Gość: Pytanie IP: *.proxy.aol.com 23.08.03, 04:56 Nie widac ani nie slychac na forum ostatnio. ZABLOKOWALI CI WEJSCIE NA FORUM ????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: GDZIE JESTES KATARYNA ???????? 23.08.03, 14:00 Gość portalu: Pytanie napisał(a): > Nie widac ani nie slychac na forum ostatnio. > ZABLOKOWALI CI WEJSCIE NA FORUM ????????? Jestem na odwyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: GDZIE JESTES KATARYNA ???????? IP: *.sympatico.ca 23.08.03, 17:06 kataryna.kataryna napisa?a: > Jestem na odwyku. Mam nadzieje, ze pieniadze nie poszly na marne, co? "Swit" Nowy Dwor Mazowiecki forever! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: GDZIE JESTES KATARYNA ???????? IP: 66.207.104.* 25.08.03, 19:22 Gość portalu: Katarzyna napisał(a): > kataryna.kataryna napisa?a: > > > Jestem na odwyku. > > Mam nadzieje, ze pieniadze nie poszly na marne, co? > > "Swit" Nowy Dwor Mazowiecki forever! Forever! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus-minus Re: GDZIE JESTES KATARYNA ???????? IP: *.c3-0.fch-ubr1.lnh-fch.md.cable.rcn.com 23.08.03, 19:34 Kataryno! Jestes! Nareszcie! Bez ciebie to forum jest puste! Nie ma nic do czytania! Ciesze sie ze sie odezwalas! Blagam - NIE ODCHODZ! Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: GDZIE JESTES KATARYNA ???????? 23.08.03, 19:46 Gość portalu: plus-minus napisał(a): > Kataryno! Jestes! Nareszcie! > Bez ciebie to forum jest puste! > Nie ma nic do czytania! > Ciesze sie ze sie odezwalas! > Blagam - NIE ODCHODZ! > Serdecznie pozdrawiam. Plusie-minusie, dla takich powitań warto od czasu do czasu zniknąć :))) Czy to Ty założyłeś ten wątek? Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus-minus Re: GDZIE JESTES KATARYNA ???????? IP: *.c3-0.fch-ubr1.lnh-fch.md.cable.rcn.com 24.08.03, 15:57 Nie jestem zalozycielem tego watku, jestes wielbiona nie tylko przeze mnie nie zwracaj uwagi na dupkow, poprostu badz z nami. Pozdrawiam swrdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek :) KATARYNA, po prostu bądź! IP: *.biaman.pl 24.08.03, 16:03 Gość portalu: plus-minus napisał(a): > Nie jestem zalozycielem tego watku, jestes wielbiona nie tylko przeze mnie > nie zwracaj uwagi na dupkow, poprostu badz z nami. Pozdrawiam swrdecznie. Jak w piosence: "po prostu bądź..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek bądź... IP: *.biaman.pl 24.08.03, 16:18 > Jak w piosence: "po prostu bądź..." Tylko nie tak jak w filmie z Dellonem: "Bądź piękna i milcz", tzn. nie stosuj się do drugiej części. Wręcz przeciwnie. Juz lepiej jak u Kory :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: ba˛dz´... IP: *.sympatico.ca 24.08.03, 16:24 A pamietasz tego czterdziestolatka na dworcu PKP w Bialymstocku? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: bądź... 24.08.03, 16:28 Gość portalu: bratek napisał(a): > > > > Jak w piosence: "po prostu bądź..." > > Tylko nie tak jak w filmie z Dellonem: "Bądź piękna i milcz", tzn. nie stosuj > się do drugiej części. Wręcz przeciwnie. > Juz lepiej jak u Kory :) Niestety, z milczeniem u mnie kiepsko, jak widzę pod artykułem "Nie ma jeszcze żadnych opinii, twoja może być pierwsza" nie potrafię się oprzeć, to silniejsze ode mnie :) Próbowałam ostatnio ze zmienianiem nicków, tak jak Ty kiedyś ale nie starczyło mi pomysłów więc chyba zostanę przy logowaniu się, nawet jeśli mam ciągnąć za sobą Pomocnego i Katarzynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: bądź... IP: *.biaman.pl 24.08.03, 16:46 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: bratek napisał(a): > > > > > > > > Jak w piosence: "po prostu bądź..." > > > > Tylko nie tak jak w filmie z Dellonem: "Bądź piękna i milcz", tzn. nie sto > suj > > się do drugiej części. Wręcz przeciwnie. > > Juz lepiej jak u Kory :) > > > Niestety, z milczeniem u mnie kiepsko, jak widzę pod artykułem "Nie ma jeszcze > żadnych opinii, twoja może być pierwsza" nie potrafię się oprzeć, to silniejsze > > ode mnie :) Próbowałam ostatnio ze zmienianiem nicków, tak jak Ty kiedyś jeśli już, to proponuję "Unforgiven" - mam nadzieję, że zobaczyłaś ten film (pamiętam Twoją "westernową" obietnicę) ale > nie starczyło mi pomysłów więc chyba zostanę przy logowaniu się, nawet jeśli > mam ciągnąć za sobą Pomocnego i Katarzynę. Cóż, to nieuniknione - akurat w stosunku do nich druga zasada z tytułu filmu z Dellonem wydaje się najrozsądniejsza. Serio: Twój prawdziwy nick, jak słusznie zauważył kiedyś Wartburg, jest znakiem firmowym pierwszej próby i nie warto go zmieniać, bo wszyscy wtedy się czujemy zdezorientowani. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: bądź... 24.08.03, 16:57 Gość portalu: b napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: bratek napisał(a): > > > > > > > > > > > > Jak w piosence: "po prostu bądź..." > > > > > > Tylko nie tak jak w filmie z Dellonem: "Bądź piękna i milcz", tzn. ni > e sto > > suj > > > się do drugiej części. Wręcz przeciwnie. > > > Juz lepiej jak u Kory :) > > > > > > Niestety, z milczeniem u mnie kiepsko, jak widzę pod artykułem "Nie ma > jeszcze > > żadnych opinii, twoja może być pierwsza" nie potrafię się oprzeć, to > silniejsze > > > > ode mnie :) Próbowałam ostatnio ze zmienianiem nicków, tak jak Ty kiedyś > > jeśli już, to proponuję "Unforgiven" - mam nadzieję, że zobaczyłaś ten film > (pamiętam Twoją "westernową" obietnicę) Pamiętam, pamiętam, nastawiłam się na tego Unforgivena, żeby móc się wreszcie odezwać na wątku filmowym ale niestety, niestety, nie udało się. Siła wyższa mi na drodze stanęła. Ale jak mnie zapytałeś w "Tylko szczerze..." obiecałam sobie, że go wypożyczę i odezwę się dopiero jak obejrzę, żebyś nie myślał, że się migam. Obejrzę na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b a ja jak katarynka :) IP: *.biaman.pl 24.08.03, 17:09 kataryna.kataryna napisała: > Pamiętam, pamiętam, nastawiłam się na tego Unforgivena, żeby móc się wreszcie > odezwać na wątku filmowym ale niestety, niestety, nie udało się. Siła wyższa mi > > na drodze stanęła. Ale jak mnie zapytałeś w "Tylko szczerze..." obiecałam > sobie, że go wypożyczę i odezwę się dopiero jak obejrzę, żebyś nie myślał, że > się migam. Obejrzę na pewno :) > OK, to w porządku. Żeby znać lepiej kontekst, warto też rzucić okiem na któryś z filmów Sergio Leone oraz "Strzały o zmierzchu" i "Dziką bandę" Sama Peckinpaha. Ewentualnie jeszcze "Gwiazdę szeryfa" Anthony Manna i rzecz jasna "W samo południe" Zinnemana. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: a ja jak katarynka :) 24.08.03, 17:11 Gość portalu: b napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > Pamiętam, pamiętam, nastawiłam się na tego Unforgivena, żeby móc się wresz > cie > > odezwać na wątku filmowym ale niestety, niestety, nie udało się. Siła wyżs > za > mi > > > > na drodze stanęła. Ale jak mnie zapytałeś w "Tylko szczerze..." obiecałam > > sobie, że go wypożyczę i odezwę się dopiero jak obejrzę, żebyś nie myślał, > że > > się migam. Obejrzę na pewno :) > > > OK, to w porządku. Żeby znać lepiej kontekst, warto też rzucić okiem na któryś > z filmów Sergio Leone oraz "Strzały o zmierzchu" i "Dziką bandę" Sama > Peckinpaha. Ewentualnie jeszcze "Gwiazdę szeryfa" Anthony Manna i rzecz > jasna "W samo południe" Zinnemana. 5 westernów za jednym zamachem? Nie wiem czy podołam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: a ja jak katarynka :) IP: *.biaman.pl 24.08.03, 17:13 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: b napisał(a): > > > kataryna.kataryna napisała: > > > Pamiętam, pamiętam, nastawiłam się na tego Unforgivena, żeby móc się > wresz > > cie > > > odezwać na wątku filmowym ale niestety, niestety, nie udało się. Siła > wyżs > > za > > mi > > > > > > na drodze stanęła. Ale jak mnie zapytałeś w "Tylko szczerze..." obiec > ałam > > > sobie, że go wypożyczę i odezwę się dopiero jak obejrzę, żebyś nie my > ślał, > > że > > > się migam. Obejrzę na pewno :) > > > > > OK, to w porządku. Żeby znać lepiej kontekst, warto też rzucić okiem na > któryś > > z filmów Sergio Leone oraz "Strzały o zmierzchu" i "Dziką bandę" Sama > > Peckinpaha. Ewentualnie jeszcze "Gwiazdę szeryfa" Anthony Manna i rzecz > > jasna "W samo południe" Zinnemana. > > > 5 westernów za jednym zamachem? Nie wiem czy podołam :) Podołasz. Wybieram dla Ciebie same najlepsze. tak naprawde sześć, bo po tych pięciu oczywiście "Unforgiven". Właściwie to muszę jeszcze dorzucić "Małego Wielkego Człowieka" z Dustinem Hoffmanem - a może już znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Knecht ...dlatego cieszę się z Twojej obietnicy IP: *.biaman.pl 24.08.03, 17:18 Chodzi mi po prostu o to, żeby tak błyskotliwa osoba jak Ty nie przegapiła w swoim życiu jednej ważnej sfery rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: ...dlatego cieszę się z Twojej obietnicy 24.08.03, 17:22 Gość portalu: Knecht napisał(a): > Chodzi mi po prostu o to, żeby tak błyskotliwa osoba jak Ty nie przegapiła w > swoim życiu jednej ważnej sfery rzeczywistości. Obejrzę, obejrzę, tylko chwilowo muszę inne sfery rzeczywistości przywracać do właściwych proporcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b o mocy sprawczej IP: *.biaman.pl 24.08.03, 17:41 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: Knecht napisał(a): > > > Chodzi mi po prostu o to, żeby tak błyskotliwa osoba jak Ty nie przegapiła > w > > swoim życiu jednej ważnej sfery rzeczywistości. > > > Obejrzę, obejrzę, tylko chwilowo muszę inne sfery rzeczywistości przywracać do > właściwych proporcji :) OK, daj znać, jak się z tym uporasz :) -- W wątku sportowym, w którym Cie parę dni temu przywitałem, odzywa się do mnie "kataryna", tak po matczynemu. Nie masz czasu ani wielkiej ochoty śledzić, kto i za kogo się podszywa, ale czuję w tym knowania Baśki, która za dużo seriali się naoglądała i Agathy Christie naczytała. Myślę, że nie uczestniczyłaś w tej krwawej jatce, którą sobie urządziliśmy w wątku o Herbercie - w każdym razie brakowało mi tam głosu kataryny.kataryny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b nie mam IP: *.biaman.pl 24.08.03, 17:49 > mnie "kataryna", tak po matczynemu. Nie masz czasu ani wielkiej ochoty śledzić, Cholera jasna, skąd sie to bierze? Miało być "nie mam", a wyszło 'nie masz'. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: o mocy sprawczej 24.08.03, 17:52 Gość portalu: b napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: Knecht napisał(a): > > > > > Chodzi mi po prostu o to, żeby tak błyskotliwa osoba jak Ty nie przeg > apiła > > w > > > swoim życiu jednej ważnej sfery rzeczywistości. > > > > > > Obejrzę, obejrzę, tylko chwilowo muszę inne sfery rzeczywistości przywraca > ć > do > > właściwych proporcji :) > > OK, daj znać, jak się z tym uporasz :) > -- > W wątku sportowym, w którym Cie parę dni temu przywitałem, odzywa się do > mnie "kataryna", tak po matczynemu. Nie masz czasu ani wielkiej ochoty śledzić, > > kto i za kogo się podszywa, ale czuję w tym knowania Baśki, która za dużo > seriali się naoglądała i Agathy Christie naczytała. Myślę, że nie > uczestniczyłaś w tej krwawej jatce, którą sobie urządziliśmy w wątku o > Herbercie - w każdym razie brakowało mi tam głosu kataryny.kataryny. To matczyne na Sporcie to byłam ja :) Tam się często nie loguję bo kultura większa niż na Kraju i nikt się pode mnie nie podszywa. A w jatce na wątku herbertowym nie uczestniczyłam chociaż, tak jak napisałam, miałam wielką ochotę ale mniej odwagi, bałam się, że jeszcze bardziej zaognię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: o mocy sprawczej IP: *.biaman.pl 24.08.03, 17:56 kataryna.kataryna napisała: To matczyne na Sporcie to byłam ja :) Tam się często nie loguję bo kultura > większa niż na Kraju i nikt się pode mnie nie podszywa. A w jatce na wątku > herbertowym nie uczestniczyłam chociaż, tak jak napisałam, miałam wielką ochotę > > ale mniej odwagi, bałam się, że jeszcze bardziej zaognię. Tak jak napisałem, zabrakło mi tam Twojego świadectwa. Ale też pewnie prawda, że lepiej trzeba mi było było trzymac język za zębami, choć z innych powodów.. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: o mocy sprawczej 24.08.03, 17:57 Gość portalu: b napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > To matczyne na Sporcie to byłam ja :) Tam się często nie loguję bo kultura > > większa niż na Kraju i nikt się pode mnie nie podszywa. A w jatce na wątku > > > herbertowym nie uczestniczyłam chociaż, tak jak napisałam, miałam wielką > ochotę > > > > ale mniej odwagi, bałam się, że jeszcze bardziej zaognię. > > Tak jak napisałem, zabrakło mi tam Twojego świadectwa. Ale też pewnie prawda, > że lepiej trzeba mi było było trzymac język za zębami, choć z innych powodów.. Z innych powodów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: o mocy sprawczej IP: *.biaman.pl 24.08.03, 18:02 kataryna.kataryna napisała: > > Z innych powodów? niż te, które podsuwa bb. ..bo rozmowa (czyt: jatka) nie dała żadnych sensownych efektów - poza tymi, że bardziej się nawzajem poznaliśmy. Baśka już wie, że bratek to nie jest ten sam gościu, którego sobie wyobrażała kiedyś (no i Ty też przestajesz mnie poznawać:) ), i vice versa. I już. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia knowania wrednej jednej 26.08.03, 15:43 Babska ciekawość mnie zżera. Gdzieżesz to Kataryna "po matczynemu" ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: knowania wrednej jednej 27.08.03, 10:14 basia.basia napisała: > Babska ciekawość mnie zżera. > Gdzieżesz to Kataryna "po matczynemu" ... ? Na Sporcie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=7537797 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna [...] IP: *.sympatico.ca 24.08.03, 16:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: ba˛dz´... 24.08.03, 17:13 Gość portalu: Katarzyna napisał(a): > kataryna.kataryna napisa?a: > > > Próbowa?am ostatnio ze zmienianiem nicków, tak jak Ty kiedys´ > > Biaman nie jedno imie ma, hehe ... psychole, chorzy i pojebani, Wam > niebo jest obiecane! Widzisz, nawet ty masz jakąś przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna [...] IP: *.sympatico.ca 24.08.03, 17:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna [...] 24.08.03, 18:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: ba˛dz´... IP: *.biaman.pl 24.08.03, 18:05 Coż, jednak mnie wyprzedzilas. Ale admin wreszcie zrobil, co do niego należy, choć trochę późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: ba˛dz´... IP: *.sympatico.ca 24.08.03, 18:06 Bialystock forever! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna [...] IP: *.sympatico.ca 24.08.03, 18:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b do k IP: *.biaman.pl 24.08.03, 18:04 Kaśka, proszę nie odpowiadaj na posty Pomocnego, choćby nie wiem co. Bo jak zaczniesz i ja przestane sie powstrzymywać, a na prawdę na listy do debila szkoda tracić czas. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: do k 24.08.03, 18:34 Gość portalu: b napisał(a): > Kaśka, proszę nie odpowiadaj na posty Pomocnego, choćby nie wiem co. Bo jak > zaczniesz i ja przestane sie powstrzymywać, a na prawdę na listy do debila > szkoda tracić czas. Już nie będę, źle na tym wyszłam, Admin mnie wyciął i głupio mi jak nie wiem bo nigdy mi się to nie zdarzyło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: do k IP: *.biaman.pl 24.08.03, 18:38 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: b napisał(a): > > > Kaśka, proszę nie odpowiadaj na posty Pomocnego, choćby nie wiem co. Bo ja > k > > zaczniesz i ja przestane sie powstrzymywać, a na prawdę na listy do debila > > > szkoda tracić czas. > > > Już nie będę, źle na tym wyszłam, Admin mnie wyciął i głupio mi jak nie wiem bo > > nigdy mi się to nie zdarzyło :) Powinien wyciąć i mój z powodu koszmarnego błędu - ale to wina raczej grubych paluchów i klawiatury, nie umysłu mego - tak źle jeszcze nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna [...] IP: *.sympatico.ca 24.08.03, 18:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna O jaki wstyd! 24.08.03, 18:28 Tyle miesięcy pilnowania się, żeby nie bluznąć na Grupę TW a tu taki wstyd! Admin mnie wyciął, chyba się pod ziemię zapadnę, taki obciach. Za co? Przecież tam nawet bluzga nie było? Pocieszam się, że może to za zacytowanie posta Katarzyny wyciętego wcześniej. Łatwiej bym to zniosła gdyby mnie za jakieś polityczne sprawy wyciął, a tu obyczajówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: O jaki wstyd! IP: *.biaman.pl 24.08.03, 18:33 kataryna.kataryna napisała: > Tyle miesięcy pilnowania się, żeby nie bluznąć na Grupę TW a tu taki wstyd! > Admin mnie wyciął, chyba się pod ziemię zapadnę, taki obciach. Za co? Przecież > tam nawet bluzga nie było? Pocieszam się, że może to za zacytowanie posta > Katarzyny wyciętego wcześniej. Łatwiej bym to zniosła gdyby mnie za jakieś > polityczne sprawy wyciął, a tu obyczajówka. Ale pierwsze szlify masz - to też powód do dumy:) Oglądasz Drummonda? To hańba, że telewizja dyktuje, jak maja przebiegać zawody lekkoatletyczne. Przeciez gdyby nie ten idiotyczny przepis o jednym falstarcie... paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: O jaki wstyd! 24.08.03, 18:37 Gość portalu: b napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Tyle miesięcy pilnowania się, żeby nie bluznąć na Grupę TW a tu taki wstyd > ! > > Admin mnie wyciął, chyba się pod ziemię zapadnę, taki obciach. Za co? > Przecież > > tam nawet bluzga nie było? Pocieszam się, że może to za zacytowanie posta > > Katarzyny wyciętego wcześniej. Łatwiej bym to zniosła gdyby mnie za jakieś > > > polityczne sprawy wyciął, a tu obyczajówka. > > Ale pierwsze szlify masz - to też powód do dumy:) > Oglądasz Drummonda? To hańba, że telewizja dyktuje, jak maja przebiegać zawody > lekkoatletyczne. Przeciez gdyby nie ten idiotyczny przepis o jednym > falstarcie... paranoja. Podobno na piłkę nożną też się czają, były jakieś pomysły wprowadzenia dodatkowych przerw (na reklamy, oczywiście) ale piłka na szczęście od lat jest taka sama i tak łatwo się nie poddaje pomysłom racjonalizatorskim. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Ale się strachu najadłam 24.08.03, 18:38 Wysyłam wiadomość a tu mi wyskakuje, że nie może być wysłana bo błąd serwera, myślałam, że mnie zabanowali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: Ale się strachu najadłam IP: 66.207.104.* 25.08.03, 14:45 kataryna.kataryna napisała: > Wysyłam wiadomość a tu mi wyskakuje, że nie może być wysłana bo błąd serwera, > myślałam, że mnie zabanowali :) A moze zje banana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: Ale się strachu najadłam IP: *.mccd.edu 25.08.03, 20:19 kataryna.kataryna napisała: > Wysyłam wiadomość a tu mi wyskakuje, że nie może być wysłana bo błąd serwera, > myślałam, że mnie zabanowali :) Ja tez sie najadlem... Kataryno,musisz tu "byc",bo zza Wielkiej Wody i codzien wedrowke "jedynej" Rzeczywistosci zaczynam od czytania Twoich postow...zwl. na temat polityki medialnej! Przez ostatnie tygodnie nie moglem sobie znalesc miejsca! I nie musze Ci dodawac,ze "oficjalne kanaly",ktore coraz bardziej przypominaja "schylkowe PRL" z poznych lat 60-tych, doprowadzaja mnie do "niestrawnosci"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: Kataryna Fan Klub! IP: 66.207.104.* 26.08.03, 17:38 Ostatnio go widzieli napranego w klubie, ale dla gejow! Przebiera sie za dziewczynke, hihihi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Kataryna Fan Klub! IP: 139.151.250.* 27.08.03, 02:50 A ty juz nie jestes mi POMOCNY... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Kataryna Fan Klub! 27.08.03, 10:13 Gość portalu: kataryna napisał(a): > A ty juz nie jestes mi POMOCNY... Nie podszywaj się, żałosna istoto. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: czy Pan Biolog tez wielbiciel Kataryny? 27.08.03, 14:20 Marcee, nie rób tego. To nieładnie - po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś