haen1950 20.12.07, 21:04 Za trzy godziny Polska ma was w dupie. Nie zatrzymacie historii. I skończy się forsa za frajer, nawet trzeba będzie zagrabioną oddać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sale_canard Re: Drogie Kaczory wasz kumpel Rydzyk 20.12.07, 21:09 Schengen niestety nie rozwiaze problemu zlodziejstwa w imie Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Drogie Kaczory wasz kumpel Rydzyk 20.12.07, 21:11 sale_canard napisał: > Schengen niestety nie rozwiaze problemu zlodziejstwa w imie Boga. Złodziejstw z imieniem boga na ustach pewnie nie, ale zmianę parafii jak najbardziej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Nie dodałem spójnika 20.12.07, 21:14 Drogie Kaczory i Wasz kumpel Rydzyk. Rozwiąże, rozwiąże. Ludzie nabierają błyskawicznie innego oglądu spraw. Zaczynają liczyć forsę, ile ta kościelna gruba hołota nas kosztuje i czy warta jest tych pieniędzy. Za pięć lat nie poznasz kościoła, Polski i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Re: Biedni, otumanieni lub dyżurni głupcy ? 20.12.07, 21:17 Kto Wam rozum odebrał ? Unia to jest narzędzie do dojenia naiwnych. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Biedni, otumanieni lub dyżurni głupcy ? 20.12.07, 21:25 Ja tam na unię nie płacę. Ale na Urbańskiego , jego cygara i whisky, owszem. I na równie grubych, chamskich i bezczelnych klechów. Przymus, qrwa mać. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Nie dodałem spójnika 20.12.07, 21:21 haen1950 napisał: > Drogie Kaczory i Wasz kumpel Rydzyk. > > Rozwiąże, rozwiąże. Ludzie nabierają błyskawicznie innego oglądu > spraw. Zaczynają liczyć forsę, ile ta kościelna gruba hołota nas > kosztuje i czy warta jest tych pieniędzy. > Ciekaw jestem czy za pięć lat świątynia opaczna będzie stała?:)) > Za pięć lat nie poznasz kościoła, Polski i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Nie dodałem spójnika 20.12.07, 21:33 Sprawy idą bardzo szybko. Przerywnik dwóch lat Kaczorów - idiotów, to było klasyczne zahamowanie ludzi i przedsiębiorczości. Nie wiem, czy tych paru ludzi platformy wie, że złapali wiatr w żagle. Kwestią jest, czy wpadną w ślizg ze spinakerem, czy też zostawią foka i grota. Wtedy każdy zwrot przez rufę grozi bomem w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
sebj.1 Marzenia: 20.12.07, 21:41 -świątynia opaczna będzie ale przerobiona na centrum handlowe "galeria opatrzności" - aborcja, eutanazja, małżeństwa homoseksualne dla każdego -nowa konstytucja ZSRE (Związku Socjalistycznych Regionów Europejskich) -skandynawski system socjalny Odpowiedz Link Zgłoś
sale_canard Re: Nie dodałem spójnika 20.12.07, 21:29 Samo Schengen niewiele pomoze. Trzeba inwestowac w rozwoj obszarow wiejskich,z ktorych wywodzi sie polska ciemnota.tzad powinien wprowadzic specjalne wysokie preferencje inwestycyjne dla tych obszarow oraz wladowac kupe szmalu w edukacje ciemniakow.Jest to mozliwe dzieki dotacjom z UE. Odpowiedz Link Zgłoś
gryziec Re: Nie dodałem spójnika 20.12.07, 21:39 sale_canard napisał: > oraz wladowac kupe szmalu w edukacje ciemniakow Słuchając wyedukowanego Karskiego, mam wątpliwości czy tu akurat pies pogrzebion. Odpowiedz Link Zgłoś