zapijaczony_ryj 21.10.07, 23:33 Nie moge się napić przez zafajdane antybiotyki !!! Czy to jest Prawe i Sprawiedliwe? Żeby nie opić takiego hustorycznego zwycięstwa nad paskudem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apoplaws Łyknę zatem i za Twoje zdrowie... 21.10.07, 23:36 Mam nadzieję, że nie spieprzą. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Łyknę zatem i za Twoje zdrowie... 21.10.07, 23:41 apoplaws napisał: > Mam nadzieję, że nie spieprzą. Dzięki, to ja za tydzień sie zrewanzuję i twije Zdrówko łykknę Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Taka okazja , a ja gore!!! 21.10.07, 23:37 zapijaczony_ryj napisał: > Nie moge się napić przez zafajdane antybiotyki !!! > Czy to jest Prawe i Sprawiedliwe? > Żeby nie opić takiego hustorycznego zwycięstwa nad paskudem? Spoko! Wypijam za Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 Re: Taka okazja , a ja gore!!! 21.10.07, 23:53 piję również za ciebie od wczoraj i do jutra (wziąłem sobie wolne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Taka okazja , a ja gore!!! 21.10.07, 23:57 wan4 napisał: > piję również za ciebie od wczoraj i do jutra (wziąłem sobie wolne:)) > No to mnie juz zaczyna z żalu zwieracze ściskać. Takiemu to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Powrotu do zdrowia! 21.10.07, 23:58 A ja tymczasem szklaneczkę obficie nalaną Old Smugglerem obsuszam. A co wspomnę oczki Bulgotka, smutne takie, to parskam śmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Powrotu do zdrowia! 21.10.07, 23:59 dr.krisk napisał: > A ja tymczasem szklaneczkę obficie nalaną Old Smugglerem obsuszam. A > co wspomnę oczki Bulgotka, smutne takie, to parskam śmiechem. Tylko pawia nie rzuć. Bo oczka paskuda są wyjatkowo wredne, i.wp.pl/a/f/jpeg/18386/premier_mikrofon_jkaczynski_mina_450.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś