zablokowany2 04.05.08, 18:57 Nowe spoiwo koalicji czyli Gadzinowski. I co Karski? Nie upijałeś się z Gadzinowskim ? Szuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolor [...] 04.05.08, 18:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
klarek_i Nie jestem zachwycony, jednak pamiętam taką 04.05.08, 19:49 koalicję PO-PSL-SLD a nawet SO i LPR przeciw PiS. I wtedy wszystko było OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe SLD potrafi się sprzedać 04.05.08, 21:26 robią co mogą żeby znaleźć się na swoim miejscu, tj. na śmietniku historii. a ja durny na nich głosowałem, żeby PO miało opozycję... Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 Koalicja Pis+SO+LPR+SLD 05.05.08, 07:45 Czy Gadzinowski będzie decydował o zawartości programow TVP takich osób jak Gargas lub Pospieszalski ? Może ktoś mi to wyjaśni ? Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat A jaki z Tuska liberał, to prędzej komuch... 05.05.08, 07:50 A jaki program ma platforma ? czy nie komuszy? Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 Towarzyszu jeśli nie potraficie czytać 05.05.08, 07:52 to zwróćcie się do kogoś innego aby Wam przeczytał o co ja pytałem wcześniej. I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A jaki z Tuska liberał, to prędzej komuch... 05.05.08, 08:49 Gadzinowski z Pospieszalskim przeprowadza transmisje z mistrzostw swiata w seksie grupowym.Do kompletu wezma Dorna i Marianne Rokite. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 W programie Warto rozmawiać 05.05.08, 08:56 Oto jaki może być dialgo między Pospieszalskim a Gadzinowskim w programie " Warto rozmawiać" - Jaki seks Pan przedkłada? We dwoje czy grupowy? – Grupowy - Dlaczego? - Można czasami odpocząć.... Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Koalicja Pis+SO+LPR+SLD 05.05.08, 08:43 na początek w związku z TVP,ale jak zda egzamin,to kto wie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Pis+SO+LPR+SLD - nareszcie razem! 05.05.08, 11:42 O możliwości zawiązania koalicji SLD i PiS-u (z przystawkami?) mówił w Radio Zet Dorn Ludwik w ubiegłorocznej kampanii parlamentarnej, wskazywał na równe traktowanie przez PiS wszystkich ugrupowań w parlamencie, także SLD. Pewnym symptomem zamian były również zaklęcia Jarosława Kaczyńskiego o absolutnym zakazie współpracy PiS-u z SLD w jakiejkolwiek formie, podobne do wypowiedzi o Samoobronie w kampanii ‘2005. Kiedy w zeszłym roku wskazywałem na perspektywę rychłego zbliżenia pomiędzy PiS i SLD, kilka osób powiedziało mi, że „to niemożliwe, prezes Kaczyński powiedział…” (w tym stylu, dokładnie nie pamiętam)… Będzie niewielkie zamieszanie, w okrągłą, sześćdziesiątą rocznicę poprzedniego zjednoczenia, sam Macierewicz poświadczy nieskazitelną proweniencję wysokich układających się wspólnie stron. „Trybuna”, „Rzeczpospolita”, „Nie” i „Nasz Dziennik” powiedzą całej postępowej części ludzkości o korzyściach płynących z tego posunięcia, wytłumaczą dziejową konieczność historycznego procesu, złagodzą ból wszystkich niezadowolonych. W szczegółach zaś już będzie siedział Semka. Rozterki, szarpanie się, trwają jakiś czas, zanim wszyscy uczestnicy bliżej poznają się, przekonają do siebie i do odrzucanych wcześniej osobliwościach wzajemnego pożycia. Przyjdzie czas, że odkryją w nich bogactwo nie zaznanych wcześniej rozkoszy, których istnienia wcześniej nawet się nie domyślali, stopniowo rozsmakują się i odnajdą w nich spełnienie. _____ _____ _____ Pozdrowienia buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Pis+SO+LPR+SLD - nareszcie razem! 05.05.08, 11:45 To juz wiemy dlaczego SLD pogonił LiD:)...w przyszłosci efektowna i efektywna koalicja pod egidą PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Pis+SO+LPR+SLD - nareszcie razem! 05.05.08, 12:25 Z wysokości, w czasie nocnych lotów pomiędzy Toruniem i USA, na tle księżyca pomacha im skrzydłami Ojciec Dyrektor. Ojciec Dyrektor pobłogosławi nietradycyjny, grupowej orientacji, związek. Pod warunkiem jednokowoż, że przyniosą daninę w postaci codziennych dostaw "urobku" stacji krwiodawstwa ("urobek" tak jak "upiór dzienny") z okolic Pomorza. Albo młodych dziewic, które Ojciec Dyrektor tradycyjnie lubi najbardziej :)). Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 Pis+SO+LPR+SLD - nareszcie razem! 05.05.08, 14:31 Kandydaci na przyszłego Prezydenta RP Ze strony SLD - Ryszrad Kalisz Ze strony LPR - Może ten który wygra Taniec z gwiazdami Ze strony SO - Może ten co wyjdzie z więźnia za lubieżności pod adresem podwładnych Ze strony PiS - i tutaj jest największy problem...czy żyjący w konkubinacie ZZ czy pewien Dureń? Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Popatrz tylko jak to jest w terenie - PO z SLD 05.05.08, 14:47 Najwięcej koalicji w sejmikach, w powiatach, miatach i gminach to SLD i Platfusy. Razem ciągną lody. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Pis+SO+LPR+SLD - nareszcie razem! 05.05.08, 14:49 I znowu będzie wesoło z 'fruwajacym i uskrzydlonym' o.Dyrektorem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 Re: Pis+SO+LPR+SLD - nareszcie razem! 06.05.08, 23:39 oJ nie wiem czy będzie im wesoło jak nie dostaną się do parlamentu....w najblizszych wyborach parlamentarnych... Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Koalicja Pis+SO+LPR+SLD 05.05.08, 14:51 To chyba normalne że partie opozycyjne dogadują się w Sejmie.Nienormalnie było w poprzedniej kadencji gdy opozycyjna(?!)PO w 90 % głosowała jak PiS.To był dopiero kabaret i oszustwo,tzw POPiS nieformalny. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Koalicja Pis+SO+LPR+SLD 05.05.08, 14:52 Ujmę to tak: odczepcie się wszyscy od SLD , LIDu i innych lewicujących. Guzik wiecie a dorabiacie fakty do rzeczywistości. Gadzinowski przy Karskim to orzeł, czasami mam wrażenie, że przy Tusku takoż. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 Gadzinowski w TV TRWAM ? 05.05.08, 18:10 Na zaproszenie Zbigniewa Ziobro czy Edgara Gosiewskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Nie tylko Gadzinowski ale i Urban się nawróci... 05.05.08, 20:23 ...przed śmiercią. Nie jeden chojrak wołał o księdza jak mu kostucha pukała do drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 Re: Nie tylko Gadzinowski ale i Urban się nawróci 05.05.08, 20:24 niejeden nie wola pedofiklow. hehehe. zalosny maly polak. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 Belzebub toruński będzie miał pogadanki dla 05.05.08, 20:26 czytelników Trybuny ? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Belzebub toruński będzie miał pogadanki dla 05.05.08, 21:55 zablokowany2 napisał: > czytelników Trybuny ? czytelnicy się połączą jak to drzewiej bywało:) Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 Re: Belzebub toruński będzie miał pogadanki dla 06.05.08, 08:48 Znaczy się Oni lubią się parzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Koalicja Pis+SO+LPR+SLD 05.05.08, 20:28 jola_iza napisała: > Ujmę to tak: odczepcie się wszyscy od SLD , LIDu i innych lewicujących. Guzik w > iecie a dorabiacie fakty do rzeczywistości. Gadzinowski przy Karskim to orzeł, > czasami mam wrażenie, że przy Tusku takoż. Pewne panienki tak o Gadzinowskim mowia. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 Re: Koalicja Pis+SO+LPR+SLD 05.05.08, 21:34 Jakie panienki ? Szczypa, K(l)empa czy Sobecka to panienki ? Oj Gadzina będzie miał świezy narybek do swoich wyczynów... Odpowiedz Link Zgłoś