Gość: walek Adzio był naćpany jak bąk!!!! IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 12:38 NIC nie usprawiedliwia tego, ze swoim zachowaniem narazil ochroniarza na utrate zdrowia, a nawet zycia!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christ Re: Dlaczego Adrian wdarł się do TVP IP: *.uia.ac.be 25.09.03, 12:44 "Bo naprawdę terrorystami są politycy, a nie Adzio." Terrorystami - ??? W Polsce - to BANDYCKIE MORDY !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smm Re: Dlaczego Adrian wdarł się do TVP IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 13:36 Wielu ludzi jest w desperacji, w Stanach robia od czasu do czasu to samo, ale z bronia naladowana ostra amunicja. Co do rzadow Leszka Millera, to wiadomo ze sa zle, ale poprzednie byly na podobnym poziomie. Dlatego jest jak jest. Polacy slaba sie rzadza, niestety. Popatrzcie na te zalosne reformy: autostrady, ZUS, sluzba zdrowia itd. Wszystko spartolone. Polak potrafi ?? Tak, jak wyjedzie i znajdzie sie w dobrze zorganizowanym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Kolesiowi we łbie się pomieszało IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 12:59 od wszystkich Reality-show, Idoli, Big-Brotherów, Dróg do Sukcesu, itp.. Niech media, a głównie TV dalej pokazuje tak debilne programy i filmy, to niedługo jedni drugich będą mordować przed kamerami byle tylko zaistnieć choć na chwilę na oczach milionów. Dyskutanci reportera GW mają trochę racji, ale tylko trochę. Transmisje live z przesłuchań Komisji d/s Afery Rywina też należą do tych pożal się Boże widowisk. Też bym skopał tyłki i członkom komisji i większości przesłuchiwanych. Wszystkie inne afery ostatnich miesięcy czy też lat również wpływają na nastroje i to nietylko tych młodych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snycerz Re: Dlaczego Adrian wdarł się do TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 13:02 Wątpliwości, jakie, jeszcze masz, gdzie Ty żyjesz, na Księżycu, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieram adama Re: Dlaczego Adrian wdarł się do TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 13:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Dlaczego Adrian wdarł się do TVP IP: *.speed.planet.nl 25.09.03, 13:08 bardzo dobrze zrobil,mozemy zalozyc konto eliminacji nieudczciwych politykow,jestesmy z nim,ekipa z lodzi i ocw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Komunistyczny kapitalizm ! IP: *.in.gazownia.pl / 10.130.100.* 25.09.03, 13:34 Co to za kapitalizm?! Państwo zdziera połowe tego co się zarobi. W zamian mamy za wszystko płacić. Z każdy druczek w urzędzie, za przejazd drogami, za telewizor, za wizyte w przychodni (bo skończył sie limit), i można by tak dalej wymieniać. TO JEST KAPITALIZM?! Kapitalizm to by był, gdyby nie tworzono barier w rodzaju drakońskich składek ZUS, które przeciętnemu człowiekowi, chcącemu zarobić na swoje utrzymanie, kompletnie blokują możliwość działania. To by był kapitalizm, gdyby płaciło się podatek od tego co się zarobi (i oczywiście nie 85 %) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hesky TM Re: Dlaczego Adrian wdarł się do TVP IP: *.tomaszow-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 14:26 JESTEM Z TOMASZOWA. jestem jescze w 2 klasie liceum ale ja takze jux teraz zauwazam ze w tomaszowie NIE DA SIE ZYC. mozna co najwyzej pic albo cpac. perspwktyw na zycie nie ma zadnych. kto nie ma znajomosci zeby dostac prace nie dostanie jej....NAWET NA BUDOWIE (choc o to podobno w innyh miastach latwo). puby, bary, dyskoteki to jedno wielkie dno... TU NAPRAWDE NIE MA PERSPEKTYW!! CI LUDZIE TO ZNACZY KRZSIEK I ADRIAN SKONCZYLI 2 NAJLEPSZE W TOMASZOWIE LICEA. Z DOBRYMI WYNIKAMI. JEDNAK JAK SIE NIE MA PIENIEDZY TO TRUDNO JEST ZYC DZISIAJ..na przyklad studia (bezplatne) za ktore sie placi naprawde nie male pieniade...jestem przekonany ze oni mogliby studiowac na najlepszych uniwersytetach w polsce. tylko kto za nie im zaplaci?? (w tomaszowie jest 25% bezrobocie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hakenbu Dlaczego nie wziął na zakładnika Dowborowej, albo IP: 212.244.77.* 25.09.03, 14:33 ... Kwiatkowskiego?! Partacz z tego Adriana - jeśli miał do zrealizowania cele wybiegające poza zwykłą awanturę, to wyszło kiepsko... Chyba, że miało to wyglądać na pojedyńczy atak desperacji. Jeden biedny, młody człowiek kontra wielka bezduszna, skorumpowana do szpiku kości instytucja. Dlaczego Ci jego kumple z Tomaszowa nie wsparli go podczas akcji? O ileż silniej zabrzmiały by ich postulaty jeśli wpadło by ich tam powiedzmy z pięcioro, wzieliby za zakładnika jakąś grubszą rybkę, a nie Bogu ducha winnego ochroniarza. Potrzeba by było takiej akcji, przemyślanej, skoordynowanej, która pozwoliłaby na wymuszenie transmisji na żywo najlepiej w godzinach najwyższej oglądalności. Cała Polska usłyszałaby głos sfrustrowanej, pozbawionej jakichkolwiek życiowych szans młodzieży, która dotąd tłumiła w sobie wściekłość. Tak czy owak dojdzie do wybuchu, potężnego, niekontrolowanego wybuchu społecznego. Wśród tłumu szturmujacego URM i ministerstwa, znajdą się zwolennicy Samooborony, górnicy, bezrobotna młodzież, którzy pomimo ogromnych róznic w celach, połączą się choć na krótki czas pod wspólnym hasłem: "Rozgromic SLD z Millerem na czele!". Znów zapłoną komitety, tym razem z szyldami SLD nad drzwiami. I choć brzmi to strasznie, tylko czekam kiedy dojdzie do takiej konfrontacji, żeby aktywnie wspomóc ludzi w przegonieniu na cztery wiatry czerwonych bandytów. Mysle, że to ostatni gwizdek dla ludzi przyzwoitych, których nie brakuje w SLD, żeby opuścili szeregi tej partii. W przeciwnym razie gniew ludu dosięgnie i ich. Jestem przeciwny aktom przemocy, ale jeszcze trochę i byłbym gotów wspierać górników obrzucajacych kancelarię premiera kamieniami. Jak dotąd nie widać, zeby demokracja w takim kształcie jak obecnie w Polsce, się sprawdziła, zatem mógłby usprawiedliwic bardziej radykalne rozwiązania niż wybory parlamentarne, które przy obecnej ordynacji są kpiną z demokracji. Mam nadzieję, że bedzie wystarczyła tylko taka demonstracja siły i Leszek miller bedzie spieprzał w popłochu i nie dojdzie do rozlewu krwi, czego chyba, żaden normalny człowiek nie pragnie. Nie przypuszczałem, ze mozna ze mnie wydobyc takie poklady nienawisci, ale widzac w TV panow Pola, Janika, czy inną Łybacką moja ręka sama sięga do kieszeni w poszukiwaniu jakiejś spluwy, albo granatu, których, na szczęście dlatych wymienionych wyżej, i jeszcze paru innych, tam nie znajduje. Czy Adrian jest bohaterem? Nawet jeśli nie, to zróbmy go nim. Nasze pokolenie potrzebuje bohaterów, żeby nikt nam bezczelnie nie pluł w twarz nazywając nas "pokoleniem nic". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arian adrian IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 16:07 powinien wziąć kamela i kraśko, naćpać ich i wpuścić na wizję. oj, działoby się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arian Re: adrian IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 16:16 a w ogóleto co ten koleś sobie zapodał, że taką miał jazdę? Lucy in Sky with Diamonds? :) Czy może Magic Shrooms? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FriendTomaszowski Posłuchajcie.... IP: *.tomaszow.mm.pl 25.09.03, 16:21 cóz....co ma do tego wszystkiego polityka???to moze 1/100 tego co miał do zaznaczenia ten incydent...adek???najnteligentniejszy z ludzi jakich miałem okazje poznac...czy był biedny?uciskany?rzad...terroryzm...to nie jest akcja ogólno krajowa przeciw władzy i korupcji...tu chodzi o indywidualny los tego cżłowieka...który przekłada sie na nas...narkotyki cpanie picie palenie ...rodzice...którzy sami potrafią pogrązyc gorzej niz reszta ...wreszcie ten przez was tak czesto wspominany system w Polsce który prowadzi jak narazie tylko w dół...te 20 osób to nie zadne patałachy..my sie uczymy studiujemy i pracujemy...nie szukamy byle rozrywki i popularnosci zeby zobaczyc swoje zdanie w byle gazecie...myslicie ze jakbysmy wiedzieli ze on tam bedzie i bedzie miał bron zadne z nas by go nie powstrzymało>>>???nie jestesmy wariatami...myslimy czujemy widzimy ....szkoda ze wszystko co snujecie to tylko domysły...nikt tak na serio nie wiedział co siedzi w głowie Adka...co chce powiedziec nawet my jego znajomi...Telewizja?? zrobiła jeszcze jedną głupote i rozgłos ku chwale pieniądza mówiąc pół prawdy...prasa opisała tej prawdy jeszcze mniej dodając od siebie mnóstwo pierdół...nikt nie popiera przemocy i zła...ale zło w zamiarze juz od liczenia do 1 było by wykonane...straznik zyje ...i moze miał pełno w gaciach ale ludzie...oceniajmy na czym stoimy a nie co mogło by byc...na gdybaniu polega własnie najwiecej mylnych wniosków ludzi z bujna fantazją...czysta rozpacz za tym człowiekiem i tym ze zaryzykował cale zycie jakie zresztą i tak miał kruche na jedną szanse szkoda ze tak to rozegrał i mu nie wyszło ale kurcze...ukorzmy sie na moment pomyslmy....nie wydajmy sądów na podstawie popisów prasowych i telewizyjnych....pozdro dla wszystkich wtajemniczonych którzy naprawde wiedzą o co chodzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arian Re: Posłuchajcie.... IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 17:18 panie kolego a może ty wiesz co tam ten twój ziomek sobie wrzucił w tej warszafce że mu tak odjebało? przepraszam za określenie ale wszyscy wtajemniczeni chyba wiedzą o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek Załóżmy partie albo stowarzyszenie młodych... IP: *.zi.ae.wroc.pl 25.09.03, 16:23 Dowiedzialem sie troche na ten temat. Nie trzeba kasy znajomosci ukladow. Wystarczy ze sie ze soba skontaktujemy pogadamy od tego chyba trzeba by zaczac. Jesli sie okaze ze znajdzie sie chociaz pare osob ktore maja podobne poglady i chca cos zrobic to juz cos. Od tego sie zaczynaly prawdziwe ruchy spoleczne. Moi znajomi tez juz maja dosc tego co sie dzieje wokol. jak ktos chce to niech pisze: lulken@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek Oczywiscie jestem za Adrianem i jego znajomymi... IP: *.zi.ae.wroc.pl 25.09.03, 16:30 czy przyjaciolmi. A ludzie ktorzy sie kloca o to czy chcial strzelac czy nie, ktorzy sie obrzucaja miechem z powodu tego czy innego polityka. LUDZIE DAJCIE NA LUZ WY SIE KLOCICIE A ZA PLECAMI WAS ROBIA ROWNO BEZ MYDLA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOWA Re: Oczywiscie jestem za Adrianem i jego znajomym IP: *.MAN.atcom.net.pl 25.09.03, 17:07 Myśl BARANIE!!! Teorie spiskowe jak widzę trafiają do przekonania większości. Jakby nie wystarczyło, że już teraz jesteśmy tak niezwykle zdyscyplinowanym narodem, że w sumie gówno nas obchodzi wszystko dookoła, byle tylko MNIE było dobrze. Nie dziwię się więc, że przy takiej mentalności pojawiają się młodzi inteligenci ze swoimi pustymi demonstracjami. A teraz chłopak zrobi wszystko, żeby się jakoś oczyścić. A zrobił bzdurę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arian re IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 17:21 a ty zrobiłeś kupę i kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antonio Re: Oczywiscie jestem za Adrianem i jego znajomym IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.03, 10:57 Adrian zrealizowal w praktyce postulaty stawiane ostatnio przez Jana Sowę. Jest meczenniikiem tej samej idei o ktorej Sowa teoretyzuje. LENISTWO jest ich glownym motorem. Adrian chcial zmienic swiat od razu, jednym ruchem palca. Dokladnie tak jak Iwan Bezdomny (z Mistrza i Malgorzaty). I tak samo nie tylko nic nie osiagnal, ale sam sobie narobil klopotu. By moc wplywac na rzeczywistosc trzeba najpierw ZDOBYC na nia wplyw, pracujac wytrwale wiele lat. Dopiero gdy osiagnie sie jakas pozycje, mozna zmieniac swiat. pozdrawiam wszystkich Antonio Banderas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Dlaczego Adrian wdarł się do TVP IP: *.CE / *.CE01-01.datazug.net 25.09.03, 17:21 Mysle ,ze ktos sie odwazyl cos zrobic,powinno sie obalic ten smierdzacy,postarzaly rzad powinni rzadzic mlodzi ludzie ,a nie te stare komunistyczne pryki,ktorzy okradaja nasz karaj i smieja sie nam prosto w oczy,Smieja sie z naszej glupoty.!!!!!!!! Pownien kazdy mlody czlowiek zaczac dzialac ,probowac cos zmienic w tym zasranym kraju. Jest bezprawie,bieda,brak pracy itd.. CZy to moze do czegos dobrego doprowadzic ta Nasza politycznie-gospodarcza obecna sytuacja???????????????????????? Wiec z calym sercem popieram tych mlodych ludzi ,ktorzy pragna cos zmienic w naszym kraja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arian re IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 17:27 kraja to mi się serce jak czytam te nieskładne, chaotyczne wypowiedzi... istne śmietnisko! proponuję przeczytać sobie wywiad z masłowską, który (przypadkowo?) ukazał się w tym samym numerze wyborczej, co artykuł o adrianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: re IP: *.CE / *.CE01-01.datazug.net 25.09.03, 17:38 Popatrz sobie kolego jakie smietnisko ty pozostawiasz za soba.Nastepnym razem przemysl swoja wypowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INSTRUKCJE Nie tak walczy się z kapitalizmem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 18:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mate kim jest ta dziewczyna ze zdjecia??? :D IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 20:24 Przepraszam za offtopic ale zna ktos moze ta dziewczyne ze zdjecia, oczywiscie ta ktora jest w prawym gornym rogu ze zgietymi nogami :) matsh@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Jesteśmy stary z tobą IP: 212.160.152.* 25.09.03, 20:52 Masz całkowitą rację w tym kraju nie da suie żyć, ja przy pierwszej lepszej okazji wyjezdzam stad raz na zawsze. Niekidy oglądają tych złodziej w telewzji to mmam żal do Boga czemu ja tu się urodziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antonio Re: Jesteśmy stary z tobą IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.03, 10:47 Adrian zrealizowal w praktyce postulaty stawiane ostatnio przez Jana Sowę. Jest meczenniikiem tej samej idei o ktorej Sowa teoretyzuje. LENISTWO jest ich glownym motorem. Adrian chcial zmienic swiat od razu, jednym ruchem palca. Dokladnie tak jak Iwan Bezdomny (z Mistrza i Malgorzaty). I tak samo nie tylko nic nie osiagnal, ale sam sobie narobil klopotu. By moc wplywac na rzeczywistosc trzeba najpierw ZDOBYC na nia wplyw, pracujac wytrwale wiele lat. Dopiero gdy osiagnie sie jakas pozycje, mozna zmieniac swiat. pozdrawiam wszystkich Antonio Banderas Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Dlaczego Adrian wdarł się do TVP 26.09.03, 18:49 to był protest przeciw nadmiernemu nagłaśnianiu poczynań Platformy Obywatelskiej i kreowanie jej jako alternatywy dla SLD i jako wzór prawicowości..widać chłopak nie mógł już dłużej zdzierżyć tej perfidnej manipulacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SelphoO BULLSHIT... IP: *.tomaszow.mm.pl 29.09.03, 15:26 Word Up! Adek to mój Niggah. Chciałbym zaznaczyć, że co poniektórzy walą takie gagi tutaj w swoich wypowiedziach, że mi się płakać chce. Znam tego gościa bardzo dobrze i jestem z Nim do końca, aż do wschodu słońca, tam do nieba- tak, jak trzeba. Jestem z Toba stary. Straight Up! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiotslayer [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 09:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś