Dodaj do ulubionych

PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy i...

• Gość: zeus gadac to oni sobie mogą... IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 21:52
      nic wiecej im nie pozostało... kanapy zasmarkane...
      • Gość: zuzia Re: gadac to oni sobie mogą... IP: *.chello.pl 03.09.03, 22:21
        Gość portalu: zeus napisał(a):

> nic wiecej im nie pozostało... kanapy zasmarkane...

Ty jakimś wyjatkowym kretynem jesteś. Jak każdy kolejny marszałek
        sejmu będzie sobie dowolnie zmieniał treść uchwał, to może lepiej
        od razu zlikwidować sejm, bo wystarczy sam marszałek. No i
        nareszcie będziemy mieli dyktaturę (ale czy proletariatu?).
        • Gość: zeus nic nie zmienił, jedynie uogólnił... IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 23:34
          a poza tym nie znasz mnie, nie ocenia sie czlowieka nic o nim nie wiedząc...
          • Gość: zuzia Re: nic nie zmienił, jedynie uogólnił... IP: *.chello.pl 04.09.03, 01:17

> a poza tym nie znasz mnie, nie ocenia sie czlowieka nic o nim
            nie wiedząc...

Ciężko kapujesz, więc wytłumaczę: uchwały przed głosowaniem są
            dostarczane posłom w formie drukowanej (druki sejmowe), posłowie
            głosują za lub przeciw takiej, jak napisano w druku, uchwale, po
            zakończeniu głosowania nikt nie ma prawa zmienić nawet przecinka.
            Borowski dokonując, jak to ładnie nazwałeś "uogólnienia",
            popełnił przestepstwo sfałszowania treści uchwały. I żadne
            tłumaczenia nie zmienią tego faktu. A "uogólnienie" zmieniło
            kadencje członka RPP z 4 miesięcy na 6 lat. Jeżeli za każdym
            razem Borowski bedzie dokonywał "uogólnień" to może nagle się
            okazać, że np. tydzień pracy wynosi 100 godzin, albo podatek VAT
            jest liczony wg stawki 60%. Nawet Łukaszenko takich numerów nie
            wycina, mimo że bardzo mu zależy na "wiecznym" panowaniu.

A co do ocen, to wiem (bo napisałeś) jak myślisz (?)
            • Gość: zeus to czy to jest przestepstwo to sie zobaczy... IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 07:36
              na razie to twoje przemyslenia...
              • Gość: zuzia Re: to czy to jest przestepstwo to sie zobaczy... IP: *.chello.pl 04.09.03, 12:23

> na razie to twoje przemyslenia...

To są fakty, potwierdzone w wywiadzie telewizyjnym przez samego
                Borowskiego. On tylko "nie dostrzega" żeby było to coś nagannego.
                No ale ta formacja już tak ma. Więc zobaczy sie tylko, czy będą
                jakieś konsekwencje (ja w to wątpię), bo że przestepstwo miało
                miejsce, nie ulega wątpliwości.
                • Gość: ficino Re: to czy to jest przestepstwo to sie zobaczy... IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 19:14
                  Gość portalu: zuzia napisał(a):

> Gość portalu: zeus napisał(a):
                  >
                  > > na razie to twoje przemyslenia...
                  >
                  > To są fakty, potwierdzone w wywiadzie telewizyjnym przez samego
                  > Borowskiego. On tylko "nie dostrzega" żeby było to coś nagannego.
                  > No ale ta formacja już tak ma. Więc zobaczy sie tylko, czy będą
                  > jakieś konsekwencje (ja w to wątpię), bo że przestepstwo miało
                  > miejsce, nie ulega wątpliwości.

fakty trzeba bedzie zweryfikowac....ze cos powiedzial to nie znaczy ze mowil
                  prawde...
          • Gość: ficino Re: nic nie zmienił, jedynie uogólnił... IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 05:53

> a poza tym nie znasz mnie, nie ocenia sie czlowieka nic o nim nie wiedząc...

wystarczy ze zaszczeka:)
    • Gość: papa Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: 213.155.178.* 03.09.03, 22:00
      RTYUI napisał:
      "...przyjął uchwałę na podstawie art.13 ust. 7 ustawy o NBP,
      natomiast po głosowaniu Borowski zmienił tytuł i podstawę prawną
      uchwały na art.13(..)"

O co chodzi? Jak mógł zmienić z 13 na 13.

------------------------------------------------------------------------

Miało pewnie być 227 ale liczby i liczenie dla redów z Koszernej nigdy nie było
      mocna strona.
    • Gość: aj Cwaniak Borowski IP: *.geol.uni-heidelberg.de 03.09.03, 22:13
      pan marszalek to wyjatkowa gnida - niby taki ulozony, sliski i
      wymowny. Ale do Millera ma niedaleko. Po prostu wiekszy cwaniak
      od tow. Leszka
    • Gość: zeus ... IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 22:16
      Świrują... siedzą tam, pierdzą w stolki, placa im krocie i od
      tego im bije,niech sie zajmą tworzeniem prawa a nie takimi
      wydumanymi pierdolami..
      • Gość: ficino Re: ... IP: *.ny5030.east.verizon.net 03.09.03, 22:20

> Świrują... siedzą tam, pierdzą w stolki, placa im krocie i od
        > tego im bije,niech sie zajmą tworzeniem prawa a nie takimi
        > wydumanymi pierdolami..

a kto ma to prawo tworzyc?...polidioci z SLD?...jak taki premier miller nie
        potrafi zrozumiec co przeczytal to co tu dopiero mowic o tworzeniu prawa.
        • Gość: zeus ja mysle ze ty sie nadasz... IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 23:35
          bedziesz najlepszy...! hehe...
          • Gość: yeellow Re: ja mysle ze ty sie nadasz... IP: *.acn.pl 04.09.03, 00:59

> bedziesz najlepszy...! hehe...

niestety, pan szlachcic zasluzony wybral ojczyzne pozostawiajac rodakow w
            potrzebie. Wielka to szkoda. Na szczescie z oddali wspomoze nas, biednych
            analfabetow, glosujac w naszym imieniu na PiSuar. I bedzie z daleka sie
            przygladal jak Kaczki nami rzadza...

Pozdrawiam
            Marcin
            • Gość: ficino Re: ja mysle ze ty sie nadasz... IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 05:57
              Gość portalu: yeellow napisał(a):

> Gość portalu: zeus napisał(a):
              >
              > > bedziesz najlepszy...! hehe...
              >
              > niestety, pan szlachcic zasluzony wybral ojczyzne pozostawiajac rodakow w
              > potrzebie. Wielka to szkoda. Na szczescie z oddali wspomoze nas, biednych
              > analfabetow, glosujac w naszym imieniu na PiSuar. I bedzie z daleka sie
              > przygladal jak Kaczki nami rzadza...
              >
              > Pozdrawiam
              > Marcin

mylisz sie..to ja bede rzadzil wami razem z Kaczkami :)...oj biada
              wam....zapamietaj sobie jedno marny wasz los czeka na posadach
              panstwowych...skonczy sie wylegiwanie i kradzenie....wiadomo chcesz uderzyc psa
              to zawsze znajdziesz kija:)
          • Gość: ficino Re: ja mysle ze ty sie nadasz... IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 05:54

> bedziesz najlepszy...! hehe...
            ja jestem najlepszy!
    • Gość: raskolnikov Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.03, 22:18
      Prędzej uwierzę mojemu trzyletniemu bratu, że za szafą mieszkają
      małe zielone ludziki, niż czerwonemu zbrodniarzowi. Borowski
      razem z całym pzpr-em na szubienicę!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ficino Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.ny5030.east.verizon.net 03.09.03, 22:25
        Gość portalu: raskolnikov napisał(a):

> Prędzej uwierzę mojemu trzyletniemu bratu, że za szafą mieszkają
        > małe zielone ludziki, niż czerwonemu zbrodniarzowi. Borowski
        > razem z całym pzpr-em na szubienicę!!!!!!!!!!!!!

i to szybko zanim powiesza swoja polityka cala Polske.
        • Gość: yeellow Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.acn.pl 04.09.03, 00:50
          Gość portalu: ficino napisał(a):

> Gość portalu: raskolnikov napisał(a):
          >
          > > Prędzej uwierzę mojemu trzyletniemu bratu, że za szafą mieszkają
          > > małe zielone ludziki, niż czerwonemu zbrodniarzowi. Borowski
          > > razem z całym pzpr-em na szubienicę!!!!!!!!!!!!!
          >
          > i to szybko zanim powiesza swoja polityka cala Polske.

panie szlachcic, moze troche bromu? Z daleka chyba slabo widac, az tak zle nam
          tu nie jest. Ja wrocilem do kraju i nie narzekam. To zabawne, ze najwieksi
          patrioci siedza na obczyznie...

Pozdrowienia
          Marcin
          • gabrielacasey PANOWIE, FICINO I YEELLOW - pax vobiscum! 04.09.03, 02:31
            Wiecej was laczy, niz dzieli, a wiec przestancie sobie przysrywac, bo obu was
            interesuje los tego kraju. Rozmawiajcie o PROGRAMACH, nie o ludziach. O
            przyczynach zla. Ludzie sa rozni i - mimo (a moze...dzieki)pewnych dawnych
            powiazan z Kaczorami - o Borowskim nie moge myslec wylacznie zle; sama sie
            nawet sobie dziwie, ze mysle o nim nadzwyczaj dobrze (jak na SLDowca, rzecz
            jasna). PiSem jestem PRZERAZONA. Przerazona Rokita, o ktorym az za duzo wiem.
            Przerazona Ziobro, ktory ma byc ponoc - o zgrozo - PRAWNIKIEM. Przerazona
            Kaczynskimi i ich "dworem", z;ozonym z mlodych, wyglodzonych i pazernych
            wilkow. Ja to widzialam w dzialaniu za Buzka, ficino. Z bardzo bliska...Nie, to
            wszystko trzeba rozwalic, az do podstaw konstytucyjnych. I zbudowac od nowa z
            nowa Konstytucja, nowa ordynacja i nowymi ludzmi. To sie da zrobic, choc moze
            nie od razu... Glosowanie na PiS to dalsze nakrecanie okraglego stoliczka.
            • Gość: mee Re: PANOWIE, FICINO I YEELLOW - pax vobiscum! IP: *.proxy.aol.com 04.09.03, 03:22
              gabrielacasey napisała:

> Wiecej was laczy, niz dzieli, a wiec przestancie sobie przysrywac, bo obu was
              > interesuje los tego kraju. Rozmawiajcie o PROGRAMACH, nie o ludziach. O
              > przyczynach zla. Ludzie sa rozni i - mimo (a moze...dzieki)pewnych dawnych
              > powiazan z Kaczorami - o Borowskim nie moge myslec wylacznie zle; sama sie
              > nawet sobie dziwie, ze mysle o nim nadzwyczaj dobrze (jak na SLDowca, rzecz
              > jasna). PiSem jestem PRZERAZONA. Przerazona Rokita, o ktorym az za duzo wiem.
              > Przerazona Ziobro, ktory ma byc ponoc - o zgrozo - PRAWNIKIEM. Przerazona
              > Kaczynskimi i ich "dworem", z;ozonym z mlodych, wyglodzonych i pazernych
              > wilkow. Ja to widzialam w dzialaniu za Buzka, ficino. Z bardzo bliska...Nie,
              to
              >
              > wszystko trzeba rozwalic, az do podstaw konstytucyjnych. I zbudowac od nowa z
              > nowa Konstytucja, nowa ordynacja i nowymi ludzmi. To sie da zrobic, choc moze
              > nie od razu... Glosowanie na PiS to dalsze nakrecanie okraglego stoliczka.

- no,...tak... z calego tak cieplego wywodu ...wychodzi na to ( nie mylic z
              nato)...,ze jednak glosujemy na sld...a pozniej sie zobaczy...
              • Gość: ficino Re: PANOWIE, FICINO I YEELLOW - pax vobiscum! IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 06:28
                > - no,...tak... z calego tak cieplego wywodu ...wychodzi na to ( nie mylic z
                > nato)...,ze jednak glosujemy na sld...a pozniej sie zobaczy...

co prawda to prawda...dlatego dalej bede przekonywal ludzi za tym aby poszli
                glosowac na PiS...czasu do nastepnych wyborow pozostalo niewiele...kupa mosci
                panowie kupa...tylko tak pokonamy te zdziczale hordy z kranca
                rzeczypospolitej :)
                • gabrielacasey Nie, ficino: BOJKOT. Totalny FRONT ODMOWY. W 04.09.03, 12:55
                  tym ukladzie juz nie ma miejsca na zmiany ewolucyjme - pozostaja...ala Ghandi
                  zmiany lagodnie rewolucyjne. Jest klimat do tego - pamietaj.
                  • Gość: ficino Re: Nie, ficino: BOJKOT. Totalny FRONT ODMOWY. W IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 19:17
                    gabrielacasey napisała:

> tym ukladzie juz nie ma miejsca na zmiany ewolucyjme - pozostaja...ala Ghandi
                    > zmiany lagodnie rewolucyjne. Jest klimat do tego - pamietaj.

klimat jest taki zeby odsunac komune od wladzy...drugi to odebrac to co
                    nakradli przez te kilkadziesiat lat nie wylaczajac z tego ich rodzin i
                    poplecznikow...bez kasy i pracy pozostanie im tulaczka...a wiadomo ze nieobecni
                    glosu nie maja.
                    Nie Gabriela...o zadnym froncie odmowy mowy byc nie moze...zdyscyplinowany
                    elektorat SLD pojdzie glosowac na swoich...
              • gabrielacasey Mee, wychodzi BOJKOT wyborow. Rozwalenie wg. 04.09.03, 12:52
                istniejacej ordynacji.
                • sowa_lesna Bojkot wyborow, to najgorsze rozwiazanie.. 04.09.03, 14:17
                  z mozliwych. Te 20% zwiazane z sld interesami czy z poprzedniej czy
                  dzisiejszej epoki zawsze idzie glosowac. Takze, gdyby czesc elektoratu
                  centrowego czy prawicowego ktora zwykle idzie glosowac nie poszla, mielibysmy
                  rzad premiera Jaskierni z wicepremierem Lepperem. Czy o to ci chodzi Gabi?
                • Gość: ficino Re: Mee, wychodzi BOJKOT wyborow. Rozwalenie wg. IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 19:19
                  gabrielacasey napisała:

> istniejacej ordynacji.

to co bedzie jesli wszyscy odmowia?...jakie konsekwencje tej odmowy moga
                  byc?...ja ci powiem co bedzie... bedzie anarchia!
                  a w anarchii kazda nawet malo liczebna grupa lecz dobrze zorganizowana moze
                  dzierzyc wladze...a ta grupa jest wlasnie PZPR-SLD...i niedobitki z UNii.
                  • sowa_lesna Dokladnie hrabio! 05.09.03, 12:31
                    Gabriela Casey anarchistka? Ciekawe coraz bardziej...!
                    Koniec swiata sie chyba zbliza, to chyba ta planetoida tak dziala:)
            • Gość: ficino cui bono? IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 06:19
              gabrielacasey napisała:

> Wiecej was laczy, niz dzieli, a wiec przestancie sobie przysrywac, bo obu was
              > jasna). PiSem jestem PRZERAZONA. Przerazona Rokita, o ktorym az za duzo wiem.
              to
              >
              > wszystko trzeba rozwalic, az do podstaw konstytucyjnych. I zbudowac od nowa z
              > nowa Konstytucja, nowa ordynacja i nowymi ludzmi. To sie da zrobic, choc moze

czy z tymi powiazaniami Kaczynskich to tak jak z Mlodymi Demokratami rzekomo
              powiazanymi z PC?...podaj mi nazwiska tych osob powiazanych z Kaczynskim ktore
              rzekomo tak sie skompromitowaly w twoich oczach...oczywiscie ze ci ufam tyle ze
              chcialbym to jeszcze sprawdzic....
              co do Borowskiego i jemu podobnych to powiem tyle.... ze trzeba bylo byc nie
              lada swinia zeby piastowac chocby podrzedna funkcje w PZPR...
              to jacy ludzie mieliby tworzyc nowy lad w panstwei w nastepnych wyborach poza
              SLD?...bo jak nie PiS, LPR, PSL, PO to kto? dla mnie najwazniejsza rzecza ktora
              trzeba zrobic za wszelka cene to odsunac komunistow i im podobnych od wladzy
              jak najszybciej!!!!!!
              co do towarzysza Yellow to nie mysle ze nie laczy nas nic poza wzajemna
              antypatia:)
              • Gość: yeellow Re: cui bono? IP: *.acn.pl 04.09.03, 09:41

> gabrielacasey napisała:
                >
                > > Wiecej was laczy, niz dzieli, a wiec przestancie sobie przysrywac, bo obu
                > was
                > > interesuje los tego kraju. Rozmawiajcie o PROGRAMACH, nie o ludziach. O
                > > przyczynach zla. Ludzie sa rozni i - mimo (a moze...dzieki)pewnych dawnych
                >
                > > powiazan z Kaczorami - o Borowskim nie moge myslec wylacznie zle; sama sie
                >
                > > nawet sobie dziwie, ze mysle o nim nadzwyczaj dobrze (jak na SLDowca, rzec
                > z
                > > jasna). PiSem jestem PRZERAZONA. Przerazona Rokita, o ktorym az za duzo wi
                > em.
                > > Przerazona Ziobro, ktory ma byc ponoc - o zgrozo - PRAWNIKIEM. Przerazona
                > > Kaczynskimi i ich "dworem", z;ozonym z mlodych, wyglodzonych i pazernych
                > > wilkow. Ja to widzialam w dzialaniu za Buzka, ficino. Z bardzo bliska...Ni
                > e,
                > to
                > >
                > > wszystko trzeba rozwalic, az do podstaw konstytucyjnych. I zbudowac od now
                > a z
                > > nowa Konstytucja, nowa ordynacja i nowymi ludzmi. To sie da zrobic, choc m
                > oze
                > > nie od razu... Glosowanie na PiS to dalsze nakrecanie okraglego stoliczka.
                >
                > czy z tymi powiazaniami Kaczynskich to tak jak z Mlodymi Demokratami rzekomo
                > powiazanymi z PC?...podaj mi nazwiska tych osob powiazanych z Kaczynskim
                ktore
                > rzekomo tak sie skompromitowaly w twoich oczach...oczywiscie ze ci ufam tyle
                ze
                >
                > chcialbym to jeszcze sprawdzic....
                > co do Borowskiego i jemu podobnych to powiem tyle.... ze trzeba bylo byc nie
                > lada swinia zeby piastowac chocby podrzedna funkcje w PZPR...
                > to jacy ludzie mieliby tworzyc nowy lad w panstwei w nastepnych wyborach
                poza
                > SLD?...bo jak nie PiS, LPR, PSL, PO to kto? dla mnie najwazniejsza rzecza
                ktora
                >
                > trzeba zrobic za wszelka cene to odsunac komunistow i im podobnych od wladzy
                > jak najszybciej!!!!!!
                > co do towarzysza Yellow to nie mysle ze nie laczy nas nic poza wzajemna
                > antypatia:)

jaka antypatia panie szlachcic? Z mojej strony jest tylko poblazanie. I
                wdziecznosc za drobna rozrywke jakiej mi dostarczasz. Najzabawniejsi sa
                emigranci - Wielcy Patrioci i Zbawcy Narodu. Zawsze wszystko wiedza lepiej.

Pozdrawiam
                Marcin
                • Gość: ficino Re: cui bono? IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 19:24
                  > jaka antypatia panie szlachcic? Z mojej strony jest tylko poblazanie. I
                  > wdziecznosc za drobna rozrywke jakiej mi dostarczasz. Najzabawniejsi sa
                  > emigranci - Wielcy Patrioci i Zbawcy Narodu. Zawsze wszystko wiedza lepiej.
                  >
                  > Pozdrawiam
                  > Marcin

Z dala widac cale to bagne lepiej:)
            • Gość: yeellow Re: PANOWIE, FICINO I YEELLOW - pax vobiscum! IP: *.acn.pl 04.09.03, 09:47
              gabrielacasey napisała:

> Wiecej was laczy, niz dzieli, a wiec przestancie sobie przysrywac, bo obu
              was
              > jasna). PiSem jestem PRZERAZONA. Przerazona Rokita, o ktorym az za duzo
              wiem.
              to
              >
              > wszystko trzeba rozwalic, az do podstaw konstytucyjnych. I zbudowac od nowa
              z
              > nowa Konstytucja, nowa ordynacja i nowymi ludzmi. To sie da zrobic, choc
              moze

droga Gabrielo, trudno powaznie rozmawiac z ludzmi zaslepionymi miloscia do
              PiSuaru. Nie da sie. Jedyna merytoryczna wypowiedz to w ich wykonaniu: glosuj
              na PiS, a wszystko bedzie cacy. Zreszta smiesza mnie proby naprawy kraju
              dokonywane z wygodnej kanapy przed monitorem kompa na forum internetowym. Tu
              mozna sobie pogadac i powymieniac drobne zlosliwosci (albo rozdawac prymitywne
              i chamskie kopniaki, jak co niektorzy).

Pozdrowienia
              Marcin

ps. a co do rozwalania i budowania od nowa, to Polacy sa w tym mistrzami.
              Zwlaszcza jednak w tym pierwszym. Z rozwalaniem jest tyle pracy, ze budowac
              pozniej nikomu sie nie chce.
              • gabrielacasey Nowa Konstytucja i ordynacja - odbudowe tegoz 04.09.03, 12:57
                Polacy powinni wytrzymac! Gospodarka lezy, ale w tym ukladzie sie jej nie
                naprawi.
          • Gość: mee Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.proxy.aol.com 04.09.03, 04:10

> Gość portalu: ficino napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: raskolnikov napisał(a):
            > >
            > > > Prędzej uwierzę mojemu trzyletniemu bratu, że za szafą mieszkają
            > > > małe zielone ludziki, niż czerwonemu zbrodniarzowi. Borowski
            > > > razem z całym pzpr-em na szubienicę!!!!!!!!!!!!!
            > >
            > > i to szybko zanim powiesza swoja polityka cala Polske.
            >
            > panie szlachcic, moze troche bromu? Z daleka chyba slabo widac, az tak zle
            nam
            > tu nie jest. Ja wrocilem do kraju i nie narzekam. To zabawne, ze najwieksi
            > patrioci siedza na obczyznie...
            >
            > Pozdrowienia
            > Marcin

- jak sama nazwa wskazuje...yeellow...czyli ...znaczy sie zielony...
            • Gość: yeellow Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.acn.pl 04.09.03, 18:13
              Gość portalu: mee napisał(a):

> Gość portalu: yeellow napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: ficino napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: raskolnikov napisał(a):
              > > >
              > > > > Prędzej uwierzę mojemu trzyletniemu bratu, że za szafą mieszkają
              >
              > > > > małe zielone ludziki, niż czerwonemu zbrodniarzowi. Borowski
              > > > > razem z całym pzpr-em na szubienicę!!!!!!!!!!!!!
              > > >
              > > > i to szybko zanim powiesza swoja polityka cala Polske.
              > >
              > > panie szlachcic, moze troche bromu? Z daleka chyba slabo widac, az tak zle
              >
              > nam
              > > tu nie jest. Ja wrocilem do kraju i nie narzekam. To zabawne, ze najwieksi
              >
              > > patrioci siedza na obczyznie...
              > >
              > > Pozdrowienia
              > > Marcin
              >
              > - jak sama nazwa wskazuje...yeellow...czyli ...znaczy sie zielony...

chyba w McDonaldzie pracujesz na tej emigracji.

Pozdrawiam
              Marcin
          • Gość: ficino Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 04:33

> Gość portalu: ficino napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: raskolnikov napisał(a):
            > >
            > > > Prędzej uwierzę mojemu trzyletniemu bratu, że za szafą mieszkają
            > > > małe zielone ludziki, niż czerwonemu zbrodniarzowi. Borowski
            > > > razem z całym pzpr-em na szubienicę!!!!!!!!!!!!!
            > >
            > > i to szybko zanim powiesza swoja polityka cala Polske.
            >
            > panie szlachcic, moze troche bromu? Z daleka chyba slabo widac, az tak zle
            nam
            > tu nie jest. Ja wrocilem do kraju i nie narzekam. To zabawne, ze najwieksi
            > patrioci siedza na obczyznie...
            >
            > Pozdrowienia
            > Marcin
            to czemu nadajesz z Holandii jak taki patriota jestes?...takim jak ty to na
            pewno zle nie jest...rozliczymy zabierzemy co mamy zabrac...a takich jak ty z
            torbami i na emigracje...za duzo szarogesicie sie...tym bardziej ze nie na
            swoim!...ja tez mam zamiar wrocic tak samo jak cala moja rodzina...a na
            emigracji to jestesmy dzieki parobasom z PZPR...czas zemsty nadchodzi duzymi
            krokami moj drogi:)...a na drzewach zamiast lisci beda wisiec komunisci :)
            • Gość: yeellow Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.acn.pl 04.09.03, 18:12

> Gość portalu: yeellow napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: ficino napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: raskolnikov napisał(a):
              > > >
              > > > > Prędzej uwierzę mojemu trzyletniemu bratu, że za szafą mieszkają
              >
              > > > > małe zielone ludziki, niż czerwonemu zbrodniarzowi. Borowski
              > > > > razem z całym pzpr-em na szubienicę!!!!!!!!!!!!!
              > > >
              > > > i to szybko zanim powiesza swoja polityka cala Polske.
              > >
              > > panie szlachcic, moze troche bromu? Z daleka chyba slabo widac, az tak zle
              >
              > nam
              > > tu nie jest. Ja wrocilem do kraju i nie narzekam. To zabawne, ze najwieksi
              >
              > > patrioci siedza na obczyznie...
              > >
              > > Pozdrowienia
              > > Marcin
              > to czemu nadajesz z Holandii jak taki patriota jestes?...takim jak ty to na
              > pewno zle nie jest...rozliczymy zabierzemy co mamy zabrac...a takich jak ty
              z
              > torbami i na emigracje...za duzo szarogesicie sie...tym bardziej ze nie na
              > swoim!...ja tez mam zamiar wrocic tak samo jak cala moja rodzina...a na
              > emigracji to jestesmy dzieki parobasom z PZPR...czas zemsty nadchodzi duzymi
              > krokami moj drogi:)...a na drzewach zamiast lisci beda wisiec komunisci :)

z jakiej Holandii, panie szlachcic? Cos Ci sie pomerdalo. Pisze z Polski, z
              Warszawy.

PZPR nie ma juz od 14 lat, jacys zacofani na tej emigracji jestescie. A co do
              wieszania, to wez najpierw brom. Bo przekraczasz granice dobrego smaku.

Pozdrowienia
              Marcin
              • Gość: ficino Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 19:30
                > z jakiej Holandii, panie szlachcic? Cos Ci sie pomerdalo. Pisze z Polski, z
                > Warszawy.
                >
                > PZPR nie ma juz od 14 lat, jacys zacofani na tej emigracji jestescie. A co do
                > wieszania, to wez najpierw brom. Bo przekraczasz granice dobrego smaku.
                >
                > Pozdrowienia
                > Marcin

ja tez pisze z Polski...choc moj IP mowi zupelnie co innego...prawda?
                a co to za roznica PZPR czy tez SLD?...geby od chlania Boryga przybraly jedynie
                filoetowy kolor...nic sie nie zmienilo...a i mentalnosc chama zawsze bedzie
                taka sama.
    • Gość: Viper SLD do PIECA !!!!!! Cale bez wyjatku ! SPalic !!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.09.03, 00:25
      Won z komuchami !!!
      • gabrielacasey I CO ci z tego przyjdzie? Myslisz, ze ktos ci to, 04.09.03, 02:36
        co SLDpwcy nakradki zwroci? Guzik prawda - zwyciezcy wezma wszystko, a tobie -
        durny i humorzasty wyborco - znow guzik przypadnie!
        • Gość: mee Re: I CO ci z tego przyjdzie? Viper.... IP: *.proxy.aol.com 04.09.03, 04:03
          ...ja mysle...,ze lepiej to cale sld...po odsunieciu od wladzy... wyslac na
          zasluzona emeryture ...za 500 zl miesiecznie...
          • Gość: ficino Re: I CO ci z tego przyjdzie? Viper.... IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 06:43

> ...ja mysle...,ze lepiej to cale sld...po odsunieciu od wladzy... wyslac na
            > zasluzona emeryture ...za 500 zl miesiecznie...
            najpierw na te 500 zl trzeba sobie zapracowac!!!!
        • Gość: ficino Re: I CO ci z tego przyjdzie? Myslisz, ze ktos ci IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 06:38
          gabrielacasey napisała:

> co SLDpwcy nakradki zwroci? Guzik prawda - zwyciezcy wezma wszystko, a tobie -

> durny i humorzasty wyborco - znow guzik przypadnie!

moze by tak zorganizowac aukcje albo pchli targ rzeczy zagrabionych przez
          komune lub rozdac rodzinom wielodzietnym?...bedzie sprawiedliwe...spalic i
          pozabierac wszystko co maja oni ich dzieci i wnuki a klientele SLD puscic z
          torbami na zachod albo do siebie na wschod..niech tam szukaja pracy...jak ja
          znajda...kara musi byc...bez wzgledu na to komu przypadna lupy...byle nie
          komunistycznej trzodzie.
    • Gość: alicja Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.net.autocom.pl 04.09.03, 00:45
      Dziwne byłoby gdyby nie oskarżał marszałka. Kończy się niczym
      komisa śledcza, 1/2 Kaczyńskich ma już fatalną opinię w warszawce
      Należy za wszelką cenę robić głupków z narodu. To się opłaca .
      PiS to wie, zwłaszcza wykształcony za komuny Dorn. Taki wygadany.
      Jutro Dorn oskarży kogo? Kogokolwiek. Dajcie mu nazwisko, a on
      znajdzie paragraf. Kto to tak postępował? jakoś nie mogę sobie
      przypomnieć.
      • Gość: yeellow Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.acn.pl 04.09.03, 00:53
        Gość portalu: alicja napisał(a):

> Dziwne byłoby gdyby nie oskarżał marszałka. Kończy się niczym
        > komisa śledcza, 1/2 Kaczyńskich ma już fatalną opinię w warszawce
        > Należy za wszelką cenę robić głupków z narodu. To się opłaca .
        > PiS to wie, zwłaszcza wykształcony za komuny Dorn. Taki wygadany.
        > Jutro Dorn oskarży kogo? Kogokolwiek. Dajcie mu nazwisko, a on
        > znajdzie paragraf. Kto to tak postępował? jakoś nie mogę sobie
        > przypomnieć.

w koncu to ich hobby. Ile spraw o pomowienie przegral juz Kaczor? Ile jeszcze
        go czeka? Widac lubi do sadu lazic. Nudzi sie widac w stolicy, a tak jest
        jakas rozrywka. I w telewizji pokaza...

Pozdrowienia
        Marcin
        • Gość: mee Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.proxy.aol.com 04.09.03, 01:13

> Gość portalu: alicja napisał(a):
          >
          > > Dziwne byłoby gdyby nie oskarżał marszałka. Kończy się niczym
          > > komisa śledcza, 1/2 Kaczyńskich ma już fatalną opinię w warszawce
          > > Należy za wszelką cenę robić głupków z narodu. To się opłaca .
          > > PiS to wie, zwłaszcza wykształcony za komuny Dorn. Taki wygadany.
          > > Jutro Dorn oskarży kogo? Kogokolwiek. Dajcie mu nazwisko, a on
          > > znajdzie paragraf. Kto to tak postępował? jakoś nie mogę sobie
          > > przypomnieć.
          >
          > w koncu to ich hobby. Ile spraw o pomowienie przegral juz Kaczor? Ile jeszcze
          > go czeka? Widac lubi do sadu lazic. Nudzi sie widac w stolicy, a tak jest
          > jakas rozrywka. I w telewizji pokaza...
          >
          > Pozdrowienia
          > Marcin

- moze pewnego dnia to sie zmieni...i do sadow zaczna byc wzywani ci ...,ktorzy
          na to zasluzyli....
          • gabrielacasey Mee,ty tez sie obudz! Kaczki robia sobie PYBLICITY 04.09.03, 02:32
            • Gość: mee Re: Mee,ty tez sie obudz! Kaczki robia sobie PYBL IP: *.proxy.aol.com 04.09.03, 03:14
              ...gabrysiu...,kiedy ty dorosniesz....
            • Gość: ficino zal ci? IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 06:51
            • sowa_lesna To raczej wstep do kampanii prezydenckiej... 04.09.03, 14:22
              Ale z tych dwojga (Kaczynski, Borowski) zdecydowanie wole Kaczynskiego.
              O Borowskim nie mam dobrego zdania bo w czerwonym lajnie sie dokladnie
              wypluskal, ba nawet ma w tych doswiadczeniach tradycje rodzinne.
              • Gość: ficino Re: To raczej wstep do kampanii prezydenckiej... IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 19:31
                sowa_lesna napisał:

> Ale z tych dwojga (Kaczynski, Borowski) zdecydowanie wole Kaczynskiego.
                > O Borowskim nie mam dobrego zdania bo w czerwonym lajnie sie dokladnie
                > wypluskal, ba nawet ma w tych doswiadczeniach tradycje rodzinne.

blizsza cialu koszula:)
                • sowa_lesna Nie wiem czy to koszula, 05.09.03, 13:10
                  Dla mnie bynajmniej nie istnieje opcja, taka ze oddam swoj glos na nadzorcow
                  wiezienia zwanego PRL. Jeszcze pamietam...
          • gabrielacasey PUBLICITY, rzecz jasna - zal mi obciac paznokci, 04.09.03, 02:33
            dlugo je hodowalam, stad te wieczne literowki.
            • Gość: mee Re: PUBLICITY, rzecz jasna - zal mi obciac paznok IP: *.proxy.aol.com 04.09.03, 03:41
              gabrielacasey napisała:

> dlugo je hodowalam, stad te wieczne literowki.

- nie ma takiego slowa ...literowki...jest slowo podobne ..palcowki...to od
              amadeusza mozarta i jego piano...
            • Gość: ficino Re: PUBLICITY, rzecz jasna - zal mi obciac paznok IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 06:52
              gabrielacasey napisała:

> dlugo je hodowalam, stad te wieczne literowki.

zawsze mozna sprawic sobie plastikowe:)
      • Gość: ficino Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 06:51
        Gość portalu: alicja napisał(a):

> Dziwne byłoby gdyby nie oskarżał marszałka. Kończy się niczym
        > komisa śledcza, 1/2 Kaczyńskich ma już fatalną opinię w warszawce
        > Należy za wszelką cenę robić głupków z narodu. To się opłaca .
        > PiS to wie, zwłaszcza wykształcony za komuny Dorn. Taki wygadany.
        > Jutro Dorn oskarży kogo? Kogokolwiek. Dajcie mu nazwisko, a on
        > znajdzie paragraf. Kto to tak postępował? jakoś nie mogę sobie
        > przypomnieć.

Wypominasz Dornowi to ze wyksztalcil sie za komuny?...przeciez tak na dobra
        sprawe gdyby nie bylo komuny to wszyscy Polacy nie uciekaliby z kraju na
        zachod tylko byloby odwrotnie....
        Masz mu za zle ze jest czlowiekiem inteligentnym i wygadanym w przeciwienstwie
        do swinskiej komunistycznej inteligencji?....co ksztalcila sie albo po
        znajomosci, albo za punkty bo tata, mama wujek byl w partii no albo sie po
        prostu kupowala dyplom za swiniaka...ot wasza swinska komunistyczna
        inteligencja.
        Ty to taka wygadana jestes jakby cie wczoraj bydlecym wagonem z ukrainki
        przywiezli...oj zrobimy z wami porzadek rezuny!!!
        Dzien sadu zbliza sie wielkimi krokami...bedziecie skamlec jak zbite psy....ale
        nikt nie bedzie juz mial nad wami litosci.
        • Gość: alicja Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.net.autocom.pl 04.09.03, 14:17

> Gość portalu: alicja napisał(a):
          >
          > > Dziwne byłoby gdyby nie oskarżał marszałka. Kończy się
          niczym
          > > komisa śledcza, 1/2 Kaczyńskich ma już fatalną opinię w
          warszawce.
          > > Należy za wszelką cenę robić głupków z narodu. To się
          opłaca .
          > > PiS to wie, zwłaszcza wykształcony za komuny Dorn. Taki
          wygadany.
          > > Jutro Dorn oskarży kogo? Kogokolwiek. Dajcie mu nazwisko, a
          on
          > > znajdzie paragraf. Kto to tak postępował? jakoś nie mogę
          sobie
          > > przypomnieć.
          >
          > Wypominasz Dornowi to ze wyksztalcil sie za komuny?...przeciez
          tak na dobra
          > sprawe gdyby nie bylo komuny to wszyscy Polacy nie uciekaliby
          z kraju na
          > zachod tylko byloby odwrotnie....
          > Masz mu za zle ze jest czlowiekiem inteligentnym i wygadanym w
          przeciwienstwie
          > do swinskiej komunistycznej inteligencji?....co ksztalcila sie
          albo po
          > znajomosci, albo za punkty bo tata, mama wujek byl w partii no
          albo sie po
          > prostu kupowala dyplom za swiniaka...ot wasza swinska
          komunistyczna
          > inteligencja.
          > Ty to taka wygadana jestes jakby cie wczoraj bydlecym wagonem
          z ukrainki
          > przywiezli...oj zrobimy z wami porzadek rezuny!!!
          > Dzien sadu zbliza sie wielkimi krokami...bedziecie skamlec jak
          zbite psy....ale
          > nikt nie bedzie juz mial nad wami litosci.>>
          Barykady już były.Teraz lud weźmie się za plebanie i firmy
          kościelne.Tylko nie myl kiecolu tych spraw z prześladowaniem
          kościoła. Bo właśnie miłość do Niego tak długo powsztrzymuje
          Polaków wierzących od buntu, chociaż jak wiemy już nie wszędzie.
          Zwiałeś z ,,forum kościelnego" bo zabraklo inteligencji do
          dysputy. Tam też zawieruszyły Ci się ukraińskie wagony. Nie dała
          Bozia zbyt wiele szarych komórek bo wówczas zrozumiałbyś co
          chciałam powiedzieć posłowi Dornowi.
          Nie radzisz sobie w dyskusji, więc bluźnisz.

• Gość: ficino Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 19:34
            > Barykady już były.Teraz lud weźmie się za plebanie i firmy
            > kościelne.Tylko nie myl kiecolu tych spraw z prześladowaniem
            > kościoła. Bo właśnie miłość do Niego tak długo powsztrzymuje
            > Polaków wierzących od buntu, chociaż jak wiemy już nie wszędzie.
            > Zwiałeś z ,,forum kościelnego" bo zabraklo inteligencji do
            > dysputy. Tam też zawieruszyły Ci się ukraińskie wagony. Nie dała
            > Bozia zbyt wiele szarych komórek bo wówczas zrozumiałbyś co
            > chciałam powiedzieć posłowi Dornowi.
            > Nie radzisz sobie w dyskusji, więc bluźnisz.
            >
            Ja o zadnych barykadach nie mowie chachlico...wladze przejmiemy legalnie i
            legalnie tez odbierze sie i rozliczy wszystkie wasze przekrety....poczawszy od
            roku 1944.
            Wypedzi z cieplych posadek i na bruk!
    • Gość: abcd Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.net.autocom.pl 04.09.03, 00:51
      Gość portalu: Maddrake napisał(a):

> Całe SLD działa w dobrej wierze - Łapiński każąc walić w mordę
      > reportera, Czarzasty tworząc mafię w telewizji, starachowickie
      > kacyki ostrzegając przestępców przed aresztowaniem. "Dobra
      > wiara" w SLD to podstawa.>.
      Nie czytasz gazet? To o Łapińskim i Noumanie odwołano. Było
      gdzieś w kąciku na niewidocznym miejscu. SLD stchórzył i ich
      wywalił. Czarzasty podoba mi się. Reszta na tak. Hej.

• Gość: ficino Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 06:54
        Gość portalu: abcd napisał(a):

> Gość portalu: Maddrake napisał(a):
        >
        > > Całe SLD działa w dobrej wierze - Łapiński każąc walić w mordę
        > > reportera, Czarzasty tworząc mafię w telewizji, starachowickie
        > > kacyki ostrzegając przestępców przed aresztowaniem. "Dobra
        > > wiara" w SLD to podstawa.>.
        > Nie czytasz gazet? To o Łapińskim i Noumanie odwołano. Było
        > gdzieś w kąciku na niewidocznym miejscu. SLD stchórzył i ich
        > wywalił. Czarzasty podoba mi się. Reszta na tak. Hej.
        >

masz racje precz z hujami i siepaczami...oby tak dalej.
    • Gość: Obiektywny Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.vnburn01.mi.comcast.net 04.09.03, 01:28
      SLD wisi mi kalafiorem, ale ci z PISuaru, to poplecznicy
      kurdupli, a tych "profesorow" nie znosze. Nie wierze po prostu,
      zeby facet klasy Borowskiego zrobil cos tak glupiego...
      • Gość: mee Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.proxy.aol.com 04.09.03, 04:15
        Gość portalu: Obiektywny napisał(a):

> SLD wisi mi kalafiorem, ale ci z PISuaru, to poplecznicy
        > kurdupli, a tych "profesorow" nie znosze. Nie wierze po prostu,
        > zeby facet klasy Borowskiego zrobil cos tak glupiego...

- swieta racja borowski to facet..to nic ..ze mu wara lata z nerwa i
        przekretu...i to miedziane czulko...to sie w glowie nie
        miesci..."profesorow"...pod sad...
      • Gość: michal Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.dallas-15rh16rt-tx.dial-access.att.net 04.09.03, 04:55
        klasy borowskiego?
        zal mi ciebie pacholku
      • Gość: ficino Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 06:56

> kurdupli, a tych "profesorow" nie znosze. Nie wierze po prostu,
        > zeby facet klasy Borowskiego zrobil cos tak glupiego...

tak klasa robotniczo-chlopska...juz gdzies to kiedys przerabialismy...do wladzy
        doszly szumowiny i parobcy.
      • Gość: alicja Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.net.autocom.pl 04.09.03, 14:33

> kurdupli, a tych "profesorow" nie znosze. Nie wierze po
        prostu,
        > zeby facet klasy Borowskiego zrobil cos tak glupiego...>>>
        --------------------
        Trafiłeś w 10tkę. Zawiść ziobropodobnych poddanych i Kaczyńskich.
        Dorn jest zbyt mądry by wątpić w Borowskiego. Jednad musi oddać
        dług zaciągnięty w kampanii i okazywać wstrętną wdzięczność za
        bieżący dobrobyt z PiSu. Pozdrawiam.
    • Gość: Pawel Uwalcie tego magazyniera z Domow Centrum IP: *.proxy.aol.com 04.09.03, 02:29
      Tej lysej pale cos sie popapralo pod sufitem. On na prezydenta?
      PDT na Woli? Uwalcie go!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: m, Re: Uwalcie tego magazyniera z Domow Centrum IP: *.proxy.aol.com 04.09.03, 03:16
        Gość portalu: Pawel napisał(a):

> Tej lysej pale cos sie popapralo pod sufitem. On na prezydenta?
        > PDT na Woli? Uwalcie go!!!!!!!!!!!!!!!

- dzentelmeni ...nie pija przed dwunasta...
        • Gość: ficino Re: Uwalcie tego magazyniera z Domow Centrum IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 06:58
          Gość portalu: m, napisał(a):

> Gość portalu: Pawel napisał(a):
          >
          > > Tej lysej pale cos sie popapralo pod sufitem. On na prezydenta?
          > > PDT na Woli? Uwalcie go!!!!!!!!!!!!!!!
          >
          > - dzentelmeni ...nie pija przed dwunasta...

trzeba brac przyklad z prezydenta wszystkich Polakow Kwasa...ten to skrupolow
          nie ma:)
    • Gość: meduza LUDZIE, NA BARYKADY! IP: *.dc.dc.cox.net 04.09.03, 02:50
      • Gość: mee Re: O...,FRANCUZ SIE ODEZWAL IP: *.proxy.aol.com 04.09.03, 03:46
        ...a ja proponuje ...glowe i dobre wino...to bron smiertelna...zapewniam...
        • Gość: ficino Re: O...,FRANCUZ SIE ODEZWAL IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 08:12

> ...a ja proponuje ...glowe i dobre wino...to bron smiertelna...zapewniam...

smierc dla tych bydlakow bylaby zbawieniem:)
    • Gość: Mariusz Borowski prezydentem (?) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 08:21
      Kto teraz będzie kandydatem SLD na Prezydenta jeśli Borowski
      zostanie (jest) skompromitowany?
      • Gość: ficino Re: Borowski prezydentem (?) IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.09.03, 19:35
        Gość portalu: Mariusz napisał(a):

> Kto teraz będzie kandydatem SLD na Prezydenta jeśli Borowski
        > zostanie (jest) skompromitowany?

pewnie Lepper...
    • shanti "M.Borowski" to syn Jakuba Bermana- nieznającym 04.09.03, 08:22
      najnowszej historii warto perzypomnieć, że J. Berman byl (obok
      Bieruta i Minca) jedną z 3 najwazniejszych osób rządzącą PRL w
      czasch stalinowskich.
    • Gość: PS Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: 217.96.79.* 04.09.03, 08:59
      To w końcu sfałszowania "USTAWY" (w tytule), czy "UCHWAŁY" (w
      treści)? Zdecydujcie się, bo taka informacja to dezinformacja (i
      kompromitacja dziennikarska).
    • Gość: dr luzakis Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.qwe.streamcn.pl 04.09.03, 10:09
      nie ma się co podniecać gównem
    • Gość: obserwator Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 10:25
      Ludzie rozwiążmy ten parlament ze wszystkimi aferami, korupcjami
      podwyżkami sobie diet, MY ich wybraliśmy i MY możemy ich spuścić
      w kanał Niech czują naszą moc, a nie będą dzielić się tylko
      stołkami i patrzeć komu więcej wpadnie naszym kosztem. Na taczki
      z nimi parlamentarzystami i rządem.
    • Gość: Jaro Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.fnet.pl / 192.168.1.* 04.09.03, 11:26
      Niech najpier PiSuar pogoni Kaczora Lecha za przestępstwo
      przeciw wiarygodności dokumentów.
    • Gość: EURO PANOWIE EUROPEJCZYCY !!!!!!!!!!!!! IP: *.zec.lodz.pl 04.09.03, 11:58
      WIECEJ GAZU
    • Gość: Izydor Re: PiS oskarża Borowskiego o sfałszowanie ustawy IP: *.visp.energis.pl 04.09.03, 12:14
      Posel Dorn używa sformulowania "szarogęsienie się" jest to zwrot
      ktorego używają pracownicy magistratu na okreslenie rzadów
      Przedydenta Kaczyńskiego ponieważ nie ma w polszczyznie
      słowa "szarokaczenie się", Panie pośle Dorn niech Pan nie
      umniejsza spendoru bratu swego przywódcy duchowego! to nie
      przystoi pomocnikowi kandydata na Prezydenta RP, stwarza Pan
      ośmieszajace i niepotrzebne skojarzenia.
      • Gość: SLD-UPek Mogą sobie oskarzać.My mamy Kurczuka zKapustą! IP: 195.205.230.* 05.09.03, 19:10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka