Gość: Tygiel... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 11:29 Pamiętajcie, że ja nie chcę Waszego Boga i ustroju świata! Owocnych obrad! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gościu Re: W sobotę pierwsza część kongresu LPR IP: 195.85.227.* 12.09.03, 11:39 Nie wiem po co takie partie jeszcze istnieją. Za wszelką cenę chcą się dorwać do żłoba wykorzystując swoje kontakty z hierarchami kościoła i myśląc że w związku z tym wszyscy katolicy powinni ich popierać. Na siłę narzucają innym swój światopogląd. Obleśni ludzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdumiony Jak te nieuki maja zamiar "bronic zlotowki" ? IP: *.gen.twtelecom.net 12.09.03, 11:45 Rozance nie pomoga,Panowie,a na nauke jestescie juz za starzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Jak te nieuki maja zamiar IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.03, 11:51 Gość portalu: Zdumiony napisał(a): > Rozance nie pomoga,Panowie,a na nauke jestescie juz za starzy ! tygiel, gosciu i zdumiony ! wiecie, co to Demokracja w wolnym spoleczenstwie? dla mnie mozecie glosowac na belzebuba- ja popieram kazde ugrupowanie, ktore nie ma rodowodu komunistycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygiel... Re: Jak te nieuki maja zamiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 12:35 Proszę mnie nie wrzucać do jednego tygla z innymi, to ja jestem tygiel. Nic do nich nie mam, życzę im dobrze, tolerancji, otwartości itp. Niech dorosną! Ja tylko nie chcę być ofiarą ich boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdumiony Re: Jak te nieuki maja zamiar IP: 130.94.106.* 12.09.03, 13:08 Ty mozesz im "zyczyc tolerancji" ale nie licz, ze twoje zyczenie sie spelni. Ten klerykalny potworek sklada sie z malych dyktatorow, absolutnych wrogow demokracji i antyliberalow. Byl na forum moj watek o wyeliminowaniu przez radnych LPR i Pisu ze statutu bialostockiej uczelni wszystkich wzmianek na temat demokracji. Czy czytales go ? Jezeli nie to zaraz go odnajde i wkleje tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdumiony Obiecana wklejka IP: 130.94.107.* 12.09.03, 13:14 BIAŁYSTOK Radni LPR i PiS doprowadzili do wyrzucenia ze statutu jednej ze szkół słów: demokracja, tolerancja, wolność. Wolność w edukacji uznali za niebezpieczną, a tolerancję za szkodliwą. Te partie za dwa lata mogą rządzić Polską... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygiel... Re: Obiecana wklejka - 11 kościołów , cerkwi 0, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 14:25 Po pierwsze: ludzie potrzebują w coś wierzyć bo mają za dużo wyobraźni, a ci co jej nie mają t mają do tego pozłacane obrazki, posążki itp. U Was istnieje podział katolik - Polak, Unita - prawosławny - Ruski, a agnostyk... komunista. Jeszcze długo będziecie się z tym szarpać. Na tej niezdrowej relacji wybrani zostali radni, którzy stworzyli b. nietolerancyjnego boga, on mi przypomina Adolfa Hitlera. Gość portalu: Zdumiony napisał(a): > BIAŁYSTOK Radni LPR i PiS doprowadzili do > wyrzucenia ze statutu jednej ze szkół słów: > demokracja, tolerancja, wolność. Wolność w edukacji > uznali za niebezpieczną, a tolerancję za szkodliwą. > Te partie za dwa lata mogą rządzić Polską... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdumiony Re: Jak te nieuki maja zamiar IP: 130.94.107.* 12.09.03, 13:04 Czy nie wiesz,ze wsrod LPRakow jest wielu stalinowcow w odwroconych marynarkach, zaczynajac od samego Giertycha ? Mam nadzieje, ze slyszales o PAXie...Mam nadzioeje rowniez, ze wiesz, ze ideolodzy tego klerykalnego potworka Nowak i Pajak to dawni Ubecy w odwroconych marynarkach. Ta partia ,moj drogi,chcesz czy nie chcesz ma komunistyczny rodowod ! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Jak te nieuki maja zamiar 13.09.03, 10:50 Gość portalu: Zdumiony napisał(a): > Czy nie wiesz,ze wsrod LPRakow jest wielu stalinowcow w > odwroconych marynarkach, zaczynajac od samego > Giertycha ? Mam nadzieje, ze slyszales o PAXie...Mam > nadzioeje rowniez, ze wiesz, ze ideolodzy tego > klerykalnego potworka Nowak i Pajak to dawni Ubecy w > odwroconych marynarkach. Ta partia ,moj drogi,chcesz czy > nie chcesz ma komunistyczny rodowod ! - co do stalinowców...Tu żeś trafił kulą w płot. prof. M Giertych musiał w 1945 roku uchodzic z Polski. na emigracji w Londynie przebywał aż do 1962 roku. Patrz na swoje podwórko ideologiczne do Unii Wolności i GW!! tam to dopiero roi się od stalinowców! (Kuroń druzyny walterowskie, rodzina Michników ojciec matka i brat Adama, Szymborska poetka Stalina sławiąca, Mieczysław Jastrun ojciec Tomasza Jastruna, ojciec Bronka Geremka a isam Bronek do PZPR w czasach stalinowskich należał -do młodzieżówki chbya do ZMP, Blumstejn, Błoński Lem... ..u nas w LPR nie ma nikogo kto by w czasach stalinowskich należałby do PZPR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buridan tak samo jak narodu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 12:16 "Jak te nieuki maja zamiar bronić złotówki?" - tak samo jak narodu... naród poprzez rozmnażanie,złotówkę poprzez dodrukowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEO3 Re: W sobotę pierwsza część kongresu LPR IP: *.pro.gdansk.sint.pl 12.09.03, 12:13 Gość portalu: Tygiel... napisał(a): > Pamiętajcie, że ja nie chcę Waszego Boga i ustroju świata! co to znaczy "ustroju świata" ??? jeno Bóg i tygiel wie. W każdym razie wyjedź do Mińska- Bóg tam ten sam, choc Kosciół inny ale za to ustrój Tobie sie z pewnoscią spodoba. > Owocnych obrad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygiel... Re: W sobotę pierwsza część kongresu LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 12:40 No właśnie o to chodzi już robisz mnie ofiarą swego brudnego boga i wyrzucasz mnie do Mińska. Jak Ty mało wiesz o ludziach i Bogu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Sztandar wyprowadzić! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 12:22 i odwieźć do Moskwy. Tego samego dokładnie życzę SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin do Brukseli start! IP: *.lanet.wroc.pl 12.09.03, 12:39 "Będzie to spotkanie stricte programowe. Chcemy także, aby był to początek kampanii wyborczej do Parlamentu Europejskiego" - dodał prezes LPR." bosko! tak nie chcieli uni, tak są jej przeciewni a już zadzierają kiece i szykują się na wyjazd do tej zgniłej Brukseli! Ot hipokryzja tych, co chcą mnie zbawić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukka JAK TO??? KONGRES W SZABAT??? IP: *.whb.pl / 172.28.191.* 12.09.03, 12:53 Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: JAK TO??? KONGRES W SZABAT??? 13.09.03, 10:51 przecież my w przewciwieństwie do wielu z ewas Żydami nie jesteśmy! dla nas katolików dniem świętym jest niedziela! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdumiony O antydemokratach z LPR i PiS IP: 130.94.106.* 12.09.03, 13:12 BIAŁYSTOK Radni LPR i PiS doprowadzili do wyrzucenia ze statutu jednej ze szkół słów: demokracja, tolerancja, wolność. Wolność w edukacji uznali za niebezpieczną, a tolerancję za szkodliwą. Te partie za dwa lata mogą rządzić Polską... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: O antydemokratach z LPR i PiS 13.09.03, 10:57 Gość portalu: Zdumiony napisał(a): > BIAŁYSTOK Radni LPR i PiS doprowadzili do > wyrzucenia ze statutu jednej ze szkół słów: > demokracja, tolerancja, wolność. Wolność w edukacji > uznali za niebezpieczną, a tolerancję za szkodliwą. > Te partie za dwa lata mogą rządzić Polską... - nie jednej ze szkół a wszystkich szkół znajdujacych się na terenie miasta Białystok. To raz a dwa teraz mamy wolność demokrację tolerancję w szkołach i patrz do czego to wszystko prowadzi! przecież to nie słychane by uczeń pyskował nauczycielowi by bił go...by mu ubliżał...tak właśnie wygląda ta demokracja tolerancja i wolność w polskich szkołach dziś..zanarchizowaliście ją! jeszcze trochę a zrobicie ze szkól getta na wzór tych hitlerowskich! Ja nie godzę sie na to by uczniowie tak ponoiewierali nauczycielami. Szkoła to urząd i obowiązuja w nim określone zasady a nauczuciel to urzędnik kto podnosi rękę na nauczyciela ten podnosi rękę na państwo. Takich jak tych z toruńskiego technikum należy karać tak samo jak tych którzy podnoszą rękę na plicjanta! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Precz!!! Precz!!! Precz!!! 13.09.03, 10:58 no to se idź precz! nikt cię tu na siłę nie trzyma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: W sobotę pierwsza część kongresu LPR IP: *.btk.net.pl 12.09.03, 15:44 ludkowie z pod znaku LPR ( Lenie i Pojeby Razem złaczcie się) jesteście klinicznym przypadkiem luk w teori Karola Darwina z powrotem na drzewa banany prostować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: W sobotę pierwsza część kongresu LPR IP: *.btk.net.pl 12.09.03, 15:44 ludkowie z pod znaku LPR ( Lenie i Pojeby Razem złaczcie się) jesteście klinicznym przypadkiem luk w teori Karola Darwina z powrotem na drzewa banany prostować. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: W sobotę pierwsza część kongresu LPR 13.09.03, 10:59 Gość portalu: Ryszard napisał(a): > ludkowie z pod znaku LPR ( Lenie i Pojeby Razem złaczcie się) > jesteście klinicznym przypadkiem luk w teori Karola Darwina > z powrotem na drzewa banany prostować. - od protowania bananów najlepszymi specjalistami są komisarze i urzędnicy UE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG. WRZODAK NA CIELE POLSKIEGO SPOLECZEŃSTWA? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.03, 09:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek_w1 Wrzodak - "prawicowiec" cz.1 IP: *.lan.pop.pl 13.09.03, 15:59 Obrazek pierwszy: Do ledwie dyszącej postkomunistycznej, zacofanej fabryki samochodów Skoda w Czechach zgłasza się inwestor - Volkswagen, jeden z największych koncernów samochodowych na świecie. Bez większych ceregieli zostaje inwestorem strategicznym. Po kilku latach uzyskuje zgodę i wykupuje 100% udziałów. Z tą chwilą podejmuje radykalne i zakrojone na szeroką skalę inwestycje, uruchamia produkcję zupełnie nowych, nowoczesnych samochodów, buduje nowe fabryki itd. Mija 10 lat. Skoda produkuje blisko pół miliona samochodów rocznie (5 razy tyle co FSO w najlepszych czasach), produkcja rośnie w imponującym tempie (podwojenie w ciągu 3 lat) i to w czasach, gdy większość firm motoryzacyjnych przeżywa poważne kłopoty i spadek sprzedaży. Skody, po okresie nieufności zyskały opinię dobrych jakościowo i równocześnie niedrogich samochodów. Imponujące wręcz są wyniki testów Skody Fabii, która bije na głowę konkurentów w swojej klasie. 80 procent produkcji idzie na eksport, w tym ponad 60% na wymagający rynek UE. Ponad 20 tysięcy ludzi ma dobrze płatną pracę, kilkakrotnie więcej ma zajęcie w fabrykach kooperujących (z badań wynika, że jedno miejsce pracy w fabryce samochodów generuje 3-4 miejsca pracy u kooperantów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek_w1 Wrzodak - "prawicowiec cz.2 IP: *.lan.pop.pl 13.09.03, 15:59 Obrazek drugi: Do ledwie dyszącej postkomunistycznej, zacofanej fabryki ciągników rolniczych Ursus zgłasza się inwestor - jeden z największych na świecie producentów sprzętu rolniczego, ogrodniczego budowlanego etc. - amerykańska firma John Deer. Trzęsący w owym czasie Ursusem przywódca związkowy Zygmunt Wrzodak (urodzony nomen omen w Budach Zaklasztornych w dzień wagarowicza w 1959 roku, wykształcenie średnie zawodowe - www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/437.htm), niechętny obcemu kapitałowi stawia szereg warunków na jakich ON mógłby się ewentualnie zgodzić na to, żeby Amerykanie zainwestowali w Ursusie. Zupełnie jakby był właścicielem, a także jakby robił łaskę z pozwolenia na wpakowanie tam grubych milionów dolarów. Warunki są nie do przyjęcia - Amerykanie rezygnują. Mija 10 lat. Szczątki Ursusa smętnie wegetują dzięki wielokrotnie wpompowywanym w ten zakład przez zastraszony rząd milionom złotych ukradzionym innym firmom, które przez to nie mają środków na inwestycje i unowocześnianie produkcji i same bankrutują lub są tego bliskie. Załoga jest wielokrotnie mniejsza niż za czasów jedynego słusznego ustroju, zakłady się podzieliły i próbują na własną rękę coś zgrodzić żeby przetrwać do następnego miesiąca. Żadnych perspektyw, żadnych planów rozwoju. Zygmunt Wrzodak już nie pracuje w Ursusie. Zostawił za sobą te smętne zgliszcza i na fali przywództwa tłumów z Ursusa został zawodowym politykiem. Co ciekawe, nie kandydował w Ursusie, gdzie go wszyscy znają tylko na drugim końcu Polski, w Rzeszowie. Czyżby mieszkańcy Ursusa go nie lubili? W odróżnieniu od swoich byłych kolegów z pracy jest bardzo dobrze sytuowany, zarabia ponad 10 tysięcy miesięcznie (zanim został politykiem miał "tylko" 5 tysięcy, ale za to z 2 etatów, brał pieniądze zarówno ze związku jak i od pracodawcy za tą samą pracę), ma dom 208 m2, dwa samochody (Forda Windstara '99 i Daewoo Nubirę '98), zwłaszcza o tym pierwszym jego jego byli koledzy mogą tylko pomarzyć. Aktualnie ma receptę na uzdrowienie już nie tylko Ursusa, ale całego kraju. Pytania konkursowe: 1. Co produkowaliby Czesi gdyby w Skodzie pracował Wrzodak? 2. Co produkowałby Ursus gdyby nie pracował tam Wrzodak? 3. Co będziemy produkowali w Polsce gdy LPR przejmie władzę i Wrzodak swoje uzdrawiające działania zastosuje wobec całej polskiej gospodarki? Odpowiedz Link Zgłoś