mr_perfekt_2 07.12.07, 11:28 Ile by nie wziął to była dobra inwestycja. Do prasy przeciekają nagrody dla wykazujących inicjatywę prokuratorów. Nagle zniknają nakazy aresztowania... Cud. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmikki Re: Ile wziął Ćwiąkalski za swoje 'ekspertyzy'? 07.12.07, 11:30 mniej niz Lech Kaczyński za swoje Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt_2 Gratuluję samopoczucia ... 07.12.07, 11:33 ... i takiego prokuratora generalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post 'ekspertyzy'? 07.12.07, 11:40 Dlaczego piszesz o nich z takiem lekceważeniem? Jesteś aż tak dobry, że znasz się lepiej na prawie karnym od Pana Ćwiąkalskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt_2 Patrząc na niego podejrzewam że tak 07.12.07, 11:42 Jeśli te "ekspertyzy" wyglądają tak jak Ćwiąkalski to wydaje mi się że znam się lepiej. Wyglądam o niebo lepiej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Patrząc na niego podejrzewam że tak 07.12.07, 11:54 mr_perfekt_2 napisał: > Jeśli te "ekspertyzy" wyglądają tak jak Ćwiąkalski to wydaje mi się > że znam się lepiej. > Wyglądam o niebo lepiej :-))) Czyli być może masz predyspozycje aby zostać modelem. (Może nim jesteś). Ale co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 znikające akta z sądów to nie pierwszyzna 07.12.07, 11:41 dlatego do dzis uwalono tyle spraw.Sądy? Tam jest sąd a nie sprawiedliwośc. Odpowiedz Link Zgłoś
your.goofee dzień dobry panie mecenasie... 07.12.07, 12:23 dzież dobry ,sprawa jest do wygrania poproszą 500zł..a jaka to sprawa? ano taka i taka...o niedobrze..ja zapłacę panie mecenasie.. aaa! to sprawę wygramy..ale to będzie kosztowało 5000zł..dobrze łaskawco niech kosztuje...taaak ? plus koszty wiadomo jakie ..15000zł..poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Ile wziął Ćwiąkalski za swoje 'ekspertyzy'? 07.12.07, 12:02 Żeby wypuścić Dochnala, to żadna ekspertyza tak naprawdę nie była konieczna. Tylko w Wolsce jest możliwe, by facet przesiedział całą bitą PiSs-kadencję w wydobywczym przy dowodach cienkich jak bibułka papierosowa. W każdym cywilizowanym kraju dawno albo by siedział albo chodził wolny... Odpowiedz Link Zgłoś