prawdziwy.oszolom.z.r.m 30.08.03, 14:20 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20030830&id=po21.txt - Jak LPR dojdzie do władzy to zdelegalizujemy wszystkie organizacje feministyczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rodrig Falkenstein Re: Feministki szkodzą rodzinie!! IP: *.it-net.pl 30.08.03, 14:44 prawdziwy.oszolom.z.r.m napisał: > www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20030830&id=po21.txt > - Jak LPR dojdzie do władzy to zdelegalizujemy wszystkie organizacje > feministyczne To samo zrobił Hitler. a poza tym jedyna rodzina, której szkodzą feministki to Rodzina Radia Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Feministki szkodzą rodzinie!! 30.08.03, 15:24 Gość portalu: Rodrig Falkenstein napisał(a): > prawdziwy.oszolom.z.r.m napisał: > > > www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20030830&id=po21.txt > > - Jak LPR dojdzie do władzy to zdelegalizujemy wszystkie organizacje > > feministyczne > > > To samo zrobił Hitler. > > a poza tym jedyna rodzina, której szkodzą feministki to Rodzina Radia Maryja - To jedyna rodzina która broni rodzinę tradycyjną tzn związek miedzy mężczyzną a kobietą w wyniku któregorodzą się dzieci..powtarzam DZIECI a nie dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Feministki szkodza˛ rodzinie!! IP: *.sympatico.ca 30.08.03, 15:27 Kataryna jest feministkom ale mimo zaszla w ciomzem, hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Feministki szkodza˛ rodzinie!! 30.08.03, 15:28 Gość portalu: Katarzyna napisał(a): > Kataryna jest feministkom ale mimo zaszla w ciomzem, hehe! - a ciebie to co? wiatr zapylił? (chyba że Wiatr Sławomir albo Jerzy..przy pomocy Viagry) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna [...] IP: *.sympatico.ca 30.08.03, 15:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m [...] 30.08.03, 15:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Feministki szkodzą rodzinie!! 30.08.03, 15:26 Gość portalu: Rodrig Falkenstein napisał(a): > prawdziwy.oszolom.z.r.m napisał: > > > www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20030830&id=po21.txt > > - Jak LPR dojdzie do władzy to zdelegalizujemy wszystkie organizacje > > feministyczne > > > To samo zrobił Hitler. > > a poza tym jedyna rodzina, której szkodzą feministki to Rodzina Radia Maryja - a co do Hitlera..on popierał Lebensraumy..małżeńskie trójkąty byleby tylko zwielokrotnić liczbę przedstawicieli tej :"słusznej" rasy nam takie rozwiązanie jest obce. Owszem gloryfikujemy wielodzietność ale w ramach małżeństwa monogamicznego..widzisz już tę różnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrig Falkenstein Re: Feministki szkodzą rodzinie!! IP: *.it-net.pl 30.08.03, 15:39 prawdziwy.oszolom.z.r.m napisał: > Gość portalu: Rodrig Falkenstein napisał(a): > > > prawdziwy.oszolom.z.r.m napisał: > > > > > www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20030830&id=po21.txt > > > - Jak LPR dojdzie do władzy to zdelegalizujemy wszystkie organizacje > > > feministyczne > > > > > > To samo zrobił Hitler. > > > > a poza tym jedyna rodzina, której szkodzą feministki to Rodzina Radia Mary > ja > > - a co do Hitlera..on popierał Lebensraumy..małżeńskie trójkąty byleby tylko > zwielokrotnić liczbę przedstawicieli tej :"słusznej" rasy nam takie > rozwiązanie jest obce. Owszem gloryfikujemy wielodzietność ale w ramach > małżeństwa monogamicznego..widzisz już tę różnicę? Lebensraum to przestrzeń życiowa - określenie pożądanego przez Niemcy powiększenia terytorium. Natomiast ty chyba masz na myśli Lebensborny - ale te rasowo czyste osrodki hodowli prawdziwych Niemców to była zabawka Himmlera a nie Hitlera. poza tym Hitler po dojściu do władzy wprowadził zakaz aborcji, antykoncepcji, zdelegalizował partie komunistyczne i organizacje nie pasujące do tradycyjnego obrazu niemieckiej rodziny - min ówczesne organizacje feminictek. Wbrew pozorom nie popierał małżeńskich trójkątów, wręcz przeciwnie - niemiecka kobieta winna być wierna swemu mężowi, byc silna i cerpliwoe czekać aż powróci z frontu. Wprowadzono szeroką polityke prorodzinną - im więcej dzieci tym większe korzyści mozna było osiągnąć - kobieta, która dała ojczyźnie trzech żołnierzy mogła liczyć na specjalne przydziały zrabowanych łupów wojennych. to co opowiadasz, czyli trójkąty itp to był pomysł z 1945 r zeby naród niemiecki tak wyniszczony wojną szybko się odrodził. Niestety twoja wiedza historyczna jest dosyć ograniczona - a może o(rydzyko) cenzurowana. Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 [...] 30.08.03, 15:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Feministki szkodzą rodzinie!! 30.08.03, 21:21 Gość portalu: Rodrig Falkenstein napisał(a): > prawdziwy.oszolom.z.r.m napisał: > > > Gość portalu: Rodrig Falkenstein napisał(a): > > > > > prawdziwy.oszolom.z.r.m napisał: > > > > > > > www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20030830&id=po21.txt > > > > - Jak LPR dojdzie do władzy to zdelegalizujemy wszystkie organiz > acje > > > > feministyczne > > > > > > > > > To samo zrobił Hitler. > > > > > > a poza tym jedyna rodzina, której szkodzą feministki to Rodzina Radia > Mary > > ja > > > > - a co do Hitlera..on popierał Lebensraumy..małżeńskie trójkąty byleby tyl > ko > > zwielokrotnić liczbę przedstawicieli tej :"słusznej" rasy nam takie > > rozwiązanie jest obce. Owszem gloryfikujemy wielodzietność ale w ramach > > małżeństwa monogamicznego..widzisz już tę różnicę? > > > Lebensraum to przestrzeń życiowa - określenie pożądanego przez Niemcy > powiększenia terytorium. > - dzieki za poprawienie mojego błędu > Natomiast ty chyba masz na myśli Lebensborny - ale te rasowo czyste osrodki > hodowli prawdziwych Niemców to była zabawka Himmlera a nie Hitlera. > - ale nic nie mogło isnieć niezależnie od Adolfa powiedzmy ze on to tolerował bo nie było to sprzeczne rażąco z jego koncepcjami > poza tym Hitler po dojściu do władzy wprowadził zakaz aborcji, antykoncepcji, > zdelegalizował partie komunistyczne i organizacje nie pasujące do tradycyjnego > obrazu niemieckiej rodziny - min ówczesne organizacje feminictek. - za to dla wszystkich obcych kobiet wprowadził aborcję na życzenie (na polskich ziemiach okupowanych 1943 rok). Wobec elementów nieczystych rasowo Adolf prowadziła nader liberalną polityke obyczajową. Jak już wspomniałem każda Polka czy Żydówka mogła poddać się aborcji w każdej chwili, poza tym świadomie rozpijał te narody utrzymując niskie cny na alkohol. Poza tym Adolf dopuścił się eutanazji na nieuleczalnie chorych oraz chorych psychicznie Niemcach bo nie pasowało to do ideału zdrowego Niemca. Tak więc Niemka mogła usunąć ciążę jeśli okazało się że płód moze byc nieodrwcalnie uszkodzony że dziecko będzie upośledzone. Ten chaniebny zapis tkwi też w obecnej polskiej ustawie antyaborcyjnej Wbrew pozorom > > nie popierał małżeńskich trójkątów, wręcz przeciwnie - niemiecka kobieta winna > być wierna swemu mężowi, byc silna i cerpliwie czekać aż powróci z frontu. > Wprowadzono szeroką polityke prorodzinną - im więcej dzieci tym większe > korzyści mozna było osiągnąć - kobieta, która dała ojczyźnie trzech żołnierzy > mogła liczyć na specjalne przydziały zrabowanych łupów wojennych. > - warunek musiał to być zdrowe dzieci > to co opowiadasz, czyli trójkąty itp to był pomysł z 1945 r zeby naród > niemiecki tak wyniszczony wojną szybko się odrodził. > > Niestety twoja wiedza historyczna jest dosyć ograniczona - a może o(rydzyko) > cenzurowana. - ani jedno ani drugie zaś twoja wiedza jest więcej niż ograniczona..po prostu są wniej duże luki! a to co napisałeś to wiedz że Adolf zerżnął to żywcem z oswietów. Hitler był pod wielkim wrażeniem stalinowskich GUŁAGów i nie zapominaj że oni we dwójkę napdali na Polskę i podzielili się nią po połowie w 1939. i że w do NKWD zapisał się niejaki Ozjasz Szechter ojciec Adama Michnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrig Falkenstein Braki w argumentacji IP: *.it-net.pl 30.08.03, 21:41 prawdziwy.oszolom.z.r.m napisał: > - za to dla wszystkich obcych kobiet wprowadził aborcję na życzenie (na > Polka czy Żydówka mogła poddać się aborcji w każdej chwili, poza tym świadomie > rozpijał te narody utrzymując niskie cny na alkohol. Poza tym Adolf dopuścił > się eutanazji na nieuleczalnie chorych oraz chorych psychicznie Niemcach bo > nie pasowało to do ideału zdrowego Niemca. Tak więc Niemka mogła usunąć ciążę > jeśli okazało się że płód moze byc nieodrwcalnie uszkodzony że dziecko . > będzie upośledzone. Ten chaniebny zapis tkwi też w obecnej polskiej ustawie > antyaborcyjnej Haniebny - to po pierwsze. A po drugie zdaje się, że razem ze swoim szefem popierasz całkowity zakaz aborcji - tj choćby matka miała umrzeć to ma urodzić. Jednym słowem postulujesz wprowadzenie rozwiazania jeszcze bardziej surowego niz to wprowadzone przez Hitlera. Jakie to uczucie byc jeszcze wiekszym radykałem od samego Adolfa? > - ani jedno ani drugie zaś twoja wiedza jest więcej niż ograniczona..po prostu > są wniej duże luki! a to co napisałeś to wiedz że Adolf zerżnął to żywcem z > oswietów. Hitler był pod wielkim wrażeniem stalinowskich GUŁAGów i nie > zapominaj że oni we dwójkę napdali na Polskę i podzielili się nią po połowie w > 1939. i że w do NKWD zapisał się niejaki Ozjasz Szechter ojciec Adama Michnika Nie stwierdziłem luk w mojej wiedzy, nattomiast Twoja jest bardzo selektywna. Nie jest przy tym do końca prawdą, że obozy hitlerowskie były wzorowane na gułagach - bo oba te systemy powstawały mniejwięcej równolegle a organizacja wewnętrzna, struktura tzw podwójnej administracji i system komand nie miał odpowiedników w łagrach radzieckich. Zresztą do wybuchu wojny obozy niczym się nie różniły od więzień - a warunki w nich były bardzo dobre. Natomiast przypominanie o współpracy Niemiec z ZSRR w ataku na Polskę jest bez związku z tematem i świadczy tylko o tym, że brakuje Ci argumentów merytorycznych. Tym bardziej nie na miejscu jest przypominanie, ze ojciec Michnika był w NKWD. NIestety to charakterystyczne dla Ciebie i całej reszty narodowych oszołomów. Jak brakuje wam argumentów merytorycznych zaczynacie wyzywać innych od żydów i komunistów. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Braki w argumentacji 30.08.03, 21:49 Gość portalu: Rodrig Falkenstein napisał(a): > prawdziwy.oszolom.z.r.m napisał: > > > - za to dla wszystkich obcych kobiet wprowadził aborcję na życzenie (na > > Polka czy Żydówka mogła poddać się aborcji w każdej chwili, poza tym > świadomie > > rozpijał te narody utrzymując niskie cny na alkohol. Poza tym Adolf dopuśc > ił > > się eutanazji na nieuleczalnie chorych oraz chorych psychicznie Niemcach b > o > > nie pasowało to do ideału zdrowego Niemca. Tak więc Niemka mogła usunąć ci > ążę > > jeśli okazało się że płód moze byc nieodrwcalnie uszkodzony że dziecko . > > będzie upośledzone. Ten chaniebny zapis tkwi też w obecnej polskiej ustawi > e > > antyaborcyjnej > > > Haniebny - to po pierwsze. > > A po drugie zdaje się, że razem ze swoim szefem popierasz całkowity zakaz > aborcji - tj choćby matka miała umrzeć to ma urodzić. Jednym słowem postulujesz > -kula w płot! aborcję można dopuścić w przypadku zagrożenia życia matki lub zdrowia (trwały uszczerbek), gdy ciąża jest wynikiem gwałtu lub gdy półd nie ma szans na samodzielną egzystencję poza ustrojem matki > wprowadzenie rozwiazania jeszcze bardziej surowego niz to wprowadzone przez > Hitlera. Jakie to uczucie byc jeszcze wiekszym radykałem od samego Adolfa? > - pleciesz bzdury Hitler był rygorystyczny w penych kwestiach dla swoich a rygorystyczny dla obcych wa w inntych kwestiach byo na odrwót! > > > - ani jedno ani drugie zaś twoja wiedza jest więcej niż ograniczona..po > prostu > > są wniej duże luki! a to co napisałeś to wiedz że Adolf zerżnął to żywcem > z > > oswietów. Hitler był pod wielkim wrażeniem stalinowskich GUŁAGów i nie > > zapominaj że oni we dwójkę napdali na Polskę i podzielili się nią po połow > ie > w > > 1939. i że w do NKWD zapisał się niejaki Ozjasz Szechter ojciec Adama Mich > nika > > > Nie stwierdziłem luk w mojej wiedzy, nattomiast Twoja jest bardzo selektywna. > Nie jest przy tym do końca prawdą, że obozy hitlerowskie były wzorowane na > gułagach - bo oba te systemy powstawały mniejwięcej równolegle a organizacja > wewnętrzna, struktura tzw podwójnej administracji i system komand nie miał > odpowiedników w łagrach radzieckich. Zresztą do wybuchu wojny obozy niczym się > nie różniły od więzień - a warunki w nich były bardzo dobre. > - czuję sie w obowiązku donieść na ciebie do prokuratury (kłamstwo oświęcimskie) za twoją powyższą wypowiedź > > Natomiast przypominanie o współpracy Niemiec z ZSRR w ataku na Polskę jest bez > związku z tematem i świadczy tylko o tym, że brakuje Ci argumentów > merytorycznych. Tym bardziej nie na miejscu jest przypominanie, ze ojciec > Michnika był w NKWD. NIestety to charakterystyczne dla Ciebie i całej reszty > narodowych oszołomów. Jak brakuje wam argumentów merytorycznych zaczynacie > wyzywać innych od żydów i komunistów. - twoja filipika jest dowodem na to że pewne kwestie dla takich jak ty są niewygodne i próbują nieudolnie zresztą ośmieszać przeciwnika. Sam jesteś selektywny ale ty potem jeszcze do tego atakujesz.postępujesz jak złodziej krzycząc łapaj złodzieja..przewroitny to ty jestes ale nie myśl że cokolwiek tym coś zdziałasz..te metody już znamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrig Falkenstein Re: Braki w argumentacji IP: *.it-net.pl 30.08.03, 22:19 prawdziwy.oszolom.z.r.m napisał: > > -kula w płot! aborcję można dopuścić w przypadku zagrożenia życia matki > lub zdrowia (trwały uszczerbek), gdy ciąża jest wynikiem gwałtu lub gdy półd nie ma szans na samodzielną egzystencję poza ustrojem matki > > wprowadzenie rozwiazania jeszcze bardziej surowego niz to wprowadzone prze > z Hitlera. Jakie to uczucie byc jeszcze wiekszym radykałem od samego Adolfa? > > - pleciesz bzdury Hitler był rygorystyczny w penych kwestiach dla swoich a > > rygorystyczny dla obcych wa w inntych kwestiach byo na odrwót! Ale dla swoich przewidział ustawę tylko odrobine bardziej liberalną niż postulowana przez LPR. A co do tego usuwania gdy jest wynikiem gwałtu to z tym nie tak łatwo., Wielu katolickich ginekologów ma opory moralne co do usuwania ciązy... za darmo. > > Nie stwierdziłem luk w mojej wiedzy, nattomiast Twoja jest bardzo selektyw > na. Nie jest przy tym do końca prawdą, że obozy hitlerowskie były wzorowane na gułagach - bo oba te systemy powstawały mniejwięcej równolegle a organizac > ja wewnętrzna, struktura tzw podwójnej administracji i system komand nie miał > odpowiedników w łagrach radzieckich. Zresztą do wybuchu wojny obozy niczym > się nie różniły od więzień - a warunki w nich były bardzo dobre. > > - czuję sie w obowiązku donieść na ciebie do prokuratury (kłamstwo > oświęcimskie) za twoją powyższą wypowiedź A ja znowu czuje sie w obowiązku wytknąc ci niewiedzę i ignorancję w kwestiach na temat których usiłujesz dyskutować. Po pierwsze jak wyraźnie pisałem chodziło mi o obozy okresu przedwojennego - przeznaczone dla izolacji przeciweników politycznych (Dachau) albo kryminalistów po odbyciu wyroku (Mauthausen). Poczytaj najpierw trochę o obozach koncentracyjnych zanim zaczniesz dyskutować. NAtomiast tzw. Kłamstwo oświencimskie jest to przestepstwo polegające na publicznym negowaniu faktu eksterminacji Żydów - jak mi się wydaje w kręgach narodowców jest kilku takich pożal sie Boze historyków. Dlatego lepiej cofnij to doniesienie, bo umyślne zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa które nie miało miejsca jest karalne. > > - twoja filipika jest dowodem na to że pewne kwestie dla takich jak ty są > niewygodne i próbują nieudolnie zresztą ośmieszać przeciwnika. Sam jesteś > selektywny ale ty potem jeszcze do tego atakujesz.postępujesz jak złodziej > krzycząc łapaj złodzieja..przewroitny to ty jestes ale nie myśl że cokolwiek > tym coś zdziałasz..te metody już znamy... Wiesz do czego winno się dązyć w trakcie prowadzenia polemiki z inną osobą? Do tego by przeciwnik swymi wypowiedziami ośmieszył się sam. Swoim prymitywnym odwołaniem do antykomunizmu i antysemityzmu oraz nieudolnymi groźbami pod moim adresem ośmieszyłeś się bardziej niz ci to się wydaje. A Twój ostatni, personalny atak na mnie jeszcze ten stan pogłębił. Pocytaj trochę o sztuce dyskusji, może następnym razem pójdzie ci lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Braki w argumentacji 30.08.03, 22:55 Gość portalu: Rodrig Falkenstein napisał(a): > prawdziwy.oszolom.z.r.m napisał: > > > > -kula w płot! aborcję można dopuścić w przypadku zagrożenia życia m > atki > > lub zdrowia (trwały uszczerbek), gdy ciąża jest wynikiem gwałtu lub gdy p > ółd > nie ma szans na samodzielną egzystencję poza ustrojem matki > > > wprowadzenie rozwiazania jeszcze bardziej surowego niz to wprowadzone > prze > > z Hitlera. Jakie to uczucie byc jeszcze wiekszym radykałem od samego Adol > fa? > > > - pleciesz bzdury Hitler był rygorystyczny w penych kwestiach dla swo > ich a > > > > rygorystyczny dla obcych wa w inntych kwestiach byo na odrwót! > > > Ale dla swoich przewidział ustawę tylko odrobine bardziej liberalną niż > postulowana przez LPR. A co do tego usuwania gdy jest wynikiem gwałtu to z tym > nie tak łatwo., Wielu katolickich ginekologów ma opory moralne co do usuwania > ciązy... za darmo. > - gabinety ginekologiczne są prowadzone w 99% przez lewicowych lekarzy. To ci lobbowali za zliberalizowaniem ustawy! > > > > Nie stwierdziłem luk w mojej wiedzy, nattomiast Twoja jest bardzo sel > ektyw > > na. Nie jest przy tym do końca prawdą, że obozy hitlerowskie były wzorowa > ne > na gułagach - bo oba te systemy powstawały mniejwięcej równolegle a organizac > > ja wewnętrzna, struktura tzw podwójnej administracji i system komand nie m > iał > > odpowiedników w łagrach radzieckich. Zresztą do wybuchu wojny obozy niczy > m > > się nie różniły od więzień - a warunki w nich były bardzo dobre. > > > - czuję sie w obowiązku donieść na ciebie do prokuratury (kłamstwo > > oświęcimskie) za twoją powyższą wypowiedź > > > A ja znowu czuje sie w obowiązku wytknąc ci niewiedzę i ignorancję w kwestiach > na temat których usiłujesz dyskutować. > > Po pierwsze jak wyraźnie pisałem chodziło mi o obozy okresu przedwojennego - > przeznaczone dla izolacji przeciweników politycznych (Dachau) albo > kryminalistów po odbyciu wyroku (Mauthausen). Poczytaj najpierw trochę o > obozach koncentracyjnych zanim zaczniesz dyskutować. > > NAtomiast tzw. Kłamstwo oświencimskie jest to przestepstwo polegające na > publicznym negowaniu faktu eksterminacji Żydów - jak mi się wydaje w kręgach > narodowców jest kilku takich pożal sie Boze historyków. Dlatego lepiej cofnij > to doniesienie, bo umyślne zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa które nie > miało miejsca jest karalne. > > >- ha już za późno mój drogi! w sądzie będziesz się tłumaczył z tego coś tu napeplał! > > - > > > Wiesz do czego winno się dązyć w trakcie prowadzenia polemiki z inną osobą? Do > tego by przeciwnik swymi wypowiedziami ośmieszył się sam. Swoim prymitywnym > odwołaniem do antykomunizmu i antysemityzmu oraz nieudolnymi groźbami pod moim > adresem ośmieszyłeś się bardziej niz ci to się wydaje. A Twój ostatni, > personalny atak na mnie jeszcze ten stan pogłębił. Pocytaj trochę o sztuce > dyskusji, może następnym razem pójdzie ci lepiej - skąd żeś przepisał to zdanie? bo przecież nie wymyślileś tego sam jesteś na to stanowczo za głupi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrig Falkenstein Re: Braki w argumentacji IP: *.it-net.pl 31.08.03, 11:40 prawdziwy.oszolom.z.r.m napisał: > - gabinety ginekologiczne są prowadzone w 99% przez lewicowych lekarzy. To ci > lobbowali za zliberalizowaniem ustawy! Oj? Skąd ta informacja? To ciekawe ze tak chętnie piłują gałąź na której siedzą i z takim poświęceniem bronią swego sumienia gdy ktoś żada by przeprowadzili aborcję za darmo. > > >- ha już za późno mój drogi! w sądzie będziesz się tłumaczył z tego co ś tu napeplał! Wielkość człowieka poznaje się o tym, że potrafi bronić swych poglądów ale i przyznać się do błędu. Ja w sądzie moge się tłumaczyć i się wybronię. Ciekawy jestem jak Ty będziez sie tłumaczył z fałszywego zawiadomienia o przestepstwie. >> - skąd żeś przepisał to zdanie? bo przecież nie wymyślileś tego sam jesteś na to stanowczo za głupi! Nie, nie wymysliłem tego, lecz przepisałem z mądrej książki. Tej samej w której stoi wyraźnie, że kiedy dyskutant przechodzi do personalnych ataków i ublizania interlokutorowi to świadczy o tym, że nie ma on już żadnych argumentów na poparcie swej tezy. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.r.m Re: Braki w argumentacji 31.08.03, 16:57 Gość portalu: Rodrig Falkenstein napisał(a): > prawdziwy.oszolom.z.r.m napisał: > > > - gabinety ginekologiczne są prowadzone w 99% przez lewicowych lekarzy. To > ci > > lobbowali za zliberalizowaniem ustawy! > > > Oj? Skąd ta informacja? To ciekawe ze tak chętnie piłują gałąź na której siedzą > > i z takim poświęceniem bronią swego sumienia gdy ktoś żada by przeprowadzili > aborcję za darmo. > > > > > >- ha już za późno mój drogi! w sądzie będziesz się tłumaczył z te > go co > ś tu napeplał! > > > Wielkość człowieka poznaje się o tym, że potrafi bronić swych poglądów ale i > przyznać się do błędu. Ja w sądzie moge się tłumaczyć i się wybronię. Ciekawy > jestem jak Ty będziez sie tłumaczył z fałszywego zawiadomienia o przestepstwie. > > > >> - skąd żeś przepisał to zdanie? bo przecież nie wymyślileś tego sam je > steś > na to stanowczo za głupi! > > > Nie, nie wymysliłem tego, lecz przepisałem z mądrej książki. Tej samej w której > > stoi wyraźnie, że kiedy dyskutant przechodzi do personalnych ataków i ublizania > > interlokutorowi to świadczy o tym, że nie ma on już żadnych argumentów na > poparcie swej tezy. - no i potwierdziłeś moje przypuszcenie że sam nie wymyśliłeś tego pięknego zdania.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrig Falkenstein Re: Braki w argumentacji IP: *.it-net.pl 31.08.03, 18:16 prawdziwy.oszolom.z.r.r.m napisał: > > - no i potwierdziłeś moje przypuszcenie że sam nie wymyśliłeś tego pięknego > zdania.... Potwierdziłem, bo dlaczego miałbym temu zaprzeczać? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Braki w argumentacji 31.08.03, 21:04 Gość portalu: Rodrig Falkenstein napisał(a): > prawdziwy.oszolom.z.r.r.m napisał: > > > > > - no i potwierdziłeś moje przypuszcenie że sam nie wymyśliłeś tego piękneg > o > > zdania.... > > Potwierdziłem, bo dlaczego miałbym temu zaprzeczać? - a więc miałem rację że jesteś za głupi na to by sklecić takie zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary byk Re: Bolszewizm katolicki IP: 195.187.86.* 30.08.03, 20:14 prawdziwy.oszolom.z.r.m napisał: > www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20030830&id=po21.txt > - Jak LPR dojdzie do władzy to zdelegalizujemy wszystkie organizacje > feministyczne To typowe dla fanatyków (religijnych, czy innych, np. bolszewików): zakazać, zabronić, skonfiskować, zamknąć! Na szczęście naród polski nie zgłupiał jeszcze do reszty (choć niewiele mu brakuje) i fanatyków do władzy nie dopuści. Daremne Wasze marzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Bolszewizm liberalny 30.08.03, 21:24 Gość portalu: stary byk napisał(a): > prawdziwy.oszolom.z.r.m napisał: > > > www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20030830&id=po21.txt > > - Jak LPR dojdzie do władzy to zdelegalizujemy wszystkie organizacje > > feministyczne > > To typowe dla fanatyków (religijnych, czy innych, np. bolszewików): zakazać, > zabronić, skonfiskować, zamknąć! > - dlatego konfiskujecie książki J.R. Nowaka i D Ratajczaka.... > Na szczęście naród polski nie zgłupiał jeszcze do reszty (choć niewiele mu > brakuje) i fanatyków do władzy nie dopuści. Daremne Wasze marzenia! - jak tak fdalej będziecie niszczyć polski przemysł likwidować miejsca pracy i wywalać miliony ludzi na bruk bez środków do życia to stanie sie to szybciej niż myślisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrig Falkenstein Narodowy Plan dla Polski IP: *.it-net.pl 30.08.03, 21:48 Lepper z giertychem mają plan: Znacjonalizować fabryki Zabrać pieniądze z banków i rozdać ludziom Powołać trójki parafialne, które będa wyłapywały zakamuflowanych żydów i masonów celem umieszczenia w obozach odosobnienia Wyłapania komuchów i skierowanie do klasztorów celem reedukacji i katechizacji. zabronić cudzoziemcom kupowania czegokolwiek, a przeede wszystkim ziemi, także tej do kwiatów. Zakazać aborcji Zakazac antykoncepcji Zakazać pornografii i wogóle pokazywania gołych cycków, chyba, że chodzi o św Agatę albo matke karmiącą zakazac działania organizacji feministycznych zakazać działania sektom religijnym nie uznającym autorytetu Ojca Świętego internować Owsiaka internować wszystkich pedałów i poddać leczeniu internować ateistów i poddać katechizacji wprowadzic cenzurę prasy, radia i telewizji niekatolickiej. Zabrać ludziom paszporty, bo mogliby przywieżć pornografię i prezerwatywy zabrac ludziom anteny satelitarne bo mogliby oglądać porno odciąc internet bo to narzędzie szatana aha, skonfiskować i spalić wszystkie egzemplarze książek z serii Harry Potter. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m To plan Leppera nie Giertycha 30.08.03, 21:50 Prosze nie mieszać tych dwóch panów i formacji. Samoobrona to pseufdonarodowa organizachja stowrzona przez dawnych działaczy PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Narodowy Plan dla Polski. Świetnie ujęte! ;)) IP: *.stenaline.com 31.08.03, 10:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Narodowy Plan dla Polski. Świetnie ujęte! ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 16:38 cieszę sie ze w czymś się wreszczie zgadzamy Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m To jest wątek o szkodliwości feminizmu! 30.08.03, 21:53 To tak dla przypomnienia bo za daleko odeszliście z tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Re: To jest wątek o szkodliwości feminizmu! IP: *.chello.pl 30.08.03, 22:00 prawdziwy.oszolom.z.r.m napisał: > To tak dla przypomnienia bo za daleko odeszliście z tematu Zboczony debilu ! Twój ojciec już 5. razy próbował popełnić samobójstwo z powodu posiadania syna debila. Oszczędź GO. To b. zdolny inżynier. Jedyne co Mu w życiu nie wyszło to ty, głupawa łajzo ! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: To jest wątek o szkodliwości feminizmu! 30.08.03, 22:51 Gość portalu: Touluse~Lautrec napisał(a): > prawdziwy.oszolom.z.r.m napisał: > > > To tak dla przypomnienia bo za daleko odeszliście z tematu > > Zboczony debilu ! > Twój ojciec już 5. razy próbował popełnić samobójstwo z powodu posiadania syna > debila. > Oszczędź GO. > To b. zdolny inżynier. > Jedyne co Mu w życiu nie wyszło to ty, głupawa łajzo ! - to czemu wciąż jescze wypisujesz takie głupoty? czemu oczerniasz i szkalujesz? Twój stary jest pewnie bardzo załamany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Oszołom zlituj się nad swoim Ojcem ! Proszę cię !! IP: *.chello.pl 30.08.03, 22:55 Zboczony debilu ! Twój ojciec już 5. razy próbował popełnić samobójstwo z powodu posiadania syna debila. Oszczędź GO. To b. zdolny inżynier. Jedyne co Mu w życiu nie wyszło to ty, głupawa łajzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brylant Re: Oszo?om zlituj sie˛ nad swoim Ojcem ! Prosze˛ IP: *.sympatico.ca 31.08.03, 07:03 Gos´c´ portalu: Touluse~Lautrec napisa?(a): > Zboczony debilu ! > Twój ojciec juz˙ 5. razy próbowa? pope?nic´ samobójstwo z powodu posiadania > syna debila. > Oszcze˛dz´ GO. > To b. zdolny inz˙ynier. > Jedyne co Mu w z˙yciu nie wysz?o to ty, g?upawa ?ajzo Na ile dzisiaj ZUBRUFKA? Odpowiedz Link Zgłoś
panna.zuzanna Re: Oszo?om zlituj sie˛ nad swoim Ojcem ! Prosze˛ 31.08.03, 10:11 Mieć syna zboczeńca to faktycznie tragedia dla starszego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś