zapijaczony_ryj 24.10.07, 06:54 narkotykowego! To ewenement na skalę swiatową. A jeśli jeszcze się okaze, ze co nieco "dosypywał" to wiele dziwnych dezyzji da sie wytłumaczyć. www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=96&ShowArticleId=65127 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicior99 Re: A jednak Lech Kaczyński miał doradcę dilera 24.10.07, 07:32 Kaczynscy nawet nie wiedza co to marihuana i z czego sie ja robi - nie wierze ze brali :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziggy.s Re: A jednak Lech Kaczyński miał doradcę dilera 24.10.07, 07:37 Tutaj jednak chodzi o kokaine. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: A jednak Lech Kaczyński miał doradcę dilera 24.10.07, 07:43 kicior99 napisał: > Kaczynscy nawet nie wiedza co to marihuana i z czego sie ja robi - nie wierze z > e > brali :) A aż tyle przypadków irracjonalnego zachowania to wpływ plam na słońcu? Czy moze 4 flaszki wina wychlanego z Tuskiem tak długo trzymaja? Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 Re: A jednak Lech Kaczyński miał doradcę dilera 24.10.07, 07:47 kicior99 napisał: > Kaczynscy nawet nie wiedza co to marihuana i z czego sie ja robi - nie wierze ze > brali :) to może byc typowa dla nich ściema... Nie zapominaj, ze jak PiStolecik się uwłaszczył, to zarowno wczesniej jak i potem wściekle oskarżał wszystkich dookoła o kradzeż i prywatyzacje. A potem udawał, że kompletnie nie wie o co w jego przypadku chodzi, że on to nawet konta nie ma i bladego pojecia i interesach... A 4 kamienice jego (jak tylko fundacje rozwiąże) Podobnie może byc z tymi narkotykami Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A jednak Lech Kaczyński miał doradcę dilera 24.10.07, 20:47 Po przegranych wyborach przyjdzie czas na otrzezwienie i kaczysci poszukaja nowego dostawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: A jednak Lech Kaczyński miał doradcę dilera 24.10.07, 20:49 kicior99 napisał: > Kaczynscy nawet nie wiedza co to marihuana i z czego sie ja robi - nie wierze ze brali :) Wierzysz Kaczyńskiemu? Facio ma przecież wyższe wykształcenie! Co usiłował tym twierdzeniem o nieznajomości przykryć? Faktem jest, że byuć na głodzie straszną rzeczą jest! Odpowiedz Link Zgłoś