Dodaj do ulubionych

Terrorysta w TVP!

21.09.03, 22:51
Czy ktoś wie co się dzieje? W TVN24 podają - widzę wiadomść na pasku w dole
ekranu - że jakiś facet koło 30-ki wdarł się do siedziby TVP, sterroryzował
ochroniarza i żąda wystąpienia na wizji!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: doradca Re: Terrorysta w TVP! IP: *.acn.pl / *.acn.pl 21.09.03, 22:53
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=8096877
    • strajker Re: Terrorysta w TVP! 21.09.03, 23:01
      W TVP mamy terrorystę już pięć lat; sterroryzował wszystkich rzetelnych
      dziennikarzy i nic nie wskazuje na to, żeby za to odpowiedział. Będzie
      prezesem dożywotnio
    • kataryna.kataryna Re: Terrorysta w TVP! 21.09.03, 23:04
      basia.basia napisała:

> Czy ktoś wie co się dzieje? W TVN24 podają - widzę wiadomść na pasku w dole
      > ekranu - że jakiś facet koło 30-ki wdarł się do siedziby TVP, sterroryzował
      > ochroniarza i żąda wystąpienia na wizji!!!

Zbychu Ziobro?
      • basia.basia Re: Terrorysta w TVP! 21.09.03, 23:15
        Właśnie usłyszałam, że Zbychu odebrał ochroniarzowi pistolet.
        Telewizja obstawiona, antyterroryści itp. Trawają negocjacje.
        Czyżby Zbychu nie wytrzymał nerwowo i żądał ustąpienia Roberta?
        A może żąda, żeby Lechu mozerny wystąpił przed kamerami i ogłosił,
        że jest mniej niż zero?
        jak myślisz?
        • kataryna.kataryna Re: Terrorysta w TVP! 21.09.03, 23:18
          basia.basia napisała:

> Właśnie usłyszałam, że Zbychu odebrał ochroniarzowi pistolet.
          > Telewizja obstawiona, antyterroryści itp. Trawają negocjacje.
          > Czyżby Zbychu nie wytrzymał nerwowo i żądał ustąpienia Roberta?
          > A może żąda, żeby Lechu mozerny wystąpił przed kamerami i ogłosił,
          > że jest mniej niż zero?
          > jak myślisz?

Zbychu jest bokserem, a ochroniarze w telewizji to trochę ciemięgi, bez szans
          ze Zbyszkiem. Ciekawe co jest na kasecie.
          • basia.basia Re: Terrorysta w TVP! 21.09.03, 23:19
            kataryna.kataryna napisała:

> Zbychu jest bokserem, a ochroniarze w telewizji to trochę ciemięgi, bez
            szans
            > ze Zbyszkiem. Ciekawe co jest na kasecie.

Czy myślisz, że się tego kiedykolwiek dowiemy?
            • kataryna.kataryna Re: Terrorysta w TVP! 21.09.03, 23:21
              basia.basia napisała:

> kataryna.kataryna napisała:
              >
              > > Zbychu jest bokserem, a ochroniarze w telewizji to trochę ciemięgi, bez
              > szans
              > > ze Zbyszkiem. Ciekawe co jest na kasecie.
              >
              > Czy myślisz, że się tego kiedykolwiek dowiemy?

Pewnie nie, i pewnie nic ciekawego na tej kasecie nie ma, gdyby było, zaniósłby
              to do TVN-u.
    • minderbinder1 Re: Terrorysta w TVP! 21.09.03, 23:43
      Jakie to szczęście, że dopiero przyszedłam! Nie wiem, czy wytrzymałbym nerwowo
      wiadomość o ataku na dobra Roberta!
      • minderbinder1 Re: Terrorysta w TVP! 21.09.03, 23:45
        minderbinder1 napisał:

> Jakie to szczęście, że dopiero przyszedłam! Nie wiem, czy wytrzymałbym
        nerwowo
        > wiadomość o ataku na dobra Roberta!

W tym stresie napisałem "przyszedłam"!
        • kataryna.kataryna Re: Terrorysta w TVP! 21.09.03, 23:47
          minderbinder1 napisał:

> minderbinder1 napisał:
          >
          > > Jakie to szczęście, że dopiero przyszedłam! Nie wiem, czy wytrzymałbym
          > nerwowo
          > > wiadomość o ataku na dobra Roberta!
          >
          > W tym stresie napisałem "przyszedłam"!

Wszyscy tu w nerwach jesteśmy, nikt nawet nie zauważył, żeś się z płcią
          zdradziła.
          • minderbinder1 Re: Terrorysta w TVP! 21.09.03, 23:51
            kataryna.kataryna napisała:

> minderbinder1 napisał:
            >
            > > minderbinder1 napisał:
            > >
            > > > Jakie to szczęście, że dopiero przyszedłam! Nie wiem, czy wytrzymałby
            > m
            > > nerwowo
            > > > wiadomość o ataku na dobra Roberta!
            > >
            > > W tym stresie napisałem "przyszedłam"!
            >
            >
            > Wszyscy tu w nerwach jesteśmy, nikt nawet nie zauważył, żeś się z płcią
            > zdradziła.

:)))

Teraz rozsyłam smsy do znajomych. Oni też sie zawsze martwią o DOBRA Roberta!
            • basia.basia Re: Terrorysta w TVP! 22.09.03, 00:24
              minderbinder1 napisał:

>
              > Teraz rozsyłam smsy do znajomych. Oni też sie zawsze martwią o DOBRA Roberta!

A nie zapomnij o Włodku Czarzastym! On już z tej zgryzoty wszystkie wąsy sobie
              wydarł. A jak go Kataryna bez wąsów zobaczy to może takiego szoku nieboga nie
              przeżyć!
              • minderbinder1 Re: Terrorysta w TVP! 22.09.03, 00:40
                basia.basia napisała:

> minderbinder1 napisał:
                >
                > >
                > > Teraz rozsyłam smsy do znajomych. Oni też sie zawsze martwią o DOBRA Rober
                > ta!
                >
                > A nie zapomnij o Włodku Czarzastym! On już z tej zgryzoty wszystkie wąsy
                sobie
                > wydarł. A jak go Kataryna bez wąsów zobaczy to może takiego szoku nieboga nie
                > przeżyć!

Już mu wysłałem i zrobiłem jazdę, że mnie nie powiadomił smsem, co się dzieje,
                gdy byłem poza zasięgiem informacyjnym.
                • basia.basia Re: Terrorysta w TVP! 22.09.03, 01:19
                  minderbinder1 napisał:

> Już mu wysłałem i zrobiłem jazdę, że mnie nie powiadomił smsem, co się
                  dzieje,
                  > gdy byłem poza zasięgiem informacyjnym.

Co za cyrk!

ps
                  Zauważyłeś chyba jaki tu cyrk się gdzie indziej odbywa?
                  Kiedyś Ty napisałeś, że ja się opisałam i chyba na darmo.
                  Popełniłam błąd nie reagując odpowiednio wcześnie na
                  symptomy zwiastujące cyklon. Trzeba się było ewakuować
                  zawczasu a nie liczyć na nagłą zmianę kierunku.
                  Myślę sobie, że to jest materiał na jakąś telenowelę!
                  Byłoby lepsze niż Kiepscy. Nie przypuszczałam, że papierowe
                  konflikty mogą mieć taką temperaturę. I w ogóle, że przy okazji
                  naszych debat politycznych sprawy męsko-damskie i osobiste mogą
                  zagłuszyć wszystko. Na szczęście sprawy się powoli rozplątują.

Idę spać. Jutro mamy od rana następny cyrk. Ale będzie!
                  Jak bym chciała, żeby wreszcie ten wrzód pękł! Oby!
                  Cześć
                  • minderbinder1 Re: Terrorysta w TVP! 22.09.03, 01:54
                    basia.basia napisała:

> Co za cyrk!

> ps
                    > Zauważyłeś chyba jaki tu cyrk się gdzie indziej odbywa?

Właśnie przeczytałem, bo wcześniej mnie nie było i teraz wszystko przerobiłem
                    hurtem. Trochę zdębiałem, szczerze mówiąc. Muszę to sobie przerobić, bo trochę
                    mnie niektóre komentarze zaskoczyły. Ja się nie za bardzo orientowałem w tym
                    wszystkim wcześniej, nie wiedziałem, że to tak źle wygląda.

> Kiedyś Ty napisałeś, że ja się opisałam i chyba na darmo.

A możesz przypomnieć, o co chodzi?? Mam nadzieję, że nie odczytałaś tego w
                    mylny sposób (cokolwiek to było), bo ja tutaj nie wdawałem się z nikim z Was w
                    tego typu dyskusję i nie formułowałem nigdy zarzutów wobec kogokolwiek z Was.
                    Te głupie komentarze, które czasami pisałem, aluzje, były tylko wygłupami i mam
                    nadzieję, że nikt nie brał tego poważnie. Teraz to już sam nie wiem.

> Popełniłam błąd nie reagując odpowiednio wcześnie na
                    > symptomy zwiastujące cyklon. Trzeba się było ewakuować
                    > zawczasu a nie liczyć na nagłą zmianę kierunku.
                    > Myślę sobie, że to jest materiał na jakąś telenowelę!
                    > Byłoby lepsze niż Kiepscy. Nie przypuszczałam, że papierowe
                    > konflikty mogą mieć taką temperaturę. I w ogóle, że przy okazji
                    > naszych debat politycznych sprawy męsko-damskie i osobiste mogą
                    > zagłuszyć wszystko. Na szczęście sprawy się powoli rozplątują.

U mnie jest akurat odwrotnie :)

> Idę spać. Jutro mamy od rana następny cyrk. Ale będzie!
                    > Jak bym chciała, żeby wreszcie ten wrzód pękł! Oby!
                    > Cześć

Zobaczymy, czy safari będzie pomyślne.
                    Do jutra, tfu, do dzisiaj.
                    • basia.basia Re: Terrorysta w TVP! 22.09.03, 12:29
                      minderbinder1 napisał:

> > Kiedyś Ty napisałeś, że ja się opisałam i chyba na darmo.
                      >
                      > A możesz przypomnieć, o co chodzi?? Mam nadzieję, że nie odczytałaś tego w
                      > mylny sposób (cokolwiek to było),

Wklejam Ci to, żebyś wiedział co miałam na myśli.
                      A Ty rzeczywiście nie orientowałeś się o co chodzi.
                      Sprawa jest już po części wyjaśniona. Bardzo to jest
                      skomplikowane i pewnie trudno Ci to zrozumieć. Myślę,
                      że powinieneś wiedzieć przynajmniej tyle, że Kataryna
                      i ja nie chcemy mieć więcej nic do czynienia z bratkiem
                      i wartburgiem.
                      • basia.basia Załącznik 22.09.03, 12:31
                        słucham lwicy no i zagapiłam się:)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=7764048&a=7902489
                        • minderbinder1 Re: Załącznik 22.09.03, 13:25
                          basia.basia napisała:

> słucham lwicy no i zagapiłam się:)
                          >
                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=7764048&a=7902489

To był błąd z mojej strony, gdyż nie zorientowałem się, o co chodzi, a
                          dodatkowo zmylił mnie tytuł, jaki nadał Maciek temu postowi (zważając na to, co
                          było temetem tego listu). Myślałem, że to się odnosi do innych kwestii, których
                          tam nie widziałem. Dlatego Maciej o czym innym, a ja o czym innym. Później, jak
                          już więcej osób się dołączyło i zaczęto wyciągać jakieś stare żale, to już się
                          nie odzywałem. A powody, dla których pomyliłem, o co dokładnie chodzi, są dwa.
                          Pierwszy już podałem, a drugi jest taki, że mnie to nie zdziwiło, bo już
                          wcześniej takie rzeczy padały tutaj, na forum. Nie było więc to żadnym
                          odkryciem.

Zresztą ja powinienem był zacząć wtedy od innej kwestii, czyli od wywlekania
                          osobistych zarzutów do wątków, w których nie powinny się one znaleźć. Ale było,
                          minęło. Ja już zresztą nie mam zamiaru wypowiadać się więcej w tej sprawie.
                          Trzeba było to zastosować od samego początku. Szkoda tylko, że to się tak
                          zakończyło, bo teraz jestem trochę w głupiej sytuacji. No cóż, zobaczymy, jak
                          to dalej będzie.
                          Hej!
                      • Gość: wartburg na wklejke Basi IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 23.09.03, 00:40
                        Wlasnie zamierzalem ustosunkowac sie do Twojego postu sprzed
                        dwoch dni na temat watku 1967. Wszedlem jednak na te strone
                        i stracilem ochote. Jezeli nie chcesz miec wiecej nic
                        wspolnego z bratkiem i wartburgiem, to nie pozostaje mi nic
                        innego, jak uszanowac Twoja wole. Niech juz pozostane dla
                        Ciebie demonem z wyzyn moich na maluczkich spogladajacym
                        (w tym takze na Ciebie) pelen lekcewazenia i pogardy. Chyba
                        rzeczywiscie nadawalismy na roznych dlugosciach fal. Kto to
                        powiedzial, ze jestesmy zawsze tacy, jakimi tworza nas inni?
                        Gombrowicz? Nie ma ucieczki od innych, mimo ze wciaz jej
                        probujemy.

Co mnie zastanawia, to ze ja nigdy nie mialem az tak negatywnych
                        reakcji w stosunku do Ciebie. Wciaz odnosilem wrazenie, ze sie
                        nie rozumiemy. To wszystko. Moze czasami probowalem wyjasnic
                        moj odmienny punkt widzenia. To byl pewnie moj blad. Zapewne
                        z tego powodu wydawalem Ci sie nieznosnie protekcjonalny. Mnie
                        natomiast zdumiewala Twoja niezdolnosc zrozumienia Bratka.
                        Myslalem, ze mozesz byc partnerem, ale chyba sie mylilem.

Z jednej strony calkowicie zrozumiale zachwyty nad Witkiem-Bisem,
                        felietonami Pilcha, a z drugiej zupelne niezrozumienie intencji
                        Bratka reprezentujacego b. zblizony (bo oparty na dociekliwosci)
                        typ myslenia. Do dzisiaj nie jestes w stanie zrozumiec, o co
                        poszlo w klotni z Lupusem. To byl spor merytoryczny, w ktorym
                        chodzilo o czystosc postaw moralnych i tej czystosci w tym sporze
                        bronil Bratek. Bo niezaleznie od tego, ze tekst o Herbercie nie
                        byl przez niego napisany, to byl to tekst wyjatkowo wredny i Lupus
                        firmowal go swoim nickiem. Przeczytaj sobie jeszcze raz ten
                        kipiacy od nienawiscie paszkwil. Obrazliwy nie tylko dla Herberta,
                        ale i dla kazdego samodzielnie myslacego czlowieka. Za reakcja
                        Bratka kryly sie przemyslenia i doswiadczenia intelektualne, ktore
                        byc moze Tobie sa nieznane. Chociaz jestem przekonany, ze gdybys
                        powaznie nad tym sie zastanowila. Czemu kasasz, zamiast starac
                        sie zrozumiec? Jestes zaslepiona. O wszystko obwiniasz Bratka,
                        a teraz i mnie, bo stanalem w jego obronie. Nie moglem zniesc tej
                        sprzeczki, do jakiej tutaj doszlo i w jakiej najwiecej dostalo sie
                        temu, ktory najmniej na to zasluzyl. Ale jak juz powiedzialem na
                        poczatku. Wyglada na to, ze nadajemy na roznych dlugosciach fal i
                        musimy sie z tym faktem pogodzic. Trudno.
                      • basia.basia do mb1 23.09.03, 01:07
                        basia.basia napisała:

> Myślę,
                        > że powinieneś wiedzieć przynajmniej tyle, że Kataryna
                        > i ja nie chcemy mieć więcej nic do czynienia z bratkiem
                        > i wartburgiem.

Korekta. Nie powinnam była pisać w imieniu swoim
                        i Kataryny. Ona mnie do tego nie upoważniła. Jest
                        to nadużycie. Przykro mi, że zamąciłam.
    • prawdziwy.oszolom.z.r.m TO REAKCJA NA FAWORYZOW. SLD PO I DYSKRYM. LPR 22.09.03, 11:00
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka