mordo_ty_moja 24.10.07, 11:46 właśnie zrobił konferencję wszystkich z krzywym uśmieszkiem na ustach straszy - soba i preziem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzymilionowy.post Re: Premier straszy 24.10.07, 11:47 Słuchałem prawie całej konferencji. Typek cały czas posługuje się retoryką zaczerpniętą z jakiejś jego kotrrzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Premier straszy 24.10.07, 11:50 Paranoja się pogłębia... We wczorajszym wykładzie prof. Bartoszewski delikatnie napomykał o psychoterapii, a w sytuacjach skrajnych - o kaftanach bezpieczeństwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Premier straszy 24.10.07, 11:50 Mnie wkurzył gadką o PRZEWIDYWANYM upolitycznieniu mediów publicznych! To dlaczego nazywamy je teraz TVPiS i PRPiS? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Premier straszy 24.10.07, 11:54 wos9 napisała: > Mnie wkurzył gadką o PRZEWIDYWANYM upolitycznieniu mediów > publicznych! To dlaczego nazywamy je teraz TVPiS i PRPiS? Naprawdę nie chce mi się przypominać wszystkich jego złotych myśli. Szkoda nerwów na błazna. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Premier straszy 24.10.07, 12:29 trzymilionowy.post napisał: > wos9 napisała: > > > Mnie wkurzył gadką o PRZEWIDYWANYM upolitycznieniu mediów > > publicznych! To dlaczego nazywamy je teraz TVPiS i PRPiS? > > > Naprawdę nie chce mi się przypominać wszystkich jego złotych myśli. > Szkoda nerwów na błazna. Jak się domyślasz wkurzyć mógł jeszcze wieloma innymi wypowiedziami, ale kiedy później stwierdził, że Radio Zet to stacja, o której wie, że jest, jaka jest (czytaj niewiarygodna, bo jemu niesprzyjająca), to sobie przypomniałam braciszka, który będąc w Stanach stwierdził, że jeśli jego wypowiedź ma być pocięta, to... szkoda jego czasu. Im trzeba bez przerwy przypominać, że bez dziennikarzy (obojętnie lubianych, czy nie!) z dużych mediów ich NIE MA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Premier straszy 24.10.07, 11:54 Czy jak zwykle potrzebny byl tłumacz przysięgły z wolskiego na polski? Pytam, bo nie mam możliwości podziwiać teraz Prezesa... Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Premier straszy 24.10.07, 11:58 kotek.filemon napisał: > Czy jak zwykle potrzebny byl tłumacz przysięgły z wolskiego na polski? Pytam, b > o > nie mam możliwości podziwiać teraz Prezesa... > Tym razem mówił wyjątkowo wyraźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Zrozum człowieka. 24.10.07, 11:55 Jest przegrany i rozgoryczony. Nie od razu do niego dotrze, że to nie on już tu rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Zrozum człowieka. 24.10.07, 12:30 woda.woda napisała: > Jest przegrany i rozgoryczony. Nie od razu do niego dotrze, że to > nie on już tu rządzi. > A tak psioczył na Tuska, że nie umie przegrywać... Odpowiedz Link Zgłoś
mordo_ty_moja Bedzie skarżył Tuska - 24.10.07, 11:55 - no to teraz sąd się znów zajmie lewymi interesikami kaczek i jego towarzyszy sprzed lat kaczka straszy też "niektórymi stolicami" a to juz kacza paranoja radość mu się nie podoba on nie rozumie, że wola kogos normalnego a nie jego , który koty drze ze wszystkimi sąsiadami i ich obraża Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.pl Szaleństwo żałosnego paranoika 24.10.07, 12:00 Czy on już rozumie, że odbyła się powtórka z 1992 i on już jest na aucie forever & ever? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Szaleństwo żałosnego paranoika 24.10.07, 12:19 chyba jeszcze do niego nie dotarlo. Sprawia wrazenie,jak by nie zrozumial jeszcze, ze juz jest na aucie i straszyc, to teraz moze najwyzej wlasnego kota, a nie nas. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt premier sie "wyczerpal" 24.10.07, 12:29 Jesli oni beda dalej poslugiwac sie tym jezykiem, to daleko nie zajada. To co pokazuje Tusk zwiastuje nowy, przyjazny ludziom styl publicznych wystapien. Na tym tle Kaczynski bedzie jak przybysz z prehistorii, niestrawny i wkurzajacy. Teraz juz nie bedzie mogl dyktowac tematow sporu politycznego i jezyka, nie bedzie mogl utrwalac tego z pozycji premiera, szefa najwazniejszej partii. Bedzie go mniej w mediach, a im wiecej bedzie normalnosci, tym silniej bedzie widac jego poziom. Odpowiedz Link Zgłoś