wanda43 12.05.08, 15:46 I wałkują. A o co sie tak naprawde rozchodzi? Co PO takiego robi, ze dala im temat zastepczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barnacle.bill.the.sailor Re: PiSowe dostało temat do walkowania! 12.05.08, 15:55 Temat rzekomego alkoholizmu Kaczora wałkowany jest od miesięcy, temat "narkomanii" Tuska zaledwie od wczoraj, więc o co ci chodzi ?... Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: PiSowe dostało temat do walkowania! 12.05.08, 16:17 wanda43 napisała: > I wałkują. > A o co sie tak naprawde rozchodzi? Co PO takiego robi, ze dala im temat zastepc > zy? Nie mogłem patrzeć jak się męczą to coś im podrzuciłem pod rozwagę :) Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: PiSowe dostało temat do walkowania! 12.05.08, 16:18 Podrzucili temat i reformują służbę zdrowia:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_79 Re: PiSowe dostało temat do walkowania! 12.05.08, 16:22 wanda43 napisała: > I wałkują. A później będą jęczeć, że wszyscy zajmują się tematami zastępczymi :-) PiSiątka tak mają - kupują każdy kit, a później się dziwią, że normalni uważają ich za idiotów :-D Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: PiSowe dostało temat do walkowania! 12.05.08, 16:25 ginger_79 napisała: > wanda43 napisała: > > > I wałkują. > > A później będą jęczeć, że wszyscy zajmują się tematami zastępczymi :-) PiSiątka > tak mają - kupują każdy kit, a później się dziwią, że normalni uważają ich za > idiotów :-D Coś w tym jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: PiSowe dostało temat do walkowania! 12.05.08, 17:03 I jak szaro zrobilo sie na FK. Mobilizacja wszystkich sil. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: PiSowe dostało temat do walkowania! 12.05.08, 17:10 wanda43 napisała: > I wałkują. > A o co sie tak naprawde rozchodzi? Co PO takiego robi, ze dala im temat zastepczy? Wandeczko - jest narastający problem ze znalezieniem lekarzy do podpisania oswiadczenia o stanie Lecha Ka przygotowanym przez służących z pałacu! Stąd ta zadyma. A i już najbardziej zainteresowany dał głos i zapodał, że kokainy nie palił. Nie dodał co z alkocholu nadużywaniem i niuchaniem lub wstrzykiwaniem kokainy. Ten handlarz kokainy z Pałacu Prezydenckiego był ciągany za sobą latami przez Lecha Ka. bez powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula.8 masz rację, przeszłość Tuska jest tematem 12.05.08, 17:37 zastępczym ... > Co PO takiego robi, ze dala im temat zastepczy? Burzliwa młodość Tuska ma odwrócic uwagę od jego kłamstw na temat prywatyzacji szpitali. Byc moze spece od wizerunku Tuska przestraszyli się węgierskiego scenariusza z jesieni ubiegłego roku, kiedy to społeczeństwo zorientowawszy się, iz było przez rzad oszukiwane, wyszło na ulicę ... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Społeczeństwo polskie i wyjście na ulice??? 12.05.08, 17:40 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula.8 nie mówię, ze od razu wyjdzie, ale grabią sobie... 12.05.08, 17:43 PO znaczy ... sobie grabi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz A kto wyjdzie? 12.05.08, 17:44 Jarek z kolegami i będą palić kukłę Donka? Chyba sama nie wierzysz w to "wyjście na ulice":) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula.8 hej, no ... :) 12.05.08, 18:10 ale ja nie mówię, że od razu wyjdą ... wystarczy, że przestana Tuskowi wierzyć. Przeciez teraz jego wyborcy zachowuja sie, jakby sie czegos najrali ... az żal patrzec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: A kto wyjdzie? 12.05.08, 22:14 Kukle Walęsy juz palili, troche z innej pozycji, ale wprawe z paleniem juz maja. Czekam, az ich kukielki ktos tak samo potraktuje. Woodooo!! Odpowiedz Link Zgłoś
paczula.8 o proszę ... 12.05.08, 17:41 nawet w Trybunie o tym piszą ... :) "Szczególnie groźny – w ocenie doradców Platformy – był „przeciek” w sprawie prywatyzacji szpitali. Część sprzyjających Tuskowi wyborców odkryła, że liderzy Platformy kłamią. W sytuacji, gdy polityka w ogromnym stopniu uległa „tabloidyzacji”, wiarygodność ma znaczenie kluczowe. – Nie jest ważne, czy mówisz prawdę. Ważne, czy ci wierzą – tłumaczył nam ów doradca. Opinia publiczna może odkryć, że w sprawie reformy służby zdrowia rząd nie zrobił dotychczas nic, poza organizacją „białego szczytu”. Łatwo to sprawdzić – projekty ustaw dotyczących służby zdrowia są autorstwa posłów PO, a nie urzędników! Ministerstwo Zdrowia wielokrotnie publicznie i na piśmie zaprzeczało, że ma z nimi cokolwiek wspólnego. Czyli od pół roku minister Ewa Kopacz nie kiwnęła palcem, by poprawić – jak sama mówi – „dramatyczną sytuację polskich szpitali”. www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2008051202 Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: masz rację, przeszłość Tuska jest tematem 12.05.08, 17:41 Najbardziej zainteresowany zadymą dał głos oswiadczając nie pytany, że nie palił narkotyków. Zarzucał mu kto palenie? Koki się przecież nie pali! Mówił prawdę! Tylko dlaczego z tym wyskoczył? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: masz rację, przeszłość Tuska jest tematem 12.05.08, 17:54 > Tylko dlaczego z tym wyskoczył? Uderz w stol, a nozyce sie odezwa. Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: masz rację, przeszłość Tuska jest tematem 12.05.08, 17:59 pali się, pali "Nazwa krak pochodzi od ang. slangu co oznacza skałę, a nie - jak się przyjmuje w Polsce - pękanie. Jest to kokaina oczyszczona z soli, która została przetworzona do postaci, którą można jedynie palić. Otrzymuje się go z proszku. W przeciwieństwie do freebase, przy jego otrzymywaniu nie ma potrzeby używania substancji łatwopalnych. Proszek rozpuszcza się w roztworze wodorowęglanu sodu i wody, a następnie gotuje. Wtedy substancja stała wydziela się z roztworu. Ostatnim etapem jest suszenie osadu. W porównaniu z innymi formami kokainy krak jest silnie uzależniający, o natychmiastowym, krótkotrwałym działaniu (5 do 10 minut). Narkotyk jest zażywany poprzez podgrzewanie i wdychanie oparów. Crack pojawił się w USA w latach osiemdziesiątych." Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: masz rację, przeszłość Tuska jest tematem 12.05.08, 18:39 warczacy_z_wilkami napisał: > pali się, pali Nie pali się! Kokę i herę - Wdycha się lub w żyłe! Kokaina i hera - palą jedynie agenci DEA - w kotłowniach, workami, niszcząc. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_79 Zapominasz o jednym, Paczulo 12.05.08, 18:07 Najbardziej oszukani przez PO czują się ci, którzy głosowali na PiS. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,5200291.html Natomiast ostatnia planowana dla nich demonstracja antyrządowa została odwołana, bo chętnych zabrakło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula.8 Ginger, 12.05.08, 18:13 co Ty mi pokazujesz ... sondaż dla GW? no bój się Boga ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_79 Re: Ginger, 12.05.08, 18:17 paczula.8 napisała: > co Ty mi pokazujesz ... sondaż dla GW? no bój się Boga ... :))) Sondaaaaż dla GW doooooobry, jak mi pasuuuuuujeeeee... Sondaaaaaż dla GW złyyyy, jak mi nie pasuuuuujeeeeee :-) Poczytaj sobie posty i posłuchaj głosów tych (pewnie się do nich zaliczasz, ale nie chce mi się szukać), którzy pytają 'gdzie cuda Tuska' - wszyscy w zasadzie to PiSowcy, a na pewno tacy, co na PiS ostatnio głosowali. To samo z 'kłamstwami' wyborczymi PO. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula.8 Re: Ginger, 12.05.08, 18:21 > Poczytaj sobie posty i posłuchaj głosów tych (pewnie się do nich zaliczasz, ale > nie chce mi się szukać), którzy pytają 'gdzie cuda Tuska' Do tej pory jeszcze nie pytałam, ale jak bardzo chcesz, to zapytam: gdzie cuda Tuska? daje Ci dwie godziny na odpowiedź, bo teraz idę na basen, nara ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_79 Paczulo, 12.05.08, 18:33 paczula.8 napisała: > Do tej pory jeszcze nie pytałam, ale jak bardzo chcesz, to zapytam: > gdzie cuda Tuska? > > daje Ci dwie godziny na odpowiedź, bo teraz idę na basen, > nara ;) No i sama widzisz, jakie to proste i prostackie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula.8 oczywiście 12.05.08, 21:27 jak zawsze kiedy prosi się o konkrety, odpowiedzi na pytanie brak. Jest natomiast zdanie: > > No i sama widzisz, jakie to proste i prostackie :-) Zastanówmy sie, co jest proste i prostackie? Próba rozliczenia partii z obietnic wyborczych? ... a może fakt, że zwraca sie uwage na kłamstwa Tuska w sprawie prywatyzacji szpitali? To Cie razi? ... hmmm Troche wczesniej napisałaś: > Poczytaj sobie posty i posłuchaj głosów tych (pewnie się do nich > zaliczasz, ale nie chce mi się szukać), którzy pytają 'gdzie cuda > Tuska' - wszyscy w zasadzie to PiSowcy, a na pewno tacy, co na PiS > ostatnio głosowali. To samo z 'kłamstwami' wyborczymi PO. Z żalem stwierdzam, że w zdaniach tych brakuje sensu (kto ma rozliczać rzad, jak nie opozycja?) i związku przyczynowo-skutkowego. Od swoich rozmówców oczekuje umiejętności logicznego myślenia. Popraw się Ginger ... albo nie zawracaj głowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
zaloz.nowe.konto PiSiaczaka jedna w orgaźmie napisała: 12.05.08, 17:50 - "Byc moze spece od wizerunku Tuska przestraszyli się węgierskiego scenariusza z jesieni ubiegłego roku, kiedy to społeczeństwo zorientowawszy się, iz było przez rzad oszukiwane, wyszło na ulicę ..." :-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: PiSowe dostało temat do walkowania! 12.05.08, 18:37 Kwachowi wałkują już 13 lat brak tytułu magistra!A chyba 10 lat jego pijaństwo w Charkowie. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: PiSowe dostało temat do walkowania! 12.05.08, 21:29 Lady Pank - 7 niebo nienawiści Nic tu nie jest wybaczone Odpowiedz Link Zgłoś