piotr991 31.01.08, 19:58 wiadomosci.onet.pl/1683762,11,item.html Tu nie trzeba wecej słów, Tusk nie nadaje sie na szefa rzadu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porannakawa20 Tak powiedział Jarosław K. - człowiek honoru? 31.01.08, 20:01 I powiedział to łgarz i kłamca, łamiący wszelkie ustalenia, słowo i przysięgi. Kaczy qutas! Temu kawalerem jest bo nawet podpaska go nie chce. A żesz ty kaczyńska żenuo! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Jarosław K. - człowiek honoru, który 31.01.08, 20:03 chciałby wskoczyć na jego miejsce? :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr991 Re: Tak powiedział Jarosław K. - człowiek honoru? 31.01.08, 20:18 Tak i to wielkim, ze ten Wytrzeszcz nie dorasta mu do gatek Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Tak powiedział Jarosław K. - człowiek honoru? 31.01.08, 20:22 piotr991 napisał: > Tak i to wielkim, ze ten Wytrzeszcz nie dorasta mu do gatek Człowiek honoru - i to wielki, jak twierdzisz - po przegranych wyborach zamknąłby się choć na chwilę i... pomyślał. Ale chyba za wiele wymagam. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr991 Re: Tak powiedział Jarosław K. - człowiek honoru? 31.01.08, 20:35 Rozumiem,ze masz na mysli przegranę wybory Wytrzeszcza dwa lata wczesniej? Juz wtedy dał sie poznac Wytrzeszcz jako osoba chora na władzę,ale bez jakiegkolwiek pomysłu. Jest bezradny jak pajac w cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Tak powiedział Jarosław K. - człowiek honoru? 31.01.08, 21:02 piotr991 napisał: > Rozumiem,ze masz na mysli przegranę wybory Wytrzeszcza dwa lata > wczesniej? > Juz wtedy dał sie poznac Wytrzeszcz jako osoba chora na władzę,ale > bez jakiegkolwiek pomysłu. > Jest bezradny jak pajac w cyrku. Nie. Mam na myśli tą połowę zjawiska biologicznego, która przegrała wybory trzy miesiące temu. I to z kim? Z owym - jak piszesz Wytrzeszczem!!! I to Jaruś jest chory na władzę, co już bez żadnych zahamowań pokazał dzisiaj. Ale tej władzy dla niego już nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: tusk nie ma honoru 31.01.08, 20:11 dodawaj zawsze "co widać gołym okiem" bo księgowość ci nie wypłaci od posta Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: tusk nie ma honoru 31.01.08, 20:12 zoro_wieczorowo_poro napisał: > dodawaj zawsze "co widać gołym okiem" bo księgowość ci nie wypłaci od posta i jeszcze dodaj - w sensie bieli! Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: tusk nie ma honoru 31.01.08, 20:14 Możesz jeszcze tylko klepnąć formułkę "Panie prezesie melduję wykonanie zadania", zgarnąć swoje 2 złote i odmaszerować. piotr991 napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Kaczyński i Kiszczak maja. 31.01.08, 20:19 piotr991 napisał: > wiadomosci.onet.pl/1683762,11,item.html > Tu nie trzeba wecej słów, Tusk nie nadaje sie na szefa rzadu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr991 Re: Skąd tyle w POdsuwaczach nienawisci i zła? 31.01.08, 20:26 Wiecie,ze nie trzeba sie wcale długo zastanawiac z jaka szmatława partią się utozasamiacie. Skad tyle w was nienawisci i zła? Czy w waszych sercach panuję tylko chec odwetu i zła? Wstydzcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
uyu Re: Skąd tyle w POdsuwaczach nienawisci i zła? 31.01.08, 20:33 Nie utozsamiam sie z zadna polska partia polityczna ale nie przeszkadza mi to w stwierdzeniu, ze Kaczynscy to obraza dla myslacych ludzi. Nigdy i nigdzie nie widzialam tak wielu najpodlejszych cech skumulowanych w jednym czlowieku - zawisc, zajadlosc, malostkowosc, niemphamowana rzadza wladzy, brak szacunku do innych, malodusznosc i wiele innych. I wszystko to z dziesiecioma przykazaniami na ustach. Ci ludzie nie sa juz nawet groteskowi. Sa po prostu zalosni. Najgorsze jest to, ze za fochy prezydenta moze drogo zaplacic caly narod. Ale ich to nie obchodzi, bo przeciez maja narod w dupie. To nie o narod chodzi ale o ich chore oczywiste oczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
krayanka Tak jakbym 31.01.08, 20:37 czytała wynurzenia Profesorów. Nie stać Cię na coś własnego,musisz powielać? Co zrobisz jak GW i TVN padną;będziesz w stanie samodzielnie myśleć? uyu napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Skąd tyle w POdsuwaczach nienawisci i zła? 31.01.08, 21:34 > Nie utozsamiam sie z zadna polska partia polityczna ale nie > przeszkadza mi to w stwierdzeniu, ze Kaczynscy to obraza dla > myslacych ludzi(...) Bardzo dobrze powiedziane.Bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
krayanka Re: Skąd tyle w POdsuwaczach nienawisci i zła? 31.01.08, 20:33 Powinieneś zdefiniować pojęcie wstydu,odwetu i zła. Bo albo zapomnieli albo nigdy nie wiedzieli co to oznacza. piotr991 napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
piotr991 Re: Skąd tyle w POdsuwaczach nienawisci i zła? 31.01.08, 20:38 Rzad i Wytrzeszcz nie maja zadnej koncepcji, stad wasze zdenerwowanie i poszukiwanie tematów zastepczych. A co do wstydu , odewtu i zła to: - rzeczywiscie Wytrzeszcz nie ma go wcale - w odwecie celuje - zła ma zapisane w oczach Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Skąd tyle w POdsuwaczach nienawisci i zła? 31.01.08, 20:41 piotr991 napisał: > Rzad i Wytrzeszcz nie maja zadnej koncepcji, stad wasze > zdenerwowanie i poszukiwanie tematów zastepczych. > A co do wstydu , odewtu i zła to: > - rzeczywiscie Wytrzeszcz nie ma go wcale > - w odwecie celuje > - zła ma zapisane w oczach piłeś nie jedź! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr991 Re: Skąd tyle w POdsuwaczach nienawisci i zła? 31.01.08, 20:42 nie lubisz prawdy, co? Kundelku? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Skąd tyle w POdsuwaczach nienawisci i zła? 31.01.08, 20:44 piotr991 napisał: > nie lubisz prawdy, co? Kundelku? nie lubię naćpanych ,pijanych kaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr991 Re: Skąd tyle w POdsuwaczach nienawisci i zła? 31.01.08, 20:49 nie chce mi sie z Toba gadac! Pa Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Ok! - Kaczyński to p zdradliwy szczur bez honoru! 31.01.08, 20:36 Zadowolony jests ze teraz wyraziłem się o twoim idolu ciepło, z sympatą tak prawdziwie po chrzescijasku. tr991 napisał: > > Skad tyle w was nienawisci i zła? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr991 Re: Ok! - TUSK to p zdradliwy szczur bez honoru 31.01.08, 20:41 Teraz wyraziłes sie jak prawdziwy przedstawiecie zydokomuny,ale nie martw sie. Wybaczone masz :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Ok! - TUSK to p zdradliwy szczur bez honoru 31.01.08, 20:43 piotr991 napisał: > Teraz wyraziłes sie jak prawdziwy przedstawiecie zydokomuny,ale nie > martw sie. Wybaczone masz :) piłeś nie jedź Odpowiedz Link Zgłoś
piotr991 Re: Ok! - TUSK to p zdradliwy szczur bez honoru 31.01.08, 20:47 Dobra, dam ci pocałowac moje buty :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Ok! - TUSK to p zdradliwy szczur bez honoru 31.01.08, 20:58 piotr991 napisał: > Dobra, dam ci pocałowac moje buty :) ok tylko słomę usuń. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday hm! Wychodzi na to ze Kaczyński=0 31.01.08, 20:55 Teraz juz musiałem trafic, bo nioe ma innej mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien Wisi mi to co taki POpapraniec jak doc. 31.01.08, 20:46 myśli o panu Kaczyńskim. Czy już czujesz doc. jak cię to całe PO z konDonkiem wyru...ło podczas ostatnich wyborów ? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr991 Re: Wisi mi to co taki POpapraniec jak doc. 31.01.08, 20:48 To jest super,doc sie pos..ał w spodnie:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Wisi mi to co taki POpapraniec jak doc. 31.01.08, 21:03 piotr991 napisał: > To jest super,doc sie pos..ał w spodnie:)))))))) Czujesz!? Specjalnie narobiłem do twoich zebys se nie przeziębił odbytu. Taki miłosierny Plafus jestem he! he ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Wisi mi to co taki POpapraniec jak doc. 31.01.08, 20:53 Widze ze koltuny zalewa zolc.Jak nazwac zalosnego krasnala ktory sie dal wyr... przez konDonka? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr991 Re: Wisi mi to co taki POpapraniec jak doc. 31.01.08, 20:57 KonDonek włożył do środka jabko,-oszust! Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Wisi mi to co taki POpapraniec jak doc. 31.01.08, 21:02 teraz już lepiej piotrze. Nie zapominaj pisząc o oczach dodawać "wilczych" co nieźle się komponuje w zdaniu z "gołym okiem widać" Będą z was ludzie piotrze :D Odpowiedz Link Zgłoś
talen7 Strzelta se kupa 31.01.08, 21:54 POpierd@lency powiem wam tak: szmaciarze jestescie niesamowici... Tusk wali kupy pod siebie a wy to zlizujecie... Ale jak kal moze myslec? Strzelta se kupa w gacie - to umiecie najlepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Wisi mi to co taki POpapraniec jak doc. 31.01.08, 21:18 I do herbaty dolal krasnalowi "arizony"? Dla kurazu? Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Wisi mi to co taki POpapraniec jak doc. 31.01.08, 21:01 donek_z_bagien napisał: > myśli o panu Kaczyńskim. > Czy już czujesz doc. jak cię to całe PO z konDonkiem wyru...ło > podczas ostatnic h wyborów ? :)))))))) Na razie widzę drogi _z_ , ze to Kaczyński Was wyruchał bez mydła. Mieliście rządzic na forum jako Wielcy Wygrani pod Wodzą Jeszcze Większego Stratega!! Tymczasem robicie jako popychadła i podnóżki, gdy MY PO-wskie Wykształciuchy chcemy se wyglancowac buty.! Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe zabawne jak kaczyński mówi o honorze 31.01.08, 21:00 spec od 3mln mieszkań rozlicza Tuska po dwóch miesiącach. moja rada to ignorować ludzi o marnej reputacji Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien Minister Kopacz ostrzega ! 31.01.08, 21:15 Nie lubienie Donalda Tuska powoduje raka i choroby serca. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Minister Kopacz ostrzega ! 31.01.08, 21:20 donek_z_bagien napisał: > Nie lubienie Donalda Tuska powoduje raka i choroby serca. Oraz piekny rozrost koltuna(pilica polonica). Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien Re: Minister Kopacz ostrzega ! 31.01.08, 21:30 x2468 napisał: > donek_z_bagien napisał: > > > Nie lubienie Donalda Tuska powoduje raka i choroby serca. > Oraz piekny rozrost koltuna(pilica polonica). Ach rozumiem - kolega to coś lepszego niż tacy jak ja.Koltun ,ciemnogród itp. i td..... Przestań się bucu tak nadymać bo pękniesz i twoje ścierwo po całym necie będą zbierać. Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Minister Kopacz ostrzega ! 31.01.08, 22:26 Bedziemy dbac tylko o bogatych, chorzy biedni juz mozecie zdychać. Odpowiedz Link Zgłoś