splkm 13.05.08, 22:54 "Jakoś ABW za czasów Zbigniewa Ziobry, PIS, których krytykowałem za najście mojego domu, nie wyrwało mi telefonu komórkowego, którym filmowałem, jak zakładają kajdanki na ręce Janusza Kaczmarka." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujaszek_joe Re: Latkowski o akcji ABW 13.05.08, 23:16 Dziennikarzom odebrano kamerę - Majewski zapewnił, że jest ona "do zwrotu po sprawdzeniu, co nagrano". Prokurator dodał, że tylko organ prowadzący śledztwo mógł wydać zgodę na rejestrowanie, a wniosku o to nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
hawranekslonko Re: Latkowski o akcji ABW 13.05.08, 23:20 Jak wiedzial o rewizji ,to mogl poprosic prokurature lub miss Kotecka o pozwolenie,przepraszam pomylilem sie ,to jest maj ale 2008. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Latkowski o akcji ABW 13.05.08, 23:21 splkm napisał: > "Jakoś ABW za czasów Zbigniewa Ziobry, PIS, których krytykowałem za najście > mojego domu, nie wyrwało mi telefonu komórkowego, którym filmowałem, jak > zakładają kajdanki na ręce Janusza Kaczmarka." Za Ziobry TVP dostawała specjalne cynki zeby przychdziła filmowac aresztowania. Ten Latkowski głupi jakis czy co? Założe sie ze maja gdzies sfilmowane jak Blida popełna samobójstwo.... > Odpowiedz Link Zgłoś