prawdziwy.oszolom.z.r.r.m 21.08.03, 23:10 polityka.onet.pl/162,1129954,1,0,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwy.oszolom.z.r.r.m Re: poseł Strąk(LPR) bierze Wybrzeże pod swe wład 22.08.03, 19:30 Od kiedy to bojkotujecie Politykę? za mało lewacka? Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: poseł Strąk(LPR) bierze Wybrzeże pod swe wład 22.08.03, 20:49 czy poseł Strąk nie jest powiązany z lecznictwem psychiatrycznym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Poseł Strąk jest b. podobny do Oszołoma. IP: *.chello.pl 22.08.03, 23:00 Też jest grubym karłem o zerowym poziomie inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.r.m Re: poseł Strąk(LPR) bierze Wybrzeże pod swe wład 24.08.03, 13:40 iznota33 napisał: > czy poseł Strąk nie jest powiązany z lecznictwem psychiatrycznym? - mnie się włosy nie kręcą w loki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franciszek Re: poseł Strąk(LPR) bierze Wybrzeże pod swe wład IP: 213.17.162.* 24.08.03, 14:17 prawdziwy.oszolom.z.r.r.m napisał: > iznota33 napisał: > > > czy poseł Strąk nie jest powiązany z lecznictwem psychiatrycznym? > > - mnie się włosy nie kręcą w loki Nawet na jajach ? Ty pedrylu z Poznania !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.r.m Re: poseł Strąk(LPR) bierze Wybrzeże pod swe wład 24.08.03, 15:04 Gość portalu: Franciszek napisał(a): > prawdziwy.oszolom.z.r.r.m napisał: > > > iznota33 napisał: > > > > > czy poseł Strąk nie jest powiązany z lecznictwem psychiatrycznym? > > > > > - mnie się włosy nie kręcą w loki > Nawet na jajach ? Ty pedrylu z Poznania !!!!!!!!!!! - głodbnemu chleb na myśli... i zapamiętaj soieboe jedno pedałem jest OszAlom ten żydowski agent mosadu! sami żeście go wyprodukowali! ..zobaczymy co p [owiesz jak ktoś pod c iebie sie zacznie podszywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franciszek Oszołom z Poznania - ma tupet ten zboczeniec ! IP: 213.17.162.* 24.08.03, 15:11 Czy nie może admin usunąc tego wyuzdańca ? Huberta - "ozdobę" nocnych pedalskich lokali w stolicy Wielkopolski ! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.glogowski Re: Oszołom z Poznania - ma tupet ten zboczeniec 24.08.03, 15:17 Gość portalu: Franciszek napisał(a): > Czy nie może admin usunąc tego wyuzdańca ? > > Huberta - "ozdobę" nocnych pedalskich lokali w stolicy Wielkopolski ! Masz rację. prawdziwy.oszolom.z.r.r.m to wyuzadny pedryl i pedofil !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franciszek Re: Oszołom z Poznania - ma tupet ten zboczeniec IP: 213.17.162.* 24.08.03, 16:32 krzysztof.glogowski napisała: > Gość portalu: Franciszek napisał(a): > > > Czy nie może admin usunąc tego wyuzdańca ? > > > > Huberta - "ozdobę" nocnych pedalskich lokali w stolicy Wielkopolski ! > > Masz rację. prawdziwy.oszolom.z.r.r.m to wyuzadny pedryl i pedofil !!! Dokładnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś