ossey 23.10.07, 11:37 Wiec siegaja po Balcerowicza i Gronickiego ( tego od Belki). W zasadzie chetnie by wzili wszystkich obecnych ministrow z rzadu Kaczki...poza jednym ...CBA musi byc nasza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rotepirat W PO pelno jest fachoowców leworęcznych 23.10.07, 11:39 Niech pokażą lenie - "wykształciuchy" co potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: W PO pelno jest fachoowców leworęcznych 23.10.07, 11:41 Oni sa fachowcami od mielenia plew, rzucania pomówień, oskarżeń, epitetów (NIesiołowski, Nowak), oraz wystepowania w TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: wyksztalciuch nic nie umie 23.10.07, 11:43 ma tylko wysokie mniemanie o sobie. Ciezkie czasy nasz czekaja bo najgorzej przekonywac glupka ktory mysli ze wszystko wie a tak naprawde jest tylko nierobem i leniem. Odpowiedz Link Zgłoś
gorby12 politrukom z PiS to sie nie miesci w glowie 23.10.07, 11:44 Jak mozna zrezygnowac ze swietego TKM ?! Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: W PO pelno jest fachowcow 23.10.07, 11:45 Mniej więcej tylu tam fachowców co w PiSie. Jak to ze sFotygowanymi Skrzypkami wyglądało, z grubsza wiadomo. Jeśli chłopcy z PO potrafili wyjść poza wyłączne kryterium "naszości" - już mają u mnie duuuży plus. Odpowiedz Link Zgłoś
jez.mozdzierz PiS fachman Jurgiel: "Dorsz to nie ryba".Takich PO 23.10.07, 11:46 ma brać do Rządu "specjalistów"??? Odpowiedz Link Zgłoś
david1970 Miałem "przyjemność"... 23.10.07, 11:50 Miałem wątpliwą "przyjemność" zetknąć się z wieloma "fachowcami" PIS. Myślę, że gdyby z losowej próbki 40 milionów wyciągnąć dowolną osobę - można by trafić na lepszego fachowca. Więc jedno jest pewne - gorzej nie będzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zajbel Re: Miałem "przyjemność"... 23.10.07, 12:04 Przez dwa lata wasi idole wmawiali wam że wykształcenie to powód do obrażania, elita u nich to to samo co ufoludek no i uwierzyliście że każdy głupek byle potrafił kląć i obrażać może liczyć na stanowisko ministra a przynajmniej dyrektora departam4entu, że nawet sprzątaczka musi być swoja bo a nuż przyjdzie jej awansować, Dlatego nie możecie sobie wyobrazić partii w której są prawdziwi fachowcy, partii która chce mieć ministrów fachowych a nie kumpli poupychanych na stołkach za zasługi. Będziecie zmuszeni patrzeć jak Polska normalnieje i to was najbardziej boli pisowczycy! Odpowiedz Link Zgłoś