34 Powtorze sytuacje w lekko nacjonalistycznej norweskiej partii postepu na ktora tak popiskiwala bez sensu oslowka ( od Olso odpowiedznik zdegenerowanej syfilisem umyslowym warszawki ) az partia ta zajela w rankingach pierwsze miejsce. Jak partia sie umocnila i kazdy sie z nia liczyl chociaz do rzadu nie zapraszal (jej przewodniczacy Hagen powiedzial ze znudzilo sie mu byc dziewczynka z ktora kazdy chce w bocznym pokoiku ale na bal nie zaprasza), to w pratii pojawily sie szczury- tak jak w Samoobronie. Partie bzwzglednie mimo piskow oslowki Hagen oddeteryzowal. Szczury wyrzucone na smietnik zaczely wynajmujac najlepszych adwokatow by sie bronic. Mase kazdego forsy to kosztowalo, nic nie zyskal. Szczury zniknely z powierzchni dawno o nich zapomniano, partia Hagena rosnie w sile. Inna analogia – Hagen ma swoja Norweska Renate . Nasza Renata Begger Kobieta Roku albo my polskie chlopy polkastraty jestesmy , lub jeszcze gorzej - jszczyki tzn te zalosne antyrleperszczyki ujawnaiajace sie wyzej na tym forum. Wstyd by to Urban w NIE pokazal Pania Renate tak, ze przy niej nasza Pierwsza Dama to zmokla kurka – Stasia Gierkowna. Nawet stary wspanialy kiedys Lem z Tyg. Powszechnym nieudolna zlosliwoscia usiluje kamuflowac podniecenie do Pani Renaty. Marszalek Lepper ma racje. To drugi po Pilsudzkim chlop z jajami. Pilsudzki potrafil na posla powiedziec a jak taki sie zfajda to czeka by go podetrzec. Marszalek Lepper potrafi podobnie. W Polsce wszystko trzeszczy a to marszalka Leppera pociagniecia usprawiedliwia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dk Re: Lepper ma rację IP: *.dhcp.kabelnettet.dk 14.07.03, 11:06 Gość portalu: LS napisał(a): > Powtorze sytuacje w lekko nacjonalistycznej norweskiej partii postepu na > ktora tak popiskiwala bez sensu oslowka ( od Olso odpowiedznik zdegenerowanej > syfilisem umyslowym warszawki ) az partia ta zajela w rankingach pierwsze > miejsce. Jak partia sie umocnila i kazdy sie z nia liczyl chociaz do rzadu nie > zapraszal (jej przewodniczacy Hagen powiedzial ze znudzilo sie mu byc > dziewczynka z ktora kazdy chce w bocznym pokoiku ale na bal nie zaprasza), to w > > pratii pojawily sie szczury- tak jak w Samoobronie. Partie bzwzglednie mimo > piskow oslowki Hagen oddeteryzowal. Szczury wyrzucone na smietnik zaczely > wynajmujac najlepszych adwokatow by sie bronic. Mase kazdego forsy to > kosztowalo, nic nie zyskal. Szczury zniknely z powierzchni dawno o nich > zapomniano, partia Hagena rosnie w sile. > Inna analogia – Hagen ma swoja Norweska Renate . Nasza Renata Begger Kob > ieta > Roku albo my polskie chlopy polkastraty jestesmy , lub jeszcze gorzej - > jszczyki tzn te zalosne antyrleperszczyki ujawnaiajace sie wyzej na tym forum. > > Wstyd by to Urban w NIE pokazal Pania Renate tak, ze przy niej nasza Pierwsza > Dama to zmokla kurka – Stasia Gierkowna. Nawet stary wspanialy kiedys Lem > z > Tyg. Powszechnym nieudolna zlosliwoscia usiluje kamuflowac podniecenie do Pani > Renaty. > Marszalek Lepper ma racje. To drugi po Pilsudzkim chlop z jajami. Pilsudzki > potrafil na posla powiedziec a jak taki sie zfajda to czeka by go podetrzec. > Marszalek Lepper potrafi podobnie. > W Polsce wszystko trzeszczy a to marszalka Leppera pociagniecia usprawiedliwia kim ty jestes nie byles i nie bedziesz norwegiem bedziesz dalej zafajdalczonym udleningiem zlodziejem polakiem z norweskim pasem ha ha > . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek.bratek wspolczuje, Norman, swiat nie jest sprawiedliwy. IP: *.biaman.pl 14.07.03, 11:10 Gość portalu: dk napisał(a): > Gość portalu: LS napisał(a): > > > Powtorze sytuacje w lekko nacjonalistycznej norweskiej partii postepu na > > > ktora tak popiskiwala bez sensu oslowka ( od Olso odpowiedznik > zdegenerowanej > > syfilisem umyslowym warszawki ) az partia ta zajela w rankingach pierws > ze > > miejsce. Jak partia sie umocnila i kazdy sie z nia liczyl chociaz do rzadu > > nie > > zapraszal (jej przewodniczacy Hagen powiedzial ze znudzilo sie mu byc > > dziewczynka z ktora kazdy chce w bocznym pokoiku ale na bal nie zaprasza), > to > w > > > > pratii pojawily sie szczury- tak jak w Samoobronie. Partie bzwzglednie mim > o > > piskow oslowki Hagen oddeteryzowal. Szczury wyrzucone na smietnik zaczely > > wynajmujac najlepszych adwokatow by sie bronic. Mase kazdego forsy to > > kosztowalo, nic nie zyskal. Szczury zniknely z powierzchni dawno o nich > > zapomniano, partia Hagena rosnie w sile. > > Inna analogia – Hagen ma swoja Norweska Renate . Nasza Renata Begge > r Kob > > ieta > > Roku albo my polskie chlopy polkastraty jestesmy , lub jeszcze gorzej - > > jszczyki tzn te zalosne antyrleperszczyki ujawnaiajace sie wyzej na tym > forum. > > > > Wstyd by to Urban w NIE pokazal Pania Renate tak, ze przy niej nasza > Pierwsza > > Dama to zmokla kurka – Stasia Gierkowna. Nawet stary wspanialy kiedy > s Lem > > z > > Tyg. Powszechnym nieudolna zlosliwoscia usiluje kamuflowac podniecenie do > Pani > > Renaty. > > Marszalek Lepper ma racje. To drugi po Pilsudzkim chlop z jajami. Pilsudzk > i > > potrafil na posla powiedziec a jak taki sie zfajda to czeka by go podetrze > c. > > Marszalek Lepper potrafi podobnie. > > W Polsce wszystko trzeszczy a to marszalka Leppera pociagniecia > usprawiedliwia kim ty jestes nie byles i nie bedziesz norwegiem bedziesz dalej > > zafajdalczonym udleningiem zlodziejem polakiem z norweskim pasem ha ha > > . Współczuje, naprawde wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Ale ty naiwny i niemadry, LS, jestes. I w Paryzu 14.07.03, 14:07 nie zrobia z owsa ryzu, a polska sloma z gumiakow i w Norwegii wyjrzy! Hagen a Lepper - tez mi porownanie ....gminnego analityka politycznego! To Hagenowe "umiarkowanie" to dosc wyrazne nawiazane do...norweskich tradycji w dywizji Nord niejakiej Waffen-SS, ale to szczesliwie Norwegow problem. Samoobrona to partia "sierotek po komunie", na ktorej - bo im gorzej tym sierotkom, tym ich liderom-cwaniakom lepiej - paru cwaniakow robi szmal. Podobnie jak ma sie to w przypadku Giertycha i Wszy-polskiej. A Renatka? Jestem kobieta bez lesbijskich ciagatek, ale baba jest niewatpliwie tylez cwana, co glupia, bez gustu, urody tez nie dostrzegam i moze byc pociagajaca (to opinia znajomych panow roznych nacji ...bialej rasy)tylko po paru glebszych na zabawie w "remizji". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Intercyza z Lepperem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.03, 08:43 Ludzie nie podpisujcie!!!!!!!!! Lepper chce się dorobić, bo jego kariera w polityce zaczyna się powolutku kończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx JEDNOMANDATOWE OKRĘGI WYBORCZE !!!!! IP: *.k.mcnet.pl 14.07.03, 09:24 Niech decydują wyborcy a nie Trędowaty !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: JEDNOMANDATOWE OKRĘGI WYBORCZE !!!!! IP: *.vf.shawcable.net 14.07.03, 09:31 A swoja droga, jakie dochody musza miec ci ludzie, ze stac by ich bylo na zaplacenie takiej kary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały gość lepper uczniem millera IP: hpcache:* 14.07.03, 09:33 Ciekawe od kogo on się takich metod nauczył ? Śmierdzi mi tu troche millerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek.bratek Re: lepper uczniem millera IP: *.biaman.pl 14.07.03, 10:20 Gość portalu: mały gość napisał(a): > Ciekawe od kogo on się takich metod nauczył ? Śmierdzi mi tu > troche millerem. jeszcze trochę, a zacznie śmierdzieć Berią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc koszmarki.... IP: 213.77.7.* 14.07.03, 10:34 Było "radio-dzieciom", "Polsat-dzieciom", teraz jest "Samoobrona- dzieciom". O tempora, o mores... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek.bratek Bunt mas IP: *.biaman.pl 14.07.03, 11:00 Gość portalu: Xionc napisał(a): > Było "radio-dzieciom", "Polsat-dzieciom", teraz jest "Samoobrona- > dzieciom". O tempora, o mores... Ortega y Gaset napisał wielce pouczajaca ksiazeczke "Bunt mas". Jest cos na rzeczy. Wiele nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Intercyza z Lepperem IP: 80.51.243.* 14.07.03, 11:13 komu mogłą przyjść taka głópota do głowy jęśli nie Lepperowi to komu kris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piowiec Cenura ?! IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.07.03, 11:13 CENZURA ?! Po Michniku ktoś "pojechał" :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logistyk Intercyza IP: 213.183.70.* 14.07.03, 11:13 Panie Lepper, zamknij swoją partię, zamknij swoją gebę, i przestań myśleć bo Polska tylko na tym straci. W Europie nie ma takich polityków od siedmiu boleści jak ty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logistyk Intercyza IP: 213.183.70.* 14.07.03, 11:13 Panie Lepper, zamknij swoją partię, zamknij swoją gebę, i przestań myśleć bo Polska tylko na tym straci. W Europie nie ma takich polityków od siedmiu boleści jak ty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabriel [...] IP: 80.51.246.* 14.07.03, 11:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisnia Leb do biznesu to Lepper ma IP: *.nv.nv.cox.net 14.07.03, 11:24 nie mozna zaprzeczyc! W jasyr wlasnych czlokow partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyLepper Pier*** Peppera IP: *.kutno.mediaclub.pl 14.07.03, 11:48 Ze wszystkich pokoemonów Lepper podoba mi się najbardziej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefa Intercyza z Lepperem IP: *.pl / 192.168.2.* 14.07.03, 11:48 Bzdura. Lepper - jednoosobowa partia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo kto to zapłaci, pewnie leppera tylko na stać IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 11:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:) Samoobrona dzieciom IP: *.satfilm.net.pl / 10.0.16.* 14.07.03, 11:54 hehe... fundacja samoobrony... pewno bedzie słurzyć jako pralnia pieniędzy... a dziecie jedyne co (może) dostaną to zdjęcie z autografem leppera Odpowiedz Link Zgłoś