pla_cebo 08.10.07, 16:57 wilh.salon24.pl/37790,index.html Platforma w ktorej po wypluciu wszystkich w miare sprawnych umyslowo od Olechowskiego do Rokity pozostaly same giganty intelektualne zmierza w przepasc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfhelm Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 16:59 Mam pytanie. Leczysz się na głupotę? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 17:01 Nie denerwuj sie, poczytaj komentarze pod notka:) Np. "i dzięki temu unikniemy V rozbioru Polski wystarczy, że rozebrać się da Platforma. A że urodziwa i zgrabna to ona nigdy nie była, to Polska zobaczy nagą prawdę. Czasami lepiej być ubranym jak ruska kołchoźnica - wtedy można sobie wmawiać, że pod kufajką jest piękna dziewica. Na szczęście już teraz widzimy Piterę, Niesiołka, Tuska, Sikorskiego czy Bartoszewskiego. O Palikocie nawet nie piszę. A co będzie jak zobaczymy Platformę całkiem nagą? Ja zasłonię mojemu kotu oczy - oszczędzę mu tego widoku. Mogłby oszaleć na widok Tuska - ubrany straszy przecież swoimi oczętami dzieci - wolę nie myśleć jak wpłynąłby na kota rozebrany....:)" 2007-10-08 16:02dydek01349 Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 17:04 pla_cebo napisała: > "Ja zasłonię mojemu kotu oczy - oszczędzę mu tego widoku. > Mogłby oszaleć na widok Tuska - ubrany straszy przecież swoimi > oczętami dzieci - wolę nie myśleć jak wpłynąłby na kota > rozebrany....:)" Posiadany kot i cokolwiek niezdrowe fantazje quas-erotyczne wydają się wskazywać, że prawdziwy nick autora tego komentarza to jarkacz. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 17:08 Mozliwe ze w przerwie pomiedzy konwencjami wskakuje na chwile na salony:) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 17:06 Ja jestem oazą spokoju. Moje pytanie było natomiast banalne :) Natomiast śmieszy mnie uznawanie za osoby o wysokim intelekcie Beatę Gilowską czy Płażyńskiego (który chyba 11 lat studiował na UG). Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 17:10 Wiem, ze wszyscy w PO sa wspaniali do czasu, potem sa mniej wspaniali a jak juz sa poza PO sa juz tylko garbaci i zezowaci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 17:12 pla_cebo napisała: > Wiem, ze wszyscy w PO sa wspaniali do czasu, potem sa mniej > wspaniali a jak juz sa poza PO sa juz tylko garbaci i zezowaci:))) To zupełnie inaczej niż w PiS-ie oraz w najlepszym rządzie ostatniego 1000-lecia. Nawet po odejściu wszyscy są wciąż wspaniali, a do tego uczciwi. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 17:15 Tak, pewne podobienstwa mozna zauwazyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 17:18 pla_cebo napisała: > Tak, pewne podobienstwa mozna zauwazyc:) Podobieństwa, ale i róznice. Na przykład ilościowe. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 17:13 Płażyńskiego nigdy nie byłem zwolennikiem. A prawdziwa twarz Beaty ujawniła się, gdy prawie rozwaliła lubelską PO i zatrudniała rodzinę w biurze poselskim. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 17:19 > A prawdziwa twarz Beaty ujawniła się, gdy prawie rozwaliła lubelską PO i > zatrudniała rodzinę w biurze poselskim. Bajki dla grzecznych dzieci. Palikot sfinansowal Tuskowi wydanie ksiazki wiec trzeba bylo Zyte wykurzyc z listy lubelskiej:) A czym bylo to zatrudnianie rodziny w stosunku do dochodow jakie czerpala z handelku z PO pani Nowakowa??? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 17:32 Nowak został posłem po kampanii do PE w 2004 roku i to dość przypadkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 17:43 A w 2002 tez przypadkowo zostal vice prezesem Radia Gdansk. Ech elphelm, szkoda gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 17:44 Został po nominacji partyjnej. Coś dziwnego dla pisiastych? Mniej kompetentny od Krukówny czy jakiegoś byłego nazisty Farfała nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 17:52 elfhelm napisał: > Został po nominacji partyjnej. Coś dziwnego dla pisiastych? > Mniej kompetentny od Krukówny W wieku 28 lat posiadal juz sporo kompetencji i pewnie kiedys byl sprawniejszy intelektualnie od tego co widzimy teraz w TV:) Tak wyglada "przypadkowa kariera rodziny Nowakow" wg. Elphelma... Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 17:53 Jeśli już oceniamy sprawność, to nawet ta obecna Nowakowa bije na głowę intelektualną sprawność chociażby Urban(skiego) lojalisty :) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 18:02 Jezeli tak uwazasz to juz jest twoj problem:))) Po twoich wypowiedziach mozna sobie wyobrazic ile "przypadkowych karier" takich tuzow byloby w przypadku koalicji z lidkiem. Tam jeszcze dojda do ferajny towarzysze szmaciaki... Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 18:03 Lepsze takie przypadkowe kariery niż kariery popłuczyn po PRL-u w rodzaju Kryżych, Jasińskich, kariery jakiegoś szlachetki bez matury, kariera Jackiewicz, Kempy, Semaka, czy zupełnie kuriozalna Andrzeja Jaworskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 18:07 elfhelm napisał: > Lepsze takie przypadkowe kariery niż kariery popłuczyn po PRL-u w rodzaju > Kryżych, Jasińskich, kariery jakiegoś szlachetki bez matury, kariera Jackiewicz > , > Kempy, Semaka, czy zupełnie kuriozalna Andrzeja Jaworskiego. Czyli po wygranej PO bedzie tak samo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 18:12 Ja podtrzymuję konsekwentnie użyte wyżej słowo "lepsze". Nie sądzę, by powtórzyły się kariery kogoś takiego: www.gazetawyborcza.pl/1,82709,4511725.html Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 17:06 Ta placebo, jak u Nelly, co nie lubi amerykańskich kaczek - każdy ma takiego kaczorka, na jakiego zasłużył. Czemu ona nie lubi kaczek made in USA? Kto to wie? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 17:10 Nelly jak typowa komsomołka z natury rzeczy nie może lubić imperialistycznych amerykańskich kaczek i kaczorów.W Sojuzie już jej tak wpojono. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Nelly szaleje na konwencjach z Jarkiem, a 08.10.07, 17:21 A tymczasem Janek z asystentka czytaja sw. Augustyna i sw Tomasza:) www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=95&BackToCategory=2&ShowArticleId=63178 Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 17:09 Masz przenikliwość wytrawnego dziennikarza politycznego. Zacznij pisać zawodowo chłopie, bo się tu marnujesz na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Rozbior Platformy:))) 08.10.07, 17:11 pla_cebo napisała: "Jestem dziennikarzem, zajmującym się obecnie wyłącznie Internetem." ... napisał o sobie gostek, którego artykuł o rozbiorze Plaformy cytujesz. - Coć chyba pęka w PiSie, bo dotychczas wydawało mi się ze są kłamcami wzorowymi, a tu taka wtopa ... Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma4 Mimo 62 lat drenażu ludzie czują problem. 08.10.07, 17:13 "i dzięki temu unikniemy V rozbioru Polski wystarczy, że rozebrać się da Platforma.” HGW – jeszcze narozrabia. Odpowiedz Link Zgłoś