jola_iza 17.05.08, 11:06 Tu już mnie szlag trafia. Tusku , Kopacz, są granice obiecanek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_iza Re: Hemofilia 17.05.08, 11:11 Niby dlatego, że skoro się obiecuje, trza dotrzymywać. Jak się czują rodzice, dzieci?? Nie wyjdzie od lipca, nie wiadomo kiedy wyjdzie. Ot, prosta sprawa, nieudacznictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 11:14 co się będziesz o moją forsę prosić. Pokaż jak daje innym lewica ... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 11:17 Wiesz co? pocałuj mnie w nos. Nie Ja obiecałam, Kopaczowa i Tusku. Nie wyjdzie z powodu nieudolności. Ja się pchałam do rządu ? I oby u Ciebie wszyscy zdrowi byli. Tusku, marny historyk na trójkach i takich sobie dobrał. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 11:20 jola_iza napisała: > Ja się pchałam do rządu ? a ze swojego to nie łaska?, lewica tyko cudze rozdawać potrafi? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 11:30 Ja Ci coś powiem, to jest OBOWIĄZEK rządzących.Ja ze swojego wystarczająco daję. Jeśli nie ma kasy w budżecie, też zrozumiem. Tylko czy PR najważniejszy? Więc łaskawie proszę się odkrochmalić od lewicy, Kopaczowa nadawała, wyszło jak wyszło. Nie z powodu braku kasy, z powodu NIEUDOLNOŚCI tuskowatych Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 11:36 chcę ci dać sposobność wykazania się lewicową wrażliwością. Po co udawać że ci na chorych na hemofilię zależy?. Napisz "Kopaczowa i Tusk są wstrętni", bo o to właśnie ci chodzi a nie o jakieś dzieci, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 11:42 Otóż, nie! Nie o to mi chodzi. Chodzi mi o to, że zanim się chlapnie dziobem, warto pomyśleć. Tego wymagam od ministrów wszelkiej maści. Cieszysz się obiecankami, fajnie. Pamiętaj, nadejdzie pora gdy będziesz potrzebowała od państwa. I co?? Jak swoi to mogą nie dać? Nawet PiS nie obiecywał. Zatem? Mam kochać PO , bo w białych rękawiczkach, ze słowami miłości na ustach udusi? Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 11:50 ja jestem liberałem - możesz kochać kogo chcesz a poza tym nie dramatyzuj, bo skali ci zabraknie. Pomiędzy opóźnieniem finansowania leczenia hemofilii, a duszeniem jest przepaść. Jako wyborcę PO cieszy mnie Twoje pozytywne zdanie o PiS i zbliżenie obu opozycyjnych partii - lewica wierząca i bezbożna razem a po drugiej stronie PO. Scena polityczna się klaruje. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza [...] 17.05.08, 11:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
furiasz Kaczyński obniżył podatki. Dotrzymał słowa, oczy- 17.05.08, 11:59 wiście, honorowy człowiek. Co obiecał, to zrobił. SLD i Kwas dali każdemu młodemu po mieszkaniu. Wałek po 100 milionów. Ktoś tu nie ma rozumu, albo - jak mówi Niesiołowski - rżnie głupa. Nie wiadmomo jedynie czym rżnie, dlaczego go rżnie i kogo ma za głupa. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 To nie jest wątek o Kaczyńskim, 17.05.08, 13:39 bądź uprzejmy pisać na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 13:42 republika.republika napisała: > > ja jestem liberałem - gospodarczym też? jeśli tak, dlaczego popierasz Platformę? > Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 15:24 paczula8 napisała: > gospodarczym też? jeśli tak, dlaczego popierasz Platformę? no cóż nikt nie jest doskonały, a jak odrzuci się idiotów i nawiedzonych to zostaje tylko PO. taki np. Korwin to się z lewicą Pisowską i Samoobroną obściskiwał - a to już stanowczo za wiele jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 15:50 republika.republika napisała: > paczula8 napisała: > > > > gospodarczym też? jeśli tak, dlaczego popierasz Platformę? > > no cóż nikt nie jest doskonały, Błądzisz. Platforma nie jest niedoskonałą partią liberalną, Platforma w ogole nie jest parta liberalną. Platforma wie, że w Polsce ludzie są w większości tzw. wolnorynkowcami, szczególnie młodzi, i na tym haśle wygrała wybory. Ale expose, orędzie oraz czyny, jasno pokazują, w którą stronę PO zmierza ... z liberalizmem gospodarczym ,to nie ma NIC wspólnego. Lubisz być robiony w balona? Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 16:22 paczula8 napisała: > Lubisz być robiony w balona? w balona to bym się dała robić głosując na oszołomstwo,które jest oderwane od rzeczywistości i nie ma żadnej szansy żeby wejść do parlamentu. Poza tym nie wierzę w spiskowe teorie, wszędzie czających się szpiegów i inne razwiedki, a to wyklucza mnie już całkowicie z grona wyborców korwin-liberałów:) ps. a Korwin Leppera wspierał dlatego, że dał się robić w balona czy z innego powodu?. Wybory są kompromisem, w którym bierze się pod uwagę różne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 17:39 > Błądzisz. Platforma nie jest niedoskonałą partią liberalną, > Platforma w ogole nie jest parta liberalną. Czyli ten cham Kur***ski jak zwykłe łgał w swoich sppotach wyborczych z 2005 roku! oszust! oszust! oszust skadndował niegdyś Sejm pod adresem tego katolika, posła Prawa i Sprawiedliwości pl.youtube.com/watch?v=TQWsQVUhYc4 Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 14:29 To chyba przez takich ludzi jak Ty słowo liberał brzmi w Polsce jak obelga. Odpowiedz Link Zgłoś
hollogram Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 13:18 On naiwna, naiwna, naiwna... Jej forsa, ha ha! republika.republika napisała: > > co się będziesz o moją forsę prosić. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 13:29 No cóż, skoro "muchy u komara w gospodzie" republice kojarzą się z syfem PRLu, czegóż wymagać ? Odpowiedz Link Zgłoś
hollogram Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 13:31 Młode to pewnie i niewiele rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 15:29 hollogram napisał: > Młode to pewnie i niewiele rozumie. takiś sam błyskotliwy jak jolo_iza, co jak książkę przeczyta to wszystkim na FK o tym opowiada Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: załóż fundację i wspomagaj 17.05.08, 15:27 jola_iza napisała: > No cóż, skoro "muchy u komara w gospodzie" republice kojarzą się z syfem PRLu, > czegóż wymagać ? od dzisiaj syf PRLu kojarzy mi się też z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Dziwne, że KK nie zabiera głosu w tej sprawie 17.05.08, 14:34 A może czarnym jest to obojętne? W końcu za pogrzeb zgarną kasę. Co innego aborcja. Tam każdy taki przypadek odbiera im pieniądze. M. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Dziwne, że KK nie zabiera głosu w tej sprawie 17.05.08, 15:29 mariner4 napisał: > A może czarnym jest to obojętne? W końcu za pogrzeb zgarną kasę. > Co innego aborcja. Tam każdy taki przypadek odbiera im pieniądze. > M. i potencjalny obiekt molestowania :o(((( Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl W tym roku Polska wyda 80 mln $ na wojnę w Iraku i 17.05.08, 15:35 Afganistanie (z pieniędzy polskich podatników) aby przypodobać się USA za polskie pieniądze. Nie dojść że to brudne wojny amerykańskie w imię "Pax Americana" to jeszcze po co to Polsce i Polakom te nie nasze wojny skoro brak pieniędzy na leki Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś