jn24 05.02.08, 08:06 akcje spadają , fundusze emerytalne wyczyszczone do cna, jakie jeszcze cuda uczyni Donek ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jn24 Re: Usunąć ten rząd jak najszybciej! 05.02.08, 08:31 odebrać im lodziarnie ? toż to bunt. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 A co to, dyrektywa z centrali ta sama, co wczoraj? 05.02.08, 08:33 jn24 napisał: > akcje spadają , fundusze emerytalne wyczyszczone do cna, jakie > jeszcze cuda uczyni Donek ? Jeśli tak - to widać pracują tam kacze móżdżki. A jeśli nie zauważyłeś, że zakładasz ponownie SWÓJ wczorajszy wątek - toś GAPA. Wybierz sobie wersję, która bardziej ci odpowiada. No i goń te ceny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jn24 Re: A co to, dyrektywa z centrali ta sama, co wcz 05.02.08, 08:35 dziś ceny nie pędzą, akcje nie spadają, fundusze emerytalne mają się wspaniale. Nie mówiłem ,ze to dobra derektywa ? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: A co to, dyrektywa z centrali ta sama, co wcz 05.02.08, 11:21 jn24 napisał: > dziś ceny nie pędzą, akcje nie spadają, fundusze emerytalne mają się > wspaniale. Nie mówiłem ,ze to dobra derektywa ? Nie mówiłeś! Chyba, że o dErektywie! A skoro wszystko dziś w porządku, to po jakiego grzyba odgrzewasz???? Odpowiedz Link Zgłoś
gurru wszystko zgodne z planem swiatowych mafii 05.02.08, 08:44 Polska ma zostac unicestwiona a Polacy zgladzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
jn24 Re: wszystko zgodne z planem swiatowych mafii 05.02.08, 08:49 gurru, jaki ty durak, o lodach i konfiturach dla platusów ty zabył, a bez tego plan weźmie w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: wszystko zgodne z planem swiatowych mafii 05.02.08, 09:06 Polacy chca wracac z Angli,poniewaz ceny tam zbyt szybko rosna. Polityka monetarna NBP pod kieromwnictwem p Balcerowicza,przez wzrost wartosci zlotowki niwelowala skutki zwyzki cen ropy,surowcow i zywnosci.Chcieliscie oslabienia wedlug pismatolkow przeszscowanej zlotowki to placcie.Placzcie,placcie tak jak wam wasz ukochany specjalista od betonu Skrzypek zagra.A ze Kaczynski wzmacnia Skrzypka to i lez bedzie wiecej. Za glupote trzeba placic. Odpowiedz Link Zgłoś
jn24 Re: wszystko zgodne z planem swiatowych mafii 05.02.08, 09:08 a nie mówiłem ? za tym kaczory stoją nikt inny. Ale miał być cud. Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien Re: wszystko zgodne z planem swiatowych mafii 05.02.08, 09:14 jn24 napisał: > a nie mówiłem ? za tym kaczory stoją nikt inny. Ale miał być cud. Wszystkiemu winien PIS !;) Odpowiedz Link Zgłoś
jn24 Re: wszystko zgodne z planem swiatowych mafii 05.02.08, 09:16 za tym kaczory stoją. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: wszystko zgodne z planem swiatowych mafii 05.02.08, 11:24 jn24 napisał: > za tym kaczory stoją. twój kolejny nick - głupota na granicy debilizmu ta sama! Odpowiedz Link Zgłoś
jn24 Re: wszystko zgodne z planem swiatowych mafii 05.02.08, 11:30 a nie mówiłem ,ze kaczory ? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: wszystko zgodne z planem swiatowych mafii 05.02.08, 11:34 Kazdy kmiec wie osiolku ze na plon nalezypoczekac.Co zasiano jesienia,to bedzie zebrane w lecie.I wlasnie przyszla pora na plony z siewu pismatolkow. Odpowiedz Link Zgłoś
jn24 Re: wszystko zgodne z planem swiatowych mafii 05.02.08, 11:36 o to obfity plon po tych zasiewach, zwłaszcza w cenach. Nic tam jeszcze jeno cud. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: wszystko zgodne z planem swiatowych mafii 05.02.08, 11:55 jn24 napisał: > a nie mówiłem ,ze kaczory ? i moherki 24 i moherki z malwersantem przez niektórych zwanym ojcem. Odpowiedz Link Zgłoś
jn24 Re: wszystko zgodne z planem swiatowych mafii 05.02.08, 13:01 a nie mówiłem ? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: wszystko zgodne z planem swiatowych mafii 05.02.08, 14:26 jn24 napisał: > a nie mówiłem ? Co znowu mówiłeś kretynie o kilku przynajmniej nickach? Odpowiedz Link Zgłoś
jn24 Re: wszystko zgodne z planem swiatowych mafii 05.02.08, 15:34 widzę,że kolega nerwowy , czyżby na wumlu pałę dostał ? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: wszystko zgodne z planem swiatowych mafii 05.02.08, 16:07 jn24 napisał: > widzę,że kolega nerwowy , czyżby na wumlu pałę dostał ? To ty stajesz się coraz bardziej nerwowy. No i powtarzasz DOSŁOWNIE swoje posty pisane pod innymi nickami. No i nadal płci nie jesteś w stanie odróżnić. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: wszystko zgodne z planem swiatowych mafii 05.02.08, 15:36 dedukuje kazdy prostaczek umyslowy , stan gospodarczy kraju , inflacja , akcje , ceny , jest wypadkowa naszych mozliwosci ,wynikiem TEGO co wypracujemy , wszyscy Polacy , jako narod . Reszta jest pieprzeniem kotka za pomoca mlotka . Odpowiedz Link Zgłoś
jn24 Re: wszystko zgodne z planem swiatowych mafii 05.02.08, 15:38 nie uwzględniasz w efekcie lodziarzy i tych od konfitur. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ceny pędzą 05.02.08, 15:39 jn24 napisał: > , jakie > jeszcze cuda uczyni Donek ? Niby wszystko się zgadza: ceny pędzą, akcje spadają , fundusze emerytalne wyczyszczone do cna... Tylko, u diabła, co ma z tym wspólnego rząd i Donek (jak go nazywasz)??? Ciągle jeszcze - po 17-u latach - w głębokim PRLu siedzisz ??? Odpowiedz Link Zgłoś