ossey 30.01.08, 20:33 Donaldu, jak zdradzila w wywiadzie dla widomej TV zona Donaldu proszac o zachowanie w tajemnicy zrodla informacji...Donek przechodzi kryzys wieku sredniego. Teraz wiemy dlaczego...Doda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mentorlevicy każdy z nas to przechodzi ,nie śmiej się.. 30.01.08, 20:37 ja już trzykrotnie , coraz młodsze...he,he ale bez przesady.. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: nie, ja sie nie smieje 30.01.08, 20:41 pochylam sie z nieudawana troska nad problemem Donaldu...on dopiero pierwszy raz:)))...i to mnie troszke przeraza. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick.1 Re: nie, ja sie nie smieje 01.02.08, 18:25 Spokojnie on to będzie przechodził jak całe swoje zycie - leniwie, bezbarwnie i nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Tajemnica Tusku Donaldu rozwiazana 01.02.08, 19:29 W kryzysie Donaldu z Dodu?Nawet to sobie wyobrażam,bo pasują do siebie pod względem intelektu,nie będzie widać różnicy dialektu(dialektyki). Odpowiedz Link Zgłoś
piotr991 [...] 01.02.08, 19:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Tajemnica Tusku Donaldu rozwiazana 01.02.08, 19:49 Jakie wilcze oczy,bądżmy obiektywni-to są żabie oczy.Wiem bo kilka razy widziałem żywą żabę.Toczka w toczkę to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
krayanka Re: Tajemnica Tusku Donaldu rozwiazana 01.02.08, 19:54 Nieprawda to są zupełnie inne oczy: pl.youtube.com/watch?v=y8nERyXzuBk 440417mz napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Tajemnica Tusku Donaldu rozwiazana 01.02.08, 20:01 krayanka napisała: Nieprawda to są zupełnie inne oczy: ---> I PO tajemnicy: "TUSK PO KASZUBSKU Dzisiaj (30 listopada 2007 r.) podszedł do mnie turysta i zapytał: "- Czy zna pan język kaszubski"? Odpowiedziałem: Nie. Więc zapytałem go o co chodzi? A on odpowiada: " - Bo wie pan chodzi o takiego burka - psa, który biega bez łańcucha po podwórku. No nie mogę sobie przypomnieć. Tak trochę brzmi "z niemieckiego"... Naprawdę nie mogłem mu pomóc. Nagle turysta zabrzmiał mocniejszym głosem: " - Mam! Mam"! A ja: - Co pan ma? A on: " - Już wiem! Już wiem! Ten burek po kaszubsku nazywa się TUSK"! Myślałem (że sobie jaja robi). Jednak nie; bo w języku kaszubskim faktycznie burek to "tusk"... Ale jaja, co?" www.ustka.pl/forum/viewtopic.php?p=35274&sid=e2d23c6430b308e226e0f32d9c2876b8 pl.wiktionary.org/wiki/tusk Odpowiedz Link Zgłoś
piotr991 [...] 01.02.08, 20:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Czy te oczy mogą kłamac? 01.02.08, 20:24 Zezem nawet muszą,bo to leży w ryżej naturze. Odpowiedz Link Zgłoś
rosario_t Re: Jak widać 01.02.08, 20:44 lubicie być prymitywni i żałośni. Rozumiem brak argumentów.Już nie macie się do czego przyczepić ani co premierowi zarzucić to schodzicie tak nisko. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jak widać 01.02.08, 20:46 rosario_t napisała: > lubicie być prymitywni i żałośni. > Rozumiem brak argumentów.Już nie macie się do czego przyczepić ani > co premierowi zarzucić to schodzicie tak nisko. > Żenada. ------ Dziecko, zarzuty są tak liczne, że się nie mieszczą :-) > Odpowiedz Link Zgłoś
rosario_t Re: Jak widać 01.02.08, 21:10 Nie pasuje wam przyzwoity i normalny premier? Odpowiedz Link Zgłoś
palnick [...] 01.02.08, 21:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rosario_t Re: Jak widać nie jest zbyt normalny 01.02.08, 21:32 Takie zdjęcie można zrobić dokładnie każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Jak widać nie jest zbyt normalny 01.02.08, 21:44 Please!Nie umieszczaj tego obrazka,bo nachodzi mnie frasunek,oraz czarny humor widząc taki wizerunek.Zostaw mi rok radości jeszcze,bo robię już na trumnę obstalunek i miarę, ale już więcej nie mogę zdzierżyć wcale i może mnie trafić herzszlag albo apopleksja patrząc na wodza PO,proroka i wieszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Jak widać 01.02.08, 21:10 rosario_t napisała: > lubicie być prymitywni i żałośni. > Rozumiem brak argumentów.Już nie macie się do czego przyczepić ani > co premierowi zarzucić to schodzicie tak nisko. > Żenada. > > Masz rację,zszedłem za nisko ze swojego poziomu zniżając się do poziomu Donalda T.Z moich 185 cm zszedłem do POziomu 162 cm Faceta z Zoppot.W dodatku ryżego,a ja jestem już siwy brunet,z dobrą jeszcze dykcją,aparycją,erudycją. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Jak widać 01.02.08, 21:28 ossey napisał: > Donaldu, jak zdradzila w wywiadzie dla widomej TV zona Donaldu proszac o zachowanie w tajemnicy zrodla informacji...Donek przechodzi kryzys wieku sredniego. > Teraz wiemy dlaczego...Doda. cos ktos pierdnal , kaczysta dostaje orgazmu . Odpowiedz Link Zgłoś
rosario_t Re: Jak widać 01.02.08, 21:34 440417mz napisał: > rosario_t napisała: > > > lubicie być prymitywni i żałośni. > > Rozumiem brak argumentów.Już nie macie się do czego przyczepić ani > > co premierowi zarzucić to schodzicie tak nisko. > > Żenada. > > > > Masz rację,zszedłem za nisko ze swojego poziomu zniżając się do poziomu > Donalda T.Z moich 185 cm zszedłem do POziomu 162 cm Faceta z Zoppot.W dodatku > ryżego,a ja jestem już siwy brunet,z dobrą jeszcze dykcją,aparycją,erudycją. Ale na polityka sie nie nadajesz.Nawet na normalnego, też nie skoro oceniasz po wzroście czy kolorze włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr991 Re: Ja dla odmiany lubie jak "przemawia".... 01.02.08, 21:38 godzinami w Sejmie i nic z tego bekotu nie wynika. Lubię go za te wicze oczy,paranoiczną twarz, Podziwiam za ten stek bzdur przedwyborczych, Kocham za sondaze 120% i mam w dupie,bo to nieudacznik!Cygan i hipokryta! Odpowiedz Link Zgłoś
rosario_t Re: Ja dla odmiany lubie jak "przemawia".... 01.02.08, 21:39 A ty prostak. Odpowiedz Link Zgłoś