mareks111 18.10.07, 09:41 na tym forum przedrostek DER. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trouble_maker Powspominajmy - pamiętacie jak to "(Der) Dziennik" 20.10.07, 21:26 ...miał być taranem kaczyzmu, biczem bożym i młotem na Agorę?... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Powspominajmy - pamiętacie jak to "(Der) Dzie 20.10.07, 21:28 na razie walczy o czytelnika bo - z tego co wiem - grozi mu zamkniecie. A gazeta okazała sie nienajgorsza Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Powspominajmy - pamiętacie jak to "(Der) Dzie 20.10.07, 21:53 kicior99 napisał: > na razie walczy o czytelnika bo - z tego co wiem - grozi mu zamkniecie. A gazeta okazała sie nienajgorsza Lisicki z Rzeczpospolitej napisał co o niej mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Dziennik stracil 20.10.07, 21:37 Wyeksmitowali się z kaczego punktu widzenia?Bo Robert Murdoch wyprzedził w walce o względy Jarkacza,Axela.No to Axel Springer wywinął piruecik(axela)!Die Augen singen ihm auf! Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Czemu o funkcyjnych z Czerskiej zniknelo ? No to 20.10.07, 21:55 przeciez normalne, ze pisali jak im ich pryncypal Stasinski kazal :) Wynalazca okreslenia Der Dziennik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Czemu o funkcyjnych z Czerskiej zniknelo ? No 20.10.07, 22:39 frank_drebin napisał: > Wynalazca okreslenia Der Dziennik ;) he! he! Bardzo trafne określenie. Jeden debil na innym forum wydarł się na mnie, że przypominanie iż Dziennik to niemiecka gazeta, świadczy o moim szowiniźmie. A ja mu na to czy przypominanie ze mercedes jest niemiecki tez o tym swiadczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka12332 w dzienniku ,rzepie , fucku ,tvpis i polskim radio 20.10.07, 22:32 smuta . apostazja.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: w dzienniku ,rzepie , fucku ,tvpis i polskim 20.10.07, 22:55 w radiu taty Tadeusza wszyscy się nie załapią, stąd ta smuta Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Naprawdę to należy się martwić o PiSmaków z "Rzepy 20.10.07, 23:55 Kiedy nowy rząd zrobi to, co dawno zrobić się powinno (czytaj: sprzeda prywatnemu resztę udziałów), to gdzie się niebożęta podzieją ?... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Naprawdę to należy się martwić o PiSmaków z " 21.10.07, 00:25 Lichocka będzie mogła robic streap-tease, Semka w reklamach rzeźni. Ziemkiewcz może mieć problemy .... Odpowiedz Link Zgłoś