bambambama 18.10.07, 14:12 Ostatni taki subtelny product placement widzialem w jakims polskim filmie z poczatku lat 90tych gdzie butelka Coca-Coli zaslaniala pol ekranu. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamtoja Re: Naleczowianka sponsorem programu? 18.10.07, 15:15 chciałem właśnie o to samo zapytać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Naleczowianka sponsorem programu? IP: 212.244.73.* 18.10.07, 16:01 A bardzo ci to przeszkadzało? Odpowiedz Link Zgłoś
minigry Re: Naleczowianka sponsorem programu? 18.10.07, 22:49 A co Ci to przeszkadza, przecież nie płacisz za oglądanie tej audycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re Re: Naleczowianka sponsorem programu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.07, 17:06 Właśnie szukałem jakiegoś tematu z wodą. Rozumiem jak kamera trafia na dłonie i butelkę "przypadkowo", ale jak kamera skierowana na dłonie szuka jeszcze butelek w obiektywie to jest to żenada :) Ale program jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Naleczowianka sponsorem programu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 14:10 Czy my Polacy musimy mieć zawsze jakiś problem. Nie lubisz Nałęczowianki,wypij piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambam Re: Naleczowianka sponsorem programu? IP: 193.120.72.* 22.10.07, 10:57 Przeciez nie o to chodzi czy ja lubie Naleczowianke. Chodzi o partackie operowanie kamera i ordynarny product placement. A tak w ogole to na stoliczku powinno stac pudelko wazeliny, lepiej by do Lisa pasowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulippa Re: Naleczowianka sponsorem programu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 11:16 prawda jest taka że programy muszą mieć sponsorów żeby na siebie zarabiać.prawo rynku:) i jestem jak najbardziej za. niesmaczne by było gdyby jakaś partia chciała pana tomka dofinansowywać.a tak nie jest,prawda? a nałęczowianka cisowianka,żywiec czy cokolwiek?spoko:) Odpowiedz Link Zgłoś