sqz 16.01.08, 16:14 Moze ktos mi powie kiedy p. Kaczyński został profesorem , jaka uczelnia go do tego stopnia naukowego wywyzszyla i kiedy to bylo ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tematyk Znam profesora matematyki z liceum. 16.01.08, 17:10 Tez tytuuje sie profesorem. Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Profesor Kaczyński 16.01.08, 17:13 Nie ma takiej uczelni. Profesorow mianuje prezydent . Ja zamierzam uruchomic wyzszą szkołę wędkowania splawikowego, sp. z oo. Juz mianowalem sie profesorem a to nie jest moje i szkoly ostatnie slowo.Moja łódke mianuje docentem bo slabo zna rosyjski (bo to ruski ponton) ale kolowrotki maja szanse na docentów.Te japonskie, koreanskie to kadra.Mam watpliwosci co do czeskich "Stabil IV" , bo to sprzed IV RP i wczesniej , ale dam im szanse. Kazdy kto złapał rybę na wędke może zostac u mnie wykładowcą , a zlapawszy dwie, profesorem. Pozdrawiam profesora Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 ciezko w to uwierzyc ze takie chamisko moze miec 16.01.08, 17:33 tytul naukowy ale to prawda... chociaz dala mu go komunistyczna uczelnia... i pisal prace cytujac szeroko towarzysza lenina... Odpowiedz Link Zgłoś
tematyk Re: ciezko w to uwierzyc ze takie chamisko moze m 16.01.08, 17:45 Nie dostal tytulu ale funkcje profesora. A to taka roznica jak miedzy slubna a konkubina. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Profesor Kaczyński 16.01.08, 17:44 Jest profesorem UKSW. nauka-polska.pl/dhtml/raportyWyszukiwanie/wyszukiwanieLudzieNauki.fs?lang=pl Wpisz Lech Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 eee tam... co to za szkola... ja myslalem ze 16.01.08, 17:53 kaczorbasza robil prawo na normalnym uniwersytecie... Odpowiedz Link Zgłoś