haen1950 20.01.08, 16:33 małpując do końca putynizm? Tego nie potrafię do końca pojąć - oświadczył Michnik przerywając dwuletnie milczenie. Ja zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hejnalista wykrakali nam - obyś dożył ciekawych czasów 20.01.08, 16:37 jeżeli na dodatek powstanie partia moherów to ten debel będzie podrygiwać aż do sufitu !!! CYRK ?! ale kto to wytrzyma (na serio i ze śmiechu)? Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Co chcieli osiagnąć Kaczory 20.01.08, 16:40 haen1950 napisał: > małpując do końca putynizm? Tego nie potrafię do końca pojąć - > oświadczył Michnik przerywając dwuletnie milczenie. > > Ja zresztą też. he! he! słuchasz tego samego co ja? .. Putin chce nawrotu imperiuM - wyjasnił Michnik. Ale czego Kaczyńscy? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Co chcieli osiagnąć Kaczory 20.01.08, 16:47 Dobry jest. Szkoda, ze tak długo milczał. Tylko, że miał rację - ustawić się wobec tego dziadostwa jako oponent znaczy - dowartościować. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Co chcieli osiagnąć Kaczory 20.01.08, 17:04 haen1950 napisał: > Dobry jest. Szkoda, ze tak długo milczał. Tylko, że miał rację - > ustawić się wobec tego dziadostwa jako oponent znaczy - > dowartościować. Dobre było na temat "niezależnych dziennikarzy". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Co chcieli osiagnąć Kaczory 20.01.08, 17:02 doc.holliday napisał: > haen1950 napisał: > > > małpując do końca putynizm? Tego nie potrafię do końca pojąć - > > oświadczył Michnik przerywając dwuletnie milczenie. > > > > Ja zresztą też. > > he! he! słuchasz tego samego co ja? > > .. Putin chce nawrotu imperiuM - wyjasnił Michnik. > Ale czego Kaczyńscy? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Co chcieli osiagnąć Kaczory 20.01.08, 17:09 No jakże ?? PiSpolitej "czwartej", co to miała być zamknięta hermetycznie jak pudło jakoweś, w którym dwa otwory byłyby tylko: Przez jeden wystawałaby otwarta na dotacje ręka (często zamykająca się w "figę") Przez drugi, głos by się wydobywał: veto... veto... veto... VETO!!! Oczywiście, w centyralnym punkcie tego pudła, wegetowaliby obaj Kaczyńscy.... Odpowiedz Link Zgłoś