Gość: egh Ludzie WYKSZTAŁCENI !!!! MOTŁOCH nas zalewa !! IP: 212.180.147.* 16.07.03, 10:08 Czy widzicie co sie dzieje? I nic? Przecież to kupa złodziei i bandziorów. Ludzie inteligentni i wykształceni !!! Głupota nami rządzi. Trzeba odwrócić bieg historii. Czy jest jeszcze w tym kraju ktoś z czystym sumieniem mający siłę zdmuchnąć te pasożyty z kart naszej historii? Ja jeszcze nic nie ukradłam, nigdy nie ukradnę, łapy złodziejom poucinam, odbiorę BANDYTOM majątki do 4 pokolenia, zatrudnię fachowców. A do partii zapraszam tych co sie jeszcze żadną barwą nie zhańbili. Zadnych przebierańców, dłuzników, głupoli. Potrzebna wysoka inteligencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Smerf Re: Ludzie WYKSZTAŁCENI !!!! MOTŁOCH nas zalewa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 10:20 > Czy widzicie co sie dzieje? > I nic? Przecież to kupa złodziei i bandziorów. Ludzie > inteligentni i wykształceni !!! Głupota nami rządzi. > Trzeba odwrócić bieg historii. Czy jest jeszcze w tym kraju ktoś > z czystym sumieniem mający siłę zdmuchnąć te pasożyty z kart > naszej historii? To Twój własna myśl, czy cytujesz Dzierżyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ref Re: Ludzie WYKSZTAŁCENI !!!! MOTŁOCH nas zalewa IP: 212.180.147.* 16.07.03, 10:29 Gość portalu: papa Smerf napisał(a): > > Czy widzicie co sie dzieje? > > I nic? Przecież to kupa złodziei i bandziorów. Ludzie > > inteligentni i wykształceni !!! Głupota nami rządzi. > > Trzeba odwrócić bieg historii. Czy jest jeszcze w tym kraju ktoś > > z czystym sumieniem mający siłę zdmuchnąć te pasożyty z kart > > naszej historii? > > To Twój własna myśl, czy cytujesz Dzierżyńskiego? Sama. Daleko mi do Dzierżyńskiego. I innych partyjnych - z jakiejkolwiek partii i zgrupowania. A wiec jest jeszcze w tym kraju ktoś z czystym sumieniem? Inteligentny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: Ludzie WYKSZTAŁCENI !!!! MOTŁOCH nas zalewa IP: *.vpn.nlh.no 16.07.03, 12:32 Zalosny dupku, papierek nie zastapi rozumu. W dyskusji na kazdy temat Renata Beger, czy mloda Maja Jankowska z Samoobrony rozmiazdza Cie jak gnide. Zreszta nie tylko Ciebie. Kazdego pisuara, PO-wca, SLDojszczyka rozgniota. Zwlaszcza tych z tzw mlodziezowek. Zostaniesz z rozdziawionym pyskiem. Resztki kultury zostaly nam sie na jedynie wsi miejski jolopie. Gość portalu: egh napisał(a): > Czy widzicie co sie dzieje? > I nic? Przecież to kupa złodziei i bandziorów. Ludzie > inteligentni i wykształceni !!! Głupota nami rządzi. > Trzeba odwrócić bieg historii. Czy jest jeszcze w tym kraju ktoś > z czystym sumieniem mający siłę zdmuchnąć te pasożyty z kart > naszej historii? > Ja jeszcze nic nie ukradłam, nigdy nie ukradnę, łapy złodziejom > poucinam, odbiorę BANDYTOM majątki do 4 pokolenia, zatrudnię > fachowców. A do partii zapraszam tych co sie jeszcze żadną > barwą nie zhańbili. Zadnych przebierańców, dłuzników, głupoli. > Potrzebna wysoka inteligencja. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Ludzie WYKSZTAŁCENI !!!! MOTŁOCH nas zalewa IP: *.paged.com.pl / 192.168.11.* 16.07.03, 15:01 Ech LS: Jesli dla ciebie M.Jankowska i R.Beger sa takimi autorytetami to walnij sie facet 10 razy deklem moze przejrzysz na oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Nalej, nalej do puchara, karczmareczko malowana IP: *.ifn-magdeburg.de 16.07.03, 16:33 Brawo - alez oddanie, alez poswiecenie.. Prawdziwa rycerskosc.. Czy maz Pani Beger jest uswiadomiony? A moze to ten kobiecy brak prawdomownosci..Czy warto - bo kobiecosc ta cielesna to nawet w mojej ocenie taka z krzywej Gaussa - ten drugi rog...Czy ta duchowa lepsza? Ale ktorz moze lepiej wiedziec od Pana... Bo Pan przeciez takim meskim jest mezczyzna... OJ panie LS.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Czy wobec niewatpliwych walorow IP: *.ifn-magdeburg.de 16.07.03, 16:39 Pani Maji Jankowskiej i Pani Beger - tak niebezpiecznych dla mezczyzn - ja moge z tymi Paniami porozmawiac? Obawiam sie jednak ze obcasem mnie nie rozmiazdza... Jestem dosc zwinna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: Czy wobec niewatpliwych walorow IP: *.vpn.nlh.no 19.07.03, 21:04 Ponoc dopiero dzisiejsze 14 tolatki beda prezentowac jakas klase. Te > 18tu w/g badan opini publicznych barany/owieczki. Obcasow szkoda Gość portalu: ANka napisał(a): > Pani Maji Jankowskiej i Pani Beger - tak niebezpiecznych > dla mezczyzn - ja moge z tymi Paniami porozmawiac? > Obawiam sie jednak ze obcasem mnie nie rozmiazdza... > Jestem dosc zwinna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo "Naród wybrał mnie na posła" IP: 213.76.130.* 16.07.03, 10:12 Trzeba wybrać inny naród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berek Josolewicz 'Naród wybrał osła' IP: 212.14.60.* 16.07.03, 11:47 Gość portalu: olo napisał(a): > Trzeba wybrać inny naród Albo (jak zaproponowal ktorys z forumowiczow) w Strasburgu domagac sie bycia uznanym za odrebny narod :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olewus Re: Samoobrona czyli siebieobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.03, 10:34 wiecie co??? to jest przegiecie, co wyrabia sie tam przy korytach, normalnie rzygac sie chce. Czlowiek uczciwie pracuje, kreuje swoja rzeczywistosc w pocie czola i do ostatniej kropli potu, a ci, jak to mowi P.Łyżwińska :... no..., uciekło mi z głowy. To co w chlewie, co chrumkaja, ile zezrec aby sie nazrec... Okazało się, że chodzi o ś_ _ _ _ / wpisz brakujace litery / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3e Partia pieknych IP: *.idg.com.pl / 172.16.4.* 16.07.03, 10:40 i madrych (inaczej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: Samoobrona czyli siebieobrona IP: *.dsl.support.nl 16.07.03, 10:50 Bydlo jest bydlem a reszta jest robota federacyjnych sluzb specjalnych. Ich czlowiekiem jest Lepeer i ojciec dyrektor Sromotnik a Polacy sa stadem baranow. Gratulacje - za trzy lata staus Bialorusi. Ten kurs w znacznej mierze dzieki Gazecie Wyborczej i glupim Polskim Katolikom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: Samoobrona czyli siebieobrona IP: *.mt.polsl.gliwice.pl 16.07.03, 11:09 Czytam to i ręce mi opadają. Ludzie bez żadnego wykształcenia, mający na pieńku z prawem, butni i aroganccy kierują naszym krajem!I co można z tym zrobić? Czy ci, którzy ich wybierali, czytają gazety, czy usiłują się dowiedzieć czegoś więcej o kandydatach na posłow, radnych? Wątpię. Myslę, że czytelnicy "GW" orientują się, kim są ci i podobni im posłowie, i to nie do nich powinien być skierowany ten tekst. Problem w tym jak dotrzeć z wiadomościami o faktach do wyborców, którzy niczego nie chcą wiedzieć i głosują bezmyślnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilman Re: Samoobrona czyli siebieobrona IP: *.internet.radom.pl 16.07.03, 11:16 ja bym ich wysłał do prezydenta Łukaszenki.ewentualnie do Korei Północnej lub do rezerwatu dzikich małp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geo Re: Samoobrona czyli siebieobrona IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.03, 11:21 Co jest wart narod w ktorym co 5-ty obywatel wybiera "samoobrone" lub LPR ? Dokad to prowadzi? Kompromitacja w Unii pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Aż strach sie bać IP: 150.254.166.* 16.07.03, 11:43 To są zwykłe męty społeczne, które tylko przez głupotę części Polaków znalazły się w parlamencie, no ale skoro się znalazły to cóż coś trzeba z tym zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluszczynka Re: Samoobrona czyli siebieobrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 11:45 BOŻE WIDZISZ I NIE GRZMISZ???!!!!!!!!!!!!!!! MOŻE LEPIEJ UCIEC Z TEGO KRAJU??? GDZIE MY ZYJEMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Samoobrona czyli siebieobrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 11:53 Drodzy Redaktorzy, Bardzo ładnie (i nieco w ich stylu) dokopaliście burakom z Samoobrony, ale może teraz należałoby wykazać się minimum odwagi i opublikować listę cwaniaczków z najbliższego otoczenia premiera Millera? Mam tylko obawy, że tych największych przekrętasów bułoby nie sześciu, ale sześćdziesięciu. I nie na Polskę, a na województwo. I nie nowe, a stare (49)... Tylko, czy Was stać na tyle odwagi i bezkompromisowości? W świetle niedawno obejrzanej fotografii Naczelnego zatytułowanej "nie znali się, nigdy wcześniej się nie spotkali..." mam niejakie wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PT Re: Samoobrona czyli siebieobrona IP: *.rol.ar.krakow.pl 16.07.03, 11:55 Kiedy wreszcie prokuratura zrobi porzadek z ta zlodziejska zgraja? Czy demokracja to rownosc szans w rabunku? Lepperowi po prostu trzeba obic morde a potem zamknac w kiciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SieMa Re: Samoobrona czyli siebieobrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 12:07 Piekny artykul, piekny! Brawo dla autora i dal Wyborczej, ze cos takiego publikuje. Az wraca nadzieja, ze nasza slepa czesc spoleczenstwa otworzy oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: NIE-Polacy w ataku IP: *.vpn.nlh.no 16.07.03, 12:16 Najbardziej chamski -prymitywny atak od nieslawnego atakau na Radio Maryja o od nieprawnego pozbawienia Mardszalka Leppera funkcji marszalka przez fajdajacy po siebie Sejm. Mloda Maja Jankowska z Samoobrony juz zgniotla utytlane tytulami filozofow i profesorow gnidy oraz mlododupkow z roznych pisuarow- slyszalem w dyskusji na temat UE. Samoobrona nie boi sie konformntacji z zadnym gremium czy to rzadowym czy to nierzadowym. Zorganizucie taka dyskusje gnidy GW. Samoobrona to jedyna partia ktorej ludzie nie musza kapac sie w zarzyganym basenie w willi Urbana pod nadzorem 1-szej basenowej Urbanowej by nie zostac wyrzucuony na smietnik polityczny.Samoobrona to jedyna partia chroniaca Polske przed utonieciem w tym basenie, po zniszczeniu przez basenowcow Lecha Walesy Samoobrona to ostatni polski niereligijny autorytet. Przedstawiciele tej partii to jedyni inwestujacy w Polske a nie sprzerdajacy Polske. Samoobrona sie umacnia, pomoze zbudowac samoobrone miejska. Niech zyje Samoobrona Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: NIE-Polacy w ataku 16.07.03, 12:39 Maja Jankowska dysponuje intelektem, który jest w stanie porazić każdego, dosłownie - KAŻDEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: NIE-Polacy w ataku IP: *.vpn.nlh.no 16.07.03, 13:11 Oczywiscie mnie tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Maja Jankowska IP: *.paged.com.pl / 192.168.11.* 16.07.03, 15:13 Ty LS: Widze ze M.Jankowska uwiodła Cie swoim wzrokiem, jak Beger Lepera kurwikami... Zakrec sie kolo niej to moze poslem zostaniesz;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K&K Re: NIE-Polacy w ataku IP: *.tnt5.bos10.da.uu.net 17.07.03, 02:02 Gość portalu: LS napisał(a): > Najbardziej chamski -prymitywny atak od nieslawnego atakau na > Radio Maryja > o od nieprawnego pozbawienia Mardszalka Leppera funkcji > marszalka przez fajdajacy po siebie Sejm. > Mloda Maja Jankowska z Samoobrony juz zgniotla utytlane tytulami > filozofow i profesorow gnidy oraz mlododupkow z roznych > pisuarow- slyszalem w dyskusji na temat UE. Samoobrona nie boi > sie konformntacji z zadnym gremium czy to rzadowym czy to > nierzadowym. Zorganizucie taka dyskusje gnidy GW. Samoobrona to > jedyna partia ktorej ludzie nie musza kapac sie w zarzyganym > basenie w willi Urbana pod nadzorem 1-szej basenowej Urbanowej > by nie zostac wyrzucuony na smietnik polityczny.Samoobrona to > jedyna partia chroniaca Polske przed utonieciem w > tym basenie, po zniszczeniu przez basenowcow Lecha Walesy > Samoobrona to ostatni polski niereligijny autorytet. > > Przedstawiciele tej partii to jedyni inwestujacy w Polske a nie > sprzerdajacy Polske. > Samoobrona sie umacnia, pomoze zbudowac samoobrone miejska. > Niech zyje Samoobrona Ten tez skonczyl przyspieszony kurs na magistra siebieobrony!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: Samoobrona czyli siebieobrona IP: *.vpn.nlh.no 16.07.03, 12:24 La tez nie tkne. PS GW nie pisze, GW lze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: Samoobrona czyli siebieobrona IP: *.vpn.nlh.no 16.07.03, 12:37 Ja tez nie tkne Poza tym GW nie pisze , GW lze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzycho Re: Samoobrona czyli siebieobrona IP: *.um.wroc.pl 16.07.03, 12:50 w moim przekonaniu czytając życiorysy działaczy partii Leppera należy zastąpić nazwę "Samoobrona" na "Szamboobrona". Ta nazwa najlepiej oddaje ducha tej organizacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Samoobrona czyli siebieobrona IP: *.biaman.pl 16.07.03, 12:56 Ja odnoszę wrażenie że co najmniej trzy czwarte społeczeństwa ma ,, coś na sumieniu-podatki , sprawy kryminalne, szara strefa itp.,, i w związku z tym kto w tym kraju ma robić porządki jak złodziej złodzieja kryje.Ale jestem optymistą bo jedna czwarta może sobie poradzić z tym problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Samoobrona odszczurza Polske IP: *.vpn.nlh.no 16.07.03, 13:08 Jesli Marszalek Lepper zdolal odszczurzyc Samoobrone, to Samoobrona odszczurzy Polske. Szczury juz piskorza. PS jaki to typ propagandy gdy nawet zdjecia GW dobiera sie tak by pokazac okropna morde - to byle ciulek dzisiaj potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notmebutyou Re: Samoobrona odszczurza Polske IP: *.keynet-systems.de 16.07.03, 13:44 Wybacz, ale zjdęcia,jak zdjęcia - na żywo wyglądają jeszcze gorzej:) A co do odszczurzania: należy się nam i to bardziej niż kiedykolwiek, ale nie zyczę sobie, by robił to ktoś tego pokroju co Lepperiusze. Ludzie nieuczciwi, bezczelni i przekonani o własnej nietykalności. Urąga mi, że ktoś taki jak Łyżwińscy czy Begerowa uczestniczą w rządzeniu krajem z długami na karku, procesami i ogólnym olewaniem prawa, a gdy któreś z nas nie zapłaci na czas podatku za jednosobową działaność gosp. przy uczeniu języków, to mamy komornika na karku i ściągają z nas należności. Samoobrona to zwykła niedokształcona sitwa, chociaż widzę dlaczego ludzie ich popierają. Nie dlatego, że sami są sitwą, ale sitwa w Polsce jest najbardziej skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: Samoobrona odszczurza Polske IP: *.vpn.nlh.no 16.07.03, 14:02 Zalosny jest ten argument o wyksztalceniu. A gdzie ta cala Polska ze swoim wyksztalceniem. Stado baranow pcha sie na psychologie i socjologie. Slucham potem tych pozal sie Boze ksztalconych psycho-socjo jako ekspertow w roznych talko-showach i zawsze wypadaja zalosnie przy niewyksztalconej dziewczynie czy chlopaku. W meczu na argumenty elity warszawki- Samoobrona a nawet tylko dwie dziewuchy z samoobrony Maja Jankowska i Renata Beger - elita warszawki dziewuchy z Samoobrony wygrywaja 10:0. Poza tym nie na wsi a w miescie sa najdluzsze zloby. A Renata Beger w basenie Urbana-Urbanowej- Iszej Basenowej III RP nie wykapala by nawet swini prowadzonej na rzez do swojej masarni. A pchaja sie tam do kapieli w tym g..obok Michnika , Millera, Prezydenta OK stada pomniejszych przy-zlobowcow. Marszalek Lepper to nasz drugi Witos+ Pilsudzki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Mam cie szczurku!!!! IP: *.ifn-magdeburg.de 16.07.03, 15:48 Udajemy naukowca he? Z takim jezykiem to wacpan nawet z szanujacej sie polskiej chalupy zostalbys wyrzucony... Tak sie sklada ze czytalam Panskie opinie a propos gnatow.. Jezeli Pani Begerowa taka hojna to faktycznie zapasy owsa moga byc zagrozone.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka A szczurki odlawia sie najlatwiej IP: *.ifn-magdeburg.de 16.07.03, 15:51 Za ogony- Wtedy male szanse ze ugryza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: Mam cie szczurku!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 16:26 Wczoraj Pani Ance pelna satsfakce dal posel Lewandowski, buco-szczurek roku "replikujac" Pani Renacie Beger ze jej "owies do glowy udeza". Finezja SLDojszczykowa. A jesli wogole razi termin oszczurzanie to mozna uzyc inteligenckiego "dereteryzacja" Ogolnie mozemy mowic o gryzoniach. Ciesze sie na ogromny sukces Samoobrony w wyborach. Moze ten kraj stanie sie wowczas mozliwy do zycia, moze Polacy przestana starac sie o azyl na Bialorusi, gdzie prostemu czlowiekowi zyje sie na pewno godniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojkaa Re: Samoobrona odszczurza Polske IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 06:31 Gość portalu: LS napisał(a): > Zalosny jest ten argument o wyksztalceniu. A gdzie ta cala Polska ze swoim > wyksztalceniem. Stado baranow pcha sie na psychologie i socjologie. Slucham > potem tych pozal sie Boze ksztalconych psycho-socjo jako ekspertow w roznych > talko-showach i zawsze wypadaja zalosnie przy niewyksztalconej dziewczynie czy > chlopaku. W meczu na argumenty elity warszawki- Samoobrona a nawet tylko dwie > dziewuchy z samoobrony Maja Jankowska i Renata Beger - elita warszawki > dziewuchy z Samoobrony wygrywaja 10:0. > Poza tym nie na wsi a w miescie sa najdluzsze zloby. A Renata Beger > w basenie Urbana-Urbanowej- Iszej Basenowej III RP nie wykapala by nawet swini > prowadzonej na rzez do swojej masarni. A pchaja sie tam do kapieli w tym > g..obok Michnika , Millera, Prezydenta OK stada pomniejszych przy-zlobowcow. > Marszalek Lepper to nasz drugi Witos+ Pilsudzki A co ty dziecino wogóle wiesz o Piłsudskim?!!! On by was jeszcze lepiej podsumował - 'wam to kury macać, a nie politykę robić!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Czyli milosnicy gnatow IP: *.ifn-magdeburg.de 16.07.03, 15:44 Gość portalu: LS napisał(a): > Jesli Marszalek Lepper zdolal odszczurzyc Samoobrone, to Samoobrona odszczurzy > Polske. Szczury juz piskorza. > PS jaki to typ propagandy gdy nawet zdjecia GW dobiera sie tak by pokazac > okropna morde - to byle ciulek dzisiaj potrafi Sa nie tylko w SLD ale rowniez w Samoobronie... To wszystko wyjasnia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojkaa Re: Samoobrona odszczurza Polske IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 06:28 Gość portalu: LS napisał(a): > Jesli Marszalek Lepper zdolal odszczurzyc Samoobrone, to Samoobrona odszczurzy > Polske. Szczury juz piskorza. > PS jaki to typ propagandy gdy nawet zdjecia GW dobiera sie tak by pokazac > okropna morde - to byle ciulek dzisiaj potrafi Co to znaczy "odszczurzyć Polskę"? Mówisz jak faszysta! Wstyd mi, że mówimy tym samym językiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Samoobrona czyli siebieobrona IP: *.venti.pl 16.07.03, 13:39 Czy w tej biednej Polsce szanowni Wyborcy to sami debile, którzy wybieraja takie miernoty do Sejmu?! W jakim kraju ja żyję?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Samoobrona czyli siebieobrona IP: *.euv 16.07.03, 13:51 Boze,uchowaj nas od tych padalcow!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: Samoobrona czyli siebieobrona IP: 213.31.33.* 16.07.03, 14:51 wstydze sie bardzo ze jestem takich ludzi rodakiem.Pytany czasem o narodowosc uparcie twierdze ze jestem Holendrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: Samoobrona czyli siebieobrona IP: *.vpn.nlh.no 19.07.03, 22:29 Cipolek - dwujezyczny i nierozpoznawalny mozesz byc jesli znalazles sie u Holendrow (beznadziejne miejsce) niczym przeszedles mutacje. Tak bylo? Gość portalu: thomas napisał(a): > wstydze sie bardzo ze jestem takich ludzi rodakiem.Pytany czasem > o narodowosc uparcie twierdze ze jestem Holendrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIBERAL Re: Samoobrona czyli siebieobrona IP: *.nd.e-wro.net.pl 16.07.03, 15:14 co sie tyczy Leppera to widac u niego te same symtomy mani władzy,ktore wykazywał Hitler. On tez mial pupila Goringa u Leppera jest nim Łyzwinski.Cechuje go ta sama pogarda dla prawa i konstytucji i tak jak on wykarzystuje kryzys.Widac u niego,ze idelogia nie jest celem tylko srodkiem do władz. Hitler tez obracał sie wokól ludzi głupich,ktorzy nie mogli by mu zagrozic w procesie walki o władze, moze i on zrobi noc długich nozy i powycina cała opozycje wewnatrz partyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Kariera Lepperto Ui IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.03, 17:34 Była kiedyś taka sztuka: "Kariera Alberto Ui". Dlaczego mam wrażenie, że teraz oglądamy jej adaptację w rzeczywistości? A tak przy okazji to nie pamiętam kiedy ostatnio jakiś teatr to wystawiał. Czyżby jakaś cenzura? O powtórzeniu przedstawienia Teatru Telewizji z lat bodajże 70/80 nie wspomnę. [znakomita rola Marka Walczewskiego! a teraz został mu tylko ślepy policjant-alkohoik :-(] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol w. ta trzecia republika IP: 142.108.17.* 16.07.03, 15:43 miala byc takim cudownym tworem. wypieszczona przez watykan i cia, namaszczona przez szefa kultu zydowki z bekartem, oparta na polsko-katolicko-trockistowskiej demagogii tzw. zwiazku zawodowego i pieprzeniu o moralnosci, okazala sie byc brzydka i kulawa zaba. macie teraz panstewko ktore jest pierwsze w lidze obludy i hipokryzji, gdzie idioci rzadza a w tle czycha glemp ze swoja banda by wypelnic sobie kieszenie. kiedys zwiazek radziecki okreslano mianem "gornej wolty z rakietami". dla polski pasuje inne okreslenie - gorna wolta z katedrami. czy sa jeszcze chetni aby narzekac na polske ludowa i jej politykow? w porownaniu z ta dzisiejsza cholota ludzie z pzpr byli kulturalni i skromni a sejm byl powazna instytucja. ale sami tego chcieliscie, wy spragnieni "robotniczej godnosci". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sTEFAN ZE WSI Jeśli WYBORCZA napisze podobny artykuł... IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 15:55 ahmedcasey napisał: > jesli wyborcza napisze artykul o SLD okraszony > podobnym wstepem to nie tkne alkoholu przez miesiac. .....O SLD LUB UNII WOLNOŚCI TO ZANIEMÓWIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia MICHNIK USUWA POSTY (2) IP: *.mad.east.verizon.net 16.07.03, 16:27 Wystarczy podac link do jego slawnego raportu z Iraku: tajnedokumenty.com/weglarczyk1.html Nie wiem dlaczego Michnik teraz wstydzi sie swojej rzetelnosci dziennikarskiej. Te artykul jest w podobnym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitek Basiu....zastanów ty się IP: 195.136.67.* 16.07.03, 18:33 A świstak siedzi i no...zawija w te sreberka....tak? Odpowiedz Link Zgłoś