Gość: plus-minus IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 18:25 Wracaj, bo to forum bez ciebie jest puste Czytam innych, ale szukam ciebie. Starczy tego odwyku. Serdecznie pozdrawiam - plus-minus. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcee Re: Kataryna.Kataryna ! Wracaj!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 18:44 wracaj bo inni nie wiedza co myslec ja tam wiem i ja kataryny nie czytuje poza wyjatkami z zradka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus-minus Re: Kataryna.Kataryna ! Wracaj!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 22:15 Marcee! Gdybys tak madrze pisala jak Kataryna to ciebie by sie tez czytalo. Wcale nie trzeba nie miec wlasnego zdania zeby czytac Kataryne. Zawsze przyjemnie jest posluchac i poczytac madrych ludzi. Nie badz zawistna. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek39nyc Re: Kataryna.Kataryna ! Wracaj!!! 29.09.03, 22:18 Oczekujesz od tej sfrustrowanej analfabetki tolerancji i poprawnego pisania? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Kataryna.Kataryna ! Wracaj!!! 30.09.03, 00:08 jacek39nyc napisał: > Oczekujesz od tej sfrustrowanej analfabetki tolerancji i poprawnego pisania? Bardzo przepraszam ale popatrz sobie na to, co napisałeś i powiedz gdzie u Ciebie ta tolerancja! W jednym zdaniu: frustratka, analfabetka x 2, nietolerancyjna. Hej, Marcee! Wesoło jest, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Kataryna.Kataryna ! Wracaj!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 14:14 myslisz BAsiu ze on tak brzydko do kataryny pije? ps pozdrow MAcieja ode mnie koniecznie, to najwybitniejszy facet jaki byl kiedykolwiek na forumie GW Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia do marcee 30.09.03, 14:39 Gość portalu: marcee napisał(a): > ps > pozdrow MAcieja ode mnie koniecznie, to najwybitniejszy facet jaki byl > kiedykolwiek na forumie GW La donna e mobile:) Przecież sama możesz to zrobić. Na pośredniczeniu w różnych sprawach wyszłam jak najgorzej i więcej nie będę. On, zdaje się, na dobre się wyniósł z forum. Mam mieszane uczucia po tym wszystkim ale lamentować nie będę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
krid Re: Kataryna.Kataryna ! Wracaj!!! 30.09.03, 16:37 Gość portalu: plus-minus napisał(a): > Wracaj, bo to forum bez ciebie jest puste > Czytam innych, ale szukam ciebie. > Starczy tego odwyku. > Serdecznie pozdrawiam - plus-minus. no juz bez przesady, 24h bez kataryny i juz delirium? :) kataryna wroci jak sama bedzie chciala, niema co tutaj odprawiac modlow do kataryne. zaloze sie ze ona sama lubi pisac na forum i napewno nie znikla, co najwyzej zmienila nick bo chciala miec troszke spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś