Gość: bratek.bratek IP: *.biaman.pl 17.07.03, 14:04 Fajny wywiad, waleczna ta nasza Kolenda-Zalewska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: Katarzyna Kolenda-Zaleska rozmawia z Markiem 17.07.03, 15:03 Gość portalu: bratek.bratek napisał(a): > Fajny wywiad, waleczna ta nasza Kolenda-Zalewska. Ja zawsze jestem waleczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek.bratek Re: Katarzyna Kolenda-Zaleska rozmawia z Markiem IP: *.biaman.pl 17.07.03, 15:06 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: bratek.bratek napisał(a): > > > Fajny wywiad, waleczna ta nasza Kolenda-Zalewska. > > > Ja zawsze jestem waleczna :) Ahoj! Po zmianie miejsca pracy jednak torchę bardziej niz poprzednio :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Katarzyna Kolenda-Zaleska rozmawia z Markiem 17.07.03, 15:43 Gość portalu: bratek.bratek napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: bratek.bratek napisał(a): > > > > > Fajny wywiad, waleczna ta nasza Kolenda-Zalewska. > > > > > > Ja zawsze jestem waleczna :) > > > Ahoj! Po zmianie miejsca pracy jednak torchę bardziej niz poprzednio :) Bo chcę, żeby Robert pożałował, że pozwolił mi odejść. I zrozumiał, że nie da się obskoczyć rozrywki, publicystyki i informacji samym Kamelem. A jak Lis zostanie szefem TVP to ja też wracam, już to mamy dogadane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniec wakacji Re: Katarzyna Kolenda-Zaleska rozmawia z Markiem IP: *.biaman.pl 17.07.03, 16:00 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: bratek.bratek napisał(a): > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > Gość portalu: bratek.bratek napisał(a): > > > > > > > Fajny wywiad, waleczna ta nasza Kolenda-Zalewska. > > > > > > > > > Ja zawsze jestem waleczna :) > > > > > > Ahoj! Po zmianie miejsca pracy jednak torchę bardziej niz poprzednio :) > > > Bo chcę, żeby Robert pożałował, że pozwolił mi odejść. I zrozumiał, że nie da > się obskoczyć rozrywki, publicystyki i informacji samym Kamelem. A jak Lis > zostanie szefem TVP to ja też wracam, już to mamy dogadane. To Ty jestes Kolenda-Zaleska???? A ja myslalem... Well, Kolenda-Zaleska to niebrzydka babka, ale jakos zupelnie inaczej sobie Ciebie wyobrazalem.. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Katarzyna Kolenda-Zaleska rozmawia z Markiem 17.07.03, 16:01 Gość portalu: koniec wakacji napisał(a): > To Ty jestes Kolenda-Zaleska???? A ja myslalem... > Well, Kolenda-Zaleska to niebrzydka babka, ale jakos zupelnie inaczej sobie > Ciebie wyobrazalem.. Nieeeeee, tylko nie mów, że mnie wziąłeś na serio :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek.bratek bardzo na serio :) IP: *.biaman.pl 17.07.03, 16:04 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: koniec wakacji napisał(a): > > > To Ty jestes Kolenda-Zaleska???? A ja myslalem... > > Well, Kolenda-Zaleska to niebrzydka babka, ale jakos zupelnie inaczej sobi > e > > Ciebie wyobrazalem.. > > > Nieeeeee, tylko nie mów, że mnie wziąłeś na serio :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna bardzo na serio :) - wielki błąd :))) 17.07.03, 16:11 Gość portalu: bratek.bratek napisał: że mnie wziął na serio :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek.bratek fortune-telling IP: *.biaman.pl 17.07.03, 15:11 Kataryno, jak myslisz, co z tego bedzie? Czy w tym raporcie komisji bedzie cos sensownego? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: fortune-telling 17.07.03, 15:36 Gość portalu: bratek.bratek napisał(a): > Kataryno, jak myslisz, co z tego bedzie? Czy w tym raporcie komisji bedzie cos > sensownego? Będzie. Zdanie odrębne Rokity i Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Weryfikacja wg Dyducha 17.07.03, 15:56 KATARZYNA KOLENDA-ZALESKA: Ale jak ona będzie wyglądała. O co państwo będą pytać? MAREK DYDUCH: Przede wszystkim, po pierwsze, będzie potwierdzenie członkostwa SLD, czyli każdy, kto dziś jest w SLD, będzie miał szansę bądź to potwierdzić tą deklarację, bądź powiedzieć "Dobrze, ja się źle czuję w SLD, chciałbym odejść". Kurna, po takiej weryfikacji, to nawet ja mógłbym wstąpić do SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Weryfikacja wg Dyducha 17.07.03, 16:00 minderbinder1 napisał: > KATARZYNA KOLENDA-ZALESKA: Ale jak ona będzie wyglądała. O co państwo będą > pytać? > > MAREK DYDUCH: Przede wszystkim, po pierwsze, będzie potwierdzenie członkostwa > SLD, czyli każdy, kto dziś jest w SLD, będzie miał szansę bądź to potwierdzić > tą deklarację, bądź powiedzieć "Dobrze, ja się źle czuję w SLD, chciałbym > odejść". > > > Kurna, po takiej weryfikacji, to nawet ja mógłbym wstąpić do SLD. Miller weryfikuje możliwość zmian w rządzie pytając czy aby który minister nie zamierza wybyć. Janik weryfikuje wersję o cynku od Sobotki pytając go czy chlapnął. Dyduch weryfikuje członków pytając "no i jak się, chłopaki, w SLD czujeta?". Grunt to odpowiednie podejście do kadr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek.bratek virtual reality IP: *.biaman.pl 17.07.03, 16:03 kataryna.kataryna napisała: > minderbinder1 napisał: > > > KATARZYNA KOLENDA-ZALESKA: Ale jak ona będzie wyglądała. O co państwo będą > > > pytać? > > > > MAREK DYDUCH: Przede wszystkim, po pierwsze, będzie potwierdzenie członkos > twa > > SLD, czyli każdy, kto dziś jest w SLD, będzie miał szansę bądź to potwierd > zić > > tą deklarację, bądź powiedzieć "Dobrze, ja się źle czuję w SLD, chciałbym > > odejść". > > > > > > Kurna, po takiej weryfikacji, to nawet ja mógłbym wstąpić do SLD. > > > Miller weryfikuje możliwość zmian w rządzie pytając czy aby który minister nie > zamierza wybyć. Janik weryfikuje wersję o cynku od Sobotki pytając go czy > chlapnął. Dyduch weryfikuje członków pytając "no i jak się, chłopaki, w SLD > czujeta?". Grunt to odpowiednie podejście do kadr. No a Borowski weryfikuje listem otwartym i szansą "udowodnienia, że jest sie niewinnym". Jeśli w Partii nie ma zaufania, to nie ma Partii. Poza tym przepisy nie pozwalają na oszustwa, więc o czym tu mówić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek.bratek Re: Weryfikacja wg Dyducha IP: *.biaman.pl 17.07.03, 16:01 minderbinder1 napisał: > KATARZYNA KOLENDA-ZALESKA: Ale jak ona będzie wyglądała. O co państwo będą > pytać? > > MAREK DYDUCH: Przede wszystkim, po pierwsze, będzie potwierdzenie członkostwa > SLD, czyli każdy, kto dziś jest w SLD, będzie miał szansę bądź to potwierdzić > tą deklarację, bądź powiedzieć "Dobrze, ja się źle czuję w SLD, chciałbym > odejść". > > > Kurna, po takiej weryfikacji, to nawet ja mógłbym wstąpić do SLD. > Przeszłoby Ci to przez usta? Dzielnyś. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Weryfikacja wg Dyducha 17.07.03, 16:05 Gość portalu: bratek.bratek napisał(a): > Przeszłoby Ci to przez usta? Dzielnyś. Dzielnośc dzielnością, może jestem masochistą:) Ale mogę nie być wystarczająco czarzasty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek.bratek o kompetencjach IP: *.biaman.pl 17.07.03, 16:07 minderbinder1 napisał: > Gość portalu: bratek.bratek napisał(a): > > > > Przeszłoby Ci to przez usta? Dzielnyś. > > Dzielnośc dzielnością, może jestem masochistą:) Ale mogę nie być wystarczająco > czarzasty. A widzisz! Wcale nie takie pewne, ze bys sie nadal. Do tego jednak trzeba pewnych predyspozycji, ktore nie kazdy z nas, szaraczkow, posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayran Re: Weryfikacja wg Dyducha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 16:28 minderbinder1 napisał: > Kurna, po takiej weryfikacji, to nawet ja mógłbym wstąpić do SLD. Bezpartyjni oczyszczają swoje szeregi? Ay. Odpowiedz Link Zgłoś