basia.basia 21.09.03, 22:51 Czy ktoś wie co się dzieje? W TVN24 podają - widzę wiadomść na pasku w dole ekranu - że jakiś facet koło 30-ki wdarł się do siedziby TVP, sterroryzował ochroniarza i żąda wystąpienia na wizji!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doradca Re: Terrorysta w TVP! IP: *.acn.pl / *.acn.pl 21.09.03, 22:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=8096877 Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Terrorysta w TVP! 21.09.03, 23:01 W TVP mamy terrorystę już pięć lat; sterroryzował wszystkich rzetelnych dziennikarzy i nic nie wskazuje na to, żeby za to odpowiedział. Będzie prezesem dożywotnio Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Terrorysta w TVP! 21.09.03, 23:04 basia.basia napisała: > Czy ktoś wie co się dzieje? W TVN24 podają - widzę wiadomść na pasku w dole > ekranu - że jakiś facet koło 30-ki wdarł się do siedziby TVP, sterroryzował > ochroniarza i żąda wystąpienia na wizji!!! Zbychu Ziobro? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Terrorysta w TVP! 21.09.03, 23:15 Właśnie usłyszałam, że Zbychu odebrał ochroniarzowi pistolet. Telewizja obstawiona, antyterroryści itp. Trawają negocjacje. Czyżby Zbychu nie wytrzymał nerwowo i żądał ustąpienia Roberta? A może żąda, żeby Lechu mozerny wystąpił przed kamerami i ogłosił, że jest mniej niż zero? jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Terrorysta w TVP! 21.09.03, 23:18 basia.basia napisała: > Właśnie usłyszałam, że Zbychu odebrał ochroniarzowi pistolet. > Telewizja obstawiona, antyterroryści itp. Trawają negocjacje. > Czyżby Zbychu nie wytrzymał nerwowo i żądał ustąpienia Roberta? > A może żąda, żeby Lechu mozerny wystąpił przed kamerami i ogłosił, > że jest mniej niż zero? > jak myślisz? Zbychu jest bokserem, a ochroniarze w telewizji to trochę ciemięgi, bez szans ze Zbyszkiem. Ciekawe co jest na kasecie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Terrorysta w TVP! 21.09.03, 23:19 kataryna.kataryna napisała: > Zbychu jest bokserem, a ochroniarze w telewizji to trochę ciemięgi, bez szans > ze Zbyszkiem. Ciekawe co jest na kasecie. Czy myślisz, że się tego kiedykolwiek dowiemy? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Terrorysta w TVP! 21.09.03, 23:21 basia.basia napisała: > kataryna.kataryna napisała: > > > Zbychu jest bokserem, a ochroniarze w telewizji to trochę ciemięgi, bez > szans > > ze Zbyszkiem. Ciekawe co jest na kasecie. > > Czy myślisz, że się tego kiedykolwiek dowiemy? Pewnie nie, i pewnie nic ciekawego na tej kasecie nie ma, gdyby było, zaniósłby to do TVN-u. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Terrorysta w TVP! 21.09.03, 23:43 Jakie to szczęście, że dopiero przyszedłam! Nie wiem, czy wytrzymałbym nerwowo wiadomość o ataku na dobra Roberta! Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Terrorysta w TVP! 21.09.03, 23:45 minderbinder1 napisał: > Jakie to szczęście, że dopiero przyszedłam! Nie wiem, czy wytrzymałbym nerwowo > wiadomość o ataku na dobra Roberta! W tym stresie napisałem "przyszedłam"! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Terrorysta w TVP! 21.09.03, 23:47 minderbinder1 napisał: > minderbinder1 napisał: > > > Jakie to szczęście, że dopiero przyszedłam! Nie wiem, czy wytrzymałbym > nerwowo > > wiadomość o ataku na dobra Roberta! > > W tym stresie napisałem "przyszedłam"! Wszyscy tu w nerwach jesteśmy, nikt nawet nie zauważył, żeś się z płcią zdradziła. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Terrorysta w TVP! 21.09.03, 23:51 kataryna.kataryna napisała: > minderbinder1 napisał: > > > minderbinder1 napisał: > > > > > Jakie to szczęście, że dopiero przyszedłam! Nie wiem, czy wytrzymałby > m > > nerwowo > > > wiadomość o ataku na dobra Roberta! > > > > W tym stresie napisałem "przyszedłam"! > > > Wszyscy tu w nerwach jesteśmy, nikt nawet nie zauważył, żeś się z płcią > zdradziła. :))) Teraz rozsyłam smsy do znajomych. Oni też sie zawsze martwią o DOBRA Roberta! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Terrorysta w TVP! 22.09.03, 00:24 minderbinder1 napisał: > > Teraz rozsyłam smsy do znajomych. Oni też sie zawsze martwią o DOBRA Roberta! A nie zapomnij o Włodku Czarzastym! On już z tej zgryzoty wszystkie wąsy sobie wydarł. A jak go Kataryna bez wąsów zobaczy to może takiego szoku nieboga nie przeżyć! Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Terrorysta w TVP! 22.09.03, 00:40 basia.basia napisała: > minderbinder1 napisał: > > > > > Teraz rozsyłam smsy do znajomych. Oni też sie zawsze martwią o DOBRA Rober > ta! > > A nie zapomnij o Włodku Czarzastym! On już z tej zgryzoty wszystkie wąsy sobie > wydarł. A jak go Kataryna bez wąsów zobaczy to może takiego szoku nieboga nie > przeżyć! Już mu wysłałem i zrobiłem jazdę, że mnie nie powiadomił smsem, co się dzieje, gdy byłem poza zasięgiem informacyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Terrorysta w TVP! 22.09.03, 01:19 minderbinder1 napisał: > Już mu wysłałem i zrobiłem jazdę, że mnie nie powiadomił smsem, co się dzieje, > gdy byłem poza zasięgiem informacyjnym. Co za cyrk! ps Zauważyłeś chyba jaki tu cyrk się gdzie indziej odbywa? Kiedyś Ty napisałeś, że ja się opisałam i chyba na darmo. Popełniłam błąd nie reagując odpowiednio wcześnie na symptomy zwiastujące cyklon. Trzeba się było ewakuować zawczasu a nie liczyć na nagłą zmianę kierunku. Myślę sobie, że to jest materiał na jakąś telenowelę! Byłoby lepsze niż Kiepscy. Nie przypuszczałam, że papierowe konflikty mogą mieć taką temperaturę. I w ogóle, że przy okazji naszych debat politycznych sprawy męsko-damskie i osobiste mogą zagłuszyć wszystko. Na szczęście sprawy się powoli rozplątują. Idę spać. Jutro mamy od rana następny cyrk. Ale będzie! Jak bym chciała, żeby wreszcie ten wrzód pękł! Oby! Cześć Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Terrorysta w TVP! 22.09.03, 01:54 basia.basia napisała: > Co za cyrk! > ps > Zauważyłeś chyba jaki tu cyrk się gdzie indziej odbywa? Właśnie przeczytałem, bo wcześniej mnie nie było i teraz wszystko przerobiłem hurtem. Trochę zdębiałem, szczerze mówiąc. Muszę to sobie przerobić, bo trochę mnie niektóre komentarze zaskoczyły. Ja się nie za bardzo orientowałem w tym wszystkim wcześniej, nie wiedziałem, że to tak źle wygląda. > Kiedyś Ty napisałeś, że ja się opisałam i chyba na darmo. A możesz przypomnieć, o co chodzi?? Mam nadzieję, że nie odczytałaś tego w mylny sposób (cokolwiek to było), bo ja tutaj nie wdawałem się z nikim z Was w tego typu dyskusję i nie formułowałem nigdy zarzutów wobec kogokolwiek z Was. Te głupie komentarze, które czasami pisałem, aluzje, były tylko wygłupami i mam nadzieję, że nikt nie brał tego poważnie. Teraz to już sam nie wiem. > Popełniłam błąd nie reagując odpowiednio wcześnie na > symptomy zwiastujące cyklon. Trzeba się było ewakuować > zawczasu a nie liczyć na nagłą zmianę kierunku. > Myślę sobie, że to jest materiał na jakąś telenowelę! > Byłoby lepsze niż Kiepscy. Nie przypuszczałam, że papierowe > konflikty mogą mieć taką temperaturę. I w ogóle, że przy okazji > naszych debat politycznych sprawy męsko-damskie i osobiste mogą > zagłuszyć wszystko. Na szczęście sprawy się powoli rozplątują. U mnie jest akurat odwrotnie :) > Idę spać. Jutro mamy od rana następny cyrk. Ale będzie! > Jak bym chciała, żeby wreszcie ten wrzód pękł! Oby! > Cześć Zobaczymy, czy safari będzie pomyślne. Do jutra, tfu, do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Terrorysta w TVP! 22.09.03, 12:29 minderbinder1 napisał: > > Kiedyś Ty napisałeś, że ja się opisałam i chyba na darmo. > > A możesz przypomnieć, o co chodzi?? Mam nadzieję, że nie odczytałaś tego w > mylny sposób (cokolwiek to było), Wklejam Ci to, żebyś wiedział co miałam na myśli. A Ty rzeczywiście nie orientowałeś się o co chodzi. Sprawa jest już po części wyjaśniona. Bardzo to jest skomplikowane i pewnie trudno Ci to zrozumieć. Myślę, że powinieneś wiedzieć przynajmniej tyle, że Kataryna i ja nie chcemy mieć więcej nic do czynienia z bratkiem i wartburgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Załącznik 22.09.03, 12:31 słucham lwicy no i zagapiłam się:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=7764048&a=7902489 Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Załącznik 22.09.03, 13:25 basia.basia napisała: > słucham lwicy no i zagapiłam się:) > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=7764048&a=7902489 To był błąd z mojej strony, gdyż nie zorientowałem się, o co chodzi, a dodatkowo zmylił mnie tytuł, jaki nadał Maciek temu postowi (zważając na to, co było temetem tego listu). Myślałem, że to się odnosi do innych kwestii, których tam nie widziałem. Dlatego Maciej o czym innym, a ja o czym innym. Później, jak już więcej osób się dołączyło i zaczęto wyciągać jakieś stare żale, to już się nie odzywałem. A powody, dla których pomyliłem, o co dokładnie chodzi, są dwa. Pierwszy już podałem, a drugi jest taki, że mnie to nie zdziwiło, bo już wcześniej takie rzeczy padały tutaj, na forum. Nie było więc to żadnym odkryciem. Zresztą ja powinienem był zacząć wtedy od innej kwestii, czyli od wywlekania osobistych zarzutów do wątków, w których nie powinny się one znaleźć. Ale było, minęło. Ja już zresztą nie mam zamiaru wypowiadać się więcej w tej sprawie. Trzeba było to zastosować od samego początku. Szkoda tylko, że to się tak zakończyło, bo teraz jestem trochę w głupiej sytuacji. No cóż, zobaczymy, jak to dalej będzie. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg na wklejke Basi IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 23.09.03, 00:40 Wlasnie zamierzalem ustosunkowac sie do Twojego postu sprzed dwoch dni na temat watku 1967. Wszedlem jednak na te strone i stracilem ochote. Jezeli nie chcesz miec wiecej nic wspolnego z bratkiem i wartburgiem, to nie pozostaje mi nic innego, jak uszanowac Twoja wole. Niech juz pozostane dla Ciebie demonem z wyzyn moich na maluczkich spogladajacym (w tym takze na Ciebie) pelen lekcewazenia i pogardy. Chyba rzeczywiscie nadawalismy na roznych dlugosciach fal. Kto to powiedzial, ze jestesmy zawsze tacy, jakimi tworza nas inni? Gombrowicz? Nie ma ucieczki od innych, mimo ze wciaz jej probujemy. Co mnie zastanawia, to ze ja nigdy nie mialem az tak negatywnych reakcji w stosunku do Ciebie. Wciaz odnosilem wrazenie, ze sie nie rozumiemy. To wszystko. Moze czasami probowalem wyjasnic moj odmienny punkt widzenia. To byl pewnie moj blad. Zapewne z tego powodu wydawalem Ci sie nieznosnie protekcjonalny. Mnie natomiast zdumiewala Twoja niezdolnosc zrozumienia Bratka. Myslalem, ze mozesz byc partnerem, ale chyba sie mylilem. Z jednej strony calkowicie zrozumiale zachwyty nad Witkiem-Bisem, felietonami Pilcha, a z drugiej zupelne niezrozumienie intencji Bratka reprezentujacego b. zblizony (bo oparty na dociekliwosci) typ myslenia. Do dzisiaj nie jestes w stanie zrozumiec, o co poszlo w klotni z Lupusem. To byl spor merytoryczny, w ktorym chodzilo o czystosc postaw moralnych i tej czystosci w tym sporze bronil Bratek. Bo niezaleznie od tego, ze tekst o Herbercie nie byl przez niego napisany, to byl to tekst wyjatkowo wredny i Lupus firmowal go swoim nickiem. Przeczytaj sobie jeszcze raz ten kipiacy od nienawiscie paszkwil. Obrazliwy nie tylko dla Herberta, ale i dla kazdego samodzielnie myslacego czlowieka. Za reakcja Bratka kryly sie przemyslenia i doswiadczenia intelektualne, ktore byc moze Tobie sa nieznane. Chociaz jestem przekonany, ze gdybys powaznie nad tym sie zastanowila. Czemu kasasz, zamiast starac sie zrozumiec? Jestes zaslepiona. O wszystko obwiniasz Bratka, a teraz i mnie, bo stanalem w jego obronie. Nie moglem zniesc tej sprzeczki, do jakiej tutaj doszlo i w jakiej najwiecej dostalo sie temu, ktory najmniej na to zasluzyl. Ale jak juz powiedzialem na poczatku. Wyglada na to, ze nadajemy na roznych dlugosciach fal i musimy sie z tym faktem pogodzic. Trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia do mb1 23.09.03, 01:07 basia.basia napisała: > Myślę, > że powinieneś wiedzieć przynajmniej tyle, że Kataryna > i ja nie chcemy mieć więcej nic do czynienia z bratkiem > i wartburgiem. Korekta. Nie powinnam była pisać w imieniu swoim i Kataryny. Ona mnie do tego nie upoważniła. Jest to nadużycie. Przykro mi, że zamąciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m TO REAKCJA NA FAWORYZOW. SLD PO I DYSKRYM. LPR 22.09.03, 11:00 Odpowiedz Link Zgłoś