kikkoo5 28.09.07, 21:30 głupek z PO. Pitera, Niesiołowski, Komorowski już się moralnie zużyli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kikkoo5 Re: A durny Karski 28.09.07, 21:33 ty chyba rzeczywiście jesteś dawna bio lub tp. Ta sama głębia i wdzięk...... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Kikoś ja nawet lubię twój bezmiar 28.09.07, 21:38 Niemniej jednak, czyż Karski nie powiedział: nie jestem pańskim chłopcem? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zegarek Re: Sławomir Nowak to kolejny 28.09.07, 21:33 Słucham tej dyskusji i faktycznie ten Nowak z PO to głupek. Facet jest tak tępy i jednostronny w swych wypowiedziach, że aż poraża. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Sławomir Nowak to kolejny 28.09.07, 21:34 Marek przejdz na forum sekty RM !! Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zegarek [...] 28.09.07, 21:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Sławomir Nowak to kolejny 28.09.07, 21:33 Twoj Fuhrerek Jarek to on sie calkiem zuzyl ze swoim Gomulkowsko Gierkowskim belkotem ! Brawo dla tej Pani z Lodzi ktora go sprowadzila na ziemie !! Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Karski to wyjątkowy bydlak, cham i PZPR-owiec. 28.09.07, 21:35 Wyjątkowo chamska persona, przerywajaca, wcinająca się, nie umiejąca dyskutować. Jego metoda - za wszelką cenę zakrzyczeć. Lepiej wyglądałby w mundurze SS-mana niż w tym swoim garniturku. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zegarek Re: Karski to wyjątkowy bydlak, cham i PZPR-owiec 28.09.07, 21:40 travel_wawa napisał: > Wyjątkowo chamska persona, przerywajaca, wcinająca się, nie umiejąca dyskutować > . > Jego metoda - za wszelką cenę zakrzyczeć. > > Lepiej wyglądałby w mundurze SS-mana niż w tym swoim garniturku. Szkoda,że nie zauważasz jak wcina się i stara się zakrzyczeć Poseł Nowak z PO. A co do munduru SS-mana to lepszym modelem byłby niejaki Donald Pomocnik. Odpowiedz Link Zgłoś
kikkoo5 Nowak to wyjątkowy bydlak, cham i PZPR-owiec 28.09.07, 21:40 pomyliłeś se z tępakiem-nowakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Nowak to wyjątkowy bydlak, cham i PZPR-owiec 28.09.07, 21:43 Uuuuu... Z tej strony to Cię nie znałem. Przyznaję że Sławek najlepiej nie wypadł najlepiej, ale nie mów mi że Karski wypadł lepiej. Przecież to tuman który sms-y dostaje z tego samego rozdzielnika co Ty moja droga. Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Bydlak i faszysta jak i większość z was... 28.09.07, 21:43 PiSiorów - wielbicieli reżimów Franco czy Pinocheta. Odpowiedz Link Zgłoś
mesty8 Re: Karski to wyjątkowy bydlak, cham i PZPR-owiec 28.09.07, 21:40 czepiacie się. z fotygą tworzą wspaniałą parę! Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Karski to wyjątkowy bydlak, cham i PZPR-owiec 28.09.07, 21:41 Mam odruch wymiotny na jego widok. Kanalia wyjątkowa. Kurski bis Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Karski to wyjątkowy bydlak, cham i PZPR-owiec 28.09.07, 21:44 Znam lepszego, Joachim mu na imię:) Odpowiedz Link Zgłoś
kikkoo5 [...] 28.09.07, 21:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Karski typowa bydlacka morda neofity. 28.09.07, 21:46 Tacy są najgorsi - "nawróceni" PZPR-owcy i członkowie PRONcia... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Te pisowskie debile 28.09.07, 21:50 angielskiego nie znają i stąd całe nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Antypisowiec antyfaszysta. 28.09.07, 22:04 I jestem z tego dumny. Faszyzm w Polsce nie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
annadwa [...] 28.09.07, 22:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Być dobrym obywatelem Unii Europejskiej:)))) 28.09.07, 22:13 To przecież moralne :) Coż w tym niemoralnego, że się korzysta z prawa do swobodnego poruszania się w obrębie UE? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zegarek Re: Być dobrym obywatelem Unii Europejskiej:)))) 28.09.07, 22:16 A poruszaj się, dotlenisz szare komórki i nie będziesz bredził o faszyzmie. Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Niestety macie faszystowskie ciagoty... 28.09.07, 22:27 Cóż ja na to poradzę? A przykro mi, bo po PiSie nie spodziewałem sie tego ( wtedy, 2 lata temu). Teraz wyraźnie "przyspieszyliście" w tym temacie. Pewnie dlatego, że zdajecie sobie sprawę, że elektorat inteligencki i młodzież macie z główki, trzeba więc przyciągnąć te szumowiny, które są podatne na ksenofobię, antysemityzm itp...Słyszałem juz od kilku "moherówek", że wiadomo, co to UKŁAD, tzn jakiej narodowości (no głośno o tym nie wolno mówić, ale WIADOMO!) Poza tym te gesty uwielbienia względem takich faszystów, jak FRANCO czy PINOCHET... Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Kampania PiS jest w stylu goebbelsowskim. 28.09.07, 22:15 A zasady "kto nie z nami, ten przeciw nam" oraz "cel uświeca środki" to niby czyjego autorstwa? Krasnoludków ( w brunatnych mundurkach...)? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Te peowskie debile 28.09.07, 22:16 'kikkoo5-99'- jak ty obrażasz ludzi! Sam/a/ reprezentujesz poziom poniżej mozliwości,prawdziwe dno... Odpowiedz Link Zgłoś
tonn Re: Te peowskie debile 29.09.07, 00:09 ty jesteś jak Kali, obrażania PiSowców jakoś nie spostrzegasz a głównie to się odbywa na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl dość tego, hean! 28.09.07, 22:08 przestań kaczorzyć, ten cały Nowak to kłótliwa ciota, przy którym Karski to mąż stanu Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky a ja bym powiedział, że... 28.09.07, 22:22 ta kłótliwa ciota to i tak mąż stanu przy karolku Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl nie ma zgody 28.09.07, 22:28 co wolno pisiorom, tego nie wolno platfusom, w przciwnym wypadku pies mordę lizał jednym i drugim Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Karski był swego czasu członkiem PRON-cia. 28.09.07, 22:02 A co ma piernik do wiatraka? Ja nie przysięgałem. Składałem przyrzeczenie lekarskie. Nic tam nie było o "zostawaniu" w Kaczorlandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Sławomir Nowak to kolejny 28.09.07, 22:13 kikkoo5 napisała: > głupek z PO. > Pitera, Niesiołowski, Komorowski już się moralnie > zużyli? Dlaczego obrażasz,bo W PiSie utalentowanych ,młodych i przystojnych polityków nie ma? A i pozostali sie nie zużyli tylko cieszy fakt,że jest następne pokolenie mądrych ludzi w PO. Prawda w oczy kole? Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl przetransferować go do PiS-u 28.09.07, 22:16 nadał by się jak złoto, taki niby cywilizowany Kurski Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: przetransferować go do PiS-u 28.09.07, 22:32 Ale Sławomir miał już przygodę ze środowiskiem pisowskim.Teraz to była by repatriacja a nie transfer do PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky A jednak.... 28.09.07, 22:56 Pomysł na debatę, choć nie on wymyślił, dobry. Tusk Z Rydzykiem. I tu bez żartów chciałbym zobzczyć Odpowiedz Link Zgłoś