rotepirat 17.11.07, 17:36 A już się cieszyli, że wszystko zniszczą, a tu masz, dokumenty tuskowym sprzątnięto z przed nosa. W TVN - 24 sprawozdawcy maja pianę na ustach z wściekłości. Nienawiść was zgubi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kikoooo [...] 17.11.07, 17:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eurocenty Główny cel wygrania wyborów przez PO nie powiódł s 17.11.07, 17:51 Główny cel wygrania wyborów przez PO nie powiódł się no i teraz zaczynają się tylko schody i to nie do nieba. Już to widzę jak jak to premier i jago dwór gimnastykóją się w sejmie przy otwartej kurtynie TV próbują znaleść odpowiedzi na zapytania posłów opozycji. A trudnych pytań nie ma.Są tylko trudne odpowiedzi. I serce mi rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Wywiezione kwity mogą wsadzić w kartofle. 17.11.07, 17:53 i już. a kogo to obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
hejnalista oj durny ty, durny ... 17.11.07, 17:55 nie mieli na Tuska i dlatego przegrali. Wywozili swoje teczki oraz teczki na handel (tylko kto od nich kupi - Niemcy i Rosjanie - raczej nie. USA wszystko kupi, ale mimo to stawiam na Watykan. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: oj durny ty, durny ... 17.11.07, 18:03 hejnalista napisał: > nie mieli na Tuska i dlatego przegrali. > Wywozili swoje teczki oraz teczki na handel (tylko kto od nich kupi - Niemcy i > Rosjanie - raczej nie. > USA wszystko kupi, ale mimo to stawiam na Watykan. Myślisz ,że jakiś idiota chce płacić z to g...? Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad To zdaje się byli tylko próbki promocyjne. 17.11.07, 18:49 Właściwy towar jeszcze na półkach... Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Wywiezione kwity będą trzymać tuskowych w ryz 17.11.07, 17:57 A Donald Drake chciał zakorsarzyć teczki,by nimi póżniej dawać ludowi igrzyska w charakterze erzacu cudów.Bo wystarczającej ilości chleba nie będzie potrafił upiec.A Polak jak głodny to zły więc szybko go wykopie na hasiok historii.Nawet nie zdąży usiąść na swego wymarzonego konika prezydenckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Sugerujesz, że Olszewski 17.11.07, 18:02 ma zamiar popełnić przestępstwo? Bo o ile samo "przeniesienie" archiwów nie jest bezprawne, o tyle ich użycie już jest. Dysponentem archiwów jest MON, nie prezydent RP ani tym bardziej Przewodniczący Komisji Likwidacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Sugerujesz, że Olszewski 17.11.07, 18:22 No chyba raczej zapobiegł przestępstwu ten Olszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Sugerujesz, że Olszewski 17.11.07, 18:27 Jakiemu? Złożyłaś doniesienie? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Sugerujesz, że Olszewski 17.11.07, 18:30 A co to? "Raport mniejszośći"? Jeszcze tego nie wydumali u nas. Jednakże jak to mówią, lepiej zapobiegać niż leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Sugerujesz, że Olszewski 17.11.07, 18:32 Bredzisz. Czemu wg. Ciebie zapobiegł Olszewski? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Sugerujesz, że Olszewski 17.11.07, 18:42 To wie on i paru innych. A ja chciałabym się w przyszłości też móc dowiedzieć. Sprawa śmierdzi, choćby z tego powodu, że tak szybko pozbyli się Macierewicza. Nikt mi nie wmówi, że białe nie jest białe. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Sugerujesz, że Olszewski 17.11.07, 19:01 Czyli masz przeczucie - to wszystko? Czy Olszewski też ma tylko przeczucie? Świetnie się składa, bo ja z kolei mam przeczucie, że na przeczuciach prezydent wraz z bratem i kołem wzajemnej adoracji daleko nie zajadą. Przypomnę tylko, że: "Prezes Rady Ministrów określi, w drodze zarządzenia, termin zakończenia działalności Komisji Weryfikacyjnej." Odpowiedz Link Zgłoś
wolnailiberalna jarek glupi szantazysta? 17.11.07, 21:37 przeciez rzad te akta zabezpieczyl juz i jareczka zniszczy kompletnie. Odpowiedz Link Zgłoś