17.05.08, 11:06
Tu już mnie szlag trafia. Tusku , Kopacz, są granice obiecanek.
Obserwuj wątek
    • pies_na_czarnych Re: Hemofilia 17.05.08, 11:07
      Niby dlaczego?
      • jola_iza Re: Hemofilia 17.05.08, 11:11
        Niby dlatego, że skoro się obiecuje, trza dotrzymywać. Jak się czują rodzice,
        dzieci?? Nie wyjdzie od lipca, nie wiadomo kiedy wyjdzie. Ot, prosta sprawa,
        nieudacznictwo.
        • republika.republika załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 11:14

co się będziesz o moją forsę prosić. Pokaż jak daje innym lewica ...
          • jola_iza Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 11:17
            Wiesz co? pocałuj mnie w nos. Nie Ja obiecałam, Kopaczowa i Tusku. Nie wyjdzie z
            powodu nieudolności. Ja się pchałam do rządu ? I oby u Ciebie wszyscy zdrowi
            byli. Tusku, marny historyk na trójkach i takich sobie dobrał.
            • republika.republika Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 11:20
              jola_iza napisała:

> Ja się pchałam do rządu ?

a ze swojego to nie łaska?, lewica tyko cudze rozdawać potrafi?
              • jola_iza Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 11:30
                Ja Ci coś powiem, to jest OBOWIĄZEK rządzących.Ja ze swojego wystarczająco daję.
                Jeśli nie ma kasy w budżecie, też zrozumiem.
                Tylko czy PR najważniejszy? Więc łaskawie proszę się odkrochmalić od lewicy,
                Kopaczowa nadawała, wyszło jak wyszło. Nie z powodu braku kasy, z powodu
                NIEUDOLNOŚCI tuskowatych
                • republika.republika Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 11:36

chcę ci dać sposobność wykazania się lewicową wrażliwością. Po co udawać że ci
                  na chorych na hemofilię zależy?. Napisz "Kopaczowa i Tusk są wstrętni", bo o to
                  właśnie ci chodzi a nie o jakieś dzieci, czyż nie?
                  • jola_iza Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 11:42
                    Otóż, nie! Nie o to mi chodzi. Chodzi mi o to, że zanim się chlapnie dziobem,
                    warto pomyśleć. Tego wymagam od ministrów wszelkiej maści. Cieszysz się
                    obiecankami, fajnie. Pamiętaj, nadejdzie pora gdy będziesz potrzebowała od
                    państwa. I co?? Jak swoi to mogą nie dać? Nawet PiS nie obiecywał. Zatem? Mam
                    kochać PO , bo w białych rękawiczkach, ze słowami miłości na ustach udusi?
                    • republika.republika Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 11:50

ja jestem liberałem - możesz kochać kogo chcesz

a poza tym nie dramatyzuj, bo skali ci zabraknie. Pomiędzy opóźnieniem
                      finansowania leczenia hemofilii, a duszeniem jest przepaść.

Jako wyborcę PO cieszy mnie Twoje pozytywne zdanie o PiS i zbliżenie obu
                      opozycyjnych partii - lewica wierząca i bezbożna razem a po drugiej stronie PO.
                      Scena polityczna się klaruje.
                      • jola_iza [...] 17.05.08, 11:55
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        • furiasz Kaczyński obniżył podatki. Dotrzymał słowa, oczy- 17.05.08, 11:59
                          wiście, honorowy człowiek. Co obiecał, to zrobił.
                          SLD i Kwas dali każdemu młodemu po mieszkaniu.
                          Wałek po 100 milionów.

Ktoś tu nie ma rozumu, albo - jak mówi Niesiołowski - rżnie głupa.
                          Nie wiadmomo jedynie czym rżnie, dlaczego go rżnie i kogo ma za
                          głupa.
                          • paczula8 To nie jest wątek o Kaczyńskim, 17.05.08, 13:39
                            bądź uprzejmy pisać na temat.
                      • paczula8 Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 13:42
                        republika.republika napisała:

>
                        > ja jestem liberałem -

gospodarczym też? jeśli tak, dlaczego popierasz Platformę?

>
                        • republika.republika Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 15:24
                          paczula8 napisała:

> gospodarczym też? jeśli tak, dlaczego popierasz Platformę?

no cóż nikt nie jest doskonały, a jak odrzuci się idiotów i nawiedzonych to
                          zostaje tylko PO. taki np. Korwin to się z lewicą Pisowską i Samoobroną
                          obściskiwał - a to już stanowczo za wiele jak dla mnie
                          • paczula8 Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 15:50

> paczula8 napisała:
                            >
                            >
                            > > gospodarczym też? jeśli tak, dlaczego popierasz Platformę?
                            >
                            > no cóż nikt nie jest doskonały,

Błądzisz. Platforma nie jest niedoskonałą partią liberalną, Platforma w ogole
                            nie jest parta liberalną. Platforma wie, że w Polsce ludzie są w większości tzw.
                            wolnorynkowcami, szczególnie młodzi, i na tym haśle wygrała wybory. Ale expose,
                            orędzie oraz czyny, jasno pokazują, w którą stronę PO zmierza ... z liberalizmem
                            gospodarczym ,to nie ma NIC wspólnego.
                            Lubisz być robiony w balona?
                            • republika.republika Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 16:22
                              paczula8 napisała:

> Lubisz być robiony w balona?

w balona to bym się dała robić głosując na oszołomstwo,które jest oderwane od
                              rzeczywistości i nie ma żadnej szansy żeby wejść do parlamentu. Poza tym nie
                              wierzę w spiskowe teorie, wszędzie czających się szpiegów i inne razwiedki, a to
                              wyklucza mnie już całkowicie z grona wyborców korwin-liberałów:)

ps. a Korwin Leppera wspierał dlatego, że dał się robić w balona czy z innego
                              powodu?. Wybory są kompromisem, w którym bierze się pod uwagę różne rzeczy
                            • doc.torov Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 17:39

> Błądzisz. Platforma nie jest niedoskonałą partią liberalną,
                              > Platforma w ogole nie jest parta liberalną.

Czyli ten cham Kur***ski jak zwykłe łgał w swoich
                              sppotach wyborczych z 2005 roku!

oszust! oszust! oszust skadndował
                              niegdyś Sejm pod adresem tego katolika,
                              posła Prawa i Sprawiedliwości

pl.youtube.com/watch?v=TQWsQVUhYc4
                      • socjalliberal Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 14:29
                        To chyba przez takich ludzi jak Ty słowo liberał brzmi w Polsce jak obelga.
          • hollogram Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 13:18
            On naiwna, naiwna, naiwna...
            Jej forsa, ha ha!

>
            > co się będziesz o moją forsę prosić.
            • jola_iza Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 13:29
              No cóż, skoro "muchy u komara w gospodzie" republice kojarzą się z syfem PRLu,
              czegóż wymagać ?
              • hollogram Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 13:31
                Młode to pewnie i niewiele rozumie.
                • republika.republika Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 15:29
                  hollogram napisał:

> Młode to pewnie i niewiele rozumie.

takiś sam błyskotliwy jak jolo_iza, co jak książkę przeczyta to wszystkim na FK
                  o tym opowiada
              • republika.republika Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 15:27
                jola_iza napisała:

> No cóż, skoro "muchy u komara w gospodzie" republice kojarzą się z syfem PRLu,
                > czegóż wymagać ?

od dzisiaj syf PRLu kojarzy mi się też z Tobą
    • mariner4 Dziwne, że KK nie zabiera głosu w tej sprawie 17.05.08, 14:34
      A może czarnym jest to obojętne? W końcu za pogrzeb zgarną kasę.
      Co innego aborcja. Tam każdy taki przypadek odbiera im pieniądze.
      M.
      • pies_na_czarnych Re: Dziwne, że KK nie zabiera głosu w tej sprawie 17.05.08, 15:29
        mariner4 napisał:

> A może czarnym jest to obojętne? W końcu za pogrzeb zgarną kasę.
        > Co innego aborcja. Tam każdy taki przypadek odbiera im pieniądze.
        > M.

i potencjalny obiekt molestowania :o((((
    • stranger.pl W tym roku Polska wyda 80 mln $ na wojnę w Iraku i 17.05.08, 15:35
      Afganistanie (z pieniędzy polskich podatników) aby przypodobać się
      USA za polskie pieniądze.
      Nie dojść że to brudne wojny amerykańskie w imię "Pax Americana" to
      jeszcze po co to Polsce i Polakom te nie nasze wojny skoro brak
      pieniędzy na leki Polaków?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka