haen1950 06.07.08, 09:07 Bo ci Sarkozy tak wizytę w Paryżu urządzi, że do końca życia siarkowodór będzie od ciebie leciał. Ze zgniłych jaj, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
devegas Re: Kaczorek! Podpisuj! 06.07.08, 09:47 Teraz to już wszystko jedno co Kaczor zrobi. Mleko się wylało. Podpisze to znaczy że stchórzył i przestraszył się odpowiedzialności, nie podpisze to opinia o wątpliwych zasadach moralnych Kaczora, chwiejności emocjonalnej i nieprzewidywalności ( a przez to opinia o Polakach!!!) się umocni w Europie co w żadnej mierze Polsce nie służy. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Słowem Lech Rajmundowicz to nie patriota 06.07.08, 10:18 devegas napisał: > Teraz to już wszystko jedno co Kaczor zrobi. Mleko się wylało. > Podpisze to znaczy że stchórzył i przestraszył się odpowiedzialności, nie podpi > sze to opinia o wątpliwych zasadach moralnych Kaczora, chwiejności emocjonalnej > i nieprzewidywalności ( a przez to opinia o Polakach!!!) się umocni w Europie > co w żadnej mierze Polsce nie służy. Tylko szkodnik zwyczajny. Kto też go wybrał :) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Kaczorek! Podpisuj! 06.07.08, 18:26 Teraz cokolwiek zrobi,jakkolwiek się nie obróci zawsze bedzie miał rzyć z tyłu.Panie preziu jak myśleć nie potrafisz to nie pchaj się na europejski afisz! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek A po co ma podpisywać? 06.07.08, 10:05 Jak go znam, to i tak się potem wyprze tego podpisu i jeszcze większy wstyd będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: A po co ma podpisywać? 06.07.08, 10:12 Ciężko będzie pisiorkom i Kaczusiom w tym tygodniu. Zaraz uchwała sejmu, jednoznaczna - mamy do czynienia z normalnym przygłupem, zrobić za wszelką cenę na złość prawie wszystkim. On chce koniecznie widzieć się z Tuskiem, żeby pomógł durakowi wybrnąć z tej idiotycznej sytuacji. Ciekawi mnie, czy Tusk jeszcze raz da się w wała zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Re: A po co ma podpisywać? 06.07.08, 14:29 Nie podpisze. Jarek mu nie pozwoli. Przecież meldował mu wykonanie zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: A po co ma podpisywać? 06.07.08, 18:22 no to nie wywiąze się z zadania, jakie nałożyli na niego Amerykanie, to znaczy z zainstalowania tarczy w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Hienuś, podpisz umowę kupna ode mnie 06.07.08, 22:52 kolumny Zygmunta ! A jak nie podpiszesz, toś szkodnik pospolity !!! ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Hienuś, podpisz umowę kupna ode mnie 07.07.08, 07:19 rozumek się koledze stracił? Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Nie mnie tylko hienusiowi... 07.07.08, 08:19 Ja nie podpisuję nieważnych umów... Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Kaczorek! Podpisuj! 06.07.08, 22:59 Bo mi ten Sarko jakoś tak na diabła i pasuje, heheheh. Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Re: Kaczorek! Podpisuj! 06.07.08, 23:18 Prezydencie nie podpisuj, traktat jest martwy i wszyscy o tym wiedzą. Zaczęła się walka o nowy dokument. W sytuacji ratyfikowania traktatu przez Polskę pozbawiamy się szans na jakiekolwiek zmiany w kolejnym dokumencie, Niemcy i Francja będą argumentować że nie będziemy dyskutowali o tym co zostało wynegocjowane, ugrać będą mogli jedynie ci którzy nie ratyfikowali lizbony Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Kaczorek się uskarża 07.07.08, 08:46 Nikt do niego nie dzwoni. No to zadzwonił Sarkozy na takie dictum. Założę się, że dał do zrozumienia, że bez traktatu nie ma po co przyjeżdżać do Paryża. Jak sądzicie, co wybierze Kaczorek? Odpowiedz Link Zgłoś
zamurowany Re: Kaczorek! Podpisuj! 07.07.08, 11:10 haen napisał: > Bo ci Sarkozy tak wizytę w Paryżu urządzi, że do końca życia > siarkowodór będzie od ciebie leciał. Haenie, skoro sprzeciw Tuska wobec Busha wprawił cię w takie podniecenie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=81728933 To oczekiwałem, że sprzeciw Kaczora wobec Sakrozy'ego oraz Merkelowej też sprawi, że będziesz piać z zachwytu, na przykład tak: "Kaczyński - mąż stanu Nie ma zgody na Unię za ochłapy i uśmiechy. Nareszcie Polska ma porządny rząd i porządnego przywódcę. Tego oczekiwałem. Koniec dziadostwa na kolanach, Kwaśniewskiego i Tuska." Odpowiedz Link Zgłoś