Dodaj do ulubionych

drugi Oświęcim

27.04.01, 00:20
Słuchajcie! Kiedy słyszę, że jak się widzi kogoś tam,
to mozna się utwierdzić w przekonaniu, że hitler miał
rację, to mam po prostu ochotę w mordę dać! Niestety,
jest na tym forum sporo takich bałwanów. Chcę wierzyć,
że po prostu nie wiedzą, co mówią.
Obserwuj wątek
    • Gość: , Re: drugi Oświęcim IP: *.almda1.sfba.home.com 27.04.01, 02:24
      muma napisał(a):

> Słuchajcie! Kiedy słyszę, że jak się widzi kogoś tam,
      > to mozna się utwierdzić w przekonaniu, że hitler miał
      > rację, to mam po prostu ochotę w mordę dać! Niestety,
      > jest na tym forum sporo takich bałwanów. Chcę wierzyć,
      > że po prostu nie wiedzą, co mówią.

O czym lub o kim Ty mowisz czlowieku?
      • muma Re: drugi Oświęcim 28.04.01, 17:03
        Kpisz czy naprawdę nie zrozumiałeś?
        Mówię o wszystkich ksenofobach, durniach, awanturnikach itd. Do powyższej
        wypowiedzi sprowokowała mnie jedna z wypowiedzi na tym forum - wypowiedź
        jakiegoś bałwana, który podsumował swoich przeciwników w dyskusji w sposób
        skrytykowany przeze mnie. Teraz jasne?
        • Gość: Mark Re: drugi Oświęcim DO MUMA IP: *.proxy.aol.com 28.04.01, 18:29
          Wydaje mi sie ze TY nie pojales dlaczego? Wiec pozwol ze Ci wyjasnie.
          Dla kazdego zapewne Oswiecim jest to straszna rzecz i nikt nawet nie chce o tym
          slyszec .Po pierwsze odpowiedz sobie na pytanie dlaczego Zydzi sa tak
          znienawidzeni i dlaczego? Czy ktos przypomina Oswiecim Niemcom ,Rosjanom
          Cyganom Itd. Mowisz zebys dal w morde tylko komu mnie za moja matke i jej
          siostre ktore uratowaly mloda Zydowke przed smiercia (znam tylko z opowiadan)
          a teraz chcesz zebym Cie przepraszl za co ? Zarowno Ty jak i ja nigdy nie
          bylismy swiatkami tych wydazen,znamy to tylko ksiazek zapisow opowiadan ,ci
          ludzie w 99% nie zyja a Wy probujecie sie mscic na takich jak ja ? Oskarzacie
          Polske o zwrot majatkow pytanie jakich i kto to robi ? Ja przkladowo kupilem
          ziemie legalnie swoja ciezka praca a tu przychodzi Zyd i mowi ze W 17 wieku to
          bylo jego przodka i mu sie to nalezy.Czy ja mam toczyc wojne z Rosjanami
          poniewaz przypomnialo mi sie ze kiedys Polska byla pod morze czarne ?
          Widzisz jezeli czlowik popiera szmate staje sie automatycznie taka samoma szmata
          a jezeli ktos Ci przypomina Oswiecim to znaczy ze jestes szmata i nadajesz sie
          tylko do spalenia .Jezeli tego nie zrozumiales to niestety albo jestes glab
          albo szmata.
          • muma Re: drugi Oświęcim DO MUMA 29.04.01, 00:04
            Żądanie zwrotu kamienic czy działek, to podłość.
            Wmawianie, że to Polacy są odpowiedzialni za holocaust - też podłość!
            Pochwalanie ludobójstwa w jakimkolwiek kontekście - też podłość!
            I nie obrażaj ludzi bez potrzeby. Po co?
            • Gość: Mark Re: drugi Oświęcim DO MUMA IP: *.proxy.aol.com 29.04.01, 01:44
              Widze muma ze nie czytasz dokaldnie poniewaz to co napisales nie ma zadnego
              sensu ani zwiazku z tym co ja Ci napisalem Nie mam zamiaru obrazac kogokolwie z
              wyjatkiem ze jest szmata a jezeli sie do tego poczuwasz to Twoj wybor.
              Wez przyklad z Pana Dawida Goldenberga ktory pisal na tym forum ,jest Zydem i
              mam dla niego wielki szacunek. Wypowiedzi pozostalych Polakow tez sa w tm samym
              odczuciu co moje ,czyli jak widzisz Wasza propaganda anysemityzmu nie ma
              potwierdzenia ani powodzenia tylko pytanie o co Wam chodzi?
              • Gość: Wania Re: drugi Oświęcim DO MUMA IP: *.proxy.aol.com 30.04.01, 03:13
                Mark oni nie chca tego rozumiec .
                • muma Re: drugi Oświęcim DO MUMA 30.04.01, 22:49
                  Pisz jeszcze sam do siebie frustracie...
                  • Gość: Mark Re: drugi Oświęcim DO MUMA IP: *.proxy.aol.com 01.05.01, 08:40
                    Czyli wybrales szmate.
                    • muma Re: drugi Oświęcim DO MUMA 01.05.01, 22:37
                      To ty jesteś szmatą, kretynie! Po co udawać, że jest
                      was dwóch? Czasy komuny już się skończyły, więc po co
                      to robicie, towarzyszu? :-)))
                      • Gość: Mark Re: drugi Oświęcim DO MUMA IP: *.proxy.aol.com 02.05.01, 04:15
                        Wlasnie Przez takich towarzyszy jak ty musialem wyjechac z kraju Dzieki Zydom
                        ktorzy witali ich kwiatami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka