jola_iza 26.10.07, 22:44 Tak się zastanawiam czytając posty Tych i Owych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_smigly Żebyś mogła czytać.... 26.10.07, 22:45 jola_iza napisała: Po co obalano PRL? > Tak się zastanawiam czytając posty Tych i Owych? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Żebyś mogła czytać.... 26.10.07, 22:47 rydzyk_smigly napisała: A jak bym nie czytała? Mniej szczęśliwa bym?? Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Po to, żeby Bender mógł otworzyć inauguracyjne 26.10.07, 22:46 posiedzenie Senatu nowej kadencji... Ku.. mać... Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Hmmm a obalano ? Wiesz to slowo znaczy jednak 26.10.07, 22:48 jakies zajscia, no spore protesty spoleczne. A PRL-u nie obalono nawet wg Saloniku .... Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Krwi się zachciało 26.10.07, 22:49 pampersowemu rewolucjoniście... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Hmmm a obalano ? Wiesz to slowo znaczy jednak 26.10.07, 22:51 Ja tam nie wiem, ale... PiSmaniacy twierdzą, że .... No to po co było nam te żabe jeść??? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Nie bylo zadnego obalania. A co do "obalania" to 26.10.07, 22:52 PO tysz jak najbardziej sie przyznaje, ze "bohatersko" obalalo ;) jola_iza napisała: > Ja tam nie wiem, ale... PiSmaniacy twierdzą, że .... > No to po co było nam te żabe jeść??? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Nie bylo zadnego obalania. A co do "obalania" 26.10.07, 22:55 frank_drebin napisał: > PO tysz jak najbardziej sie przyznaje, ze "bohatersko" obalalo ;) Ja tam nie wiem kto do czego? Ja jako postkomunistyczna babcia się pytam , PO CO?? Nie pytam DLACZEGO, tylko PO CO? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Hmmm a obalano ? Wiesz to slowo znaczy jednak 26.10.07, 22:55 Ano po to, byś mogła swoje dyrdymały wypisywac na forum, BEZKARNIE! Chyba nie zyłas w PRLu, skoro zadajesz takie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Hmmm a obalano ? Wiesz to slowo znaczy jednak 26.10.07, 22:59 etta2 napisała: > Ano po to, byś mogła swoje dyrdymały wypisywac na forum, BEZKARNIE! > Chyba nie zyłas w PRLu, skoro zadajesz takie pytania. Ty poważnie?? Dzieciątko ja w PRLu dzieci wykształciłam, a co BEZKARNIE gadałam to tobie się w pale nie mieści Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Hmmm a obalano ? Wiesz to slowo znaczy jednak 26.10.07, 23:04 Jassne. I paszport miałaś w szufladzie. Widać zakupki tez robiłaś za żółtymi firankami.... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Durnaś Ettuniu 26.10.07, 23:11 Paszport mi był na grzyba , zakupy w pewnym okresie robiłam w sklepach komercyjnych. Nie walczyłam bom własny sposób na życie miała, dzieci rodziłam i chowałam bez becikowego. I odstosonkuj się łaskawie Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: Po co obalano PRL? 26.10.07, 23:52 no własnie , po co? komu on przeszkadzał? komu przeszkadzały darmowe wczasy kolonie dla dzieci opieka zdrowotna brak bezrobocia i niski poziom przestepczości? Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Po co obalano PRL? 27.10.07, 00:14 a kto ci takich dyrdymlow naopowiadal? Odpowiedz Link Zgłoś
borzobohata Re: Po co obalano PRL? 27.10.07, 00:16 piekielnica1 napisała: > a kto ci takich dyrdymlow naopowiadal? Jakich dyrdymalow? A ty skad? Z Kosmosu? Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Po co obalano PRL? 27.10.07, 00:31 Ja bylam po drugiej stronie ZOMO, nie mialam KONSUMOW, TALONOW, KANTYN w jednostkach ZOMO, wiec z kosmosu Odpowiedz Link Zgłoś
borzobohata Re: Po co obalano PRL? 27.10.07, 00:34 piekielnica1 napisała: > Ja bylam po drugiej stronie ZOMO, nie mialam KONSUMOW, TALONOW, > KANTYN w jednostkach ZOMO, wiec z kosmosu A co mialas? Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Po co obalano PRL? 27.10.07, 00:52 pieniadze i zadnego dostepu do towarow, zycie toczylo sie w kolejkach Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Po co obalano PRL? 27.10.07, 00:59 piekielnica1 napisała: > pieniadze i zadnego dostepu do towarow, > zycie toczylo sie w kolejkach robić ci się nie chciało, stać w kolejce ci się nie chciało bo pewnie wódka handlowałaś i fanty od ludzi brałaś a niejeden ciężko pracujący robotnik pewnie i swoje zakupy zostawił Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja10 zeby 10% zlodziei moglo okrasc 90% pozistalych 27.10.07, 00:04 Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
borzobohata Nie tylko Polakow.... 27.10.07, 00:07 tonieja10 napisał: > Polakow. ... i mniej niz 10%. Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Nie tylko Polakow.... 27.10.07, 00:22 ale i ich dzieci z ich dzieciństwa bo to co zapamietały na opoczątku 90 lat to guma z donaldem jajko niespodzianka z donaldem mamba z donaldem kapsle z donaldem karteczki kolorowe z donaldem okładki z donaldem plan lekcji z donaldem McDonald no i po skończeniu osiemnastki wybory na kogo ? Odpowiedz Link Zgłoś
borzobohata Re: Nie tylko Polakow.... 27.10.07, 00:25 ehehehe napisał: > no i po skończeniu osiemnastki wybory na kogo ? Na Disneyland! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja10 Re: Nie tylko Polakow.... 27.10.07, 00:39 Masz racje, raczej zeby 400 zlodziei moglo okrasc i zniewolic 6,5 miliarda ludzi. Tylko sie zastanawiam dlaczego te 6,5 miliarda ludzi nie ukreci łbów tym 400 i toleruje swa niewole i niedole? Odpowiedz Link Zgłoś
borzobohata Re: Nie tylko Polakow.... 27.10.07, 00:45 tonieja10 napisał: > Masz racje, raczej zeby 400 zlodziei moglo okrasc i zniewolic 6,5 > miliarda ludzi. Tylko sie zastanawiam dlaczego te 6,5 miliarda ludzi > nie ukreci łbów tym 400 i toleruje swa niewole i niedole? Ukreci - to tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Nie tylko Polakow.... 27.10.07, 00:56 oglądam włśnie na tvpi uśmiechniętych niemców wyjeżdżających po II wojnie z Polski w po brzegi wyładowanymi dobytkiem wagonach i samochodach popalających papierosy , pomachujących z uśmiechem do kamery przy asyście brytyjskich jednostek militarnych Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja10 Re: Nie tylko Polakow.... 27.10.07, 01:20 Nie sposob zrozumiec, dlaczego Polacy pozwolili sie okrasc z calego dorobku wielu pokolen i teraz tyraja jako niewolnicy, albo musza wyjezdzac i tulac sie po swiecie. Niemcy, ktorzy okradli nas wielokrotnie w ostatnich dekadach - raz w 1939 r., potem w 1945, potem w 1989 z pomoca Walesy, Suchockiej i Balcerowicza, teraz okradaja nas ostatecznie. Wykupuja na potege cale Mazury i gory, wkrotce wypedza Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
wolnailiberalna obalano PRL by PiS mogl restaurowac kraj Rajmunda? 27.10.07, 00:41 Polacy uznali, ze to zly pomysl i braciszka poslali na ksiezyc. Komuszy gwiazdor zazarcie walczyl o panstwo robotniczo chlopskie. Odpowiedz Link Zgłoś