zoro_wieczorowo_poro 21.07.08, 14:30 "To Sikorski jest źródłem przecieku, bo chciał się zemścić na prezydencie". Krótko, jak na jego_przykrótkawość przystało i jak zwykle poparte dowodami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornel113 Re: Pan prezes dał głos 21.07.08, 14:33 Taaa, prezesunio nie zawodzi, można na nim polegać. Ale nie rozumiem, dlaczego domagasz się dowodów, prezes powiedział, że to jest oczywistość, a ta przecież nie wymaga dowodu. Ale dobrze, dobrze, niech prezes jeździ i te pierdoły opowiada, a słupeczki poparcia szemrząc cicho będą spadały. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro zgromadził stuosobowy tłum na spotkaniu 21.07.08, 14:36 przyszli wszyscy działacze i zwolennicy PiS z okolicy wiadomosci.onet.pl/1792595,11,item.html Jarosław Kaczyński spotkał się z działaczami PiS i mieszkańcami Nowego Duninowa pod Płockiem (Mazowieckie). W spotkaniu wzięło udział około stu osób. Odpowiedz Link Zgłoś
kornel113 Re: Pan prezes dał głos 21.07.08, 14:52 Tak prezes pozyskuje elektorat. Własny. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Pan prezes dał głos 21.07.08, 15:14 Trzymając się wygłoszonej przez Jarusia tezy można dojść do wniosku, że rzeczywiście prezydent zachowywał się niestosownie. Coś musi być na rzeczy skoro ujawnienie tej szczególnej rozmowy miało by być zemstą. Ja rozumiem to tak: Prezydent zachował się niestosownie, a minister z zemsty te niestosowności ujawnił. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Pan prezes dał głos 21.07.08, 15:19 Bzdura, nie wierze. Zrobil to ktos z BBN. A tam są jarus, sfatygowana, szygiel i Stasiak. Tego ostatniego wykluczam. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Pan prezes dał głos 21.07.08, 15:21 Im bardziej krzyczą, że to Sikorski, tym bardziej jestem pewien, że to kaczory Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Pan prezes dał głos 21.07.08, 20:03 boblebowsky napisał: > Trzymając się wygłoszonej przez Jarusia tezy można dojść do wniosku, że > rzeczywiście prezydent zachowywał się niestosownie. Coś musi być na rzeczy skor > o > ujawnienie tej szczególnej rozmowy miało by być zemstą. > Ja rozumiem to tak: > Prezydent zachował się niestosownie, a minister z zemsty te niestosowności ujaw > nił. Konus myśli, że wszyscy w Polsce są tacy mściwi, jak on z bratem. Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Przeciek 21.07.08, 19:42 Gdyby przeciekło przez Sikorskiego, to do Wyborczej, a nie do Dziennika. Jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Przeciek 21.07.08, 19:50 za przeciekiem stoi spocony. dowalił Sikorskiemu,a swojej koleżance z kancelarii fatydze też dowalił, prezio wyszedł na kretyna . i kto preziowi teraz rękę poda i jego zaszargany wizerunek poprawi ? tylko gruby spocony:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Dlaczego konus wypowiada się w tej sprawie? 21.07.08, 20:00 Ma z nią jakiś związek? Odpowiedz Link Zgłoś