cet3 21.11.07, 22:27 To idzie zresszta jako news. Polscy tzw. politycy to przyklad glupoty na niespotykana w UE sklale. Posobnym przykladem glupoty jest PAP podajacy jako news bredzenie niejakiego Brudzińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Glowny temat w PiS - Doda spiewajaca dla Tusk 21.11.07, 22:33 PAP ma ustawowy obowiązek podawać, co się dzieje w Sejmie, a Brudziński jest zdaje się posłem. Niestety. Happy Birthday, Mr. President... :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: czy kazde pierdniecie posla PiS bedzie w news 21.11.07, 23:57 Niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Glowny temat w PiS - Doda spiewajaca dla Tusk 21.11.07, 22:38 A co mu zaśpiewała? Happy birthday to you? Już? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Glowny temat w PiS - Doda spiewajaca dla Tusk 21.11.07, 22:45 Nie, kawałek z najnowszej płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: powód do dumy dla PO Doda spiewajaca dla Tu 21.11.07, 22:53 bo faktycznie z tą Dodą się wygłupili niewąsko. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: powód do dumy dla PO Doda spiewajaca dla Tu 21.11.07, 23:01 ariadna-enta napisała: > bo faktycznie z tą Dodą się wygłupili niewąsko. Obecnie topowa polska gwiazda popkultury, a stacja jest komercyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: powód do dumy dla PO Doda spiewajaca dla Tu 21.11.07, 23:17 powinni mieć jednak więcej oleju w głowie i wiedzieć,że Doda to nie najlepsza reklama dla premiera polskiego rządu. za daleko poszli w tę komercję. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: powód do dumy dla PO Doda spiewajaca dla Tu 21.11.07, 23:26 Zawsze mogli zaprosić wypróbowanego Rosiewicza;) A nie, przepraszam jego nikt nie chce poza RM. A Rabczewska jakiś tam rekordzik chyba ostatnio ustanowiła w uzyskaniu platynowej najszybciej do tej pory i to jej piosenki śpiewa młodzież (spora jej część oczywiście). Można jej wiele oczywiście zarzucić ale też bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly A kto broni się wygłupiać S+M? 21.11.07, 23:30 Chcą, to robią, ich zadaniem jest zrobić program tak, żeby zaproszonego wrobić w sytuację - ku chwale kasy dla TVN. W całej tej sytuacji Donald zachował się jak trzeba: - od przygłupiej kobitki nie otrząsnął się, dając sygnał jej fanom, że nie gardzi szmirą, - przytulił ją sprawdzając, czy to prawda,że naszpikowana jest silikonem, - u siebie, jako antidotum, posłuchał muzyki poważnej - co lubi, - nie wyszedł na sztywniaka. Trzeba więcej do bicia piany? ariadna-enta napisała: > bo faktycznie z tą Dodą się wygłupili niewąsko. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: A kto broni się wygłupiać S+M? 21.11.07, 23:56 rydzyk_smigly napisała: przytulił ją sprawdzając, czy to prawda,że naszpikowana jest > silikonem, ;) Kłamczyński ośliniłby jej rękę próbując ją wyrwać ze stawu barkowego;) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: powód do dumy dla PO Doda spiewajaca dla Tu 22.11.07, 01:00 ariadna-enta napisała: > bo faktycznie z tą Dodą się wygłupili niewąsko. Kto ? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: powód do dumy dla PO Doda spiewajaca dla Tu 22.11.07, 01:07 nie wiem kto wpadł na pomysł zaproszenia Dody jak się okazuje o nieprawidłowym pochodzeniu.) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: powód do dumy dla PO Doda spiewajaca dla Tu 22.11.07, 01:22 ariadna-enta napisała: > nie wiem kto wpadł na pomysł zaproszenia Dody > jak się okazuje o nieprawidłowym pochodzeniu.) To autorzy programu chcieli zrobić Tuskowi niespodziankę. Uwielbiaja stawiać ludzi w kłopotliwym położeniu, niezależnie od pogladów. Tak pojmują rolę dziennikarza. Tusk wyszedł z tego obronną ręka. Chociaż początkowo był zakłopotany. Może przepomniał sobie że kiedys zadrwił z Dody wstawiając ja do rzadu PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: powód do dumy dla PO Doda spiewajaca dla Tu 22.11.07, 01:25 zgadzam się,ze Tusk wyszedł z tego obronną ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
neitt_neitt Re: powód do dumy dla PO Doda spiewajaca dla Tu 21.11.07, 22:55 szkoda, że nie w duecie z M. Wiśniewskim Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post A podobno to ty robisz za Monikę u ciebie w biurze 21.11.07, 23:27 Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic [...] 21.11.07, 23:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic a co Cię tak dziwi? 21.11.07, 23:52 nie zauwazyłes, ze to sztandarowa postawa ? nic nie umiem i nic nie wiem, jestem matoł wbity w ciemie - Doda, Bartoszewski, Bufetowa, Stolecman etc Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Nic co napiszesz mnie nie dziwi:))) 22.11.07, 00:13 Doda jest Zydowka? Ludzieeeee!!!! Swoja droga "doda" to po hebrajsku ciocia:) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Nic co napiszesz mnie nie dziwi:))) 22.11.07, 00:15 nawet niebrzydka ta żydówka.)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Nic co napiszesz mnie nie dziwi:))) 22.11.07, 00:18 Parchata na pewno i ma w poprzek:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Nic co napiszesz mnie nie dziwi:))) 22.11.07, 00:19 ariadna-enta napisała: > nawet niebrzydka ta żydówka.)) Co sie podobno żadko zdarza:) ale to kwestia gustu , dodzia jest plastikowa i prymitywna , niewiele więcej widac Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: webaholic, Arabczku... 22.11.07, 00:22 absztyfikant napisał: > rzadko, a nie zadko... > O fuck!! ale wtopa..:) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski10 Re: Nic co napiszesz mnie nie dziwi:))) 22.11.07, 00:19 wyjatek potwierdza regule ariadna-enta napisała: > nawet niebrzydka ta żydówka.)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Nic co napiszesz mnie nie dziwi:))) 22.11.07, 00:23 pl.youtube.com/watch?v=A1h5V6IFNaA :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Dorota Rabczewska "Doda" 22.11.07, 00:17 www.polonica.net/Lista_zydow_w_zniewalanej_Polsce.htm Mówiac szczerze ulzyło mi kiedy sie o tym dowiedziałem, jej poziom... Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Fajne są te czerwone napisiki "nowość" 22.11.07, 00:28 Co za jełop tworzy tę stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Rozmus,Rubik,Ross i Rosiewicz również:)))))))) 22.11.07, 00:33 trzymilionowy.post napisał: > Co za jełop tworzy tę stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Rozmus,Rubik,Ross i Rosiewicz również:))))))) 22.11.07, 00:41 i Maryla Rodowicz.)) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Kaja Paschalska i Jerzy Owsiak :)))) 22.11.07, 00:45 Są coraz lepsi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic wszelka miernota z jednego wora wyleciała 22.11.07, 00:58 Teraz gdy będziecie dziwili sie `kto tego wymoczka o wpuścił do TV ta beznadzieje` albo `jak ona wyje, kto jej pozwala publicznie spiewac` to będziecie wiedzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant A Rysiu z Klanu tez jest parchaty? 22.11.07, 01:00 Zawsze mnie to intrygowalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: A Rysiu z Klanu tez jest parchaty? 22.11.07, 01:05 absztyfikant napisał: > Zawsze mnie to intrygowalo:) > Nie mam wątpliwości, jest na pewno :)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A Rysiu z Klanu tez jest parchaty? 22.11.07, 01:09 Webaholic, bli safek? Yetakhen meod:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: A Rysiu z Klanu tez jest parchaty? 22.11.07, 01:15 Bli safek, mtrta habaa shel Jisrael hi lehitstaref le liga haarabit Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A Rysiu z Klanu tez jest parchaty? 22.11.07, 01:17 Ma lakakhta? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: A Rysiu z Klanu tez jest parchaty? 22.11.07, 01:22 Lakakhta Et yadi beyad'kha ve-amarta li:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A Rysiu z Klanu tez jest parchaty? 22.11.07, 01:33 Meey fo ata? Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: A Rysiu z Klanu tez jest parchaty? 22.11.07, 01:40 Ejze nudnik ata!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A Rysiu z Klanu tez jest parchaty? 22.11.07, 01:43 tse... laila tov:P Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Jan Pawel II tez 22.11.07, 00:47 fakty.interia.pl/newsroom/news/jan-pawel-ii-nie-zasluguje-na-swietosc,956082 Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Jan Pawel II tez 22.11.07, 00:51 jak Jan Paweł II też? to nie ma już dla nas nadziei jesteśmy osaczeni biada nama biada.)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jan Pawel II tez 22.11.07, 00:53 Az dziwne, ze o takim jedym z Betlejem zapomnieli:) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Jan Pawel II tez 22.11.07, 00:55 to podłe oszczerstwa tamten z Betlejem to był prawdziwy Polak zrodzony z niepokalanej Matki Polki.) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jan Pawel II tez 22.11.07, 00:57 Wysoki niebieskooki blondyn o jasnym spojrzeniu, ogolony na lyso i bez zarostu na twarzy. Na pewno wygladal jak webaholic - no przynamniej jak Wierzejski:) Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Jan Pawel II tez 22.11.07, 01:01 absztyfikant napisał: > Wysoki niebieskooki blondyn o jasnym spojrzeniu, ogolony na lyso i > bez zarostu na twarzy. Na pewno wygladal jak webaholic Slusznie prawisz Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Jan Pawel II tez 22.11.07, 00:58 ariadna-enta napisała: > to podłe oszczerstwa > tamten z Betlejem to był prawdziwy Polak zrodzony z niepokalanej > Matki Polki.) A kto myśli inaczej, to na polonicę go:))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant profesjonalna instrukcja: jak rozpoznac Zyda? 22.11.07, 00:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47618&w=72145120 Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Rozmus,Rubik,Ross i Rosiewicz również:))))))) 22.11.07, 00:41 no Zydzi ciagną się w góre za uszy, zdominowali praktycznie każdy sektor w Polsce. Ale na miernocie za długo nie pojedzie sie, mimo wszystko... Aha, żeby nie było wątpliwości nie osiągnęli to dzięki swemu geniuszowi, o którym ciagle (i tylko oni) mówią, lecz dzieki karabinom NKWD, obozom zagłady dla Polaków, które istniały w latach 50 tych Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Doda też jest Żydem? 21.11.07, 23:53 Jak Matka Boska Częstochowska? Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Doda też jest Żydem? 21.11.07, 23:57 Żydzi zarzucali Marii złe pochodzenie, niedawno oglądałem francuski program na ten temat i oni tam upierali sie, ze żydówką nie była:) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Doda to żydowski wycieruch z przyklejonymi cy 22.11.07, 00:03 Kryste elejzon Doda też jest na liście Zydów.)))) ciebie wehabolic trzeba umieścić na liście polaczków- idiotów Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Doda to żydowski wycieruch z przyklejonymi cy 22.11.07, 00:07 ciebie ariadna na liście żydów z przyklejonymi cyckami. I dobra rada gdzie widzisz miernośc tam widzisz Żyda:)Nię badz wiec taka zaskoczona Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Doda to żydowski wycieruch z przyklejonymi cy 22.11.07, 00:14 też jestem na liscie żydów z przyklejonymi cyckamii dobra niech ci będzie.))) Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Doda to żydowski wycieruch z przyklejonymi cy 22.11.07, 00:21 ariadna-enta napisała: > też jestem na liscie żydów z przyklejonymi cyckamii > dobra niech ci będzie.))) Tyko je umieść w odpowiednim miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Doda to żydowski wycieruch z przyklejonymi cy 22.11.07, 00:33 ludzie!!! on naprawdę wierzy,że Doda jest Zydówką. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Doda to żydowski wycieruch z przyklejonymi cy 22.11.07, 01:07 ariadna-enta napisała: > ludzie!!! > on naprawdę wierzy,że Doda jest Zydówką. w sumie to wiele wyjasnia. Taka karierka jak bufetowa tyle, ze obnażają sie gdzie indziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Doda to żydowski wycieruch z przyklejonymi cy 22.11.07, 01:11 zaczynam rozumieć twój tok myślenia jak komuś się uda, posiada urodę i jakieś tam zdolności i do tego nie jest biedny to niechybnie musi być Zyd. Polak to sierota,biedak,bez talentu. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Doda to żydowski wycieruch z przyklejonymi cy 22.11.07, 01:33 ariadna-enta napisała: > zaczynam rozumieć twój tok myślenia > jak komuś się uda, posiada urodę i jakieś tam zdolności > i do tego nie jest biedny to niechybnie musi być Zyd. Z ta urodą to nie masz racji. Po co pięknej babie liposukcja, silikon , sztuczne usta i zęby?:) A te zdolności to musiałbyś mi wymienic bo nie mogę sie doszukac. > > Polak to sierota,biedak,bez talentu. O ariadno i tu jestes w błędzie:) Polak jest w stanie stworzyć doskonałe warunku do rozwoju, nawet gąsienice mają sie w Polsce dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Doda to żydowski wycieruch z przyklejonymi cy 22.11.07, 01:43 to co kobieta robi ze swoją urodą i czy ma sikikon czy nie to jej prywatna sprawa. poza tym mówiąc o urodzie i zdolnościach miałam namyśli nie tylko Dodę. tak mi po prostu wyszło z twojego pisania,że doszukujesz się w nich czegoś nadzwyczajnego i stąd moje podrjrzenia o kompleks. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: Doda to żydowski wycieruch z przyklejonymi cy 22.11.07, 00:28 Czytałeś "Apologię matematyka" Stanisława Ulama? Jest tam pyszna anegdotka. Ulam i Von Neuman spotykają się z Paul Erdősem i Erdős zagaja dyskusję: "goje udowodnili następujące twierdzenie". Urocze. Zajrzyj na wiki jak nie kojarzysz nazwisk ... Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Doda to żydowski wycieruch z przyklejonymi cy 22.11.07, 00:38 apoplaws napisał: > Czytałeś "Apologię matematyka" Stanisława Ulama? Jest tam pyszna anegdotka. Ula > m > i Von Neuman spotykają się z Paul Erdősem i Erdős zagaja dyskusję: "goje > udowodnili następujące twierdzenie". > Urocze. Zajrzyj na wiki jak nie kojarzysz nazwisk ... Podobno miało to trochę inny przebieg von Neumann, będąc w Princeton (USA), zanim przedstawił kilka matematycznych rezultatów, użył następującego zdania: "Die Goim haben den folgenden Satz bewiesen" (goje udowodnili następujące twierdzenia) Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws No może 22.11.07, 00:46 dawno czytałem. Tym niemniej urocze. Wszyscy trzej przeze mnie wymienieni - tytani. A jest ich więcej. Jak się ma to do twoich miernot? Nijak mój drogi webaholicu... Masz obsesje tuczone na literaturze z zakrystii względnie na cyklu "biblioteka wszechpolaka" lub na podobnym gó..e. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: No może 22.11.07, 00:55 to moze, po drugiej stronie postawimy gojów i zobaczymy gdzie tytanów jest więcej? I jeszcze jedno. Ilu tytanów wychował Izrael??? Temat - literatura z zakrystii jest nietrafiony - jestem ateuszem, ale widze mądrego inaczej Geremka, Bufetową, Balcerowicza, Helenę Rubinstein, którą stworzyła koncern kosmetyczny, kradnąc krakowskiego lekarzowi recepture na krem i potrafię wyciagac wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: No może 22.11.07, 00:59 ariadna-enta napisała: > wehobolic ma kompleks polaczka. A co to jest kompleks polaczka?? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: No może 22.11.07, 01:06 kompleks polaczka to jest coś co ty masz wszędzie widzisz Zyda,nawet tam gdzie innym nie przyszło do głowy by szukać. Z ta Dodą wyskoczyłes nielicho. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: No może 22.11.07, 01:08 ariadna-enta napisała: > kompleks polaczka to jest coś co ty masz > wszędzie widzisz Zyda,nawet tam gdzie innym nie przyszło do głowy by > szukać. > Z ta Dodą wyskoczyłes nielicho. Sama wymysliłaś te definicję ?:)) Dlaczego odmawiasz Dodzie żydowskiej krwi?! Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: No może 22.11.07, 01:09 Zważ to dpowiednio zanim postawisz. Nie wiem ilu wychował Izrael. Ale piszesz wyraźnie "żydów" nie obywateli państwa Izrael. Szczerze mówiąc, nie wiem czy poprawnie wyciągasz wnioski - nie pokazałeś tu jakiejś finezji lub choćby rzmiosła rozumowania. Głosisz pewne poglądy. KJeśli nawet uważasz, że poprawnie wyciągnąłeś wnioski - przyjrzyj się przesłankom. Chciałoby sie powiedzieć: idź i nie grzesz więcej... Ale wyglądasz mi na fanatyka i to niezbyt rozgarnietego, więc głoś co Ci tam twoja głupia mała wojna nakazuje, ale się nie dziw, że będziesz obiektem szyderstw. Głupiś po prostu - co tu gadać więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: No może 22.11.07, 01:20 apoplaws napisał: > Zważ to dpowiednio zanim postawisz. > Nie wiem ilu wychował Izrael. Ale piszesz wyraźnie "żydów" nie obywateli państw > a > Izrael. No widzisz, w tym miejscu kończa sie Twoje przykłady tytanów:) Moje również:)) > Szczerze mówiąc, nie wiem czy poprawnie wyciągasz wnioski - nie pokazałeś tu > jakiejś finezji lub choćby rzmiosła rozumowania. Głosisz pewne poglądy. KJeśli > nawet uważasz, że poprawnie wyciągnąłeś wnioski - przyjrzyj się przesłankom. > Chciałoby sie powiedzieć: idź i nie grzesz więcej... Ale wyglądasz mi na > fanatyka i to niezbyt rozgarnietego, więc głoś co Ci tam twoja głupia mała wojn > a > nakazuje, ale się nie dziw, że będziesz obiektem szyderstw. Głupiś po prostu - > co tu gadać więcej... A tak dobrze sie zapowiadało... Jestem rozczarowany, kończysz dyskusje na poziomie pańszczyźnianego chama ( zamiast argumentów - inwektywy) a liczyłem na polot i rozmowe w wielkim stylu:) Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Przykro mi, że Cie zawiodłem 22.11.07, 01:26 ale o czym to chciałeś właściwie dyskutować w wielkim stylu? Poza tym, jak sam zauważyłeś jestem na poziomie pańszczyźnianego chama i na tym poziomie mi w sumie dobrze i chętnie tu pozostanę, więc mi nie żal straconej dysputy. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Przykro mi, że Cie zawiodłem 22.11.07, 01:29 apoplaws napisał: > ale o czym to chciałeś właściwie dyskutować w wielkim stylu? > Poza tym, jak sam zauważyłeś jestem na poziomie pańszczyźnianego chama i na tym > poziomie mi w sumie dobrze i chętnie tu pozostanę, więc mi nie żal straconej > dysputy. Ktoś mądry powiedział (wg. mnie na pewno nie był to zatem Żyd, wg. Ciebie z pewnością tak:))nie rozmawiaj z idiotami, bo najpierw ściagna cie do swojego poziomu a potem pokonaja doświadczeniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws No widzisz. Taka mądra rada. 22.11.07, 01:32 Zastosuj się zatem i nie wdawaj w dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski10 W nastepnym "Teraz my" phemieh Tuske sam na sam 21.11.07, 23:48 z Marianna Rokita (w przyciemnionym studiu, ale podgladany przez kamery); on lubi takie rozrywki, a poza tym bedzie mogl sobie oczyma wyobrazni pomarzyc, ze t nie z Marianna, ale z JM Rokita "to robi" cet3 napisał: > To idzie zresszta jako news. Polscy tzw. politycy to przyklad > glupoty na niespotykana w UE sklale. Posobnym przykladem glupoty > jest PAP podajacy jako news bredzenie niejakiego Brudzińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: W nastepnym "Teraz my" phemieh Tuske sam na s 21.11.07, 23:51 Przecież Marianna Rokita była dziewuchą Dorna, gestapowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski10 Re: W nastepnym "Teraz my" phemieh Tuske sam na s 21.11.07, 23:52 Teraz wszystkie "gwiazdy" po stronie phemieha Tuske (albo i "przy boku") obraza.uczuc.religijnych napisał: > Przecież Marianna Rokita była dziewuchą Dorna, gestapowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: W nastepnym "Teraz my" phemieh Tuske sam na s 22.11.07, 00:16 Marianna Rokita byla dzialaczka Unii Wolnosci :) Z niejednego pieca chleb jadla:) www.uw.org.pl/lista_dyskusyjna_rozw.php?gru=6905 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski10 Re: W nastepnym "Teraz my" phemieh Tuske sam na s 22.11.07, 00:18 i tez jest za "otwartoscia" i "liberalizmem" a la PO absztyfikant napisał: > Marianna Rokita byla dzialaczka Unii Wolnosci :) Z niejednego pieca > chleb jadla:) > > www.uw.org.pl/lista_dyskusyjna_rozw.php?gru=6905 > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski10 Ciekawym co Doda zaPOdala Donkowi po koncercie? 22.11.07, 00:14 cet3 napisał: > To idzie zresszta jako news. Polscy tzw. politycy to przyklad > glupoty na niespotykana w UE sklale. Posobnym przykladem glupoty > jest PAP podajacy jako news bredzenie niejakiego Brudzińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Ciekawym co Doda zaPOdala Donkowi po koncerci 22.11.07, 01:08 To samo co Szczypińska-Podpaska Jarkowi tuż przed wypróżnieniem dyspepsyjnym? A może wręcz odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś