krytyka.polityczna 23.12.07, 21:39 była członkiem komisji śledczej? Nie zabierajcie nam Beaty Klempy. No chyba, że wymienicie ją na Palucha. Klempa vs Blochowiak- która głupsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ayran efekt Błochowiak... 23.12.07, 21:54 ... może się skończyć tak samo jak z Błochowiak - zdobędzie sobie jakiś tam rozgłos i bez trudu wejdzie do Sejmu w następnych wyborach (Błochowiak tylko nieznacznie przegrała w swoim okregu z Pawłem Zalewskim), ale wizerunkowi partii zaszkodzi. Niech wchodzi do tej komisji, tak samo jak Kalisz, chociaż ostrzyłem sobie zęby na przesłuchanie Ziobry przez Widackiego. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born A ja na Millera:-) 23.12.07, 22:07 ayran napisał: >Konfrontacja Ziobro-Miller i przesłuchujaca ich Klempa:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: A ja na Millera:-) 23.12.07, 22:10 No tak, ale Miller ma się nijak do przedmiotu pracy komisji i - jakkolwiek dobrze mogłaby wyglądac taka konfrontacja, to akurat w tej komisji do niej nie dojdzie. Ziobro - Kaczmarek - jak najbardziej, też by mi się bardzo podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Babcia za dziadka, dziadek za rzepkę... 23.12.07, 22:12 ayran napisał: > No tak, ale Miller ma się nijak do przedmiotu pracy komisji oj, przydalby się ktoś na przyczepkę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
of.mohair.born Optuje za Kempa 23.12.07, 21:55 o ile nie rzeknie o korytarzach pionowych... PS Agata,trzymaj sie... Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Kto jest za tym, żeby Lady Kempa 23.12.07, 21:56 Obiema rękami jestem za, bo na kim my tu będziemy ujeżdżać, a i "Szkło" może podupaść bez takiej Klempy. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Byle tylko nie utajnili obrad... 23.12.07, 22:09 l.george.l napisał: Narod im tego nie wybaczy.. ps. to powyżej to pisowski klon. Inaczej nie potrafią dyskutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Przecież są osoby o wilele bardziej wybitne 23.12.07, 22:13 Moja ulubienica minister Fotyga. Kto ją prześcignie? Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Fotyga nie może być w komisji niestety 23.12.07, 22:14 dystans4 napisał: > Moja ulubienica minister Fotyga. > > Kto ją prześcignie? Ale wizja piękna..Szczypińska, Klempa, Paluchowa, Rokicina, Fotyga, Sadurska i Kalisz:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Fotyga nie może być w komisji niestety 23.12.07, 22:50 No to może sam Ojciec Dyrektor? A jeszcze ta (była) posłanka z oczami (Ach witaj mi, witaj, Renato...), którą PiS tak bardzo chciał mieć w swich szeregach - najwybitniejsze umysły w Partii. Lenin szczycił się wybitnymi postaciami w Partii - PiS nie gorszy! Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Zyta? jakaś podpowiedź? nt 24.12.07, 00:35 dystans4 napisał: > No to może sam Ojciec Dyrektor? > > A jeszcze ta (była) posłanka z oczami (Ach witaj mi, witaj, > Renato...), którą PiS tak bardzo chciał mieć w swich szeregach - > najwybitniejsze umysły w Partii. > Lenin szczycił się wybitnymi postaciami w Partii - PiS nie gorszy! Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: Fotyga nie może być w komisji niestety 23.12.07, 23:23 of.woman.born napisała: > Ale wizja piękna..Szczypińska, Klempa, Paluchowa, Rokicina, Fotyga, Sadurska i Kalisz:-))) Apropos Paluchowa, to może Lady Kempa weźmie sobie jako eksperta od węgla Staśka Palucha z "Misia". Ten to na węglu się znał :) Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Paluchowa nie gustuje w węglu 24.12.07, 00:38 warczacy_z_wilkami napisał: > > Apropos Paluchowa, to może Lady Kempa weźmie sobie jako eksperta od węgla Staśk > a > Palucha z "Misia". Ten to na węglu się znał :) tylko w prezesie. No chyba, że osobiście podaje mu węgiel:-) Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: Paluchowa nie gustuje w węglu 24.12.07, 08:58 no taa, ten był kawalerem www.filmpolski.pl/fp/index.php/16948_15 Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Czemu nie Pitera, ta od walki z PiSem 23.12.07, 23:16 Pitterierka atakująca bez zastanowienia i na ślepo. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Pitera? 23.12.07, 23:39 nie da rady, nie wyrobi sie między wywiadami w TV i radiu, oraz sesjami zdjęciowymi ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A gdzie mozna zobaczyc sesje zdjeciowa Pitery? 23.12.07, 23:49 Nikt w domu nie kupuje Gali i Cosmo... Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: A gdzie mozna zobaczyc sesje zdjeciowa Pitery 23.12.07, 23:56 czytałam, że ma sesję ... nie pamietam juz do jakiego pisma:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: A gdzie mozna zobaczyc sesje zdjeciowa Pitery 24.12.07, 00:39 paczula8 napisała: > czytałam, że ma sesję ... nie pamietam juz do jakiego pisma:) > > www.newsweek.pl/ > Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Kto jest za tym, żeby Lady Kempa 24.12.07, 10:07 Zamienić Kempę na N.Rokitę, będzie śmieszniej. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly P.Kempa w komisji powinna być,"korytarze pionowe" 24.12.07, 10:23 już jedną posłankę skompromitowały, a ta niewątpliwie przewyższa Błochowiak jeśli nie intelektem, to z pewnością poziomem upyskowienia i maglarstwa. Telewizje liczą na wysoką oglądalność. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Telewizje liczą na wysoką oglądalność. 24.12.07, 11:14 Mam mieszane uczucia ze względu na tragiczny temat tej komisji. Kempa jaka jest sam każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Ja jestem za tym, zeby Beata K. wystąpowała w komi 24.12.07, 13:40 sji. W końcu ucięmiężonemu przez dwa lata rzadów Pis narodowi należy się jakaś rekompensata od Pis w formie rozrywki. Po pinowych korytarzach by się przydały jakieś poziome windy www.dziennik.pl/files/archive/00036/im071206_034_36486l.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: 24.12.07, 13:47 W przypadku tej komisji obstawiam raczej ukośne szyby górnicze lub kolistą trajektorię pocisku. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: 24.12.07, 13:53 Moga byc takze windy, o ktorych nie wiadomow, czy jada w prawo, czy w lewo? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: 24.12.07, 14:04 Kto wie czy nie upomni się o prawo jazdy na windę oraz dogłębnego sprawdzenia i wyjaśnienia kto odpowiada za stan zajezdni. Odpowiedz Link Zgłoś